سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۲۳۸
دنیای خودرو

شمارش معکوس برای وانت دیوانه کننده تسلا

وانت تسلا,ایلان ماسک
ایلان ماسک در جدیدترین اظهارنظرش در مورد سایبرتراک تسلا گفت که این وانت برقی چهارموتوره و با کیفیت بالا به بازار عرضه خواهد شد

به گزارش همشهری، ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا گفت که« سایبرتراک»( وانت برقی تسلا) این شرکت با یک نسخه چهار موتوره کیفیت بالا عرضه خواهد شد. به گزارش خبرگزاری رویترز، ماسک در توییتی نوشت:« تولید نخست نسخه های چهارموتوره با کنترل گشتاور پاسخ سریع و مستقل برای هر چرخ خواهد بود.»

ماسک که وانت برقی را« واگن فناوری دیوانه کننده» می نامد، گفت که سایبرتراک دارای فرمان چرخ های جلو و عقب است که نه فقط مانند یک تانک می چرخد، بلکه میتواند مانند یک خرچنگ به صورت مورب حرکت کند. این وسیله نقلیه با وانت بارهایی مانند هامر برقی شرکت جنرال موتورز، F- 150 لایتنینگ فورد و R1T ریویان رقابت خواهد کرد. از این میان، R1T توسط ۴موتور مجزا هدایت می شود که هر چهار چرخ را به حرکت در می آورند و هامر هم البته میتواند به صورت مورب حرکت کند.

وانت تسلا که برای اولین بار در سال۲۰۱۹ معرفی شد، از فولاد ضد زنگ مورد استفاده در موشک ها ساخته شده و ماسک اعلام کرده که چندصد هزار سفارش برای آن دریافت کرده است. ماسک همچنین گفته است که به روزرسانی هایی در خصوص نقشه راه محصول ارائه خواهد کرد. انتظار می رود تولید سایبرتراک از سال آینده میلادی آغاز شود و در سال۲۰۲۳ به تولید حجمی برسد. این شرکت تاکنون از بحران بزرگ ناشی از مشکلات زنجیره تامین و کمبود جهانی نیمه هادی ها به نوعی گریخته، مسائلی که به خودروسازان قدیمی آسیب رسانده، اما با این حال نمی توان به صراحت گفت این بحران جهانی گریبان تسلا را نگرفته است.

چهارچرخه ای شبیه به سایبرتراک

هفته گذشته بود که سرانجام تسلا چهارچرخه برقی خود را که گفته می شود بیشترین کاربرد را برای کودکان دارد، روانه بازار کرد. قیمت این چهارچرخه، ۱۹۰۰دلار اعلام شده است. بر اساس اعلام وب سایت این شرکت، ATV( خودروی همه جارو) چهار چرخ از مدل سایبرتراک الهام گرفته شده است و ارسال آن برای مشتریان ۲ تا ۴هفته دیگر شروع خواهد شد.

ایلان ماسک در سال۲۰۱۹ در توییتی اعلام کرده بود که یک ATV الکتریکی بعنوان گزینه ای برای وانت برقی مورد انتظار و هنوز ساخته نشده تسلا که تولید آن به علت مشکلات زنجیره تامین با چالش هایی روبرو بوده است، وارد بازار می شود. تسلا که در چند سال اخیر، محصولات عجیب و غریب متعددی را روانه بازار کرده است ، این بار نیز ترک عادت نکرده و برنامه ویژه ای را برای ارائه این وسیله نقلیه داشته که این را نیز باید در کنار کارهای جالب شرکت ماسک قرار داد.

ماسک به دنبال حذف تعرفه ها

در شرایطی که بحران نیمه هادی ها خودروسازان جهان را نگران خود کرده است ، در ایالات متحده یک مشکل دیگر هم پیش روی این صنعت قرار دارد و آن تعرفه هایی است که بر واردات از چین می خورد. اخیرا تسلا و بسیاری از شرکت های خودروسازی در آمریکا از« نماینده تجاری ایالات متحده » خواسته اند که معافیت های تعرفه ای طولانی بر قطعات و مواد وارداتی از چین برای ساخت یا تعمیر خودروها حذف یا دست کم دچار تغییر شود. وب سایت سی ان بی سی در این خصوص نوشت که مشکلات زنجیره تامین به افزایش قیمت خودروهای نو و کارکرده در ایالات متحده انجامیده است و تعرفه های وضع شده در زمان جنگ تجاری دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا با چین قیمت ها را افزایش داده است.

این در حالیست که بعضی استثناهای موقت برای تعدادی از این تعرفه ها در اواخر سال۲۰۲۰ یا ابتدای سال جاری میلادی به پایان رسید. در این راستا اعلام شده که شرکت تسلا، ۳نظریه را در حمایت از معافیت ها برای تعرفه های واردات گرافیت که برای ساخت آند باتری های لیتیوم یونی در خودروهایش استفاده می شود، ارائه کرده است. این شرکت می گوید که تنها چین میتواند مقدار گرافیت مایحتاج را به صورت پولکی یا پودری برای تولید باطری های خودروهای تسلا در ایالات متحده فراهم کند.

یک وسیله نقلیه هیبریدی با حجم متوسط از حدود ۱۰کیلوگرم گرافیت استفاده می کند و این در حالیست که در یک وسیله نقلیه تمام الکتریکی با حجم توسط، حدود ۱۰۰کیلوگرم گرافیت به کار برده می شود. البته در اینجا تنها بحث گرافیت مطرح نیست. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در تمام سال در مورد استرس های ناشی از مسائل زنجیره تامین بحث کرده است. او پيشتر در سال۲۰۱۸ با دونالد ترامپ در خصوص مسائل تجاری ازجمله تعرفه های واردات در توییتر تعامل داشت. آن زمان ، ماسک گفته بود که به صورت کلی مخالف تعرفه های وارداتی است، ولی پیشنهاد کرد که در صورتیکه هر چیزی وجود داشته باشد، باید برابر با تعرفه هایی باشد که دولت چین بر آنها اعمال می کند نه اینکه گران تر از آن باشد.

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش