دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۴ - ۱۳ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۳۱۳
کشتی - وزنه برداری

تکاپوی جامعه کشتی در آستانه انتخابات

«دبیر» نه ؛ رییس را می‌خواهند

انتخابات فدراسیون کشتی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری

هر روزی که می‌گذرد معادلات کشتی پیچیدگی بیشتری پیدا می‌کند. هر روز یک کاندیدای جدید وارد می‌شود و هر روز یک بحث جدید در کشتی مطرح می‌شود؛ آن هم در شرایطی که شواهد نشان می‌دهد هنوز تیم قبلی و رییس سابق علاقه‌ای به دل کندن از کشتی ندارد و همچنان برای ماندن به هر قیمتی تلاش می‌کند. تلاش تیم سابق و تلاش نفرات جدید برای یک صندلی ریاست در فدراسیون کشتی شرایط این روزهای کشتی را پیچیده‌تر از قبل می‌کند. انتخاباتی غیرقابل پیش‌بینی و مهیج که با سرشاخ شدن چند تن از قهرمانان جهان و المپیک برای ریاست وارد فاز جدیدی می‌شود و می‌تواند نتایج غیرقابل پیش‌بینی و داغی را در پی داشته باشد.

 

از روزی‌که رسول خادم از کشتی استعفا داد شاید تاکنون نام نزدیک به ۱۰ نفر برای رسیدن به صندلی ریاست مطرح شده است. از خود رسول خادم گرفته تا حمید بنی‌تمیم، حسن رنگرز، علیرضا دبیر، امیررضا خادم، حمید یاری و چند نفر دیگر از جمله افرادی بودند که نامشان برای حضور در انتخابات مطرح شد. هر روزی هم که بیشتر می‌گذرد نام افراد بیشتری مطرح می‌شود و پیچیدگی انتخابات را بیشتر می‌کند، اما آنچه در روزهای اخیر بیش از هر چیزی به چشم آمده تلاش گروه سابق برای ماندن یا حداقل فراهم کردن شرایط برای ورود کاندیدای مورد نظرشان است.

 

برای اینکه متوجه تلاش‌های گروه سابق شویم باید مصاحبه‌های روزهای اخیر افراد نزدیک به رسول خادم را بررسی کرد که در گفته‌های خود یا به قصد تخریب و یا به شکل خواهش و تمنا از علیرضا دبیر می‌خواهند وارد عرصه انتخابات نشود؛ کسی که هنوز هیچ اظهارنظر رسمی نکرده اما ظاهرا رقیب جدی به حساب می‌آید و تیم سابق سخت در تلاش است که مانع از ورود دبیر به انتخابات شود؛ اما چرا؟ مگر علیرضا دبیر قهرمان جهان و المپیک نیست و یا از خانواده کشتی نیست؟ کدام خصوصیت ویژه‌ای را رسول خادم داشته که علیرضا دبیر ندارد که این همه تلاش برای منصرف کردن او انجام می‌شود؟

 

روز گذشته در اقدامی غیرمتعارف و عجیب یکی از روسای هیات‌های کشتی که اتفاقا ارتباط نزدیکی هم با رییس مستعفی کشتی دارد، خبر از مذاکره علیرضا دبیر با او و سایر روسای هیات‌های کشتی داد. معمولا برگزاری چنین دیدارهایی در آستانه انتخابات رخ می‌دهد و غیرطبیعی نیست کاندیدای ریاست با مذاکراتی که با روسای هیات‌های کشتی دارد، شرایط را بسنجد.

 

اینکه فردی بخواهد وارد انتخابات شود حتما با چند نفر دیدار و گفت‌وگو می‌کند و بعد از رایزنی با این افراد تصمیم به حضور در انتخابات می‌گیرد نه‌تنها ایرادی ندارد، بلکه خیلی هم خوب است، اما اینکه فردی که مورد مشورت و گفت‌و‌گو بوده بخواهد بدون اجازه از کسی که خواهان این نشست مشورتی بوده، اخبار این دیدار و جزییات مسائل مطرح‌شده در این دیدار را رسانه‌ای کند، امری عجیب و باور نکردنی است؛ اما این اتفاق روز گذشته رخ داد و مسعود ریاضی رییس هیات کشتی خراسان رضوی در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها پرده از دیدارش با علیرضا دبیر برداشت.

 

بعد از مسعود ریاضی نوبت به پرویز سیروس‌پور مشاور رسول خادم رسید تا در اظهاراتی به علیرضا دبیر توصیه کند که وارد عرصه انتخابات نشود. او مدعی شد علیرضا دبیر از سال ۲۰۰۰ به بعد در عرصه کشتی فعالیت جدی نداشته، به همین دلیل بهتر است الان وارد کشتی نشود. این اظهارات پرویز سیروس‌پور هم در نوع خود خیلی عجیب و باور نکردنی است.

 

او چطور چنین توصیه‌ای را به دبیر می‌کند؟ وقتی رسول خادم در سال ۲۰۱۲ به کشتی برگشت نزدیک به ۱۲ سال از کشتی دور بود اما کسی در آن مقطع به رسول خادم نگفت شما سال‌ها از کشتی دور بودی و بهتر است وارد کشتی نشوی! سیروس‌پور آن موقع کجا بود که به رسول خادم بگوید بعد از این همه دوری از کشتی خوب نیست سرمربی تیم کشتی آزاد که نایب قهرمان جهان شده را بیرون کنی و به جای او به‌عنوان سرمربی راهی المپیک شوی؟ چطور باید باور کرد این حرف‌ها متعلق به پرویز سیروس‌پور باشد؟ آیا واقعا سیروس‌پور این حرف‌ها را به‌خاطر کشتی می‌زند؟

 

او حتما از ویژگی‌های علیرضا دبیر به‌خوبی آگاه است، چراکه سرمربی او بوده و شاید بگوید به همین خاطر نگران آینده علیرضا دبیر است تا به سرنوشت رسول خادم دچار نشود؛ اما واقعا او نگران دبیر است؟ یا نگران رسول خادم؟ اصلا چرا به یکباره دوستان رسول خادم نگران آینده و سرنوشت علیرضا دبیر شده‌اند؟

 

از این تحرکات چه نتیجه‌ای باید گرفت؟ آیا شک و تردیدی وجود دارد که تیم قبلی همچنان با عزم جدی در حال تلاش است تا به هر شکل ممکن دوباره به کشتی برگردد؟ بین رسول خادم و علیرضا دبیر نباید فاصله‌ای وجود داشته باشد. هر دو از یک خانواده هستند و هر دو از قهرمانان بنام کشتی، اما چرا دوستان رسول خادم تصمیم گرفته‌اند به دبیر حمله کنند؟ مگر رسول خادم از کشتی نرفته است؟ چه فرقی می‌کند که دبیر بیاید یا هر شخص دیگری؟ آمدن دبیر به فدراسیون کشتی چه خطری را برای رسول خادم یا دوستان او به وجود می‌آورد که تا این اندازه نگران هستند؟ آن هم در شرایطی که هنوز دبیر به‌طور رسمی خودش اعلام نکرده که می‌خواهد به انتخابات ورود کند.

 

شاید دبیر با بررسی شرایط به این نتیجه برسد که اصلا ورود نکند. به‌طور کلی هنوز هیچ‌کسی به‌طور رسمی اعلام نکرده که قطعا در انتخابات شرکت نمی‌کند. تنها دو نفر به‌طور رسمی مصاحبه کردند و گفتند حتما به انتخابات ورود نمی‌کنند. حسن رنگرز و امیررضا خادم تنها افرادی هستند که به‌صراحت اعلام کرده‌اند وارد انتخابات نمی‌شوند. هر چند این روزها نام امیررضا خادم بیش از هر شخص دیگری به‌عنوان یک گزینه اصلی به گوش می‌رسد؛ اگر چه خودش گفته نمی‌آید!

 

محسن وظیفه

 

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش