به گزارش ایسنا، راهی که بدمینتون بازان ایران برای کسب سهمیه المپیک باید پشت سر بگذارند به نظر می رسد نسبت به دوره های قبل المپیک که شاهد تلاش خود بازیکنان برای رسیدن به هدفشان بودیم، پر پیچ و خم تر شده است.
برای المپیک ۲۰۱۶ بارها شاهد بودیم بازیکنان خودشان هزینه های شخصی زیادی کردند تا بتوانند به سهمیه المپیک برسند اما در نهایت نتوانستند تا همچنان در آرزوی المپیکی شدن بمانند.
اکنون هم که این روزها شاهد بالا رفتن قیمت ارز هستیم این راه برای بازیکنانی که بخواهند دوباره شانس خود را برای رسیدن به المپیک۲۰۲۰ بسنجند، سخت تر هم شده و به نظر می رسد چندان هم نمی توانند روی کمک فدراسیون حسابی باز کنند چراکه فدراسیون به همان رقابتهایی که قبلا وعده داده بود، اعزامی انجام نداد.
با توجه به مطالبی که داورزنی در مجمع سالیانه فدراسیون بدمینتون عنوان کرد و نتایجی که در بازی های آسیایی به دست آمد این تصور وجود داشت شاید فدراسیون بخواهد فکر اساسی کند و گام های محکم تری را به سمت پیشرفت بردارد مانند کاری که پینگ پنگ انجام داد اما به نظر می رسد همان برنامه هایی که فدراسیون قبلا هم اعلام کرده بود عملیاتی نمی شود. پس از جلسه هیات رییسه فدراسیون در ۲۴ تیر سال جاری، فدراسیون اعلام کرد، پس از بازی های آسیایی دو اعزام بین اللملی به مسابقات اوکراین و بلاروس خواهند داشت و این برای بازیکنانی که شاید مدت ها رنگ مسابقه را ندیدند خبر خوبی بود اما مسابقات اوکراین و بلاروس هم به پایان رسید اما خبری از اعزام نمایندگان ایران به این رقابتها نشد.
علی موذن دبیر فدراسیون در گفتگو با ایسنا درباره ی اعزام نشدن بازیکنان ایران به این مسابقات بیان کرد:" با این وضعیت دلار ما بازیکنان را به رویدادهایی مانند قهرمانی آسیا و غرب آسیا اعزام می کنیم تا ببینیم وضعیت چه می شود و شاید اوضاع کمی بهتر شود. بازیکنی که اسپانسر داشته باشد شخصی می تواند به مسابقات برود و ما هم از او حمایت می کنیم."
برای اهالی بدمینتون کاملا روشن است غرب آسیا حرف زیادی برای گفتن در بدمینتون این قاره ندارد و حضور در مسابقات غرب آسیا قطعا چیز زیادی را عاید نمایندگان ایران نخواهد کرد.
قهرمانی آسیا هم که سالی یکبار برگزار می شود. با این تفاسیر بازیکنان ایران باید تنها به همان مسابقات دهه فجر خودمان دلخوش باشند.
ار طرفی شرایط اقتصادی کشور به گونه ای شده که باشگاه ها برای گرفتن اسپانسر با مشکل روبرو هستند چه برسد به یک بازیکن بدمینتون که حتی مسابقاتش سهمی در پخش تلویزیونی ندارد تا بتواند اسپانسر را برای حمایت از خود مجاب کند.
در کل شواهد نشان می دهد کار بدمینتون بازان ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک ۲۰۲۰ بسیار سخت تر از قبل از خواهد شد و هرچه در رنکینگ فدراسیون جهانی هم افت داشته باشند شرایط سخت تر هم خواهد شد.
این انتظار هست مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با فدراسیون های این چنینی جلسه ای بگذارد و از آنها راهکار بخواهند چرا که با این شرایط بدمینتونبازان ایران راه به جایی نمیبرند.
در ادامه نگاهی به رنکینگ اخیر برخی بازیکنان ایران در فدراسیون جهانی می اندازیم:
ثریا آقایی:۲۱۵
ثمین عابد خجسته: ۲۴۶
یگانه تفرشی:۴۸۳
پگاه کامرانی۴۸۳
مهران شهبازی:۳۳۸
فرزین خانجانی:۵۵۵
سروش اسکندری:۵۵۵
امیر جباری: ۸۳۰
رنکینگ جوانان:
محمد چارمالی۱۶۸
علیرضا کرمی:۱۸۸
علی حسینخانی:۱۹۸
پریا اسکندری:۱۷۴
هدیه شمس:۱۶۲
- 12
- 5