سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۲ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۲۹۷
ورزش بانوان

داستان تلخ «سهیلا منصوریان» قهرمان ووشوی جهان؛ مأمور حراست به خانواده‌ام توهین کرد و فحش داد!

سهیلا منصوریان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان

« من از پیست بیرون می روم، اما به ورزشکارانی که از ایران می روند ، حق بدهید» ؛ این صحبت های سهیلا منصوریان، قهرمان ووشوی جهان است که با بغض بر زبان می آورد؛ صحبت هایی که فیلم آن در صفحه شخصی این بانوی ووشوکار منتشر شده است و از دیروز در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود. ماجرا بر سر ممانعت از ورود منصوریان به پیست پیاده روی مجموعه ورزشی انقلاب است. او روز پنجشنبه در حالی برای انجام تمریناتش به این مجموعه می رود که مأمور حراست اجازه ورود این ورزشکار ملی پوش را به پیست نمی دهد و با او درگیری لفظی شدیدی پیدا می کند. تنها سلاح دفاعی سهیلا در برابر مکالمه توهین آمیز این مأمور حراستی دوربین موبایلش است که در لحظه از او فیلم می گیرد تا این برخورد نامحترمانه را به گوش مردم و مسئولان برساند.

قهرمان ووشوی زنان آسیا در گفت وگو با« شرق»، ماجرا را این گونه توضیح می دهد:« من دو ماه دیگر در چین چند مسابقه مهم دارم. برای اینکه از آمادگی به دور نباشم، مجبورم در این شرایط سخت کرونا (corona) تمریناتم را انجام بدهم. هر روز باید فیلم تمریناتم را برای باشگاه و مربی ام بفرستم که بدانند در چه وضعیتی هستم. با اینکه هزینه زیادی را متحمل شده ام و دستگاه های ورزشی گران قیمتی را برای تمریناتم در خانه خریدم، اما باز هم به این نیاز دارم که در فضای باز تمرین کنم. برای همین روز پنجشنبه به مجموعه انقلاب رفتم تا چند ساعتی آنجا راه بروم و بدوم که مأمور حراست نگذاشت وارد پیست شوم. دلیلش هم این بود که چون کارت ورودم به مجموعه را تمدید نکردم، نمی توانم داخل پیست شوم. هرچه به ایشان توضیح دادم که شرایط اینکه به فدراسیون ووشو بروم و کارتم را تمدید کنم نداشتم، قبول نکرد. به ایشان گفتم که چند نفر از اعضای فدراسیون بیماری کرونا (corona) گرفته اند و رفتن به فدراسیون برایم خطرناک است، قبول نکرد و درگیری لفظی مان شروع شد».

ورزشکاران ملی پوش در حالی باید برای استفاده از خدمات مجموعه ورزشی انقلاب کارت تردد سالانه خود را به مأموران حراست فیزیکی نشان بدهند که به دلیل ورود و خروج دائمی شان و از همه مهم تر عناوین قهرمانی شان در آسیا و جهان، کاملاً برای افراد حراستی شناخته شده هستند. اما متأسفانه بارها دیده شده که به جای تعامل و هماهنگی های لازم با مدیریت مجموعه، با چهره های شاخص ورزش کشور وارد درگیری و رفتارهای دور از ادب می شوند. درست مثل مکالمه مأموری که به منصوریان می گوید:« حرف مفت نزن».

سهیلا ادامه می دهد:« من اصلا نمی خواستم از این مأمور حراستی فیلم بگیرم و با او دهان به دهان بشوم اما زمانی که دیدم دارد به بی احترامی اش ادامه می دهد و به خانواده ام توهین می کند( فحش پدر و مادر می دهد)، از او فیلم گرفتم. تازه این فیلمی که از او منتشر کردم، جای خوبش بود که به من گفت حرف مفت نزن. حتی لباس من را گرفت و گفت برو بیرون از پیست. در گذشته هم برای من پیش آمده بود که کارت عضویتم همراهم نبود یا تاریخش گذشته بود اما مأموران با مدیریت تماس می گرفتند و اجازه ورودم را می گرفتند. اما این آقا با بی ادبی هرچه دلش خواست به من گفت. من در کل در ماه دو بار بیشتر به باشگاه انقلاب نمی روم چرا باید چنین برخوردی با من بشود؟».

انتشار فیلم اهانت مأمور حراست مجموعه ورزشی انقلاب در این دو روز بازتاب زیادی در جامعه داشت؛ به طوری که علاوه بر مردم، چهره های هنری هم به آن واکنش نشان دادند. پرویز پرستویی، بازیگر برجسته سینما و تلویزیون دراین باره گفت:« شیردختر ایران، قهرمان جهان، شک نکن ایران مال شماست و این شخص باید از شما عذرخواهی کند».

لژیونر ووشوی زنان ایران دراین باره گفت:« من این فیلم را منتشر کردم تا همه بدانند با ورزشکاران چطور رفتار می شود. حق بدهید که ورزشکاران و قهرمانان ایران مهاجرت کنند و از کشور بروند. مهم تر از همه اینکه بدانند با زنان این سرزمین چه برخوردی می شود. من در این سال ها از طرف مردم و خیلی های دیگر حمایت شدم. اگر غیر از این بود سال ها پیش از ایران رفته بودم. مریم طوسی، قهرمان سابق دوهای سرعت، وقتی این فیلم را دید با من تماس گرفت و گفت:من هم زمانی که ورزش می کردم خیلی با این رفتارها مواجه بودم اما نتوانستم مقابل آن بایستم و حمایتی نشدم!».

منصوریان تا پیش از کرونا (corona) در چین مشغول تمرین و مسابقه بود، اما با آمدن این ویروس مرگ بار که منشأ آن از سرزمین چین بود، به ایران برگشت. او منتظر است تا برنامه مسابقاتش را اعلام کنند تا دوباره به چین برود. او می گوید:« من برای باشگاه شیان در شهر باجی مسابقه می دهم. این باشگاه باز شده و با رعایت پروتکل های بهداشتی کارش را شروع کرده است. مسابقات لیگ دو ماه دیگر آغاز می شود. ضمن اینکه من می خواهم برای این باشگاه در رقابت های« موی بوران» معروف به« رینگ خونین» هم مسابقه بدهم. این مسابقه بدون دستکش است و دست ها را با طناب می بندند و مبارزه می کنند. منتظر این هستم تا پروازها به سمت شهری که من می خواهم بروم، برقرار شود تا به چین بروم. البته الان هم می توانم با پرواز غیرمستقیم بروم اما باید دو هفته در قرنطینه باشم و این دو هفته بدنم افت می کند و از تمرینات عقب می افتم».

واکنش منصوریان به توضیحات روابط عمومی باشگاه انقلاب

روابط عمومی مجموعه ورزشی انقلاب عصر روز گذشته توضیحاتی درباره مشکل به وجود آمده برای سهیلا منصوریان هنگام ورود به این مجموعه ارائه کرد. در این اطلاعیه آمده است که خانم منصوریان در شرایطی وارد مجموعه شده که ظاهرا فرد دیگری با این ورزشکار قصد حضور در مجموعه را داشته که همکاران مستقر مقابل در، خواستار رؤیت کارت شناسایی او شده و ظاهرا همین باعث ناراحتی خانم منصوریان شده است. یادآور می شود پیرو دستورات مدیریت مجموعه ورزشی انقلاب به مسئولان مربوطه و همچنین گزارش ارائه شده و بازبینی دوربین های مجموعه و فیلم های گرفته شده، موارد به صورت جزئی تر دراین زمینه بررسی خواهد شد.این اطلاعیه در حالی است که منصوریان در واکنش به آن به« شرق» گفت:« فردی که همراه من بود. مربی بدن سازم( مربی خانم) بود. ایشان خودشان کارت عضویت داشتند و مأمور حراست کارت او را دید و مشکلی نبود. من وقتی دیدم آن آقا لباسم را کشید و موبایلم را از دستم گرفت که فیلم نگیرم و فحش داد، عصبانی شدم. موبایل من قیمتش ۵۰ میلیون تومان بود که با حرکتی که این مأمور کرد، از دستم افتاد و شکست. اگر مدیریت مجموعه به این مشکل رسیدگی نکند، خودم حتما از طریق مراجع قضائی آن را پیگیری می کنم».

sharghdaily.com
  • 19
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش