مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۵ - ۰۵ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۱۲۲۶
کشتی - وزنه برداری

دبیر: برای المپیک ۲۰۲۰ قول مدال نداده‌ام/ این واقعیت کشتی ما است در فرنگی ۳ و در آزاد ۴ سهمیه نگرفتیم

علیرضا دبیر,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
رئیس فدراسیون کشتی گفت: این واقعیت کشتی ما است ما در فرنگی ۳ سهمیه نگرفتیم و در آزاد هم ۴ سهمیه نتوانستیم بگیریم.

به گزارش تسنیم، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با حضور در برنامه رکورد درخصوص آخرین وضعیت کشتی کشورمان اظهار داشت: بدهی فدراسیون تا چند وقت پیش ۵۲ میلیارد تومان بوده است ولی الان نمی‌خواهم در این مورد صحبت کنم چون به مذاق خیلی‌ها خوش نمی‌آید. این عدد دست من نیست و چیزی بوده که هست. در مجمع فدراسیون کشتی هم همین عدد را گفتم. قبلا این اعداد را نمی‌گفتند ولی ما گفتیم.

وی ادامه داد: در مورد مسابقات جام جهانی گفت براساس برآوردمان فکر می‌کردیم یک سهمیه در فرنگی و یک سهمیه در آزاد بگیریم. حسن یزدانی در دنیا یک حریف دارد که آن هم حریف آمریکایی است. تیمی که ما امسال به مسابقات جهانی بردیم ۳ کشتی‌گیر خوبش کنارش نبودند. آقای حسین‌خانی در ۷۴ کیلو که همیشه جزء ۵-۶ نفر دنیاست. رضا یزدانی که امیدوار بودیم کسب سهمیه بگیرد و حداقل یک مدال برنز برای ما بگیرد. پرویز هادی هم که مدال دار سال گذشته ما بود و در تیم نبود. در تیم ۱۰ نفره ما ۳ نفر نبودند. حسن یزدانی تنها کسی بود که از کسب سهمیه‌اش امیدوار بودیم. دومین سهمیه ما در کشتی آزاد را اطری گرفت و باید قبول کنیم که بیشتر از خودش کشتی گرفت. در مسابقات ۳ نفر برنده‌اش را برد و اگر دقت می‌کرد می‌توانست حداقل نقره بگیرد.

دبیر افزود: در فرنگی هم فکر می‌کردم گرایی سهمیه بگیرد. اما منجزی و نجاتی هم برای من سهمیه گرفتند. نجاتی ستاره بی‌چون و چرای ما بود هم در فرنگی و هم در آزاد. به تمام معنا نجاتی کشتی را بلد است و از کشتی او لذت می‌برم. این واقعیت کشتی ما است ما در فرنگی ۳ سهمیه نگرفتیم و در آزاد هم ۴ سهمیه نگرفتیم.

رئیس فدراسیون کشتی در خصوص صحبت یکی از پیشکسوت‌ها که گفته بود کشتی ما مثل روس‌ها است، گفت: چرا واقعیت را نمی‌گوییم، روس‌ها ۵ طلا گرفت و چندین مدال دیگر گرفتند و چرا ما می‌خواهیم خودمان را با روسیه مقایسه کنیم. شما ببینید کشور هند به اندازه ما ۴ مدال گرفت. شما شک نکنید ما در آینده با هند هم در آسیا به مشکل می‌خوریم. ما باید کار و تلاش کنیم و به دور از استرس می‌توانیم موفق باشیم. من حرفی که روز اول زدم و الان هم می‌گویم ما تمام تلاش‌مان را برای المپیک می‌کنیم. من به هیچ کسی قولی نداده‌ام. برای وزارت ورزش و کمیته المپیک این موضوع مهم است، ولی من هیچ وقت قول مدال نداده‌ام اما ما به این تیم امیدواریم.

وی در واکنش به تمام شدن قرارداد حامی مالی فدراسیون کشتی تصریح کرد: این قرارداد دوطرفه است و از طرف ما چیزی نقض نشده است. بعد از پایان فدراسیون گذشته این قرارداد تمدید نشده ولی کمک‌های مالی به دو سرپرست گذشته انجام شده است و از موقعی که من آمده‌ام کمکی نشده است. این بانک خیلی زحمت کشیده و به کشتی خیلی کمک کرده است و باید بگویم کار دلی کرده‌اند. ما جلساتی که با دوستان داشتیم و گفتیم که با این قرارداد نمی‌توانیم کار کنیم و رقم قرارداد ما برای ۶ سال پیش است و با آنها بحث افزایش رقم قرارداد را داشتیم. ولی با تمام این موارد ما به تعهدات خودمان عمل کردیم. دوستان یک خانه کشتی هم درست کرده‌اند، در هر صورت چه ما با آنها ادامه کار بدهیم و چه ندهیم، حامی مالی‌مان در این مدت به ما خیلی کم کمک کرده است.

رئیس فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که قرارداد جدیدی با محمدی و بنا امضا نشده است، خاطرنشان کرد: من تعارفی ندارم و اگر قرار باشد با دوستان کار نکنم نفر خودم را معرفی می‌کنم. من به کار آنها اعتماد و اعتقاد دارم و این دو عزیز هم به کارشان ادامه می‌دهند. قرار است هر دو مربی برنامه‌هایشان را تا مسابقات المپیک بدهند. ما ۱۰ ماه تا المپیک وقت دارم، نه من می‌توانم برای بالادستی‌هایم ناز کنم، وزیر ورزش اعتماد کرده و کار را به ما سپرده و من هم وظیفه دارم تلاش کنم. زیر مجموعه ما هم همینطور است. من برای مربیان تیم ملی آرزوی موفقیت دارم و انشالله برنامه‌هایشان را ارائه کنند و ما هم حمایت می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که در مسائل فنی تیم ورود می‌کند، گفت: وقتی بنده به عنوان رئیس فدراسیون کشتی معرفی شدم. آقای سوریان کنار من هست. رئیس فدراسیون باید کار کند و اگر بخواهم به مسائل فنی کار داشته باشد، نمی‌رسم. ما با آقای سوریان تقسیم کار کردیم و مشکلی نیست. ما در اتحادیه کشتی به راحتی پست را از دست داده‌ایم و الان به راحتی حق تیم‌های ما را در مسابقات می‌خورند. ای کاش ما پست‌‌مان را در اتحادیه جهانی به راحتی از دست نمی‌دادیم. یک موقعی هست که سرمربی تیم فرنگی می‌خواهد که سوریان در مسائل فنی مشورت بدهد که به اختیار خودش این کار را انجام می‌دهد. اما اینکه من بخواهم در مسائل فنی دخالت بکنم اینطور نیست. ما باید قبول کنیم در جامعه کشتی که فکر نکنیم هر کسی مدال جهانی و المپیک بگیرد حتما باید سرمربی تیم ملی باشد. ما در فوتبال ایران هم می‌بینیم که خیلی‌ها که سرمربی هستند فوتبالیست خوبی نبودند. مربیگری یک حرفه است و کشتی‌ گیری هم یک حرفه دیگر است. رئیس فدراسیون باید مدیر باشد. به طور مثال روح‌الله میکائیلی به عنوان مربی ۳ شاگردش در مسابقات جهانی مدال گرفتند ولی هیچ‌کس نامی از او نشنیده است. ما از سوریان برای ورود به اتحادیه جهانی کشتی حمایت می‌کنیم و همه تلاشمان را برای رسیدن به این مهم انجام می‌دهیم.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: ببینید ما اگر جایگاهی در اتحادیه جهانی داشته باشیم خیلی به نفع کشتی‌مان است. ما تا عضوی در اتحادیه جهانی نداشته باشیم، مدرس فیلا هم نخواهیم داشت. من دنبال مقصر نیستم که ببینیم چرا جایگاه‌مان را در اتحادیه جهانی از دست دادیم. ای کاش آن جایگاه را از دست نمی‌دادیم چون خیلی به درد کشتی ما می‌خورد. ما به چند دلیل سوریان را به اتحادیه جهانی معرفی کردیم. او جزء یکی از قهرمانان بزرگ دنیا است و شناخته‌شده است در جهان و همه جا طرفدار دارد، دلیل دیگر این بود که شخص خودم به دلیل مشغله‌ای که دارم نمی‌توانستم در این بخش حضور داشته باشم و تصمیم گرفتیم که حمید سوریان به اتحادیه جهانی برود. ما اگر عضوی در اتحادیه جهانی داشته باشیم حتی در کسب مدال‌هایمان هم تاثیر دارد، حتی در کیفیت مدال‌های ما هم تاثیرگذار است.

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش