دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۶۳۹
کشتی - وزنه برداری

نفرات اول انتخابي به مسابقات قهرماني جهان اعزام مي‌شوند؛

کشتي به قانونمندی نزديک شد

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری,تیم ملی کشتی

ترکيب تيم ملي کشتي آزاد هم براي حضور در مسابقات قهرماني جهان پاريس اعلام شد. در اين تيم هم به‌جز يک وزن، در بقيه وزن‌ها نفراتي درترکيب قرار گرفته‌اند که در انتخابي نفر اول وزنشان شده بودند. 

 

در وزن ۵۷ کيلوگرم رضا اطهري، در وزن ۶۱ کيلوگرم بهنام احسان‌پور، در وزن ۶۵ کيلوگرم ميثم نصيري، در وزن ۷۴ کيلوگرم پيمان ياراحمدي، در وزن ۸۶ کيلوگرم حسن يزداني، در وزن ۹۷ کيلوگرم امير محمدي و در وزن ۱۲۵ کيلوگرم يدالله محبي نفرات اول انتخابي‌ بودند که حالا نامشان در ليست نفرات اعزامي به پاريس است.

 

از بين نفراتي که در انتخابي اول شده بودند، فقط سعيد داداش‌‌پور است که به مسابقات قهرماني جهان اعزام نمي‌شود. در همان روزهايي که انتخابي برگزار مي‌شد، سؤال خيلي از کارشناسان اين بود که آيا انتخاب نهايي کادر فني در وزن ۷۰ کيلوگرم، داداش‌پور است؟ کساني که کشتي‌هاي اين وزن را از نزديک ديده بودند، کشتي‌هاي سعيد را خيلي تأييد نمي‌کردند. نظر آنها اين بود که او با فن، امتياز نگرفته بلکه با فرورفتن در لاک دفاعي و هل‌دادن‌ به برد رسيده است. 

 

نظر بيشتري‌ها اين بود که مصطفي حسين‌خاني بهتر کشتي گرفته است. کادرفني هم همين نگاه را به اين وزن داشت. در ليست منتشر شده، حسين‌خاني نفر اول اين وزن معرفي شده است. برخلاف اعتراض‌هايي که در کشتي فرنگي شد، در کشتي آزاد به اين تصميم احترام گذاشته شده و به نظر مي‌رسد حتي خود داداش‌پور هم معترض نيست. حسين‌خاني علاوه‌براين که فني کشتي گرفته، امتيازات ديگري هم براي نفر اول بودن دارد، اينکه هم مدال جهاني دارد و هم از جوان‌تر از داداش‌پور است. 

 

در کشتي براي اولين‌بار است که به منتخبان مسابقات انتخابي احترام گذاشته مي‌شود و آنها در ترکيب تيم‌ها قرار گرفته‌اند. هر چند در دو تيم فرنگي و آزاد، دو نفر با تصميم کادر فني به جهاني مي‌روند ولي بااين‌حال، مي‌شود مي‌گفت فدراسيون رسول خادم از نظر قانونمندي نمره قبولي گرفته است. بااين‌حال، اعتراضات در کشتي فرنگي ادامه دارد.

 

ليست نفرات اعزامي کشتي فرنگي به مسابقات قهرماني جهان سه روز پيش اعلام شد. همان‌طور که پيش‌بيني مي‌شد در وزن ۷۵ کيلوگرم سعيد عبدولي انتخاب کادر فني بود. پيام بويري نفر اول انتخابي بود و عبدولي با مجوز پزشکي در انتخابي کشتي نگرفته بود.

 

قرار بر اين بود که عبدولي با نفرات سوم تا اول انتخابي کشتي بگيرد؛ او يک کشتي گرفت و نفر دوم يک‌دفعه مصدوم شد؛ بويري هم در اعتراض به روند انتخابي انصراف داد. با اين شرايط عبدولي فقط با يک کشتي، مجوز حضور در مسابقات قهرماني جهان را گرفت و اين از نظر کارشناسان قانون‌شکني است.

 

بويري هنوز هم به کادر فني و فدراسيون معترض است اما جالب است که او به همراه شايان عفيفي که در مقابل عبدولي کشتي نگرفت، بايد به کميته انضباطي بروند. به همان اندازه که بويري مدافع دارد، منتقد هم دارد. برخلاف عده‌اي که مسابقات جهاني را حق بويري مي‌دانند، بعضي‌ها هم مي‌گويند او نمي‌توانست نماينده مطمئني براي ايران باشد.

 

انتقاد به کشتي‌هاي نزديکي است که او با رقيبان گرفت اما سؤال اين است که او در کشتي‌هايش نشان داد که فاصله زيادي با بقيه نفرات وزنش ندارد ولي کسي از شرايط عبدولي باخبر است؟ عبدولي مدتي به بهانه استراحت تمرين نکرده و مدتي را هم به بهانه مصدوميت.

 

در اين مدت هم فقط يک کشتي انتخابي با نفر سوم گرفته. تا شروع مسابقات قهرماني جهان هم فقط ۲۰ روز فرصت هست و اينکه او بتواند در اين مدت براي مسابقاتي در سطح جهاني آماده شود يا نه، مشخص نيست. ولي چرا شوراي فني کشتي فرنگي و کادر فني به حضور عبدولي در تيم ملي اصرار دارند؟ عبدولي تنها بازمانده از تيم المپيکي و البته تيم محمد بناست.

 

وقتي حميد سوريان و اميد نوروزي به دعوت کادر فني تيم ملي نه گفتند، صحبت از اين بود که شاگردان بنا تيم ملي را تحريم کرده‌اند. حضور بنا در تيم مي‌تواند اين شبهه را رد کند. از طرف ديگر همه نفرات تيم فرنگي بي‌تجربه هستند و کادر فني معتقد است که تيم بايد بزرگ‌تري داشته باشد؛ کسي که بتواند کاپيتان تيم باشد. 

 

در تيم آزاد اگر حسين‌خاني جايگزين داداش‌پور شده، به خاطر اين بوده که او گزينه‌ مطمئن‌تري براي نتيجه‌گيري است ولي اين اطمينان به عبدولي هم هست؟ شرايط وزن ۷۵ کيلوگرم فرنگي براي گرفتن مدال ايده‌آل است علاوه براينکه رومن ولاسوف روس، قهرمان جهان و المپيک در هفت سال گذشته به يک وزن بالاتر رفته، بيشتر مدعيان اصلي اين وزن هم غايب هستند و اين بهترين فرصت براي نماينده ايران است که بتواند روي سکوي اول جهان برود ولي شرايط عبدولي اين دلگرمي را به طرفداران کشتي فرنگي نمي‌دهد. 

 

آسيايي‌ها

 

شوراي فني تيم‌هاي ملي کشتي آزاد ديروز ترکيب تيمي را که قرار است در مسابقات داخل سالن آسيا (ايندورگيم) ترکمنستان شرکت کند، اعلام کرد. 

 

۵۷ کيلوگرم: نادر حاج‌آقانيا، ۶۱ کيلوگرم: ايمان صادقي، ‌۶۵ کيلوگرم: فرزاد عموزاد، ‌۷۰ کيلوگرم: سعيد داداش‌پور، ‌۷۴ کيلوگرم: حسين الياسي، ۸۶ کيلوگرم: عزت‌الله اکبري يا محمدجواد ابراهيمي (در صورت رفع‌نشدن مشکل رواديد اکبري)، ۹۷ کيلوگرم: انتخابي درون‌اردويي بين حسن رحيمي و مجتبي گليج و ۱۲۵ کيلوگرم: امين طاهري.

 

بازگشت سامان

 

سامان طهماسبي همان فرنگي‌کاري است که چند سالي به آذربايجان رفت و براي تيم ملي اين کشور کشتي گرفت ولي حالا به ايران برگشته. طهماسبي از دوستان نزديک اشکاني بود و دوراني را با هم در تيم و اردوها گذرانده‌ بودند. او مدتي است که براي آذربايجان کشتي نمي‌گيرد و به ايران بازگشته است.

 

طهماسبي از سال ۲۰۱۰ براي آذربايجان کشتي گرفت و بعد از المپيک ريودوژانيرو از اين تيم خداحافظي کرد. او به بهانه اينکه در تيم ملي ايران جايي نداشت و نمي‌توانست هزينه‌هاي زندگي‌اش را تأمين کند، به آذربايجان رفت. طهماسبي حالا به‌عنوان يکي از مربيان تيم ملي انتخاب شده و اگر شرايطش فراهم شود، در مسابقات قهرماني جهان پاريس کنار تيم ملي قرار مي‌‌گيرد.

 

 

vaghayedaily.ir
  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش