پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۱۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۲۱۵
کشتی - وزنه برداری

تالاخادزه یک ابر انسان است

سلیمی: یکی از دوستان، آدرس خانه و تلفنم را پخش کرد!

بهداد سلیمی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک گفت: شفاف می‌گویم اینطور نبود که رضازاده نخواهد رکوردش را بشکنم.

به گزارش خبرورزشی، سعید اکبری، در برنامه «صبح بخیر» میزبان بهداد سلیمی قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک بود تا در گفتگو با او به بررسی وضعیت این ورزش محبوب و مرور خاطرات این قهرمان بپردازد.

سلیمی در پاسخ به اینکه آیا کسی بوده که دوست نداشته باشد بهداد سلیمی رکورد جهان را بشکند، تاکید کرد: شفاف می‌گویم خیر. مردم خیلی از من این سوال را می‌پرسند، اما انصافا نه و اگر منظورتان آقای رضازاده است مثل خیلی‌ها که در کوچه و خیابان می‌پرسند، اینطور نبوده و زمانی که او رییس فدراسیون بود خیلی کمکم کرد. درست است طی یک سال فعالیت مشترکمان به مشکل خوردیم؛ اختلافاتی با آقای باقری پیش آمده بود و بعد از آن آنطور که جریان باید مدیریت می‌شد نشد. این مسائل برای خیلی سال پیش است و عدم مدیریت باعث شد به آن مشکل دامن زده شود.

وی درباره حواشی حضور او برای عیادت از سرمربی سابق خود کوروش باقری و سیلی خوردن از یک مربی پیشکسوت و پاره شدن لب اش توضیح داد: اتفاق تلخی برای آقای باقری افتاده و ناراحتی قلبی پیدا کرده بودند. ادر بیمارستان بستری شد. من هم به رسم استاد شاگردی خدمت رسیده بودم تا از او عیادت کنم. موقع خروج یکی از مربیان پیشکسوت وزنه برداری آمدند و آن کار را انجام دادند. قطعا نباید واکنشی نشان می‌دادم ایشان پیشکسوت و بزرگ ما بودند و هیچوقت به خودم اجازه نمی‌دادم روی بزرگتر از خودم چه از نظر کسوت چه سن و سال واکنشی نشان بدهم.

این ورزشکاردرباره دلیل این شایعه درباره سعید علی حسینی که می‌گفتند رضازاده دوست نداشته او هم رکورد بزند، تصریح کرد: دقیقا نمی‌دانم دلیل مطرح شدن این بحث‌ها چیست تا جایی که من در جریان هستم خیلی نمی‌شود روی این موضوعات صحه گذاشت.

سلیمی درباره شکسته شدن رکورد ایران توسط لاشا تالاخادزه اظهار کرد: یکی از افتخارات ورزش ایران همیشه این بوده که ما همواره رکوردار سنگین وزن بوده ایم و یکی از شعار‌های المپیک است کسی که سنگین‌ترین وزنه را بزند به عنوان قوی‌ترین مرد جهان از او یاد می‌شود. سال‌های سال از رضازاده در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی تا سال ۲۰۱۸ این جریان ادامه پیدا کرد، اما امسال توسط وزنه بردار گرجستانی این رکورد شکسته شد و همه ناراحتیم، اما فراموش نکنیم وزنه‌هایی که زده شد وزنه‌های فوق العاده‌ای است و ما که این وزنه‌ها را زده ایم و سنگینی اش را حس کردیم می‌دانیم چه اتفاقی افتاده است. تالاخادزه یک ابرانسان است.

وی تصریح کرد: ما باید کار و زحمت خودمان را بیشتر کنیم تا این رکورد را پس بگیریم. وزنه بردار گرجستانی هم حمایت فدراسیون و زحمت مربیان بسیاری را داشت تا توانست به آن رکورد برسد ما هم باید زحمت بکشیم و استعداد آن در ایران وجود دارد. ما اکنون قهرمان جوانان جهان علی داودی را داریم قهرمان نوجوانان جهان و المپیک علیرضا یوسفی را داریم و همیشه در سنگین وزن مدعی بوده ایم و از نظر پایه هم وضع خوبی داریم و فقط باید رسیدگی شود.

سلیمی درباره فراگیر بودن دوپینگ در رشته وزنه برداری و اینکه حتی بعضی از وزنه برداران می‌گویند همه دوپینگ می‌کنند و اگر ما این کار را نکنیم، می‌بازیم اظهار کرد: اینکه همه دوپینگ می‌کنند صحت ندارد و اگر چنین اتفاقی بیفتد آزمایش دوپینگ آن فرد مثبت می‌شود امسال نشود سال دیگر. احتمال جابجایی هم خیلی کم است و سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ یک سازمان مستقل است و دقیق عمل می‌کند و درصد اینکه بخواهد نمونه‌ها جابجا شود یا اشتباهی صورت بگیرد کم است.

دارندهٔ مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن در پاسخ به این سوال که چرا اینقدر وزنه برداران ما دوپینگی از آب در می‌آیند، یادآور شد: ما علم دارویی مکملی داریم که روز به روز در حال پیشرفت است. به هر حال یک ورزشکار حرفه‌ای با روزی سه وعده غذا مثل دیگران نمی‌تواند زیر آن وزنه‌های سنگین برود و باید کالری که می‌سوزاند به بدنش برگردد تا برای دوره‌های تمرینی بعدی آماده شود. متاسفانه ما از این نظر نسبت به کشور‌های پیشرفته‌ای مثل روسیه آمریکا چین که سردمدار این موضوع هستند و کشور‌های اروپایی عقب هستیم.

وی تاکید کرد: علمی که امروز در اختیار ایرانی‌ها قرار گرفته است فکر می‌کنم سال ۹۷ یا ۹۸ با ایوانف به ایران آمد و ما هنوز داریم با آن سیستم و روش جلو می‌رویم. درست است که ما توانستیم از این طریق نتایج خوبی به دست آوردیم، اما نیازمند یک کار علمی هستیم.

سلیمی درباره سهمیه دو تایی ایران برای المپیک و شانس دریافت مدال تصریح کرد: شانسمان کم است، اما امیدواریم. وزنه بردار‌های خوبی داریم و اگر کیانوش رستمی یا سهراب مرادی یک کدامشان سهمیه کسب کنند می‌توانیم به مدال برسیم.

این ورزشکار درباره منتشر شدن شماره تلفن و نشانی منزل اش در فضای مجازی گفت: یکی از دوستان رسانه‌ای این کار را انجام داد. یک روز من بعد از ظهر خواب بودم و وقتی از خواب بیدار شدم دیدم نزدیک ۱۰۰ تماس از شماره‌های ناشناس دارم مقداری تحقیق کردم و متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است. من با باشگاهی قرارداد و از آن‌ها طلبی هم داشتم و این موضوع را از طریق مجامع حرفه‌ای پیگیری کردم. این‌ها کار غیرحرفه‌ای انجام دادند و قرارداد مرا بدون اینکه شماره تلفن و آدرس مرا بپوشانند منتشر کردند. منتشر کردن قرارداد اشکالی ندارد، اما این کار باعث شد تا چند وقتی برای من خیلی مزاحمت ایجاد شود و اذیت شدم.

این قهرمان سابق وزنه برداری یادآور شد: من برای مربیگری در مجارستان سه ماه دوره گذراندم و مدرک درجه یک بین المللی در رشته وزنه برداری را کسب کردم. دوره خوبی بود و توانست به من کمک کند و علاوه بر وزنه برداری در رشته‌های دیگر، چون جامعه شناسی، روانشناسی و فیزیوتراپی خیلی کمکم کرد. جا دارد تشکر ویژه از آقای صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک داشته باشم که ترتیب این سفر را دادند.

وی در پایان گفت: بعد از اینکه ورزش را کنار گذاشتم به جرات می‌توانم بگویم ایشان تنها مسئولی بودند که از من حمایت کردند و به دنبال این هستند که من و سایر ورزشکاران و جوانانی که ورزش را کنار گذاشته اند به نوعی در بدنه ورزش بمانند؛ و چه از نظر مدیریتی چه مربی گری. ایشان تمام تلاششان را می‌کنند که ورزشکاران ما فراموش نشوند و تجربه‌ای که به دست آورده اند به نسل‌های بعد منتقل کنند.

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش