پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۳۱ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۸۲۲۶
کشتی - وزنه برداری

حسن یزدانی: امیدوارم نامم در کنار سوریان و موحد قرار بگیرد/ خوشحالم که به تختی شباهت دارم

حسن یزدانی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری

اعجوبه در راه یک افتخارآفرینی دیگر. کسب مدال طلا در المپیک ۲۰۱۶ ریو و همچنین قهرمانی در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ پاریس باعث شده تا طلا و قهرمانی با نام حسن یزدانی عجین شده باشد. آزادکار ۲۴ ساله‌ای که متولد ۵ دی ۱۳۷۳ در جویبار مازندران است اما در عین جوانی به افتخارات زیادی دست پیدا کرده. ستاره‌ای که کسب مدال نقره در مسابقات جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس و کسب مدال طلا در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۱۷ و مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ از دیگر افتخارات اوست.

 

با وجوداین رزومه افتخارآمیز، یک طلای ناب دیگر کم دارد و آن مدال طلای بازی‌های آسیایی است. رقابت‌هایی که قرار است یزدانی برای اولین بار در آن حضور پیدا کند و برای همین از او به عنوان یکی از پر امیدترین ورزشکاران کاروان ایران در جاکارتا برای کسب مدال طلا یاد می‌شود. این شرایط، باعث شد تا در روزهای پایانی که تیم ملی کشتی آزاد، تمرینات خود را دنبال می‌کرد، به خانه شماره یک کشتی که به نام عبدالله موحد است، برویم و با حسن یزدانی به صورت اختصاصی صحبت کنیم. ورزشکار گوش شکسته و پر افتخاری که درباره شرایط خودش در گذشته، حال و آینده صحبت‌های جالبی را مطرح کرد که خواندن آن خالی از لطف نیست.

 

درباره شرایط  تیم ملی صحبت می‌کنی؟

همان طور که می‌دانید، ما خودمان را برای بازی‌های آسیایی آماده می‌کنیم. در این مدت، اردوهای بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و تمرینات مناسبی را هم انجام دادیم تا با آمادگی مناسبی راهی جاکارتا شویم. خدا را شکر تیم خوبی هم داریم و امیدوارم که در این چند روز هم آسیب دیدگی برای بچه‌ها به وجود نیاید تا بتوانیم در بازی‌های آسیایی افتخارآفرینی کنیم و دل هموطنان‌مان را شاد کنیم.

 

شما برای اولین بار است که در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کنی. سطح این رقابت‌ها را چطور می‌بینی؟

بازی‌های آسیایی برای ورزش ما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. مدال‌هایی که در این مسابقات به دست می‌آید، همانند المپیک برای کاروان ایران ارزش دارد و ورزشکاران ما با حضور در این مسابقات و موفقیت در آن، با روحیه برای مسابقات بعدی آماده می‌شوند و برای همین این المپیک آسیایی جایگاه مهمی دارد و برای ورزشکاران ما، شرکت در آن بسیار مفید است و امیدوارم تلاشی که ورزشکاران ما در این مدت داشته‌اند، ثمر بدهد و به مدال‌های خوبی دست پیدا کنیم.

 

الان به آمادگی صددرصد رسیده‌ای؟

آمادگی صد درصد که نه. چون ما ۴۰ روز بعد از این رقابت‌ها، باید در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ مجارستان شرکت کنیم و با توجه به این که وزن‌مان کم و زیاد می‌شود، حدود ۷۰، ۸۰ درصد آمادگی داریم.

 

نظر خادم در مورد شما و دیگر بچه‌ها چیست؟

ایشان خودشان باید نظر بدهند اما فکر می‌کنم که راضی باشند. به هر حال، بچه‌ها زیر نظر خودشان تمرین کرده‌اند و آمادگی خوبی هم دارند.

 

از شما به عنوان یکی از پر امیدترین ورزشکاران کاروان ایران در جاکارتا برای کسب مدال طلا یاد می‌شود. فکر می‌کنی بتوانی بعد از طلای المپیک و مسابقات جهانی، در بازی‌های آسیایی هم طلا بگیری؟

همان طور که می‌دانید کشتی یک ورزش بی‌رکورد است و معلوم نیست که در مسابقه چه اتفاقی می‌افتد ولی ان‌شاءالله تمام سعی و تلاشم را می‌کنم تا خوشرنگ‌ترین مدال را به دست آورم و قول می‌دهم که با جان و دل کار کنم و با دعای خیر مردم، به موفقیت دست پیدا کنم.

 

این که همه مردم و کارشناسان می‌گویند حسن یزدانی طلا می‌گیرد یا باید بگیرد، فشار را روی شما زیاد نمی‌کند؟

مردم همه به من محبت دارند اما این شرایط، برای خیلی از ورزشکاران وجود دارد که از آنها توقع مدال‌آوری داشته باشند اما باید توجه داشت که کشتی یک ورزش انفرادی است و اتفاقات مختلفی هم در آن می‌افتد ولی شرایط من به‌طور کل خوب است و باز هم تأکید می‌کنم که تمام تلاشم را می‌کنم تا به موفقیت برسم و دل مردم را شاد کنم.

 

به نظر می‌رسد که توقع برای مدال‌آوری از شما، در شهرت جویبار و میان دوستان و همشهری‌هایت بیشتر هم باشد.

(می‌خندد) بله در جویبار که همه کشتی دوست هستند و طبعاً انتظارات هم از من بیشتر است و به من خیلی لطف دارند اما من نه فقط برای خوشحالی مردم شهرم و استانم مازندران، بلکه برای خوشحال کردن همه مردم ایران روی تشک می‌روم. البته متأسفانه به کشتی چندان توجهی نمی‌شود. این در حالی است که کشتی ایران همیشه شایستگی خود را نشان داده ولی ما در این مدت، هیچ کدام از ارگان‌ها را ندیده‌ایم که به خانه کشتی بیایند و اصلاً ببینند که بچه‌ها چه کار می‌کنند!

 

چند وقت پیش هم در فضای مجازی گلایه کرده بودی!

بله، آن حرف‌ها، حرف دلم و دیگر بچه‌های کشتی بود اما همان طور که گفتم، زیاد به ما رسیدگی نمی‌شود.

 

خادم اخیراً در مصاحبه‌ای که داشت، به این موضوع اشاره کرد که رجال از امثال میثم نصیری یاد بگیرند که نخواست از پول بیت‌المال برایش هزینه شود و ببازد!

بله همین طور است. میثم نصیری کشتی‌گیر خوبی است و می‌توانست برای کشور افتخار‌آفرینی کند اما مشکل مالی داشت و رفت و شنیدم که گفته بود نمی‌خواهد از بیت‌المال برای او هزینه شود و این حرف او بسیار ارزشمند است.

 

حالا شما به عنوان یک ستاره ورزش ایران، چه انتظاری از وزارت ورزش و جوانان و یا کمیته ملی المپیک داری؟

ما خواسته‌های‌مان را گفته‌ایم و اگر بیشتر از این بخواهیم حرفی بزنیم، از اهمیت آن کاسته می‌شود. ما بدون هیچ چشمداشتی کار خودمان را می‌کنیم اما انتظار داریم که بچه‌ها حمایت شوند. حرف دل ما این است که به اندازه‌ای که افتخار کسب می‌کنیم، به همان اندازه هم توجه داشته باشند.

 

درباره این که خادم به کشتی‌گیران نوجوان، پس از قهرمانی جهان پراید هدیه داد، چه نظری داری؟

این یک کار ارزشمند بود که از سوی آقای خادم انجام شد. زمانی که ما در رده نوجوانان، جوانان بودیم این کارها نمی‌شد اما این اتفاق انگیزه زیادی برای این بچه‌ها ایجاد کرد تا با انگیزه و اشتیاق بیشتری به کارشان ادامه دهند.

 

بین آنها یک حسن یزدانی دیگر پیدا می‌شود؟

از ما بهتر هم هستند. ان شاء‌الله که اراده داشته باشند و به همین مسیر ادامه دهند تا به موفقیت‌های بیشتر برسند.

 

الان تفاوت درآمد شما به عنوان یک قهرمان المپیک، با یک فوتبالیست چقدر است؟

تفاوت درآمد که خیلی زیاد داریم. من اصلاً به این کاری ندارم که یک فوتبالیست یا یک ورزشکار دیگر چقدر درآمد دارد و دوست هم دارم که همه ورزشکاران ایران شرایط مالی خوبی داشته باشند اما حرف ما این است که به کشتی هم توجه شود. کشتی هم در ایران و هم در خارج از ایران، طرفداران بسیار زیادی دارد و ما توقع داریم همان طور که دیگر کشورها به کشتی‌گیران‌شان می‌رسند، به بچه‌های ما هم رسیدگی شود. الآن یک سری از بچه‌های ما متأهل هستند و بچه دارند اما شغل و درآمد مناسبی ندارند. به‌طور کلی، این دغدغه‌ها مشکلاتی را به وجود می‌آورد و باعث می‌شود بچه‌ها نتوانند با آرامش ورزش و کشتی‌شان را دنبال کنند.

 

بازی‌های تیم ملی فوتبال در جام جهانی را هم دیدی؟

بله بازی‌ها تیم ملی را دیدم. ایران در گروه قدرتمندی قرار گرفته بود اما ملی‌پوشان بازی‌های خوبی را انجام دادند.

اما  به نظر می‌رسد کشتی‌گیران چندان دل خوشی از فوتبال ندارند!

 

نه اصلاً این طور است. کشتی‌گیران هیچ اختلافی با فوتبالیست‌ها ندارند. فوتبال هم در ایران علاقه‌مندان زیادی دارد و مردم کشتی را هم دوست دارند و برای همین انتظار داریم توجه بیشتری شود.

 

بین فوتبالیست‌ها با کسی دوست هستی؟

در صفحات مجازی، چند نفری را دنبال می‌کنم اما با آنها برخوردی نداشته‌ام اما در کل همه ورزشکاران را دوست دارم.

 

خیلی‌ها دوست دارند که بدانند یک روز کامل حسن یزدانی چطور می‌گذرد؟

اگر داخل اردو باشیم که صبح و بعد از‌ظهر تمرین می‌کنیم و اگر تمرین نداشته باشیم، مقداری تلویزیون نگاه می‌کنم، مطالعه می‌کنم و کمی هم صفحات مجازی را دنبال می‌کنم. (می‌خندد).

 

شما الآن به قهرمانی المپیک و جهان رسیده‌ای. سقف آرزوهایت در کشتی چیست؟

من دوست دارم تا زمانی که می‌توانم کشتی بگیرم و اگر توان جسمی‌ام اجازه داد، به مدال‌های المپیک و جهانی بیشتری دست پیدا کنم.

 

در حال حاضر حمید سوریان و عبدالله موحد پر افتخارترین کشتی‌گیران تاریخ ایران هستند. فکر می‌کنی که بتوانی به رکورد آنها برسی؟

آقای سوریان که قهرمان بزرگ ما در کشتی فرنگی هستند که ۷ مدال جهانی و المپیک دارند و آقای موحد هم که بزرگ ما هستند ۶ مدال دارند. من هم همه تلاشم را می‌کنم تا بتوانم به مدال‌های خوبی دست پیدا کنم و در کنار این عزیزان قرار بگیرم.

 

تا کی می‌خواهی در وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی بگیری؟

مشخص نیست. اگر وزنم بالاتر برود، شاید به وزن بالاتر بروم اما الآن حدود ۸۷، ۸۸ کیلو وزن دارم که برای کشتی در وزن ۸۶ کیلوگرم ایده‌آل است.

 

آخر این شایعه مطرح شده بود که پیشنهاد شده بود که به یک وزن بالاتر بروی اما قبول نکرده‌ای.

بله چون رفتن به یک وزن بالاتر باید با مطالعه باشد و چون به وزن ایده‌آل نرسیدم، این کار را نکردم.

 

فکر می‌کنی که کدامیک از ملی‌پوشان شانس کسب مدال در بازی‌های آسیایی باشند؟

همان طور که قبلاً هم به شما گفتم کشتی مشخص نمی‌کند اما از نظر من همه بچه‌ها شانس کسب مدال هستند مگر این که اتفاقی بیفتد.

 

به درخواست جردن باروس هم که برای کشتی گرفتن، پاسخ رد دادی!

پاسخ رد ندادم. من الآن در وزن ۸۶ کیلوگرم هستم و باروس در وزن ۷۴ کیلوگرم. اگر هم وزن بودیم، می‌شد کشتی بگیریم اما الآن نمی‌توانیم و فکر می‌کنم که قسمت نبوده است.

 

همه کشتی‌گیران از جهان‌پهلوان غلامرضا تختی به عنوان الگوی خود یاد می‌کنند. شما هم همین طور هستی؟

واقعیت این است که جهان‌پهلوان الگوی همه ورزشکاران در ایران هستند. ایشان الگوی مردم‌داری بوده و همه ورزشکاران و کشتی‌گیران و خود من علاقه زیادی به ایشان داریم.

 

به خودت گفته‌اند که چهره‌ات به جوانی‌های تختی شباهت دارد؟

بله چند باری این موضوع را گفته‌اند که من و آقا تختی از لحاظ چهره شباهت داریم.

 

چه احساسی داری؟

اگر بگویم خوشحال نیستم، دروغ گفته‌ام و این باعث افتخار است.

 

به غیر از کشتی چه فعالیتی داری؟

فقط کشتی می‌گیرم و در کنار آن در رشته مدیریت ورزشی درس هم می‌خوانم.

 

پس می‌خواهی مدیر شوی و به ورزشکاران رسیدگی کنی.

ان‌شاء‌الله.

 

اصلاً چه شد که به کشتی علاقه‌مند شدی و آیا کشتی‌گیر خاصی نظر تو را جلب کرد که به سمت این رشته بیایی؟

همان‌طور که می‌دانید مازندرانی‌ها و بخصوص جویباری‌ها به کشتی خیلی علاقه دارند و خیلی‌ها از همان سن کوچکی کشتی می‌گیرند. ما هم همین طور علاقه‌مند شدیم و با دیدن کشتی‌های مهدی حاجی‌زاده، شور و هیجان زیادی در من به وجود آمد.

 

در بحث زندگی شخصی، برنامه‌ای برای ازدواج و تشکیل خانواده نداری؟

(می‌خندد) فعلاً که اصلاً به ازدواج فکر نمی‌کنم و تمام تمرکزم روی تیم ملی و کشتی است و دوست دارم که در المپیک بعدی هم به موفقیت برسم و بعد از آن اگر شرایط مهیا شد، به این موضوعات هم می‌رسیم. 

 

لطفاً با دم شیر بازی نکنید!

اتحادیه جهانی کشتی بخش‌هایی از فیلم برد مقتدرانه ۱۲ بر ۲ حسن یزدانی برابر عظمت دولت بکوف، دارنده مدال‌های نقره جوانان و امیدهای جهان از قزاقستان در جریان رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ در بیشکک قرقیزستان را منتشر کرد. اتحادیه جهانی کشتی در آستانه آغاز بازی‌های آسیایی در توضیح این فیلم، جمله معناداری نوشت: «لطفاً با دم شیر بازی نکنید!» در جریان این مبارزه، کشتی‌گیر قزاق ابتدا با اجرای فن «درخت‌کن» موفق به کسب ۲ امتیاز شد اما این اقدام او با واکنش شدید یزدانی همراه شد. یزدانی بارها حریف را اسیر هجوم همه‌جانبه خود کرد و پیش از پایان وقت مبارزه و در دقایقی کوتاه با برتری ۱۲ بر ۲، حریف را ضربه کرد.

 

 

«یک ایران، یک صدا» در جاکارتا

فصل دروی مدال

 

مهدی ملکی

دبیر گروه ورزش

۳۷۸ ورزشکار، نماینده خانواده بزرگ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ خواهند بود. این یکی از بزرگ‌ترین کاروان‌های تاریخ است. حتی بزرگ‌تر از بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو که ۳۶۲ ورزشکار به چین رفتند و با عنوان درخور چهارمی بازگشتند. حالا آسمان جاکارتا ستاره باران می‌شود و انعکاس نور مهتاب از طریق مدال‌های روی سینه ورزشکاران ایرانی، چشم‌های‌مان را نوازش خواهد داد. اما این کاروان تنها نیست و به همین تعداد محدود نمی‌شود! «یک ایران»، برگرفته از شعار کاروان «یکصدا» نام ورزشکارانش را فریاد خواهد زد.

 

دعای یک ‌ایران، بدرقه‌ راه ۳۷۸ ورزشکار و قهرمان است که ۴ سال شبانه‌روزی زحمت کشیده‌ و تلاش کرده‌اند و حالا ثمره‌ آن را می‌خواهند ببینند. این دو هفته، فصل جدیدی است، نه بهار است و نه تابستان. نه پاییز و نه زمستان! فصل «دروی مدال» است. امیدواریم این فصل مثل بهار برایمان سبز باشد و به‌واسطه درخشش و مدال‌آوری کاروان ورزش‌مان، همانند تابستان برایمان گرم باشد.

 

نکته حائزاهمیت در این کاروان پرتعداد و البته پرامید، خوشبینی برای ثبت عددی تاریخی مقابل خانه تعداد مدال‌های طلای ایران در جدول است. صید مدال خوشرنگ طلا، صیادانی می‌خواهد که بارها دل به دریای غرور و افتخارآفرینی زده باشند. همان‌هایی که تعدادشان در کاروان ایران کم هم نیست. نگاه‌ها به ستاره‌های ورزش ایران است؛ آنهایی که قرار است یک بار دیگر ثابت کنند آسیا با تمام بزرگی‌اش برایشان کوچک است. ستاره‌هایی چون حسن یزدانی، بهداد سلیمی، احسان حدادی، زهرا نعمتی، سهراب مرادی، فرزان عاشورزاده، حسن تفتیان و خواهران منصوریان.

 

در مراسم افتتاحیه، ورزشکاری پیشقراول کاروان رژه رفت که «الهه» همت و تلاش و رسیدن به موفقیت و هدف است؛ الهه ‌احمدی، پرچمداری که سال‌هاست پرچم ورزش ایران را در میادین بین‌المللی در رشته تیراندازی بالا نگه داشته است.

 

یک بار دیگر زمانش فرارسید! زمان اتحاد میان تمام مردم ایران به‌واسطه ورزش. حالا همه‌مان «یکصدا» هر چه قدرت داریم در حنجره‌مان جمع می‌کنیم تا «یک ایران» را تشویق کنیم. برای اولین‌بار از تمام ۳۱ استان کشور در کاروان اعزامی‌، ورزشکار وجود دارد. گستره اعزام ورزشکار جای جای ایران را دربر می‌گیرد. وجب به وجب این خاک قهرمان‌پرور است و می‌توان از دل استان به استان آن پهلوان بیرون کشید. بنابراین خودمان را برای دروی محصولی ارزشمند و ماندگار، آماده می‌کنیم.

 

حامد جیرودی

 

iran-newspaper.com
  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱ آذر
    جام حذفی ایران
    پرسپولیس - مس سونگون
    ۱۶:۱۵
  • لیگ برتر امارات
    العروبه امارات - العین امارات
    ۱۹:۰۰
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش