چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۰۶ - ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۶۷۴۸
ورزش بانوان

مهسا جاور: ثابت شد هیچ چیز غیرممکن نیست

مهسا جاور,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان

مهسا جاور این روزها حال خوبی دارد. او بعد از درخششی که با هم‌تیمی‌هایش در رقابت‌های قایق‌رانی قهرمانی آسیایی اخیر داشت، انگیزه بیشتری برای حضور در میادین به دست آورده است.

 

مهسا و دوستانش دو مدال طلا در قایق‌های سنگین وزن دو و چهار‌نفره رویینگ گرفتند که تاریخی بود. در کل نتایج تیم ملی قایق‌رانی رویینگ بانوان در این مسابقات تاریخی بود. از هشت مدالی که خانم‌ها و آقایان این رشته گرفتند (پنج طلا، دو نقره و یک برنز) چهار طلا و یک نقره را زنان به دست آوردند.

 

کسب همین نتایج بانوی برتر رویینگ ایران را امیدوار کرده تا این نتایج را سال آینده در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨ جاکارتای اندونزی که مهم‌ترین رویداد ورزشی قاره کهن است، تکرار کند. جاور چهار سال پیش، در دوره قبل این بازی‌ها هم در حالی برای نخستین بار به آب زد که عملکرد تحسین‌برانگیزی داشت.

 

او به همراه سولماز عباسی، حمیرا برزگر و نازنین ملایی در قایق چهار‌نفره سبک‌وزن موفق شد به مدال برنز دست یابد. او این بار با کسب دو طلا نشان داد چه پیشرفتی در این مدت داشته است. او درباره درخشش پاروزنان ایرانی به «شرق» می‌گوید: «خوشحالم که توانستیم نتیجه به‌یادماندنی در مسابقات قهرمانی آسیایی امسال به دست آوریم.

 

فکر نمی‌کنم نیازی به تعریف و تمجید باشد. ما هیچ وقت نتوانسته بودیم در دوره‌های قبلی این رقابت‌ها مدال طلا بگیریم؛ اما در این دوره چهار مدال طلا گرفتیم. بچه‌های ما حتی در قایق چهار‌نفره سبک‌وزن هم با اختلاف‌ هزارم ثانیه چهارم شدند.

 

به نظر من گرفتن چنین نتیجه‌ای هم به اندازه مدال ارزش دارد. کسب این نتایج نه‌تنها ما را برای بازی‌های آسیایی سال آینده امیدوار کرده؛ بلکه این را به ما ثابت کرده که هیچ چیز غیرممکن نیست. درست است که این بازی‌ها با حضور برترین‌های آسیا هر چهار سال یک‌ بار برگزار می‌شود و سطح بسیار بالایی دارد؛ اما در این دوره شانس بسیار بالاتری نسبت به بازی‌های ٢٠١٤ اینچئون کره‌جنوبی برای مدال‌گرفتن داریم».

 

دارنده مدال برنز تیمی رقابت‌های قهرمانی آسیا در سال ٢٠١٣ ته دلش آرزوی گرفتن مدال در قایق تک‌نفره سنگین‌وزن را دارد؛ قایقی که سهمیه بازی‌های المپیک ٢٠١٦ ریودوژانیرو را در آن گرفت: «خدا را شکر من در چند سال اخیر رکوردهای خوبی را در تک‌قایق تک‌نفره زدم و جایگاه خوبی در رده‌بندی کشوری داشتم.

 

از این به بعد هم باید تلاشم را بیشتر کنم. در کل هرچه را صلاحدید مربی تیم ملی باشد، انجام می‌دهم. اینکه در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨ در چه ارنجی باشم؛ اما ته دلم پاروزدن در قایق تک‌نفره را دوست دارم؛ چون واقعا زحمت زیادی برای آن کشیده‌ام. امیدوارم بتوانم به این آرزویم برسم».

 

رویینگ بانوان ایران در حالی در چهار سال گذشته با حضور افشین فرزام، در رأس تیم ملی در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفت که کمیته رویینگ فدراسیون قایق‌رانی، «جیوگانیک» را برای سرمربیگری تیم ملی رویینگ مردان و زنان منصوب کرد.

 

 این مربی رومانیایی خیلی زود به حضور فرزام در تیم ملی قایق‌رانی بانوان واکنش نشان داد و خواستار حذف او از این تیم شد؛ اقدامی که واکنش تند بانوان تیم ملی را برانگیخت و در حمایت از مربی محبوب‌شان هم برآمدند. مهسا جاور نیز به نیکی از فرزام یاد می‌کند و معتقد است این مربی حق زیادی بر گردن او و هم‌تیمی‌هایش دارد: «من چهار سال با آقای فرزام کار کردم و ایشان زحمت زیادی برای من کشیدند.

 

رکوردهایم روز‌به‌روز بهتر می‌شد. مدال‌های نقره و برنزی که ما پیش‌از‌این در مسابقات آسیایی گرفتیم، به خاطر تلاش‌های ایشان است؛ اما این را هم باید بگویم که با وجود حاشیه‌هایی که پیش آمد، جیوگانیک هم مربی حرفه‌ای و بزرگی است. او قبلا ورزشکار المپیکی داشته و این بدون‌شک در عملکردش خیلی تأثیر‌گذار است.

 

فکر می‌کنم در این چهار ماه گذشته هم حرفه‌ای‌بودن‌شان را ثابت کردند. قرارداد او تا بازی‌های آسیایی ٢٠١٨ است. ان‌شاءالله که به نتایج خوب برسیم». گفته می‌شود قایق‌رانان این روزها به دلیل کم‌شدن آب دریاچه آزادی، به‌سختی در آن تمرین می‌کنند. علت این موضوع برداشت آب بیش از حد از دریاچه برای آبیاری اراضی اطراف آن عنوان شده است.

 

جاور در واکنش به این موضوع می‌گوید: «تنها پیست استاندارد قایق‌رانی در ایران همین دریاچه آزادی است. ما باید سعی کنیم که این منبع مهم را حفظ و درست از آن نگهداری کنیم. البته باید بگویم که این اتفاق زیاد در نحوه کار ما رویینگی‌ها تأثیر ندارد و برای قایق‌رانان سایر رشته‌ها مشکل‌ساز شده است. متأسفانه در کشور برای قایق‌رانان رشته رویینگ هم هیچ پیستی وجود ندارد.

 

ما باید یک پیست اختصاصی دو کیلومتر داشته باشیم که موجود نیست. هر زمان که اردوهای‌مان در تهران باشد، در دریاچه آزادی تمرین می‌کنیم و هر زمان هم که اردوهای‌مان در شهرستان‌ها باشد، باید در سدها تمرین کنیم که این سدها هم اصلا مجهز نیستند. متأسفانه تمرین‌کردن ما همیشه با کم‌وکاستی همراه بوده است».

 

 

sharghdaily.ir
  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش