مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۷ - ۱۶ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۴۱۲۹
ورزش بانوان

سومی جهان، تحفه ای از هند برای دختران ملی پوش سپک تاکرا

دختران ملی پوش سپک تاکرا,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان

این روزها اخبار بسیار خوبی از رشد ورزش بانوان ایران به گوش می‌رسد و هر بار یکی از بانوان ورزشکار ایرانی یا یک تیم بانوان در رشته‌های مختلف در مسابقات بین‌المللی باعث بلندآوازه شدن نام ایران می‌شوند. آخرین نمونه آن تیم سپک تاکرای بانوان کشورمان است که شنبه با شکست برابر تیم قدرتمند تایلند در مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۷ برای نخستین بار  به مقام سوم دست یافت.

 

تیم استان مرکزی که به عنوان تیم بانوان ایران به هند رفته بود، در حالی در جام جهانی شرکت کرد که سرمربی خود رویا جعفری را هم به همراه نداشت اما بانوان سپک تاکرا کاری کردند کارستان و با خود تحفه ارزشمندی از سرزمین عجایب به ارمغان آوردند که نوید روزهای بهتر را می‌دهد. این موضوع باعث شد  به سراغ مسئولان، مربیان و بازیکنان تیم بانوان سپک تاکرا برویم و آنها که هند هستند و امروز به کشور بازمی‌گردند، در گفت‌ و گوهای خود با خبرنگار «ایران»، از شرایط خود در این رقابت‌ها صحبت کردند.

 

 مرادی، سرپرست تیم اعزامی به جام جهانی هند و مدیر تیم‌های ملی: بهترین رتبه تیمی تاریخ ورزش بانوان را به دست آوردیممسابقات جام جهانی هند در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. این مسابقات از معتبرترین مسابقاتی هستند که در رشته سپک تاکرا در جهان برگزار می‌شود. تیم بانوان کشورمان با حضور خانم‌ها معصومه بهزادی، مریم مرادمنش و ریحانه راهزانی که هر ۳ از ورزشکاران خوب استان مرکزی هستند، در این مسابقات حضور پیدا کردند و خوشبختانه برای نخستنین بار در تاریخ سپک تاکرای ایران، موفق شدند عنوان سوم این رقابت‌ها را در میان ۱۲ تیم برتر مسابقات کسب کنند.

 

نکته قابل توجه این است که بنده به شخصه  به یاد نمی‌آورم که یکی از تیم‌های گروهی بانوان در مسابقات جام جهانی در یک رشته ورزشی روی سکو برود و مدال کسب کند. بازی‌های باکیفیتی که بازیکنان تیم ایران به نمایش گذاشتند، باعث تحسین مسئولان فدراسیون جهانی سپک تاکرا شد و تحسین سرمربیان تیم‌های معتبری مثل تایلند و ویتنام را هم در پی داشت. این مدال نوید روزهای بهتری برای بانوان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا می‌دهد.

 

فدراسیون انجمن‌های ورزشی که سپک تاکرا به عنوان یکی از رشته‌های زیرمجموعه این فدراسیون فعالیت می‌کند، حمایت‌های خوبی از این رشته داشته و همدلی خوبی میان اعضای انجمن سپک تاکرا وجود دارد و با این شرایط معتقدم سپک تاکرا جزو رشته‌هایی است که در بازی‌های آسیایی جاکارتا صاحب مدال خواهد شد،البته باید از زحمات سرکار خانم جعفری، سرمربی تیم هم تشکر ویژه‌ای داشته باشیم؛ هر سه ورزشکاری که در مسابقات حضور داشتند، از شاگردان ایشان هستند و عملکرد خوب و درخشان شان باعث شده تا این نتیجه برای نخستین بار در تاریخ سپک تاکرای ایران کسب شود.

 

یلدا قاسمی؛ نایب رئیس بانوان سپک تاکرا و عضو کمیته جهانی بانوان: دست به جوانگرایی زده‌ایم

این تیمی که در مسابقات جام جهانی هند شرکت کرد، تیم استان مرکزی بود که به عنوان نماینده ایران در این رقابت‌ها حضور داشت. سرمربی تیم خانم رویا جعفری است که نتوانست همراه تیم باشد و ما خانم بهناز احمدنیا که از مربیان جوان و با انگیزه است را برای کسب تجربه و به عنوان نماینده انجمن راهی این مسابقات کردیم. ضمن اینکه خانم شهرزاد سلیمانی را هم به عنوان داور ایرانی در این رقابت‌ها داشتیم. ما در انجمن دست به جوانگرایی زده‌ایم. ریحانه راهزانی ۱۵ ساله، معصومه بهزادی ۲۰ ساله و مریم مرادمنش ۲۳ ساله هستند که برای نخستین بار توانستند به این مقام برسند. من ۱۴ سال است که در سپک تاکرا فعالیت دارم و ۷ سال است که نایب رئیس بانوان هستم و این نخستین اعزام تیم بانوان ما از سال ۸۹ بود.

 

۲۷ آذر مسابقات جهانی تایلند را در پیش داریم که ایران در آن مسابقات در سید B قرار دارد اما با نتایج خوبی که کسب شده، امیدوارم بتوانیم به سید A صعود کنیم.

 

رویا جعفری، سرمربی بانوان سپک تاکرا: تمام نکاتی را که لازم بود  به آنها گفته بودم

متأسفانه من به دلیل مشکل شخصی که برایم به وجود آمده بود، نتوانستم در این مسابقات تیم را همراهی کنم،اما خانم احمدنیا همراه تیم بود و من هم تمام نکاتی را که لازم بود به آنها گفته بودم و با بچه‌ها هم در ارتباط بودم. تیم ما در این رقابت‌ها ابتدا هند و سپس سریلانکا را با نتیجه ۲ بر صفر شکست داد و در ادامه هم ۲ بر صفر به مالزی و تایلند باخت. تایلند بهترین تیم سپک تاکرای جهان را در اختیار دارد و بین ۱۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها هم حرف اول را می‌زد، اما ما در نخستین مصاف‌مان با نتیجه قابل قبول ۲۱ - ۱۴ و ۲۱ - ۱۳ دو ست را واگذار کردیم که با توجه به نخستین رویارویی‌مان، نتیجه بسیار خوبی است.

 

نکته‌ای که باید بگویم، این است که این تیم اصلی بانوان ایران نیست و تیم استان مرکزی بود اما هر ۳ بازیکن ملی‌پوش هستند و در تیم اصلی ایران عضویت دارند. این اتفاق طبیعی است و گاهی بهترین تیم استانی به عنوان نماینده ایران به مسابقات بین‌المللی اعزام می‌شود. مانند تیم پسران زنجان که چند وقت پیش در مسابقات حضور پیدا کرده بود، البته تیم آقایان ما در جام جهانی بین ۶ تیم برتر قرار گرفت اما عنوان سومی تیم خانم‌ها برای نخستین بار به دست آمد و بسیار با ارزش است.

 

عملکرد بچه‌های ما به حدی خوب بود که سرمربی تیم تایلند هم از آنها حسابی تعریف کرد. معصومه بهزادی به عنوان اسپکر، مریم مرادمنش که پاسور بازی می‌کند و ریحانه راهزانی که سرور یا همان سرویس زن است، بسیار خوب بازی کردند. ما حالا مسابقات جهانی تایلند را در پیش داریم که سطح آن از جام جهانی پایین‌تر است. جام جهانی هر ۲ سال یک بار برگزار می‌شود، سید بندی ندارد و ممکن است با همه تیم‌های قدرتمند بازی کنیم اما در مسابقات جهانی سیدبندی وجود دارد و امیدوارم که در آن مسابقات هم به موفقیت برسیم.

 

 

ریحانه راهزانی: بدون هیچ استرسی بازی کردیم

من ۵ سال است که سپک تاکرا بازی می‌کنم و ۲ سال هم هست که عضو تیم ملی ام. خوشبختانه ما در جام جهانی که در هند برگزار شد، شرایط خوبی داشتیم. با این که تیم‌های قدرتمندی در این رقابت‌ها حضور داشتند، ما بازی خودمان را بدون هیچ استرسی انجام دادیم. ما در این مسابقات با تیم‌های هند، سریلانکا، مالزی و تایلند مسابقه دادیم که موفق شدیم بازی‌های خوبی انجام دهیم و در نهایت هم مقام سوم جهانی را کسب کنیم.

 

 

مریم مرادمنش: موفقیت در این مسابقات، پل صعود به آینده است

خیلی خوشحالم که توانستیم در مسابقات جام جهانی برای نخستین بار شرکت کنیم و عملکرد خیلی خوبی  هم داشته باشیم. سطح مسابقات خیلی بالا بود و ما توانستیم تجربه بسیار خوبی را از حضور در این مسابقات به دست بیاوریم و امیدوارم موفقیت در این مسابقات، پلی باشد برای حضور در مسابقات بعدی و موفقیت در آنها. البته باید از مربی عزیزم سرکار خانم رویا جعفری تشکر کنم که تا آخر عمرمان مدیون زحمات ایشان هستیم و امیدوارم توانسته باشیم ذره‌ای از زحمات شان را جبران کرده باشیم.

 

 

معصومه بهزادی: به خودمان ایمان کامل داشتیم

من ۶ سال است که عضو تیم ملی هستم و کاپیتان تیم در این مسابقات بودم. خیلی خوشحالم که به عنوان نماینده کشورم در این مسابقات شرکت کردم. مقام سومی که به دست آوردیم خیلی خوب بود و واقعاً قدرتمند ظاهر شدیم، البته کسی از ما توقع مدال و سکو نداشت ولی به خودمان ایمان کامل داشتیم که می‌توانیم ،چون تمرینات خوبی داشتیم و با آمادگی به مسابقات رفتیم. امیدوارم بتوانیم در  آینده نتایج بهتری کسب کنیم و درکل خیلی خوشحالم که باعث خوشحالی هموطنانم شدم. با عملکردی که در این مسابقات داشتیم، این نوید را به خودم و هم تیمی‌های خوبم می‌دهم که حتماً در مسابقات جهانی تایلند هم می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.

 

 

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش