پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۰۴۰۵
کشتی - وزنه برداری

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد:

هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشتیم/ تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند

کشتی آزاد,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: شیوه‌های امتیازگیری کشتی‌گیران ما یکنواخت شده است و تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند.

مصطفی میرعمادیان در گفت‌وگو با فارس درباره عملکرد آزادکاران در مسابقات جهانی گفت: رقابتهای جهانی همیشه با حوادثی همراه است و فراز و نشیب‌ها همواره همراه کشتی بوده است؛ این دوره هم مستثنا نبود. متاسفانه اتفاقاتی که در روزهای پایانی در خصوص مسائل ارزی و مالی رخداد از نظر روحی روی کشتی‌گیران تاثیر منفی گذاشت.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع مربوط به کشتی‌گیران بوده است که نگران باشند، گفت: با وجود اینکه این مشکلات ربطی به کشتی‌گیران نداشت، اما مصاحبه‌های مختلف این تنش را در تیم ایجاد کرده بود و تمرکز ذهنی آنها را از بین برده بود. به طوری‌که در حالی‌که تیم در روزهای آخر نیاز به آرامش داشت، اما دچار تنش شده بود.

 

مربی سازنده کشتی مازندران تصریح کرد: مصاحبه‌های آنچنانی از سوی اعضای شورای فنی کار را بدتر کرد؛ در حالی‌که تیم نیاز به آرامش داشت، اما این حواشی لطمه زد. از طرف دیگر حذف و کنار گذاشتن برخی از کشتی‌گیران از ترکیب تیم که ماه‌ها در کنار هم‌تیمی‌هایشان در اردو بودند باعث شده بود آنطور که من خبر دارم در هنگام خداحافظی بسیاری از نفرات حاضر در اردو گریه کرده و دچار لطمه روحی شوند.

 

تنها دستور کادرفنی دست زیر کتف، حرکت رو به جلو و هل دادن حریف به بیرون تشک بود

میرعمادیان افزود: متاسفانه وقت کادر فنی و فدراسیون در روزهای پایانی صرف حواشی شد تا تیم با تنش گام به مسابقات جهانی بگذارد؛ تیمی که با این شیوه به چنین رقابت مهمی می‌رود نباید انتظار نتایج آرمانی از آن داشته باشیم. به آمریکا نگاه کنید با چه برنامه‌ای گام در رقابت‌های مهم می‌گذارند. آنها در این سال‌ها با برنامه‌ریزی مناسبی که داشتند در رشد و توسعه کشتی گام‌های بزرگی برداشتند. این طور نیست که تنها در برخی اوزان دارای کشتی‌گیر باشند، بلکه آنها در تمام اوزان نفرات شاخصی را دارند که می‌توانند روی سکو بروند به خاطر همین هم هست که ۷ - ۸ مدال در ۱۰ وزن کسب کرده‌اند یعنی در تمام اوزان سرمایه‌گذاری کرده‌اند. روسها هم همچنان اقتدار خود را دارند و با نوسان کمتری مسیر خود را ادامه می‌دهند، اما متاسفانه تیم‌های کشتی ما دارای نوسان و فراز و نشیب زیادی طی سال‌های اخیر بوده‌اند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی قابل قبول بود گفت: باید بپذیریم که نتایج مطلوبی به‌دست نیامد؛ مهم‌ترین مشکلی که متوجه آن شدم این بود که چیزی به عنوان مکانیزم دفاعی در تاکتیک‌های کادرفنی و کشتی‌گیران تعریف نشده بود. هر زمان که به کوچینگ نگاه می‌کردیم تنها دستور دست زیر کتف، حرکت رو به جلو و هل دادن حریف به بیرون تشک بود. تمام برنامه و دستور کادر فنی هم این بود در حالی که هیچ برنامه‌ای برای اداره کردن کشتی به خصوص دیدارهایی که از حریف پیش بودیم نداشتیم.

 

تاکتیک و استراتژی دفاعی مناسبی تعریف نشده بود

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: مگر می‌شود ۵ کشتی را در ثانیه‌های پایانی واگذار کرد؟ در چنین میدانی باید دارای تنوع و سیستم تاکتیکی متفاوت برای مدیریت کشتی باشیم. حسین‌خانی چندین سال است که به همین شکل می‌بازد و هیچ تغییری در روش مبارزاتش ایجاد نشده است. اطری و یخکشی هم همین‌طور در ثانیه‌های پایانی کشتی را واگذار کردند؛ اکبری هم در ۲ مسابقه در ثانیه‌های پایانی بازنده بود. این نشان می‌دهد در بخش تاکتیک و استراتژی دفاعی هیچ برنامه‌ای از طرف کادرفنی برای کشتی‌گیران تعریف نشده است. از طرفی در چهره هیچکدام از کشتی‌گیران ما و شادابی و نشاط لازم دیده نمی‌شد، در حالی که اگر به چهره کشتی‌گیران کشورهایی مانند آمریکا و روسیه نگاه می‌کردیم با انگیزه برای پیروزی روی تشک می آمدند.

 

میرعمادیان ادامه داد: اگر میزان امتیاز دهی بچه‌های ما در این مسابقات بررسی شود متوجه می‌شوید که چقدر نسبت به سال‌های قبل راحت امتیاز به حریفان داده‌اند. گلیج ۱۰ امتیاز به حریف داد؛ اکبری هم در دیدار رده‌بندی ۸ امتیاز از دست داد؛ حسن یزدانی ۱۱ امتیاز و پرویز هادی نیز در مرحله نیمه نهایی ۱۳ امتیاز به حریفان دادند که نشان از عدم استراتژی دفاعی مناسب در مبارزات دارد.

 

هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشتیم

وی در پاسخ به این سوال که نحوه کوچینگ کشتی‌گیران چطور بود عنوان کرد: در بحث کوچینگ من چیزی ندیدیم و همکاران خادم نتوانستند کمکی به او بکنند و کشتی‌گیر را از بحران خارج کنند. متاسفانه نشان دادیم که در پیچ کشتی یعنی جایی که کشتی گره می‌خورد مشکل داریم و هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشته‌ایم.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: یزدانی در سال ۲۰۱۷ دقیقا با همین شرایط مغلوب حریف آمریکایی شد؛ به خوبی در تایم اول حریف را تحت فشار گذاشت، اما در تایم دوم بدنش خالی کرد و مغلوب حریف شد. حریف آمریکایی در جام جهانی کرمانشاه زیر از مچ از یزدانی گرفت که با توجه به ضربه شدن حسن این موضوع دیده نشد. در مجارستان هم همین اتفاق برایش تکرار شد.

 

تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند

میرعمادیان تصریح کرد: تعجب می‌کنم که چرا در تایم استراحت مربیان استراتژی دفاعی بهتری برای یزدانی تعریف نکردند. متاسفانه تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند؛ دست در زیر کتف، هُل دادن حریف بیرون که یک امتیاز دارد. وقتی کشتی‌گیر ما ۶ امتیاز عقب است، ۶ بار باید این کار را تکرار کند که هم نیاز به انرژی و هم زمان زیادی دارد که متاسفانه هیچ برنامه‌ای برای اجرای تاکتیک‌ها و فنون دیگر نداشتیم.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: کریمی مانند سال گذشته که به کاکس باخت همانطور شکست خورد که نشان می‌دهد برای حریفان مستقیم هیچ برنامه‌ای نداشتیم. از طرفی اردوهای طولانی مدت دیگر جواب نمی‌دهد بسیاری از کشتی‌گیران از نظر روحی مشکل داشتند؛ وقتی کشتی‌گیری یک ماه از خانواده‌اش جدا می‌شود، با توجه به مشکلات اقتصادی و خانوادگی که همه مردم با آن درگیر هستند نمی‌تواند تمرکز لازم را داشته باشد.

 

برنامه‌های ما در اردو برای تمام کشتی‌گیران یکسان است

میرعمادیان با بیان اینکه حق کشتی ما خیلی بیشتر از ۳ مدال از مسابقات جهانی بود، گفت: تمام بچه‌های ما به صورت یکنواخت کشتی می‌گرفتند و هیچ برنامه‌ای برای لحظات آخر ندیدیم که نشان می‌دهد نتوانستیم تاکتیک مبارزه را تا لحظات آخر ادامه دهیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که کشتی‌گیران ما از نظر بدنسازی مشکل داشتند یا تاکتیک مناسبی در مقابله با حریفان برای آنها تعریف نشده بود که در لحظات پایانی مغلوب حریفان می‌شدند گفت: هر دو مورد می‌تواند درست باشد؛ برنامه‌های ما در اردو برای تمام کشتی‌گیران یکسان است؛ برخی کشتی‌گیران مانند یزدانی و هادی به صورت ژنتیکی دارای توان بدنی بالایی هستند، اما برخی دیگر مانند امامی، اطری، نصیری و گلیج بدن‌هایشان تحت فشار جواب نمی‌دهد. باید برای هر وزن به هر فردی برنامه جداگانه داشته باشیم. وقتی بدن اطری، امامی و گلیج تحت فشار جواب نمی‌دهد نتیجه‌اش باختن با چنین شرایطی روی تشک می شود که نشان می‌دهد نتوانستند فشار تمرینات را تحمل کنند.

 

شیوه‌های ما برای گرفتن امتیاز یکنواخت شده است

میرعمادیان افزود: اردوهای طولانی مدت هم ضربات زیادی به کشتی‌گیران زد. نفرات شاخص تیم ملی مانند برادران خادم، دبیر و علیرضا حیدری چرا در روزهای آخر به اردو می‌آمدند؟ تمام کشتی‌گیرانی که روزهای آخر به اردو می‌آمدند مدال می‌گرفتند که نشان می‌دهد کشتی‌گیر برنامه خودش را بهتر از هر کسی می‌داند. شاید اگر این بچه ها نیز با برنامه بهتری تمرینات خود را خارج از اردوهای تیم ملی پیگیری می‌کردند نتایج بهتری کسب می‌کردند.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: به نظر می‌رسد شیوه‌های ما برای گرفتن امتیاز یکنواخت شده است و تنوع تاکتیکی در این مسیر می‌تواند گره‌گشا باشد. در بخش هجومی عملکرد خوبی داشتیم، اما هیچ استراتژی مناسبی برای اداره کردن کشتی و کنترل حریفان به خصوص در زمانی که جلو بودیم نداشتیم.

 

 

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱ آذر
    جام حذفی ایران
    پرسپولیس - مس سونگون
    ۱۶:۱۵
  • لیگ برتر امارات
    العروبه امارات - العین امارات
    ۱۹:۰۰
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش