شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۵۰۰۰۷۸

ویزای کانادا و انواع آن

ویزای کانادا,درخواست آنلاین ویزای کانادا,ویزای کانادا تضمینیویزای کانادا یکی از معتبرترین ویزاهای دنیاست
اخذ ویزای کانادا، چه به صورت ویزای موقت کانادا چه اقامت دائم کانادا آرزوی خیلی از افراد سرتاسر دنیا است. کانادا یکی از ایده آل ترین کشورهای جهان برای مهاجرت و سکونت می باشد. دولت های فدرال و استانی کانادا، پیوسته برنامه های خود را بروزرسانی می کنند تا اطمینان حاصل نمایند که مهاجرت به کانادا هم به نفع تازه واردین و هم به نفع کشور کانادا باشد. 

ویزای کاندا

ویزای کانادا را باید پیش از سفر به این کشور دریافت کرد. این ویزا که برای اهداف مختلفی داده می شود از طریق سفارت این کشور در کشور ترکیه و در شهر آنکارا میتوان دریافت کرد. فرآیند درخواست ویزای کانادا سریع و ساده می باشد. هر شخصی میتواند درخواست ویزای کانادا را بدهد و در کوتاه ترین زمان ممکن این ویزا را اخذ کند. البته باید بدانید که هر فرد متقاضی چه همسر و چه فرزند باید گذرنامه شخصی خود را داشته باشد و یک نفر میتواند برای کل اعضای خانواده درخواست بدهد. ویزای کانادا به صورت ۵ ساله و چند بار ورود صادر می‎گردد ولی بهتر است بدانید اعتبار ویزای کانادا برای دریافت کنندگان بسته به اعتبار پارسپورت یا همان تاریخ انقضاء است.

البته کانادا ویزاها را ۱۰ ساله هم صادر می‎کند منتها پاسپورت‎های ایرانی حداکثر ۵ ساله هستند. دریافت ویزای تضمینی کانادا در ظاهر سخت و اندکی پیچیده میباشد ولی داشتن تجربه و دانش کافی در این زمینه میتواند اخذ ویزای کانادا را میسر تر کند. از مهم ترین عوامل صادر کردن ویزای کانادا، سابقه سفر و داشتن دعوت نامه معتبر می باشد. البته ارائه مدارک خواسته شده از سوی سفارت و ترتیب بارگذاری مدارک نیز بسیار حائز اهمیت است. 

ویزای کانادا آنلاین,ویزای کانادا,مدارک لازم برای ویزای کانادااز مواردیکه در دریافت ویزای کانادا تاثیر گذار است، داشتن دعوتنامه معتبر از کشور کاناداست

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا

 بسته به نوع ویزایی که شما درخواست آنرا می دهید، مدارک متفاوتی را باید ارائه کنید. قسمتی از مدارک ویزای کانادا مشابه هستند ولی هر ویزایی بسته به نوع درخواست شما اعم از کار، توریستی، تحصیلی، دیدار با اقوام و … مدارک خاص خود را نیازمند است.

- اصل گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا ثبت شده است.

- یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵* ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید؛

- ترجمه شناسنامه

- ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر

- در صورت همراهی فرزندان حتماً گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود

- تکمیل فرم اطلاعات شخصی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

- رزور هتل و پرواز 

- ارائه مدارک کاری

- ارائه مدارک مالی

اقدام انلاین برای ویزای کانادا,ویزای کانادا,ویزای کانادا توریستیگرفتن ویزای کانادا سخت و نیازمند دانش تخصصی است

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر شخص می بایست نسبت به اخذ آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل موارد متعددی مانند ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است که در ادامه دسته بندی کاملی از انواع ویزای کانادا بهمراه توضیحات آن ارائه گشته است. بطور کلی انواع ویزای کانادا اساساً به دو گروه کلی تقسیم بندی می شود:

- ویزای موقت کانادا

- ویزای اقامت دائم کانادا

برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ قسم ویزای کانادا از دو روش میتوان اقدام کرد. ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می گویند.

- ویزای دائم کانادا:

دارندگان ویزای دائم کانادا برخلاف موقت میتوانند به آسانی امکان ورود و خروج از کانادا را بدون محدودیت زمانی داشته باشند. جالب است بدانید که اقامت دائم از طریق ویزای کار، برنامه ای است که دولت کانادا جدیدا برای واجدان شرایط در نظر گرفته است. یکی از مزیت های تبدیل ویزای کار به ویزای دائم برخورداری از خدمات شهروندی (آموزشی، درمانی و…) و همینطور عدم وجود محدودیت سنی است.

- ویزای موقت کانادا:

ویزای موقت کانادا یک گزینه بسیار عالی برای افرادیست که قصد ادامه تحصیل یا کار و یا سپری کردن تعطیلات را در مدت های محدود دارند. در صورتیکه به دنبال این هستید که در مدتی محدود در کانادا زندگی کنید، ویزای موقت کانادا برترین گزینه برای شما می باشد. ویزاهای موقتی، عموما با توجه به شرایط و توجیه شخص از سفر خود به کانادا می باشد. مدت زمان این ویزای کانادا به این حالت است که از هر ۱۸۰ روز اعتبار ویزای توریستی کانادا، شما صرفا اجازه ماندن به بازه زمانی ۹۰ روز در خاک کانادا را دارید. خواه دوره ای باشد و خواه مداوم. جالب است بدانید چنانچه به هر نحوی ویزای شما منقضی شود شما اجازه ی ورود به کانادا را نخواهید داشت. در ادامه مطلب انواع ویزاهای موقتی کانادا معرفی شده است:

>> ویزای تحصیلی کانادا:

کانادا یکی از بهترین مقاصد برای ادامه تحصیل است و متقاضیان تحصیل در کانادا هر روزه درحال افزایش می باشند.  تحصیل در کانادا به دو بخش اصلی تقسیم می شود؛ ویزای تحصیلی بلند مدت کانادا و ویزای تحصیلی کوتاه مدت کانادا. ویزای بلندمدت کانادا شامل ویزای دانشجویی کانادا و ویزای دانش آموزی میباشد که متقاضی میتواند بعد از اخذ این ویزا، در مدارس یا دانشگاه های امریکا به تحصیل بپردازد. ویزای تحصیلی کوتاه مدت کانادا نیز به منظور  فرصت های مطالعاتی، شرکت در دوره های آموزشی کوتاه مدت و مواردی از این دست صادر می شود. متقاضی میتواند برای این منظور، برای دریافت ویزای مولتی کانادا اقدام نماید. والدین دانشجویان نیز میتوانند با خود شخص وارد این کشور شوند، ولی دارای شرایط خاص و محدودیت هایی است. از آنجایی که ویزایی به عنوان ویزای همراه دانشجویان وجود ندارد، والدین دانشجویان به این منظور میتوانند از طریق ویزای توریستی کانادا، ویزای کار کانادا یا سوپرویزای کانادا، اقامت موقت یا دائم این کشور را اخذ نمایند.

>> سوپر ویزای کانادا:

این نوع ویزای کانادا برترین گزینه برای افرادی است که جهت دیدار فرزندان یا نوه های خود نیاز به اخذ ویزای توریستی TRV دارند و مایلند به مدت ۵ سال هر بار به بازه زمانی حداکثر ۲ سال در خاک این کشور اقامت داشته باشند. از جمله مدارک مهم برای اخذ سوپر ویزای کانادا می توان به دعوت نامه بهمراه مشخصات کامل از طرف فرزند یا نوه ی متقاضی، ارائه ی مدرک خویشاوندی اثبات رابطه خویشاوندی بین فرزند یا نوه ی والدین و پدر بزرگ یا مادر بزرگ و دریافت نامه ی حمایت مالی فزرند یا نوه ی آنها در کانادا دارای حداقل میزان درآمد می باشد.

>> ویزای توریستی کانادا:

ویزای توریستی کانادا یا (Visitor Visa) همانگونه که از نام آن بر آید با اهدافی توریستی صادر می شود. نکته جالب در مورد این نوع ویزای کانادا این است که فعلا این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا ( Canada Multiple Visa) که در ایران با نام هایی مانند ویزای ۵ ساله کانادا نیز مشهور شده، صادر می شوند. در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده است ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند. دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر موقع و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر دفعه تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. پس از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آن ها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.

>> ویزای نرمال کانادا:

در این مدل ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا بر اساس روال مرسوم صورت خواهد گرفت.

مراحل دریافت ویزای کانادا,اعطای ویزای کانادا,ویزای کانادااعتبار ویزای کانادا، با اعتبار پاسپورت برابر است

>> ویزای تسهیلات کانادا:

این نوع ویزای کانادا به شهروندان دو تابعیتی کشور کانادا که پاسپورت کانادایی ندارند ولی گذرنامه یک کشور دیگر را دارند اعطا می شود. به علت سخت بودن فرآیند اخذ پاسپورت کانادایی این ویزا به پاسپورت ملیت دیگر شخص اعطا می شود.

>> ویزای محرمانه کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای محرمانه این کشور می باشد. ویزای محرمانه به تمامی افرادی داده می شود که صلاحیت ویزای دیپلماتیک یا رسمی را ندارند ولی به علت موقعیت و رتبه ای که دارند از افراد مهم در نظر گرفته می شوند. این نوع ویزا به عنوان مثال به افرادی داده می شود که مأموریت های تجاری دارند یا افراد دیپلمات که با هدف گردشگری وارد کشور کانادا شده اند.

>> ویزای تجاری کانادا:

ویزای تجاری کانادا (Business Class) در سه مجموعه برنامه فدرالی، کبک و استانی خلاصه می شود که در آخر هر سه ی آن باعث مجوز اقامت دائم کانادا می شود. 

>> ویزای درمانی کانادا:

اخذ ویزای کانادا برای امور درمانی در حالتی امکان دارد که شخص با توجه به تائید دکتر خود در کشور کانادا اقدام به ارزیابی سلامت متقاضی و حسن نیت او کنند. در صورتیکه متقاضی یک وضعیت پزشکی ناپایدار داشته باشد که برای سلامت عمومی و یا ایمنی ساکنان کانادا خطر ساز باشد، افسر ویزا باید آن متقاضی را رد کند. همینطور اگر متقاضی به دنبال پزشکی باشد که به دنبال جا به جایی لیست انتظار کانادایی ها شود، باز هم باید رد شود. در صورتیکه متقاضی به دنبال معالجه یک پزشک در کانادا میباشد، باید ثابت کند که مقدماتی برای معالجه انجام شده است. پزشک باید به یک مؤسسه کانادایی وابسته باشد که بتواند خدمات مورد نیاز متقاضی را ارائه دهد. اینگونه افراد صرفا بعنوان یک ساکن موقت در کانادا میتوانند ویزا اخذ کنند. 

>> ویزای فرصت مطالعاتی کانادا:

این نوع ویزای کانادا برای افرادی است که معمولاً از یک دانشگاه یا مؤسسه تحقیقاتی، برای مدتی مشخص دعوت بکار می شوند.

>> ویزای دیپلماتیک یا سیاسی کانادا:

این نوع  ویزای سیاسی کانادا به افراد سیاسی یا اداری از کشورهای خارجی این اجازه را می دهد تا برای اهداف و وظایف رسمی خود وارد کشور کانادا شوند.

ریجکتی ویزای کانادا

ریجکتی ویزای کانادا نسبت به چند سال گذشته درصد چشمگیر افزایش داشته است. ویزای متقاضیانی که نمی توانند علل کافی و قانع کننده در این زمینه را به آفیسر ارائه کنند ریجکت خواهند شد ولی ریجکتی ویزای کانادا پایان راه مهاجرت به کانادا نیست. بعد از بررسی علل ریجکتی ویزای کانادا امکان اعتراض به رأی آفیسر یا دعوا در دادگاه عالی کانادا وجود خواهد داشت. استخدام مشاورین قانونی، با تجربه و متخصص برای رفع ریجکتی ویزای کانادا حیاتی است.

ویزای کانادا,اخذ ویزای کانادا,ثبت نام آنلاین ویزای کاناداسیستم مهاجرت و ویزای کانادا بسیار دقیق بوده و بر مبنای قانون پایه ریزی شده است

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش