مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۲۳ - ۲۷ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۷۷۲۴
ورزش بانوان

اعتراض ملی‌پوش تیم ملی کاراته بانوان به ترکیب اعزامی به بازی‌های آسیایی اندونزی

مبینا کاویانی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان
ملی‌پوش تیم ملی کاراته در اعتراض به حضور پگاه زنگنه در بازی‌های آسیایی گفت: بازیکنی که با اختلاف زیاد مغلوب هند می‌شود شانس موفقیت در بازی‌های آسیایی ندارد.

مبینا کاویانی در گفت‌و‌گو با تسنیم، در خصوص عملکرد خود در مسابقات کاراته قهرمانی آسیا در اردن اظهار داشت: من در مسابقات قهرمانی آسیا در دور اول موفق به شکست نماینده میزبان شدم و در ادامه نیز از سد نماینده ازبکستان گذشتم. در دور سوم نیز مقابل نماینده ژاپن یک-یک شدم اما در هانتی نتیجه را واگذار کردم. در جدول شانس مجدد نیز مقابل چین قرار گرفتم که پیش از این در آذرماه سال گذشته و در لیگ جهانی ژاپن مقابل او به پیروزی دست یافته بودم اما این بار با داوری مغلوب او شدم.

 

وی تصریح کرد: فیلم مسابقه خودم را دارم و کاملا مشخص است که ضربه "چو دان گیری" حریف چینی به من نرسیده بود اما متاسفانه داوران به او امتیاز دادند و زمینه باخت من را فراهم کردند تا به مدال برنز دست پیدا نکنم. من در دوره گذشته قهرمانی آسیا در اولین تجربه خود به مدال برنز دست یافته بودم و در اردن حاضر شدم تا فینالیست شوم اما این شرایط فراهم نشد. مدال برنز من نیز صد در صد بود اما به خاطر تقسیم مدال‌ها، مدال من را گرفتند و به حریف چینی دادند.

 

ملی‌پوش تیم ملی کاراته بانوان با اعتراض به ترکیب اعزامی به بازی‌های آسیایی اندونزی عنوان کرد: پگاه زنگنه بعد از بازی‌های آسیایی اینچئون  و مسابقات جهانی آلمان که در هر دو رویداد مغلوب شد دیگر در سه، چهار سال گذشته در کاراته حضور نداشت اما به یکباره در دوره گذشته قهرمانی آسیا سر و کله ایشان در کاراته پیدا شد و در کنار لیلا بهرامی و سمانه خوش‌قدم به عنوان مربی در مسابقات حضور داشت. مسابقاتی که من موفق به کسب مدال برنز شدم اما ایشان همه جا عنوان کردند برای من مدال خریدند.

 

کاویانی ادامه داد: بعد از قهرمانی آسیا دوره گذشته نیز ایشان مجددا تصمیم به بازگشت به کاراته گرفتند اما به بهانه حضور در مسابقات لیگ جهانی اسپانیا به همراه بهنوش نجفی در قهرمانی کشور حاضر نشدند اما به انتخابی دعوت شدند. در انتخابی اول تیم ملی نیز مغلوب نفیسه گلشنی شد اما به نتیجه اعتراض کرد.  ضمن اینکه زنگنه خواستار عدم اعلام نتیجه انتخابی تیم ملی در سایت فدراسیون کاراته شد که من این موضوع را با گوش‌های خودم شنیدم . متاسفانه نتیجه نیز در سایت فدراسیون اعلام نشد و ما شب مرحله اول انتخابی متوجه شدیم اسم زنگنه به عنوان نفر اول انتخابی اعلام و نفیسه گلشنی با وجود برتری به عنوان نفر دوم مشخص شده است.

 

وی تصریح کرد:تا قبل از بازگشت مجددا زنگنه و اضافه شدن او به ترکیب تیم ملی برای حضور در تیم ملی، سن ملاک بود و تا رنج سنی مشخصی حق حضور در تیم ملی را دارند اما بعد از بازگشت زنگنه به تیم ملی سن یک عدد شد و او با ۳۵ سال سن و بدون هیچ عملکردی به یک اسطوره تبدیل شد. 

 

ملی‌پوش تیم ملی کاراته بانوان در خصوص رقابت انتخابی خود با پگاه زنگنه گفت: در مبارزه اول انتخابی نیز من با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شدم اما بعد از مسابقه اعلام کرد به دلیل حضور جواد سلیمی پشت ویدیو چک من مسابقه را برنده شدم. در بازی دوم نیز مسابقه ما ۲-۲ شد که در هانتی من را بازنده اعلام کردند. در مسابقه سوم نیز کاملا ایشان و اطرافیانشان من را به هم ریختند و باعث شکست من شدند.

 

کاویانی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود که زنگنه با وجود برتری در انتخابی تیم ملی به کاویانی برای حضور در کومیته تیم ملی لطف کرده و او را جایگزین خودش کرده است، گفت: بعد از انتخابی تیم ملی  اعلام کردند من در ترکیب کومیته تیمی در اردن حضور خواهم داشت که من به دلیل حق‌خوری صورت گرفته در انتخابی قبول نکردم و وسایل خود را جمع کردم که اردو را ترک کنم اما زنگنه با من تماس گرفت که در اردو بمانم و اعلام کرد از حضور در قهرمانی آسیا انصراف داده است. من این سوال را بارها از ستاره موسوی، سایر اعضای کادرفنی و بازیکنان تیم ملی پرسیدم که چطور می‌شود کسی که به عنوان نفر فیکس انفرادی و تیمی قهرمانی آسیا انتخاب شده و بعد از چند سال به کاراته بازگشته، نمی‌خواد در مسابقات آسیایی در بخش انفرادی مبارزه کند. اگر او به من لطف کرده است و جای خود را به من داده است چرا بعد از پایان مسابقات از اینکه من حق او را خوردن صحبت و منکر انصراف خود از حضور در مسابقات شده است.

 

وی تصریح کرد: عملکرد من در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص است و همه دیدند با حق‌خوری مقابل چه بازیکنانی مغلوب شدم تا به مدال برنز نرسم اما زنگنه در یک مسابقه با اختلاف ۸ بر یک مغلوب کاراته‌کا هندی شد که جایگاهی در کاراته آسیا ندارد. با این وجود باز هم قرار است او در بازی‌های آسیایی حضور داشته باشد و بازیکنانی مانند من و نسرین دوستی که حق مسلم او نیز خورده شد باید به خانه برویم.

 

ملی‌پوش تیم کاراته بانوان خاطر نشان کرد: حق  نسرین دوستی  نیز واقعا در انتخابی‌ها خورده شد و همه سعی کردند این اتفاق را لاپوشانی کنند. او را در انتخابی تیم ملی با وجود مدال برنز اینچئون، طلای کشورهای اسلامی ۲۰۱۷ و طلای قهرمانی آسیایی ازبکستان هانسوکو کردند و حالا نیز قرار است کسی را به اندونزی ببرند که چند سال در خانه حضور داشته است. واقعا اگر قرار نیست من را ببرند از خودم می‌گذرم اما واقعا حق نازنین دوستی حضور در بازی‌های آسیایی است.

 

کاویانی  در خصوص اینکه واکنش بهرامی به اتفاقات انتخابی تیم ملی چه بود، گفت: من هیچ مشکلی با ستاره موسوی ندارم و واقعا بابت زحمات او در مدت ۲۰ روز اخیر و در مسابقات قهرمانی آسیا از او تشکر می‌کنم اما دوست داشتم به دلیل زحمات بهرامی برای من و سایر بچه‌ها، او در اردن حضور داشت. بهرامی نیز نه تنها پشت من بلکه پشت تیم بود. دلیل  رفتن او نیز فکر می‌کنم نپذیرفتن ترکیب او از سوی فدراسیون بود. بهرامی می‌دید که ناحقی شده است و تلاش می‌کرد از ناعدالتی‌ها جلوگیری کند اما وقتی دید ارنج بازی‌های آسیایی از روی عدالت بسته نشده ترجیح داد حضور نداشته باشد. البته این شاید از دید من باشد و از نظر خود او دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد.

 

وی در خصوص واکنش  افسانه باقری، نایب رئیس بانوان فدراسیون کاراته به اعتراضات انتخابی عنوان کرد: باقری مانند مادر تیم است و تمام تلاش خود را برای آرام کردن بچه‌ها دارد اما در تصمیم‌گیری‌ها  ندیدم نقشی داشته باشد و آشوری دبیر فدراسیون همه کاره هستند. روند انتخابی تیم ملی نیز فرمالیته بود و همه چیز از قبل مشخص شده بود.

 

ملی‌پوش تیم ملی کاراته بانوان در خصوص اینکه نگران عواقب مصاحبه خود نیست، گفت: نگرانی در این خصوص ندارم، چرا که همه عملکرد من و زنگنه را در اردن دیدند. من در اولین حضور آسیایی به مدال برنز آسیا رسیدم و در دومین حضور در لیگ جهانی نیز نفر اول رنکینگ جهانی را شکست دادم و به مدال برنز رسیدم اما چه می‌شود بازیکنی که آنقدر آماده است در لیگ جهانی فرانسه، هلند و ترکیه در زمین میخکوب باشد و نتواند هیچ کاری کند. همه این‌ها به خاطر فشارهای روانی بود که در این مدت روی من وجود داشت و هر کسی من را می‌دید عنوان می‌کرد با حضور زنگنه هیچ شانسی برای حضور در تیم ملی در قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی نخواهم داشت.

 

کاویانی در خصوص شانس موفقیت تیم ملی در بازی‌های آسیایی تصریح کرد: اصلا و ابدا با این شرایط این تیم در اندونزی موفق نخواهد شد. کسی که ۸ بر یک از هند می‌بازد شانس فنی برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ندارد. در اردن عملکرد زنگنه برای همه مشخص بود و فیلم بازی او نیز وجود دارد. چقدر من باید فشار روانی را تحمل کنم. این فشارها باعث شد مدال لیگ جهانی فرانسه، هلند و ترکیه را از دست بدهم. من که قصد ترک اردو را داشتم اما مصمم خواستار بازگشت من شدند چون زنگنه نمی‌خواست در کومیته انفرادی اردن مبارزه کند.

 

وی در خصوص تاثیر جواد سلیمی، رئیس کمیته داوران در مسابقات نزدیک نمایندگان ایرانی در مسابقات بین‌المللی و اینکه با وجود او این بار او به داوری معترض است، گفت: بله سلیمی در داوری مسابقات نمایندگان ایران تاثیر گذار است اما به هر دلیلی ندیدم برای من در اردن کاری را انجام بدهد. زنگنه بعد از باخت در اردن و حتی روز باخت در انتخابی تیم ملی مقابل من با صدای بلند اعلام می‌کرد در قزاقستان و ژاپن برای من مدال خریدند. واقعا از فرجی تشکر می‌کنم که حامی من بوده است و در اردن نیز با وجود شکست به من دلداری داد اما برخی افراد نمی‌گذارند کاراته بانوان موفق باشد و حق به حقدار برسد.

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش