به گزارش ایرنا از جاکارتاپست، مسئولان محلی گزارش بیش از ۸ هزار نفر از بومیان منطقه در هراس از تلفات بیشتر در اثر زلزله و پس لرزه های ناشی از آن، از منطقه فرار کردند که در مراکز پناهگاهی استقرار یافتند.
سازمان مقابله با فجایع طبیعی اندونزی در این زمینه گزارش داد: این زلزله که عصر گذشته واقع شده تاکنون با چندین پس لرزه با قدرت ۵ ریشتر به بالا همراه بوده و همین امر هراس عمومی در منطقه را افزایش داده و منجر به فرار مردم از منطقه شده است.
سولاوسی غربی با استان سولاوسی مرکزی هم مرز است . بخش زیادی از جزایر سولاوسی غربی قریب به ۲ ماه پیش شاهد زلزله های متعدد قدرتمند بالای ۶ ریشتر و امواج سونامی پرقدرت بود که در اثر آن مراکز و ساختمان های بسیاری دراین منطقه تخریب و افزون بر ۲ هزار نفر کشته شدند.
سازمان مدیریت فجایع ملی اندونزی میزان خسارت های وارده به این کشور در اثر سه زلزله پرقدرت بالای ۶ ریشتر را در یک ماه اخیر را بیش از ۲.۷ میلیارد دلار و تلفات انسانی آنها را نیز بیش از هزاران نفر برآورد کرده است.
طبق گزارش رسانه های اندونزی به رغم گذشت بیش از یک ماه از زلزله پرقدرت ۷.۵ ریشتری در جزیره سولاوسی مرکزی و امواج سونامی حدود ۲ متری در شهر پالو، این منطقه همچنان درشرایط نامساعدی به سرمی برد.
مجمع الجزایر اندونزی که محصور در آبهای اقیانوس آرام است، همچنین در ماه گذشته شاهد زلزله پرقدرت بالای ۶ ریشتر در جزیره لومبوک در شرق این کشور بود که بیش از ۵۵۰ کشته و هزاران بی خانمان برجای گذاشت.
این کشور با بیش از ۱۷ هزار جزیره در کمربند آتش و زلزله در اقیانوس آرام واقع شده که وقوع فجایع طبیعی متعدد و مهیب اعم از زلزله، آتشفشان و سونامی هر ساله شمار زیادی قربانی و خسارات بسیار زیادی برجای می گذارد.
زلزله سال ۲۰۰۴ در جزیره سوماترا موجب بروز سونامی سهمگین در سراسر اقیانوس هند شد که ۲۲۶ هزار تن را در ۱۳ کشور، از جمله بیش از ۱۲۰ هزار شهروند در اندونزی را قربانی کرد.
- 14
- 1