مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۴۹۸۷
کشتی - وزنه برداری

علی اشکانی: با عبدولی کاری کردند که به اردو نیاید/ مدال گرایی را هنوز به بوداپست نرفته از او گرفتند!

علی اشکانی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
سرمربی مستعفی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: آقایی که تازه عضو شورای فنی شده می‌گوید باید در ۹۷ کیلوگرم فرآیند رعایت شود، اما بعداً مصاحبه کرده و می‌گوید چرا کادرفنی کشتی‌گیر ۳۷ ساله را به جهانی برده است؟!

علی‌ اشکانی در گفت‌وگو با تسنیم، در مورد نتایج ضعیف تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ بوداپست اظهار داشت: حق ما این چیزی نبود که در مجارستان به دست آمد. باید به این نکته هم توجه داشته باشید که جز سعید عبدولی که تجربه چندین میدان المپیک و جهانی را داشت، سایر نفرات خیلی باتجربه نبودند.

 

حتی علی گرایی و حسین نوری که برنز سال گذشته جهان را دارند، غیر از پاریس در هیچ رده سنی تجربه جهانی را نداشتند. با تمام این حرف‌ها تیم ما واقعا شایسته مدال‌های بیشتری بود. چیدمان قرعه‌ها هم برای ما بد شد. همه می‌دانستند که قرعه‌ها را چیده‌اند و حتی خود اتحادیه هم گفت که می‌خواهند از تکراری بودن فینالیست‌ها جلوگیری کنند؛ البته این شرایط برای روس‌ها هم بود، ولی آنها نتیجه گرفتند و ما نگرفتیم.

 

* پروژه‌ای ترتیب داده‌اند که فقط فدراسیون را بزنند

وی ادامه داد: قصد توجیه ندارم اما خیلی از باخت‌های ما بدشانسی بود و با تمام این تفاسیر حداقل باید یک طلا، یک نقره و دو برنز می‌گرفتیم. حالا برخی از این دوستان و کارشناسان، هدفی جز تخریب فدراسیون ندارند و پروژه‌ای ترتیب داده‌اند که فقط فدراسیون را بزنند. در این مسیر مربی و کشتی‌گیر را هم تخریب می‌کنند. حالا که تیم نتیجه نگرفته به موضوعاتی اشاره می‌کنند که واقعا محلی از اعراب ندارد،‌ مثل اینکه فلانی در تیم کم بود، فلانی زیاد بود و با این صحبت‌ها می‌خواهند اذهان عمومی را به هم بریزند.

 

نایب‌قهرمان کشتی فرنگی جهان در سال ۲۰۰۵ با تاکید بر اینکه مسئولیت شکست را برعهده می‌گیرد، تصریح کرد: مسئولیت فنی این تیم بر گردن ما بود، شورای فنی خیلی اوقات حامی ما بود ولی بعضا تصمیماتی هم گرفته می‌شد که محرمانه بود و نباید در موردش صحبت می‌شد اما اینطور نبود. یک موردش تصمیمی بود که برای علی گرایی گرفته شد، هنوز هم می‌گویم تصمیم بدی نبود.

 

باید این جوان را تا المپیک بسازیم. همان شورای فنی می‌گفت حق علی ارسلان است که به جهانی برود، از آن طرف ما پژمان پشتام را داشتیم که گرایی را برده بود، اگر اینطور بود گرایی را باید کنار می‌گذاشتیم در حالی که هیچ‌کسی این را نمی‌پذیرد. از ارسلان در اردو نارضایتی وجود داشت، او در تورنمنت بین‌المللی خوب ظاهر نشد در حالی که علی گرایی در همین جهانی بوداپست واقعا دلیرانه کشتی گرفت.

 

* مدال گرایی را هنوز به بوداپست نرفته از او گرفتند

اشکانی در پاسخ به این سوال که اگر مشکل علی گرایی تغییر وزنش نبود، چرا در جهانی نتیجه نگرفت، به تسنیم گفت: از روزی که مشخص شد گرایی قرار است در ۷۲ کیلوگرم کشتی بگیرد همین اعضای شورای فنی چه مصاحبه‌هایی کردند. مگر در کشتی کسی را پیدا می‌کنید که وزن کم نکند؟ آنقدر همه گفتند در این وزن نتیجه نمی‌گیرد که او هم باور کرد که نمی‌شود. مدال او را هنوز به بوداپست نرفته از او گرفتند در حالی که اگر مبارزه‌اش با رسول چونایف را می‌دیدید، مشخص بود که او در ۷۲ کیلوگرم هم شانس مدال جهانی است. ما از این بابت خیلی لطمه دیدیم.

 

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی که بلافاصله بعد از بازگشت از بوداپست همراه با احد پازاج از سمت خود استعفا کرد، افزود: در فضای عمومی خیلی کارنامه افراد را با هم قیاس می‌کنند. ما دو سال است که آمده‌ایم. من ادعایی ندارم اما اینطور هم نیست که کسی نتیجه آنی بگیرد. یک آقایی مصاحبه کرده و گفته که نایب‌قهرمانی سال گذشته جهان اتفاقی بود و یازدهمی امسال واقعیت! این حرف چیزی جز تخریب نیست. یعنی این دوستان می‌خواهند فقط نیمه خالی لیوان را ببینند.

 

اگر می‌خواهید قیاس کنید لااقل قیاس درست کنید. یکی ۱۰ سال تیم ملی دستش بوده معلوم است بالاخره نتیجه می‌گیرد. آن زمان فرآیندی هم در کار نبوده اما ما در این دو سال سعی کردیم به بچه‌هایی که سال‌ها بدون انتخابی پشت خط مانده بودند انگیزه بدهیم. واقعا در خیلی از اوزان بدشانسی آوردیم که به مدال نرسیدیم.

 

* با عبدولی کاری کردند که به اردو نیاید

اشکانی در مورد شکست سعید عبدولی اظهار داشت: قبل از رفتن تیم همانطور که علی گرایی را تخریب می‌کردند، سعید عبدولی را هم می‌زدند. نفر دوم سعید در مسابقات باشگاهی کشور به کشتی‌گیر رده پنجم هم می‌بازد. باید با چه روحیه‌ای عبدولی را به جهانی ببریم؟ او کشتی‌های خیلی خوبی گرفت. حریفانش خیلی سخت بودند. با او یک کاری کردند که به اردو نیاید. طوری مصاحبه می‌کردند که تخریب شود. این کشتی‌گیر هم پیش‌زمینه‌ای داشت و به هرحال اشتباهاتی کرده بود،‌ اما اگر یک اردو بیشتر می‌آمد خیلی راحت مدال طلا را می‌گرفت.

 

وی ادامه داد: در این دو سال همراه با فدراسیون خیلی برای سلامت رفتاری ورزشکاران تلاش کردیم. یک دوره قهرمانی‌هایی بوده، اما اخلاق‌های بدی هم رواج پیدا کرده بود. در این مدت غیر از کشتی، برای ما سلامت رفتاری بچه‌ها هم خیلی اهمیت داشت. فدراسیون کمیته‌های زیادی را تشکیل داد و خیلی هزینه شد که آن اخلاق‌ها را از بین ببریم. انصافا هیچ فدراسیونی تا این حد برای چنین کاری هزینه نکرده بود.

 

* از آن عضو شورای فنی دُم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟

اشکانی خطاب به برخی افرادی که این روزها نام‌هایی را به عنوان ناجی کشتی فرنگی عنوان می‌کنند، گفت: همه ما یک کارنامه‌ای داریم. من هم وقتی آمدم فلسفه کاری خودم را داشتم. اول در تیم ملی نوجوانان بودم و سه سال طول کشید تا از رده دهمی جهان به سومی، دومی و اولی برسیم. آنهایی که می‌گویند فلانی را بعد از المپیک از کشتی فرنگی دور کردند، باید به این سوال پاسخ دهند که چه کسی بعد از المپیک کشتی را رها کرد و رفت؟

 

می‌توانید از خیلی از کشتی‌گیران راجع به اتفاقاتی که می‌افتاد سوال کنید. ما آمدیم و سازندگی کردیم. در بازی‌های کشورهای اسلامی، داخل سالن و آسیایی کشتی گرفتیم. در آسیایی پنجم شدیم اما کار را ادامه دادیم و در بازی‌های آسیایی قهرمان شدیم. سال گذشته هم نایب‌قهرمان مسابقات جهانی شدیم. آقایی که تازه هم عضو شورای فنی شده می‌گوید باید در ۹۷ کیلوگرم فرآیند رعایت شود، اما همان‌ها حرف ما را وتو کردند. حالا بعد از جهانی می‌بینم مصاحبه کرده و می‌گوید چرا کادرفنی کشتی‌گیر ۳۷ ساله را به جهانی برده؟ ما بالاخره باید به فرآیند احترام بگذاریم یا نه؟ باید دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟

 

اشکانی اضافه کرد: به خاطر اتفاقاتی که افتاد دارند ما را کتک می‌زنند، بفرمایید؛ این هم گوی و میدان، هر کسی که می‌تواند بیاید. یک ماه قبل از جهانی که قهرمان بازی‌های آسیایی شده بودیم شما حتی یک مسئول را هم نمی‌دیدید که بگوید دست‌تان درد نکند. معاون وزارت ورزش، یک بار بابت قهرمانی تبریک نگفت. بچه‌ها با این اتفاقات خالی کردند، اما این تیم خوب است. قول شرف می‌دهم که مردانی یک مدال المپیک می‌گیرد. همه جا انتقاد می‌کنید اما پیش وجدان خودتان لااقل این چیزها را ببینید.

 

* زورم به منتقدان نمی‌رسد اما به خودم می‌رسد

اشکانی در پاسخ به این سوال که اگر اینقدر به تیمش اطمینان دارد، چرا از سمت خود استعفا کرده است، به تسنیم گفت: همه اینها را گفتم اما تمام امید ما به فرد بزرگی چون رسول خادم بود. من زوایای کوچکی از اتفاقاتی که رخ داد را گفتم اما ما و در ابعادی بزرگتر رئیس فدراسیون کشتی، این مسائل را به دوش می‌کشید. من فکر کردم وقتی با او اینطور برخورد شد دیگر ما چه صحبتی می‌توانیم داشته باشیم. اصلا در مورد ما دیگر جای بحثی باقی نمی‌ماند. سه تورنمنت‌مان را پیش از جهانی از دست دادیم، اینها خیلی در کسب نتیجه اهمیت داشت.

 

اگر زورم به منتقدان و آنهایی که می‌خواهند فدراسیون را بزنند، نمی‌رسد، به خودم که می‌رسد. اگر برای کشتی بار اضافی هستم، می‌روم هرچند به خودم و به کادرم ایمان دارم و با اطمینان هم می‌گویم که بچه‌ها از نظر بدنی کم نیاوردند. کشتی‌گیرمان دو بر صفر پیش بوده، می‌گوید خواستم یک ۲ امتیازی دیگر هم بگیرم و بعد گیر افتاده و باخته، یا در مورد گرایی هم همینطور، می‌توانست چونایف را ببرد اما داور اشتباه کرد. حالا همه جوره ما را تحقیر می‌کنند و تهمت می‌زنند. چطور باید کار کنیم؟

 

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی فرنگی با اشاره به انتخاب حمید بنی‌تمیم به عنوان سرپرست فدراسیون کشتی، گفت: از این انتخاب خوشحال شدم. این کار خوبی بود که از سوی وزیر ورزش انجام شد. وزیر درایت به خرج داد که فردی که چندین سال در بدنه فدراسیون کشتی بوده را به عنوان جایگزین رسول خادم انتخاب کرد. او سال‌ها بدون منت و شبانه‌روزی برای کشتی کار کرده و آرزو می‌کنم در کارش موفق باشد. بنی‌تمیم فرد دانا و کاربلدی است. ان‌شاءالله درنهایت هم تصمیماتی گرفته شود که به نفع کشتی باشد، هرچند می‌دانم برای آنها که از کاه کوه می‌سازند این چیزها خیلی اهمیت ندارد و انتقادشان را می‌کنند. به هر شکل امیدوارم برای کشتی بهترین اتفاقات بیفتد.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش