فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هنوز از حاشیههای مربوط به برگزاری مجمع فوقالعاده رهایی پیدا نکرده بود که به یکباره با انتشار یک نامه دوباره وارد یک حاشیه جدید شد. این بار معاونت زنان وزارت ورزش در نامهای به این فدراسیون تمامی فعالیتهای زنان در این رشته را ممنوع کرد. در حالی که فعالیت زنان از سال ۹۲ آغاز شده بود و در سالهای اخیر اعزامهای فراوان بینالمللی هم داشتند اما حالا معاونت ورزش زنان وزارت ورزش اعلام کرده که هیچ مجوز کتبی برای فعالیت زنان در این رشته صادر نشده بود و به همین دلیل از این به بعد هر گونه فعالیت زنان پاورلیفتینگ، فیتنس و مچاندازی ممنوع شد.
به این ترتیب تمامی فعالیتها در بخش آموزش، مربیگری، داوری و مسابقات زنان از این پس ممنوع است. ابتدا در خبرگزاریها خبری منتشر شد که اداره کل ورزش و جوانان اصفهان چنین نامهای را زده تا فعالیت هیأت اصفهان در بخش زنان تعطیل شود اما بعد از پیگیریهایی که انجام شد، خبر دقیق حکایت از این دارد که بلافاصله بعد از برگزاری مجمع فوقالعاده فدراسیون بدنسازی، نامهای از سوی وزارت ورزش و جوانان به این فدراسیون ارسال میشود با این عنوان که از این پس تمامی فعالیتهای زنان بهدلیل نداشتن مجوز کتبی ممنوع است.
نامهای هم در خبرگزاریها درباره اداره کل ورزش و جوانان اصفهان منتشر شده نامهای است که از سوی تمامی اداره کلها به هیأتها ارسال شده و به این ترتیب در تمامی کشور فعالیت زنان در ورزش بدنسازی و پرورش اندام و رشتههای زیرمجموعه ممنوع است. تصمیم عجیبی که حالا فدراسیون بدنسازی را در شرایط بسیار سختی قرار داده و حتماً تبعات بینالمللی زیادی هم در پی دارد.
فدراسیون بدنسازی سال گذشته با مجوز شورای معاونین فعالیت زنان در پاورلیفتینگ را به طور رسمی شروع کرد و در مراسمی که مسئولان وزارت ورزش و جوانان هم حضور داشتند، از لباس زنان پاورلیفتینگ رونمایی کرد و حتی یک تیم زنان را با مجوز شورای برون مرزی به مسابقات مچاندازی قهرمانی آسیا اعزام کرد اما حالا چه اتفاقی رخ داده که وزارت ورزش و جوانان بهدنبال مجوز کتبی درباره فعالیت زنان میگردد؟
اگر مجوز کتبی برای فعالیت زنان در این فدراسیون وجود نداشت؛ چرا شورای برون مرزی با اعزام تیم زنان مچانداز به مسابقات قهرمانی آسیا موافقت کرد؟
نکته مهم تبعات بینالمللی است که این تصمیم وزارت ورزش میتواند در پی داشته باشد؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در دو ماه اسفند و فروردین میزبانی دو مسابقه مهم بینالمللی را در بخش آقایان و زنان در پیش دارد اما حالا فعالیت زنان در داخل کشور ممنوع شده است! مسابقات فیتنس چلنچ قهرمانی آسیا در بخش آقایان و زنان اسفند ماه در کیش برگزار میشود و رقابتهای مچاندازی قهرمانی آسیا هم در بخش آقایان و زنان در اصفهان برگزار میشود اما فعالیت زنان در این رشته هم در داخل کشور با نامه وزارت ورزش ممنوع شده و طبیعی است که مسابقات بینالمللی هم تحت تأثیر قرار میگیرد و مشخص نیست چه کسی میتواند به فدراسیونهای بینالمللی پاسخ بدهد؟
پاورلیفتینگ زنان سال گذشته که فعالیت رسمی خود را شروع کرد و از لباس آنها رونمایی شد، جمعیت چند میلیونی داشتند و حالا چه کسی پاسخگوی آنها خواهد بود؟ تا قبل از رسمی شدن فعالیت پاورلیفتینگ، ورزشکاران خانم در این رشته به طور غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت میکردند که اتفاقاً مشکلات زیادی را هم به وجود آورده بود و یکی از دلایل رسمی و قانونی شدن فعالیت زنان در این رشته ساماندهی اعزامها و مسابقات آنها بود. وزارت ورزش و جوانان و همچنین مسئولان فدراسیون بدنسازی فعلاً در این باره سکوت کردهاند اما حتماً این سکوت در روزهای آینده میشکند.
- 14
- 3