مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۱:۰۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۰۴۰۷
ورزش بانوان

زهرا کودایی: دلم شکست ولی حمایت مردم برایم خیلی ارزشمند بود

زهرا کودایی,واکنش زهرا کودایی به حواشی اخیر
گلر تیم ملی بانوان در مورد اتفاقات اخیر پیرامون حضورش در ترکیب تیم ملی و شکایت فدراسیون فوتبال اردن صحبت کرد.

به گزارش ایلنا، زهره کودایی در برنامه زنده تلویزیونی در خصوص  حضورش در فوتبال و در ترکیب تیم ملی بانوان اظهار داشت: ما نتایج خوبی در مسابقات مقدماتی جام ملت ها گرفتیم و برای اولین بار در تاریخ توانستیم به این مسابقات صعود کنیم. من اصالتاً ایذه‌ای هستم و از این شهر استعدادهای زیادی به ورزش ایران معرفی شده است. در اهواز علاقه به فوتبال زیاد است و من هم خیلی زود این علاقه ام را متوجه شدم و از ۱۵ سالگی فوتبال را شروع کردم و از همان ابتدا تا الان در تیم ملی بزرگسالان حضور داشتم و در طول این سال‌ها همیشه دعوت می‌شدم.

وی افزود: پیش از آمدن خانم ایراندوست در مقطعی به تیم ملی دعوت نشدم ولی خانم ایراندوست که آمدند از من دعوت کردند و خواستند در تیم ملی بازی کنم و جا دارد از ایشان تشکر کنم که به من اعتماد کردند و خدا را شکر توانستم در این مسابقات عملکرد خوبی از خودم به نمایش بگذارم و شرمنده مردمم نشوم.

گلر تیم ملی فوتبال بانوان گفت: من در کودکی سختی های زیادی کشیدم و مجبور بودم در کنار فوتبال دستم در جیب خودم باشم و حامی خانواده ام باشم. هفت خواهر و یک برادر هستیم و خانواده پرجمعیتی هستیم و از این نفرات فقط من وارد ورزش شدم. دوران سختی را پشت سر گذاشتم و همیشه مطمئن بودم نتیجه سختی‌هایم را می‌دیدم. من بعد از فوت پدرم شرایطم سخت تر شد و مادرم باید ما را تامین می‌کرد و وضع مالی خوبی هم نداشتیم و من مجبور بودم از سن کم کار کنم تا کمک خانواده باشم. روزهایی بود که کرایه ماشین نداشتم به محل تمرین بروم. مدتی مجبور شدم نجاری کنم و در کنار ورزش همیشه کار کردم و همیشه از این بابت هم خوشحال بودم.

کودایی ادامه داد: در کنار سختی ها همیشه بزرگی خدا را احساس می‌کردم. زمانی که بازی مقابل اردن پنالتی را گرفتم واقعاً سر از پا نمی‌شناختم و از قبل می‌دانستیم توپ را می‌گیرم. اول خواست خدا و دعای مادرم و همه مردم ایران را پشتم احساس می‌کردم. من در تیم ذوب آهن بازی می‌کنم و برایم باعث افتخار است ولی همیشه عرق خاصی به خوزستان داشتم و همیشه مردم خوزستان مظلوم بودند و طرفدار تیم‌های خوزستانی هم هستم ولی ممنون باشگاه ذوب آهن هستم که برایم زحمت کشیدند. در تیم های خارجی هم طرفدار پاریس سن ژرمن هستم. بازیکن مورده علاقه‌ام هم مسی است و در بین گلرها نویر را خیلی دوست دارم و اونانا گلر آژاکس هم گلر خوبی است ولی اولویت اول من به خاطر بازی با پا نویر است و هر مربی آرزو دارد یکی مثل نویر را داشته باشد. در بین بازیکنان زن هم بامبک، بازیکن ایالات متحده آمریکا که الان خداحافظی کرده است هم برایم مثل یک الگو است.

وی در مورد تبعیض در فوتبال آقایان و بانوان توضیح داد: این مبالغی که در فوتبال آقایان مطرح می‌شود را ما اصلا نمی‌بینیم و سقف قرارداد یک فوتبالیست خانم نهایتاً ۵۰۰ میلیون است که تعداد کمی این پول‌ها را می‌گیرند. هیچ اسپانسری در فوتبال بانوان نیست و منابع مالی وجود ندارد و در بهترین حالت یک دهم یک فوتبالیست آقا قرارداد داریم. امسال قراردادهای ما خیلی بهتر شد ولی هنوز هم فاصله زیادی با فوتبال آقایان داریم و هرگز آن پول‌ها را نمی‌بینیم. امیدوارم این مسیر به سمت عادلانه‌تر شدن پیش برود.

گلر تیم ملی در مورد اردوهای تیم گفت: ما اردویی در تهران به مدت یک هفته داشتیم و الان ۴-۵ ماه است مداوم در اردوها هستیم. بعد از آمدن از ازبکستان چهار اردو تا الان داشتیم و همه چیز خوب بود و خوشبختانه من باید واقعاً همین‌جا یک تشکر ویژه از دکتر عزیزی خادم و دکتر موسوی و خانم ایراندوست و سایر عزیزانی که دلشان با این تیم بود داشته باشم. ما ۴-۵ ماه سخت را گذراندیم و نتیجه گرفتیم. یک اردوی خیلی خوب  قرار بود در بلژیک داشته باشیم که خیلی به آن نیاز داشتیم ولی لغو شد و آنهایی که این اردو را لغو کردند آیا از ما حالی می‌پرسند؟

کودایی در مورد اتفاقات دو هفته اخیر و نامه فدراسیون فوتبال اردن توضیح داد: اتفاق تلخی بود و من روزهای سختی را گذراندم و واقعاً دلم شکست و خیلی ناراحت شدم ولی اتفاق خوبی که افتاد لطف و حمایتی بود که مردم ایران از من داشتند و این خیلی برایم جالب بود و از این بابت به خودم افتخار می‌کنم.

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش