مریم منظمی نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در گفت و گو با ایسنا، در مورد مسابقات جهانی کشتی بانوان گفت: هنوز نمیشود گفت که این مسابقات فقط بین کشورهای اسلامی برگزار می شود چراکه خیلی از کشورهای غیر اسلامی هم تمایل دارند که با این پوشش در مسابقات شرکت کنند.
او افزود: هدفمان این است که تیمی از ایران در مسابقات شرکت کند، که بتواند نمایش خوب و مثبتی از فنون کشتی کلاسیک ارائه دهد و امیدوارم بتوانیم از بین کشتی گیرانمان که زمان کوتاهی آموزش دیدند در قالب مسابقه های انتخابی، بهترین ها را برای شرکت در مسابقات جهانی انتخاب کنیم.
منظمی درمورد میزبانی این مسابقات ( مسابقات جهانی)، بیان کرد: در حال حاضر چند کشور برای میزبانی مسابقات اعلام آمادگی کردند اما چون هنوز به یک نتیجه قطعی نرسیدیم این موضوع را رسانه ای نکردیم. همین که شورای فنیمان به نتیجه قطعی برسد یک کشور را برای میزبانی مسابقات که در آذر ماه سال جاری برگزار می شود، انتخاب می کنیم.
نایی رئیس بانوان فدراسیون کشتی به قرارداد آنا واسلینکو سرمربی تیم ملی کشتی بانوان ایران اشاره کرد و گفت: تا پایان مسابقات جهانی با خانم واسلینکو قرارداد داریم تا ببینیم نتیجه کارش چه خواهد بود. و قرار بر این است که شورای فنی طی چند روز آینده مبلغ مورد نظر قرار داد این مربی را تعیین کند. ضمن اینکه در استراحت بین اردوی تیم ملی، کلاس های مربیگری را برای او پیش بینی کردیم تا مربی پیش تری پرورش دهیم.
منظمی در مورد برنامه های فدراسیون کشتی برای کشتی بانوان گفت: در سال ۹۷ توسعه زیر ساختهای آموزشی این رشته در بخش داوری و مربیگری و برگزاری کارگاه های دانش افزایی، در دستور کارمان قرار داد. همچنین برگزاری اردوهای تیم ملی کشتی کلاسیک که به منظور آمادگی بانوان کشتی گیر است را مورد توجه قرار میدهیم.
او ادامه داد: آموزش و تربیت دو فاکتور مهم در برنامه ریزی های امسال فدراسیون کشتی است.
منظمی در مورد کشتی آلیش گفت: در این رشته منتظر تقویم اتحادیه جهانی کشتی هستیم تا با اعلان زمان بندی مسابقات مختلف برنامه ریزی برای این رشته را شروع کنیم.
نایب رئیس بانوان فوراسیون کشتی در مورد حقوق و دستمزد بانوان ملی پوشان بیان کرد: اگر کشتی گیران در مسابقات مختلف عناوین خوبی را کسب کنند با توجه به سطح مسابقه از طرف کادر برگزار کننده مبالغی را به عنوان هدیه دریافت میکنند اما در غیر این صورت ملیپوشان دستمزدی را به عنوان حقوق دریافت نمیکنند. کشتی بانوان یک رشته نوپا است که چنین انتظاراتی تا حدودی زود است. باید یک یا دو اسپانسر خیلی خوب در کنار کشتی بانوان قرار گیرد تا این رشته را توسعه دهیم.
منظمی در پایان هدف از برگزاری مسابقات کشتی کلاسیک عمومی بانوان شناخت چهرهها و استعدادهای جدید در کشتی کلاسیک بانوان دانست و افزود: این چهرهها و استعدادها مجوز ورود به رقابت های انتخابی تیم ملی را می گیرند تا خود را محک بزنند و به تیم ملی کشتی کلاسیک بانوان راه پیدا کنند.
- 15
- 3