یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۲۰۰۰۲۴

روش های صدور ویزای توریستی + انواع ویزای توریستی

ویزای توریستی,شرایط گرفتن ویزای توریستی آلمان,مراحل اخذ ویزای توریستی آمریکابرای صدور ویزای توریستی باید به سفارت کشور مورد نظر مراجعه نماید
در بین انواع ویزاها اخذ ویزای توریستی بسیار ساده‎ تر است؛ به همین دلیل افرادیکه به اقامت در کشورهای اروپایی علاقه دارند برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای دائمی و بطور کلی اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی به دنبال پیدا کردن روش ‎های مطمئن میباشند.

ویزای توریستی 

ویزای توریستی مجوزی است که از سوی سفارت کشور مقصد برای افرادی که مدت کوتاهی تصمیم دارند به خاطر تفریح و بازدید از مناطق دیدنی، در کشورهای دیگر اقامت داشته باشند، صادر می گردد. ویزاهای توریستی عموماً برای مدت زمان کوتاهی صادر می شوند و در ورود و خروج به کشور موردنظر محدودیت دارند. این نوع ویزا اجازه کار یا اقامت، بیش از مدت زمان مقرر را به مسافر نمی دهد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی

تمامی مدارکی که برای تهیه ویزای توریستی نیاز دارید، باید به زبان انگلیسی به صورت رسمی ترجمه شده باشند، که عبارت اند از:

- پاسپورت با حداقل ۸ ماه تاریخ انقضا پس از اخذ روادید

- شناسنامه

- فرم درخواست ویزا تکمیل شده

- گواهی اشتغال به تحصیل و اشتغال بکار

- ارائه اسنادی مبتنی بر تمکن مالی، حساب بانکی، اوراق بهادار، برگه های بورس، سود حساب و…

- یک عکس در سایز ۴* ۳ بصورت تمام رخ که در شش ماه جاری گرفته شده باشد.

- ارائه دعوت نامه در صورت وجود

- رزرو بلیت رفت وبرگشت بهمراه ارائه واچر هتل

ویزای توریستی آلمان,ویزای توریستی,ویزای توریستی استرالیابرخی از کشورها نیازی به ویزای توریستی ندارند

هدف ویزای توریستی

معمولاً مدت زمان اعتبار ویزای توریستی از ۱۵ روز تا ۶ ماه است و به شخص اجازه اقامت کوتاه مدت را در کشور موردنظرش اعطا می کنند. هدف ویزای توریستی، صادر کردن اجازه اقامت برای گردش و تفریح می باشد.

انواع ویزای توریستی

ویزای توریستی انواع مختلفی نظیر ویزا توریستی با مدارک و ویزا توریستی بدون مدارک دارد؛ به طوری که مدارک قابل ارائه برای هر نوع ویزا متفاوت خواهد بود.

روش های صدور ویزای توریستی

مرسوم ترین روش برای صادر کردن ویزا در اقصی نقاط جهان، مراجعه حضوری( مراجعه به سفارت)  است؛ به این ترتیب که متقاضی اول درخواستش را به صورت حضوری، ثبت نام اینترنتی یا تماس تلفنی به سفارت یا کنسولگری ارائه می دهد. بعد در وقت مقرر ، مدارک درخواستی خویش را به محل سفارت میبرد و مراحلی مانند تحویل مدارک، پرداخت هزینه صدور ویزا و… را انجام می دهد. برای صدور ویزای توریستی بعضی از کشورها مثل کشورهای عضو پیمان شینگن و کانادا، ارائه اطلاعات بیومتریک شامل انگشت نگاری و تصویربرداری، از مراحل اجباری صدور ویزا به حساب می آید. البته برخی از سفارت ها برای این که صادر کردن ویزا براحتی انجام شود، مراحل فنی صدور ویزا مثل تعیین وقت، تحویل و عودت مدارک و جمع آوری اطلاعات بیومتریک را به کارگزار خدمات ویزا واگذار کرده اند.

۱. ویزای توریستی آنلاین:

یک روش جدید که دولت های گوناگون برای سهولت در انجام و روند امور و رواج دولت الکترونیک راه اندازی شده است ویزای توریستی آنلاین یا همان ویزای الکترونیک نام دارد. در این روش شما نیازی به حضور در سفارتخانه و یا انجام امور بایومتریک ندارید. در این روش به صورت آنلاین هزینه ی بررسی مدارک نیز پرداخت میشود. اکنون کشورهایی که خدمات ویزای توریستی آنلاین را ارائه میدهد، شامل استرالیا،  نیوزلند، ترکیه،   نیوزلند، گرجستان و ایران می باشد.

ویزای توریستی آمریکا,مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی,ویزای توریستیحضور متقاضی برای دریافت ویزای توریستی ضروری است

۲. ویزای توریستی در بدو ورود (visa on arrival): 

برای دریافت این ویزای توریستی به تعیین وقت یا مراجعه حضوری در سفارت نیاز ندارید و صرفا زمانی که وارد کشور مقصد شدید، پس از پرداخت وجه( برخی از کشورها نیاز به یکسری مدارک نیز دارند) در پاسپورتتان مهر یا برچسب ویزا درج می شود.

۳. بدون ویزای توریستی یا معاف از ویزا:

کشورهای معاف از ویزا به گونه ای هستند که شما پس از این که به کشور مقصد رسیدید، لازم نیست کاری انجام دهید و صرفا اقدام به ورود میکنید، مثلا بین ایران و ترکیه در سال های پیش تفاهم نامه ای امضا شد که بر اساس آن افراد بدون احتیاج به ویزا در کشور مقصد خود می توانند ورود و خروج کنند. بزرگ ترين تفاهم نامه برای این نوع ویزای توریستی تفاهم نامه ای تحت عنوان پیمان شینگن بود.

اعتبار ویزای توریستی

ویزاهای توریستی از نوع ویزای کوتاه مدت (موقت) محسوب میشوند و به صورت یکبار ورود یا سینگل( Single visa) صادر می شوند؛ یعنی دارنده ویزای توریستی صرفا در طول مدت اعتبار ویزا به اقامت در کشور مقصد مجاز است. مدت اعتبار ویزای توریستی هم برای کشورهای گوناگون متفاوت است. بطور نمونه ایرانی هایی که قصد سفر به ترکیه را دارند می توانند به مدت۳ ماه یا ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند، در امارات این مدت اقامت ۱۴ روز است، در حوزه شینگن مدت اقامت ویزای توریستی حداکثر ۹۰ روز است و…

ویزای توریستی,انواع ویزای توریستی,ویزای توریستی انگلستاندریافت ویزای توریستی با توجه به سابقه افراد در سفر صادر می ‌شود 

ویزای توریستی برای کشورهای مختلف

ویزای توریستی برای بعضی از کشورها بطور خلاصه در زیر ذکر شده است:

>> ویزای توریستی آمریکا:

افراد خارجی که برای ورود به خاک امریکا پاسپورتشان به ویزا نیاز دارد برای ورود و اقامت کوتاه مدت در این کشور به ویزای کوتاه مدت و یا توریستی احتیاج دارند. این ویزا به دو گروه اصلی B1 و B2 تقسیم می شود و بسته به هدف شما از سفر به خاک آمریکا نوع ویزای شما معلوم میشود. این ویزا برای افرادی مناسب است که با اهداف تجاری بطور موقت وارد این کشور میشوند که نوع ویزای مخصوصشان B1 می باشد. افرادی که بطور موقت با اهدافی مثل مسافرت، گردش و تفریح، معالجات پزشکی و یا بازدید اعضای خانواده و دوستان به آمریکا سفر می کنند، نوع ویزای مخصوصشان B2 می باشد. همینطور اگر ویزای توریستی آمریکا داشته باشید اجازه تحصیل و یا کار در آمریکا را نخواهید داشت.

>> ویزای توریستی آلمان:

یکی از کشورهای بزرگ قاره اروپا آلمان است و یکی از زیباترین کشورهای اروپایی شینگن است چون به دلیل جاذبه های متنوع در زمینه جذب گردشگر هم بسیار موفق بوده است و از طریق تورهای آلمان گردشگران فراوانی به این کشور سفر می کنند. از این جهت گردشگران برای این که به آلمان سفر کنند باید ویزای توریستی دریافت کنند.

ویزای توریستی آلمان یک ویزای کوتاه مدت شنگن است که به افرادی که موفق به اخذ آن میشوند اجازه می دهد تا بعنوان گردشگر و بازدید خانواده و به سایر اهداف با اقامت کوتاه مدت( ماننده شرکت در سمینار های علمی، شرکت در دوره های آموزشی کم تر از سه ماه و …) با حداکثر اعتبار ۹۰ روزه در طی یک دوره ۱۸۰ روزه سفر کنند. پایتخت کشور آلمان برلین شناخته شده است و این کشور در اروپای مرکزی و غربی واقع شده است.

ویزای توریستی کره جنوبی,ویزای توریستی,ویزای توریستی برزیلامکان تبدیل ویزای توریستی به اقامت دائم از روش‌های قانونی وجود ندارد

>> ویزای توریستی انگلستان:

با داشتن ویزای توریستی انگلیس اجازه ورود به خاک این کشور را خواهید داشت. بسته به این که هدف متقاضی از سفر به انگستان چیست، این ویزا در انواع گوناگونی رده بندی می شود، ولی همه انواع ویزای توریستی انگلستان صرفا برای اقامت با مدت محدود در این کشور هستند و به کسی که ویزای توریستی این کشور را دارد، اجازه کار و تحصیل در این کشور را نمی دهند.همچنین هدف از اخذ ویزای توریستی انگلیس اینست که باید کامل مشخص باشد به علت انکه پس از دریافت آن اجازه تبدیل آن به نوع دیگر ویزا و تغییر کاربری آنرا نخواهید داشت.

>> ویزای توریستی استرالیا:

ویزای توریستی استرالیا برای کسانی مناسب است که تمایل دارند برای قرار ملاقات کاری و یا بازدید اقوام و دوستان به این کشور سفر کنند. دارندگان این ویزای توریستی، اجازه ندارند در این کشور کار کنند و در دوره های آموزشی بیش از ۳ ماه شرکت کنند. همینطور، امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا دیگر ویزاها نیز وجود ندارد.

>> ویزای توریستی برزیل:

به طور کلی افراد برای اخذ ویزای توریستی برزیل به علل مختلفی مثل گذراندن تعطیلات و با اهداف گردشگری اقدام نمایند. افرادی که تمایل به بازدید از خانواده و دوستانشان در برزیل دارند، میتوانند این ویزا را دریافت کنند. همچنین افراد میتوانند برای رویدادهای هنری و رقابت های ورزشی یا برای رقابت با سایر شرکت کنندگان در برزیل، ویزای توریستی این کشور را دریافت کنند. افرادی که برای سمینارها و با اهداف پژوهش و تحقیق و شرکت در سمینارهای علمی پژوهشی با اخذ ویزای توریستی برزیل وارد خاک این کشور می گردن. و افرادی که ویزای توریستی برزیل را با اهداف پزشکی و درمانی دریافت می نمایند. مدت اقامت ویزای توریستی برزیل حداکثر ۳ ماه است و قابل تبدیل شدن به ویزاهای دیگر را ندارد و فرد بعد از پایان مدت زمان مجاز، باید خاک این کشور را ترک نماید.

شرایط اخذ ویزای توریستی آمریکا,ویزای توریستی شینگن,ویزای توریستیاولین کار برای دریافت ویزای توریستی دریافت وقت از سفارت می باشد

>> ویزای توریستی شینگن:

در واقع با دریافت ویزای توریستی شینگن می توانید برای ورود به کشور یا کشورهای حوزه شینگن اقدام کنید و دریافت کننده این ویزا می‎تواند از آن برای بازدید از کشور یا کشورهای این منطقه یا دیدار با اقوام و دوستان خود استفاده کند. کسی که ویزای توریستی شینگن دارد برای بازدید از بستگان خود یا سفر به کشور مقصد در حوزه شینگن نیازی نیست تابعیت کشور مقرر را داشته باشد ولی اعطای این مجوز با محدودیت‎هایی همراه است. مثلا زمانیکه ویزای توریستی دریافت میکنید، ماکزیمم ۳ ماه یا ۹۰ روز می‎توانید در کشور مقرر اقامت کنید، مگر این‎که نوع ویزای توریستیتان تفاوت داشته باشد. مدت اقامت افرادی که ویزای توریستی شینگن دارند، ۹۰ روز است.

>> ویزای توریستی کره جنوبی:

برای بازدید و مقاصد گردشگری و یا دیدار خانواده و یا شرکت در همایش ها در کره جنوبی باید نسبت به ویزای توریستی کره جنوبی اقذام کنید. انواع ویزای توریستی کره جنوبی که میتواند به صورت یک، دو و یا چند بار ورود شامل شرکت در همایش ها، سمینار و یا نمایشگاه علمی، دیدار از خانواده دعوت شده توسط یک کره ای، دیدار از خانواده و دعوت شده از سوی یک ایرانی، ویزای توریستی جهت گردشگری باشد. همینطور خیلی از کشورها برای وارد شدن به خاک کره جنوبی احتیاج به گرفتن ویزا برای مقاصد گردشگری ندارند.

ویزای توریستی,ویزای توریستی آنلاین,اعتبار ویزای توریستیقوانین مربوط به دریافت ویزای توریستی در هر کشور متفاوت می باشد

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش