مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۸ - ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۷۱۵۵
ورزش بانوان

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان کویت

شهرزاد مظفر: خودم را برای یک چالش کاملاً متفاوت آماده کرده‌ام

شهرزاد مظفر,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان
شهرزاد مظفر: شرایط مالی در کشورهای دیگر با ایران تفاوت دارد و قطعاً یکی از انگیزه‌هایم رسیدن به شرایط مالی بهتر بوده است

به گزارش ایران، روز به روز در حال پیشرفت است و این موفقیت‌ها چه در بازی‌های آسیایی و چه در مسابقات دیگر رشته‌های مختلف نمود عینی داشته و بانوان ایرانی، بارها پرچم کشورمان را در رقابت‌های بین‌المللی به اهتزاز درآورده‌اند. نکته جالب اینجاست که حالا خیلی از بانوان ورزشکار به عنوان لژیونر در کشورهای دیگر فعالیت می‌کنند و حالا شرایط به گونه‌ای پیش رفته که مربیان بانوی ایرانی هم از کشورهای مختلف پیشنهاد دریافت می‌کنند.

 

یکی از این مربیان، شهرزاد مظفر است. مربی موفقی که سال‌ها هدایت تیم ملی فوتبال و فوتسال ایران را برعهده داشت و در جام ملت‌های فوتسال ۲۰۱۸ آسیا هم توانست تیم ملی ایران را به قهرمانی برساند اما در حالی که به نظر می‌رسید مظفر همچنان هدایت تیم ملی فوتسال را برعهده داشته باشد، او با قراردادی ۲ ساله به کشور همسایه یعنی کویت پیوست تا به عنوان سرمربی سکان هدایت تیم فوتسال بانوان این کشور را عهده‌دار شود. این موضوع باعث شد تا به سراغ این مربی موفق ایرانی برویم و با وی صحبت کنیم. مظفر در گفت‌وگویی که با «ایران» داشت، درباره برنامه‌های خود و چرایی رفتنش از ایران صحبت کرد.

 

مظفر درباره پیشنهاد کویتی‌ها که منجر به قرارداد با وی شد، چنین توضیح داد: «کویتی‌ها از زمانی که پیشنهادشان را مطرح کردند، خیلی عزم‌شان راسخ بود و برای همین کارها خیلی سریع جلو رفت و خواسته‌هایی که داشتند، خیلی مشخص و شفاف بود. برای همین کار ما خیلی راحت جلو رفت و ظرف ۳، ۲ هفته منجر به عقد قرارداد شد.»

واکنش این مربی به صحبت‌های فریده شجاعی، نایب رئیس سابق بانوان فدراسیون فوتبال که معتقد است در حق شهرزاد مظفر کوتاهی شده که از ایران رفته، چنین است: «مصاحبه خانم شجاعی را خواندم و ایشان به من لطف داشته‌اند اما در مورد خودم باید بگویم که آنچه مشخص است این که شرایط مالی در کشورهای دیگر با ایران تفاوت دارد و قطعاً یکی از انگیزه‌هایم رسیدن به شرایط مالی بهتر بوده است.»

 

او درخصوص سؤالی مبنی بر اینکه تفاوت مالی قرارداد جدید با حضور در تیم ملی ایران چقدر است و به عبارتی چند برابر شده؟ چنین پاسخ داد: «در قرارداد من بندی وجود دارد که مبلغ آن را اعلام نکنیم. چون خیلی‌ها مبلغ قراردادم با ایران را می‌دانند، بنابراین اگر بگویم قراردادم با کویتی‌ها چند برابر آن است، در واقع رقم را فاش کرده‌ام. همین قدر می‌توانم بگویم که مطمئناً خیلی متفاوت است.»

 

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال بانوان درباره اینکه آیا فدراسیون فوتبال به او پیشنهاد تمدید قرارداد داده بود یا نه، چنین توضیح داد: «در ابتدا باید این توضیح را بدهم که اصولاً قرارداد بستن در فدراسیون فوتبال، یک مقدار زمانبر است و خیلی مواقع هم پیش آمده که قرارداد ما به لحاظ تاریخی تمام شده و طول کشیده تا تمدید شود ولی به این معنا نبوده که نمی‌خواهند تمدید کنند. البته من نمی‌خواهم تأیید کنم که این روند خوبی است ولی این شرایط به صورت معمول وجود دارد. حتی قبل از اینکه کویت مسأله‌اش جدی شود، از من برنامه خواستند. با این حال، همیشه یک نشانه‌های شفاهی وجود دارد که تو را می‌خواهند یا نه که این نشانه‌ها مثبت بود ولی قرارداد کتبی امضا نشده بود.»

 

وی درباره اینکه به عنوان مربی قهرمان آسیا به کویت رفته و حالا چه شرایطی در این کشور خواهد داشت، گفت: «دغدغه من در ایران قهرمانی آسیا و رقابت با تیم‌های مطرح دنیا بود ولی در اینجا باید از صفر مطلق بسازم و شروع کنم. چون در کویت چیزی به نام فوتسال بانوان وجود ندارد. بنابراین من باید در اینجا از استعدادیابی گرفته تا تشکیل تیم‌های ملی فوتسال بانوان در رده‌های مختلف، آموزش مربیان و راه‌اندازی لیگ کار کنم و این چیزهایی است که از من خواسته شده و در واقع اینجا هستم که فوتسال کویت را راه بیندازم. من خودم را برای یک چالش کاملاً متفاوت آماده کرده‌ام و با آگاهی اینجا آمده‌ام. قرار نیست با تیم‌های مطرح آسیا رقابتی داشته باشیم یا مقامی کسب کنیم و آنها هم از من چنین چیزی نخواسته‌اند. ضمن اینکه کویت کشوری است که زیر ۲ میلیون نفرجمعیت دارد و دو، سه سال هم از سوی فیفا محروم بوده‌اند، بنابراین ما در نقطه زیر صفر هستیم و امیدوارم در این دو سالی که اینجا هستم، روز به روز جلو برویم.»

 

مظفر درباره اینکه از بین مربیان بانوی ایرانی، دستیاری را به کویت می‌برد هم توضیح داد: «این موضوع در فکر من هست ولی زمان می‌برد. من خودم در چند ماه اول، فقط باید اطلاعات جمع‌آوری کنم و ظرفیت‌های موجود را بسنجم ولی اگر ساختارها را شکل بدهیم، می‌توانیم بیشتر روی حضور دیگر مربیان ایرانی فکر کنیم.»

 

شهرزاد مظفر درباره اینکه آینده فوتسال ایران را بدون خودش چطور می‌بیند؟ این پاسخ را داد: «اولاً که قطعاً تیم ایران می‌تواند به موفقیت‌هایش ادامه دهد. چون ظرفیت‌ها در ایران آنقدر بالاست که وجود یا عدم وجود یک نفر تأثیر نمی‌گذارد و آنچه مهم است، مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب است و مربیان و بازیکنان یکسری ابزارهایی هستند که اگر مدیریت خوبی کنارشان باشد، یک تیم می‌تواند به موفقیت برسد و حالا هم مربیان خوب و واجد شرایطی هستند که می‌توانند این راه را ادامه دهند و فدراسیون هم قطعاً حمایت می‌کند.

 

به هر حال من ۲۰ سال در ایران، چه در تیم ملی فوتبال و چه در تیم ملی فوتسال و باشگاه‌ها کار کرده‌ام و مدال طلا، نقره و برنز آسیا را با ایران گرفتم. برای همین احساس می‌کردم که باید فضای جدیدی را تجربه کنم اما تیم ایران همیشه برای من در اولویت است. آنقدر به موفقیت این تیم عشق دارم و فضایی را در قلب من دارد که هر جای دنیا که باشم، این فضا هیچ وقت توسط تیم دیگری پر نمی‌شود و برای تیم ملی ایران است. به هر حال، اینجا هم شرایط متفاوتی به من پیشنهاد شد و به من انگیزه داد این راه جدید را امتحان کنم و با این که می‌دانم فدراسیون هم ظرفیت محدودی دارد اما امیدوارم شرایط متفاوت و بهتری را برای قرارداد با مربیان ایرانی داشته باشد. من هم هر کمکی از دستم بربیاید، برای کمک به تیم ملی ایران دریغ نمی کنم و امیدوارم این تیم در همه تورنمنت‌های پیش رو موفق باشد و من هم سعی می‌کنم که نماینده خوبی برای سایر مربیان ایرانی بخصوص بانوان باشم.»

 

حامد جیرودی

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش