چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۲۰۰۰۶۳

هرآنچه که باید درمورد ویزای تحصیلی بدانید!

ویزای تحصیلی,مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی,هزینه ویزای تحصیلیویزای تحصیلی، نوعی اقامت موقت است
ویزای تحصیلی، پرطرفدارترین ویزا در بین ویزاها و راه ورود به دیگر کشورها می باشد. دانشجویان ایرانی که تصمیم دارند در خارج از کشور به تحصیل بپردازند، این ویزا یکی از منطقی ترین راههای خروج از کشور است.

ویزای تحصیلی

یکی از ویزاهای بلند مدت، ویزای تحصیلی نام دارد که افراد متقاضی ویزای تحصیلی برای تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور از آن استفاده میکنند. دانشجویان با کم ترین هزینه با استفاده از این ویزا می توانند از کشور خارج شده و در کشوری دیگر پایه های اقامت خود را محکم کنند و از طرفی چون برای تحصیل مهاجرت می کنند احتمال گرفتن ویزا برای این افراد بسیار بالاست.

دانشجو برای اقامت در کشور مقصد با اخذ ویزای تحصیلی به مدارک دیگری جهت تائید شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد نیاز ندارد. در ابتدا برای گرفتن ویزای تحصیلی باید  از دانشگاه مورد تحصیل و در رشته مورد نظر پذیرش تحصیلی  بگیرید، پس باید بدانید که به کدام دانشگاه میخواهید بروید و در چه رشته ای  قصد تحصیل دارید. ویزای تحصیلی، همانطور که از اسمش پیداست، پیگیری آموزش و پرورش در کشور مقصد است. پذیرش از دانشگاه کشور مقصد برای اخذ ویزای تحصیلی بسیار مهم است. هر کشوری هزینه های مختلفی را برای اخذ ویزای تحصیلی با توجه به قانون مهاجرت خود، درخواست می کند.

درمورد ویزای تحصیلی,ویزای تحصیلی,معایب ویزای تحصیلیحداقل سن برای گرفتن ویزای تحصیلی، ۴ سالگی است

مدارک ویزای تحصیلی

گاهی برخی از دانشجویان به دلیل کیفیت و امکانات دانشگاه های خارجی و اروپایی تصمیم دارند در آن دانشگاه ها به ادامه تحصیل بپردازند در این زمان است که شرایط ورود به آن دانشگاه فکر این افراد را مشغول می کند و متقاضی نمی داند که چه مراحلی را برای پذیرش دانشگاه باید سپری کند. مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ویزای تحصیلی بسته به نوع کشورها متفاوت است ولی به شکل کلی برای اخذ ویزای تحصیلی میتوان به مدارک زیر اشاره نمود :

۱. پاسپورت:

مسلما نخستین شرط برای خروج از کشور، داشتن گذرنامه میباشد که برای اخذ گذرنامه داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. البته به خاطر داشته باشید که باید برای ورود به کشور های گوناگون پاسپورت شما اعتبار داشته باشد زیرا امکان دارد این پاسپورت برای ورود به کشور معتبر نباشد .همچنین لااقل باید دو صفحه از پاسپورت شما خالی باشد تا فضای کافی برای مهر زدن مخصوص ویزای تحصیلی خود داشته باشید.

۲. مدارک اثبات کننده دانشجو بودن فرد:

شما برای اخذ ویزای تحصیلی، باید اثبات کنید که دانشجو هستید. تائیدیه دانشجو بودن در ایران، معمولاً با ارائه گواهی تائیدیه از محل تحلیل شما صورت گیرد.

۳. پذیرش تحصیلی:

از دانشگاهی که درخواست ادامه تحصیل در آنرا داشته اید، یک نامه تائیدیه باید ضمیمه مدارکتان گرد. تا بتوانید ویزای تحصیلی بگیرید.

۴. گواهی پشتیبانی مالی:

برای ویزای تحصیلی، گواهی پشتیبانی مالی به دو صورت، به سفارت کشور مقصد ارائه می شود که از جمله ی آن می توان به این دو روش اشاره نمود :روش اول ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش اعلام شده توسط سفارت کشور مقصد. روش دوم ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی به وسیله یکی از بستگان متقاضی در کشور مقصد که در کل مدت زمان تحصیل توانایی پشتیبانی شما را داشته باشد. برای افراد بالای ۱۸ سال، حضور پشتیبان مالی الزامی می باشد. پشتیبان مالی باید توانایی تامین هزینه های تحصیل و مخارج زندگی شخص را داشته باشد تا بتواند ویزای تحصیلی را اخذ کند.

درباره ویزای تحصیلی,روش دریافت ویزای تحصیلی,ویزای تحصیلیبرای گرفتن ویزای تحصیلی، ابتدا باید پذیرش تحصیلی بگیرید

۵. انگیزه نامه:

انگیزه نامه که برای اخذ ویزای تحصیلی بسیار مهم است، درواقع انگیزه و هدف شما برای تحصیل در کشور مورد نظر را شرح می دهد. همچنین این نامه میتواند هدف های پس از فارغ التحصیلی را نیز توصیف کند.

۶. داشتن گواهی نامه پایان دوره متوسطه:

شما حتماً جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور داشتن مدرک دیپلم لازم است. البته جزئی از مدارک شما اینست که باید مدرکتان ترجمه شود. پیش از هر چیز باید اطلاع داشته باشید که کشور مد نظر شما به چه زبانی مدرک تحصیلی شما را ترجمه شده می خواهد که هم مدرک و هم ترجمه ی آن جزء مدارک ویزای تحصیلی میباشد .

۷. مدرک زبان:

مدارک آموزش های زبان شما ازمدارک دیگریست که در اخذ ویزای تحصیلی بسیار مهم است. بطور کلی شما باید به سفارت کشور مورد نظر خود با این مدارک اثبات کنید که میتوانید به آسانی در این کشور با دیگران رابطه برقرار کرده، تحصیل کنید و کارهای روزمره خویش را بدون دردسر انجام دهید. در اینصورت برای اخذ ویزای تحصیلی تمامی مدارک شما باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شوند. بطور معمول زبانهایی مانند TOFEL، IELTS  و PHD در اخذ ویزای تحصیلی تأثير بسزایی خواهد داشت.

شرایط ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یک نوع ویزای بلندمدت، میباشد که برای متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، صادر میشود. به عبارت دیگر ویزای تحصیلی، یک راهی مطمئن و بصرفه برای مهاجرت است که طرفدارن خاص خود را دارد و اخذ آن، شرایط ویژه ­ای دارد.

* داشتن امتیازهای خاص نظیر داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته ای که در آن پذیرش تحصیلی گرفته اید در افزایش سطح سواد و تجربه شما تأثير دارد زیرا نشان میدهد که شخص عملاً از علم خود استفاده کرده است. از این جهت شرایط اخذ ویزای تحصیلی را راحت تر می کند.

ویزای تحصیلی,مدت‌زمان اعتبار ویزای تحصیلی,مزایای ویزای تحصیلیقبل از گرفتن ویزای تحصیلی مشخص کنید که در کدام رشته و دانشگاه، قصد تحصیل دارید

* کسب حداقل نمره معدل و همینطور تمکن مالی شخص از دیگر شرایط اخذ ویزای تحصیلی به حساب می آید. دانشگاه های کشور مقصد هر کدام بسته به شرایط خود، شرط پذیرفتن معدل را تعیین میکنند .

* حداقل سن مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سن ۴ سالگی میباشد و افراد از این سن میتوانند ، برای تحصیل در دیگر کشورها مبادرت کنند. اکثر دانشگاه ها برای پذیرش افراد در مقاطع لیسانس به بالا محدودیت سنی قائل نمی شوند ولی یکی از شروط بعضی از دانشگاه ها نبود فاصله سنی زیاد بین فارغ التحصیلی و اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاه می باشد.

تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار

امروزه یکی از گرفتاری های افراد تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار میباشد ، که چنانچه بر اساس شرایط بطور دقیق دنبال شود، به سادگی میتواند صورت پذیرد. اگر در زمان تحصیل به کاری مشغول باشید و کارفرما از شما راضی باشد و خواستار ادامه کار با شما باشد، میتواند برای اخذ ویزای کار شما به سفارت کشور مورد نظر مبادرت کند و برایتان ویزای کاری دریافت کند. همچنین وقتی که شما ویزای کار را دریافت کنید، قابلیت اخذ اقامت دائم کشور مورد نظرتان را دارید.

مدارک ویزای تحصیلی,ویزای تحصیلی,شرایط ویزای تحصیلیافرادی که قصد اخذ ویزای تحصیلی دانشجویی دارند اغلب می‌توانند در داخل کشور خود اقدام نماید

مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی

یکی از ویزاهای کوتاه مدت، ویزاهای دانشجویی نام دارد که مدت اعتبار آنها امکان دارد به صورت سه ماهه، ۶ ماهه یا یک ساله باشد. البته ویزای دانشجو با توجه به وضعیت تحصیلی و مدت زمان باقی مانده از دوره تحصیلی او، با ارائه مدارک و اسنادی حاکی از اشتغال وی به تحصیل در کشور قصد مجدداً تمدید می شود. ویزای دانشجویی و ویزای تحصیلی بعنوان ویزاهای اقامتی محسوب نمی شوند و در آخر منتهی به اخذ اقامت دائم کشور مقصد نخواهد شد.

هزینه ویزای تحصیلی 

دانشجویان یا دانش آموزانی که قصد تحصیل در یک دوره آموزشی دارند، باید برای اخذ ویزای تحصیلی درخواست دهند. این ویزاها انواع مختلفی دارند و دانشجویان و دانش آموزان باتوجه به نوع و مدت دوره های درسی خود باید برای دریافت ویزای مربوطه درخواست دهند. البته، بسته به نوع ویزای دانشجویی درخواستی شما و شرایط خاص پرونده شما هزینه ویزای تحصیلی متغیر است.

اخذ ویزای تحصیلی,تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار,ویزای تحصیلیداوطلبان می‌توانند از طریق روش آنلاین اقدام به اخذ ویزای تحصیلی دانشجویی خود کنند

مزایای ویزای تحصیلی

> دارندگان ویزای تحصیلی می توانند در یکی از برترین کشورهای دنیا، زندگی کنند و در یکی از معتبرترین دانشگاه­های دنیا، به تحصیل بپردازند.

> دارندگان ویزای تحصیلی این قابلیت را دارند که در دوران تحصیل برای ملاقات با خانواده به کشور محل اقامت خویش رفته و برگردند.

معایب ویزای تحصیلی

* محدودیت در کار و کسب درآمد یکی از مهمترین معایب ویزای تحصیلی است که برای فراوانی از متقاضیان ویزای تحصیلی به امری مهم تبدیل شده است.

* از دیگر معایب ویزای تحصیلی می توان به اقامت متقاضی اشاره کد که اصلاً مشخص نیست پس از فارغ التحصل شدن امکان اخذ اقامت دارد یا خیر. از طرفی افرادی که قصد ارسال دعوتنامه برای خانواده هایشان را دارند قادر به ارسال دعوتنامه از طریق ویزای تحصیلی نیستند.

* افرادی که ویزای تحصیلی دارند قابلیت کار کردن به صورت تمام وقت را ندارند و نهایتا مجوز بیست ساعت کار در هفته را دارند. در همه ی کشورها، ویزای تحصیلی به متقاضیان اجازه بردن همراه را نمیدهد و افرادی که این ویزا را در خیلی از کشورهای اروپایی اخذ می نمایند نمی توانند حداقل برای مدتی با خود همراه ببرند و همراهان باید پس از ورود شخص اصلی برای گرفتن ویزا مبادرت نمایند.

* دانش آموزان در خیلی از کشورها ملزم به اخذ ویزای تحصیلی در تابستان، ترم یا سال هستند. منبع اطلاعاتی ویزای تحصیلی در هر کشور، سفارت یا کنسولگری آن میباشد که البته اخذ ویزای تحصیلی باتوجه به سخت تر شدن روز به روز فرآیند برای افرادی که تصمیم دارند ویزای تحصیلی دریافت نمایند باید به وکیل مهاجرت و موسسات اعزام دانشجو مراجعه کنند که به صورت تضمینی پروسه اخذ ویزای تحصیلی آن ها انجام گیرد.

ویزای تحصیلی,تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار,ویزای تحصیلی چیستویزای تحصیلی فقط برای درس خواندن است

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 13
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش