به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، بر اساس بیانیه مطبوعاتی شرکت "دایملر" که شرکت مادر "مرسدس بنز" محسوب میشود، آلمان مجوز سیستم رانندگی نیمه خودران "مرسدس بنز" را صادر کرده است که نشان میدهد ویژگی رانندگی خودران "درایو پایلت"(Drive Pilot) این شرکت ممکن است به زودی در سطح بینالمللی زودتر از شرکت "تسلا" در دسترس قرار گیرد.
"مارکوس شافر" عضو هیئت مدیره "دایملر" در بیانیهای گفت: سالهای زیادی است که ما برای تحقق چشمانداز خود در زمینه رانندگی خودران کار میکنیم. اکنون با این سیستم مبتنی بر "لیدار"(LiDAR)، ما یک فناوری نوآورانه برای وسایل نقلیه خود توسعه دادهایم که تجربه رانندگی منحصر به فرد و لوکسی را به مشتریان ارائه میدهد و به آنها مهمترین چیز یعنی "زمان" را هدیه میدهد. با تأیید مقامات، ما اکنون به یک پیشرفت دست یافتهایم و اولین تولید کنندهای هستیم که رانندگی خودرانِ مشروط را به مرحله تولید در آلمان وارد کرده است.
وی در این بیانیه توضیح داده است که چگونه در خودروهای مجهز به این فناوری جدید، این سیستم بسیار خودکار به راننده این امکان را میدهد تا در ترافیک سنگین یا بزرگراههای شلوغ روی فعالیتهای دیگری غیر از رانندگی تمرکز کند. این چیزی است که رویای بسیاری از خودروسازان، به خصوص "تسلا" بوده است.
با این حال، حداکثر سرعتی که در آن میتوان از سیستم "درایو پایلت" استفاده کرد همچنان به ۶۰ کیلومتر در ساعت محدود است.
در حال حاضر "مرسدس" میتواند این سیستم را فقط در آلمان ارائه کند، اما این شرکت به دنبال تأییدیه نظارتی سایر حوزههای قضایی است و اعلام کرده است که به محض وجود یک چارچوب قانونی ملی برای عملیات خودکار مشروط، اقدامات لازم را برای قانونی کردن این سیستم انجام خواهد داد.
"مرسدس" اعلام کرده است که از اواسط سال آینده، مدلهای کلاس اس(S-Class) و "ایکیواس"(EQS) این شرکت با آپشن "درایو پایلت" عرضه میشوند، اگرچه تاکنون هیچ صحبتی در مورد هزینه تعبیه این سیستم جدید ارائه نشده است.
اشتراک فناوری کاملا خودران (FSD) شرکت "تسلا" که همچنان به نظارت فعال راننده نیاز دارد و خودرو را کاملا مستقل نمیکند، ماهیانه ۹۹ دلار و همچنین ۱۹۹ دلار هزینه دارد. حال باید دید آیا اکنون سیستم خودران و مستقل "مرسدس"گرانتر عرضه خواهد شد؟
***
بزرگترین خودروساز جهان تولید خود را به علت کمبود قطعات متوقف کرد
شرکت تویوتا موتور اعلام کرد که در ادامه اقدامات روز قبل، تولید خود را در برخی از کارخانهها در ژاپن به دلیل کمبود قطعات ارسال شده از کارخانه های قطعه سازی در جنوب شرقی آسیا متوقف کرده است.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، شرکت تویوتا موتور روز جمعه اعلام کرد که در ادامه اقدامات روز قبل، تولید خود را در برخی از کارخانهها در ژاپن به دلیل کمبود قطعات ارسال شده از کارخانه های قطعه سازی در جنوب شرقی آسیا متوقف کرده است.
تویوتا در بیانیهای اعلام کرد که آخرین اقدامات برای توقف تولید با اضافه شدن به محدودیتهای اعلامشده در روز پنجشنبه، تولید خودروها را تا ۹۰۰۰ دستگاه کاهش میدهد که این امر بر تولید مدلهای لکسوس و لندکروز دو دیفرانسیل آن تأثیر میگذارد.
اگرچه این اقدامات محدود است، اما در حالی صورت می گیرد که تویوتا در حال تلاش برای جبران تولید از دست رفته خود درپی اختلالات قبلی در زنجیره تامین در مالزی و ویتنام است که مجبور شد تولید خودرو را کاهش دهد، حتی در شرایطی که تقاضا برای خودرو در بازارهایی مانند چین با پایان قرنطینههای ویروس کرونا افزایش یافت.
این شرکت که بزرگترین تولیدکننده خودرو در جهان از نظر حجم محسوب می شود تاکید کرد که به هدف تولید سالانه تعیین شده در سپتامبر برای ساخت ۹ میلیون خودرو تا پایان ماه مارس پایبند است.
سخنگوی تویوتا طی اظهاراتی گفت: ما می خواهیم (هدف) ۹ میلیون دستگاه را حفظ کنیم، اما وضعیت را به دقت زیر نظر خواهیم داشت.
- 12
- 3