دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ - ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۱۵۷۱
دنیای خودرو

۱۰ خودرو برقی موجود در بازار که بیشترین مسافت را با هر بار شارژ طی می کنند (+تصاویر)

خودرو برقی,
با افزایش بین المللی قیمت بنزین در سال ۲۰۲۲ پس از حمله روسیه به اوکراین، تاکید دوباره ای بر توسعه و خرید خودروهای برقی شده است. علاوه بر اینکه خودروهای الکتریکی اکنون از لحاظ مصرف سوخت انتخاب بهتری هستند بلکه به مقدار قابل توجهی از تاثیر منفی سوخت های فسیلی بر اقلیم و محیط زیست می کاهند. اما نقطه ضعف اصلی خودروهای الکتریکی در مقابل خودروهای بنزینی و گازوییلی مسئله برد است یا همان مسافتی که خودرو می تواند با یک بار شارژ کامل طی کند.

به گزارش روزیاتو، سازندگان خودروهای برقی تلاش دارند تا برد خودروهای خود را افزایش دهند تا بتوانند با خودروهای بنزینی رقابت نمایند و برخی از خودروهای برقی که در سال های اخیر معرفی شده اند نشان می دهند که شکاف در این حوزه هر روز در حال کوچکتر شدن است.از تسلا تا فورد، کمپانی های خودروسازی بسیاری هر روز مایل های بیشتری از باتری های خودروهای خود در یک بار شارژ می گیرند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما رابا ۱۰ خودرو برقی آشنا کنیم که بیشترین برد را داشته و با یک بار شارژ باتری می توان بیشترین مسافت را با آن ها پیمود.

خودرو برقی,

۱۰- ۲۰۲۲ Ford Mustang Mach-E California Route 1 RWD

برد: ۵۰۲.۴ کیلومتر با هر بار شارژ

کمپانی خودروسازی قدیمی و کهنه کار فورد که در دیترویت، میشیگان مستقر است اخیراً وارد عرصه خودروهای برقی شده است و در سال ۲۰۲۱ بود که از جانشین برقی موستانگ معروفشان رونمایی کردند. خودرو برقی Ford Mustang Mach-E مدل ۲۰۲۲ دومین نمونه از این مدل برقی است که برد آن با یک بار شارژ به ۳۱۴ مایل معادل بیش از ۵۰۲ کیلومتر می رسد. فورد موستانگ Mach-E چنان پرطرفدار بوده که اکنون برای خرده فروشی در دسترس نیست. البته خریداران نیازی به صبر برای مدت زمان زیادی ندارند زیرا به زودی مدل ۲۰۲۳ این خودرو به فروش گذاشته خواهد شد.

خودرو برقی,

۹- ۲۰۲۲ Rivian R1S

برد: ۵۰۵.۶ کیلومتر با هر بار شارژ

Rivian یک کمپانی خودروسازی جدید است که تاکنون تنها دو مدل از تولیدات آن در بازار عرضه شده است. یکی از این خودروها، Rivian R1S مدل ۲۰۲۲ است که به عنوان یک خودرو مناسب ماجراجویی بازاریابی شده است با لاستیک هایی برای آفرود و گزینه رانندگی آفرودی برای رانندگان. این مدل ماجراجویی برد قابل توجهی نیز داشته که به ۳۱۶ مایل معادل بیش از ۵۰۵ کیلومتر می رسد. این برد قابل توجه بدین معناست که ماجراجویانی که دوست دارند به سراغ گزینه های خودرویی دوستدار محیط زیست بروند، می توانند به Rivian R1S اعتماد کنند بدون اینکه نگران تمام شدن شارژ خودرویشان در طول سفر باشند.

خودرو برقی,

۸- ۲۰۲۲ Ford F-150 Lightning 4WD Extended Range

برد: ۵۱۲ کیلومتر با هر بار شارژ

بازسازی برقی بسیار مورد انتظار کامیونت Ford اینجاست و برد آن بسیار بهتر از آن چیزی است که انتظار می رفت، به لطف گزینه برد بیشتر که توسط فورد در دسترس قرار گرفته است.. خودرو مدل ۲۰۲۲ Ford F-150 Lightning 4WD Extended Range دارای برد حدود ۳۲۰ مایلی معادل ۵۱۲ کیلومتر با هر بار شارژ است که بالاترین برد برای یک کامیونت در بازار به شمار می آید. همانند دیگر خودرو برقی فورد، یعنی Mustang Mach-E، این خودرو الکتریکی نیز به دلیل استقبال فراوان اکنون در بازار موجود نیست. این بدان معناست که خریداران باید تا معرفی مدل ۲۰۲۳ صبر کنند.

خودرو برقی,

۷- ۲۰۲۲ BMW iX

برد: ۵۱۸.۴ کیلومتر با هر بار شارژ

کمپانی خودروسازی آلمانی BMW از دیرباز به خاطر خودروهای اسپرت قوی و باکیفیتش شناخته می شود و BMW iX را نیز می توان به این فهرست اضافه کرد. با بالاترین برد این برند، BMW iX برد تایید شده ۳۲۴ مایل را با یک بار شارژ را بدست آورده که معادل نزدیک به ۵۲۰ کیلومتر است. یکی از قابلیت های قابل توجه این خودرو برقی غیر از برد خوب آن، داشتن شارژر با توانایی شارژ سریع و انعطاف پذیر است. این قابلیت به راننده امکان می دهد که هر جایی خودرو خود را شارژ کند، چه با خروجی ۱۲۰ ولت و چه ۲۴۰ ولت که باعث می شود شارژ کردن خودرو برای صاحب آن بسیار ساده تر باشد.

خودرو برقی,

۶- ۲۰۲۲ Tesla Model Y

برد: ۵۲۸ کیلومتر با هر بار شارژ

به عنوان یکی از مدل های متعدد این برند خودروسازی برقی بزرگ، Tesla Model Y تازه ترین مدل تسلا در بازار است که اولین نمونه های آن در سال ۲۰۲۰ فروخته شد. به عنوان تنهار کراس اوور موجود تسلا، کمترین برد را در میان چهار مدل تسلا داشته و برد آن تا ۳۳۰ مایل که معادل نزدیک به ۵۳۰ کیلومتر است ثبت شده است. در حالی که این مدل کمترین برد را در میان خودروهای برقی تسلا دارد اما همچنان عنوان بالاترین برد در میان کراس اوورهای برقی بازار را یدک می کشد. اما برای داشتن بالاترین برد، خریداران باید مدل Tesla Model Y Long Range AWD را خریداری کنند که برد بیشتری نسبت به نسخه اورجینال دارد.

خودرو برقی,

۵- ۲۰۲۲ Tesla Model X

برد: ۵۵۶.۸ کیلومتر با هر بار شارژ

این مدل که اولین بار در سال ۲۰۱۵ توسط تسلا توسعه یافت، دومین مدل خودرو برقی تسلا از لحاظ قدمت است که تنها پس از Model S ساخته شد. مدل ۲۰۲۲ خودرو برقی Model X دارای درهای عقبی معروفش با بال هایی شبیه شاهین است و برد آن با یک بار شارژ به بیش از ۵۵۶ کیلومتر می رسد. غیر ار برد، تسلا Model X دارای بیشترین فضا برای نگهداری وسایل در میان SUV های برقی در بازار نیز هست. همچنین این خودرو فضای کافی برای جای دادن تا هفت سرنشین با صندلی راحت را دارد که آن را به دوربردترین خودرو برقی تبدیل کرده که هفت سرنشین را در خود جای می دهد.

خودرو برقی,

۴- ۲۰۲۲ Mercedes-Benz EQS

برد: ۵۶۰ کیلومتر با هر بار شارژ

مرسدس بنز تازه ترین بازیگر عرصه تولید خودروهای برقی است و مدل ۲۰۲۲ Mercedes-Benz EQS اولین مدل در نوع خود است که توسط این کمپانی خودروسازی آلمانی تولید و عرضه می شود. این مدل پرچمدار دارای برد اولیه بسیار قابل توجهی بوده و تنها با یک بار شارژ می تواند مسافتی ۵۶۰ مایلی را بپیماید. با ۲۰۲۲ Mercedes-Benz EQS، کمپانی مرسدس بنز لاکچری معروف خود را وارد عرصه خودروهای برقی کرده است. آن ها دو مدل از این خودرو برقی ارائه کرده اند و مدل Mercedes-Benz EQS 450 Plus 2022 دارای بیشترین برد بوده که همان ۳۵۰ مایل است.

خودرو برقی,

۳- ۲۰۲۲ Tesla Model 3

برد: ۵۷۲.۸ کیلومتر با هر بار شارژ

سومین مدل تسلا که توسط این غول خودروسازی برقی عرضه شده، مدل موسوم به تسلا Model 3 دارای دومین برد در میان خودروهای برقی تولید شده توسط خودروسازان آمریکایی است و برد آن با هر بار شارژ به بیش از ۵۷۲ کیلومتر می رسد. Model 3 به عنوان یک خودرو برقی بسیار مقرون به صرفه تبلیغ شده و به واقع چنین نیز هست. قیمت مدل دوربرد ۲۰۲۲ این خودرو از عدد ۵۶,۰۰۰ دلار شروع می شود که آن را به ارزان ترین خودرو برقی مدل تسلا در مقایسه با سه مدل دیگر تبدیل می کند.

خودرو برقی,

۲- ۲۰۲۲ Tesla Model S

برد: ۶۳۸ کیلومتر با هر بار شارژ

مدل اورجینال خودرو برقی تسلا که در سال ۲۰۱۲ معرفی شد، Model S همچنان اصلی ترین خودرو برقی تسلا است. مدل ۲۰۲۲ این خودرو الکتریکی دارای بالاترین برد در میان خودروهای برقی تسلا موجود در بازار است که برد باورنکردنی ۶۳۸ کیلومتر با هر بار شارژ را به ثبت رسانده است. علاوه بر برد زیاد، آپدیت های جالب تسلا برای این خودرو در سال جاری میلادی باعث شده که Model S بالاترین شتاب در میان خودروهای برقی تسلا را نیز داشته باشد که تنها در عرض کمتر از دو ثانیه از سرعت صفر به ۱۰۰ کیلومتر می رسد.

خودرو برقی,

۱- ۲۰۲۲ Lucid Air

برد: ۸۳۲ کیلومتر با هر بار شارژ

کمپانی Lucid با هدف تولید خودروهای برقی لوکس تاسیس شد که عملکرد متفاوت و منحصربفردی داشته باشند. با اولین خودرو برقی این کمپانی در سال ۲۰۲۲ که Lucid Air نام دارد، این کمپانی توانسته به هدف خود برسد. این خودرو پرچمدار توانسته به برد باورنکردنی ۸۳۲ کیلومتر یا ۵۲۰ مایل با هر بار شارژ برسد که آن را در این زمینه بی رقیب می سازد. با بردی نزدیک به ۱۰۰ مایل بیشتر از هر خودرو الکتریکی دیگر موجود در بازار، Lucid Air انتخاب واضحی برای کسانی است که به دنبال برد بیشتر هستند. در حالی که تنها مدل Dream R AWD با لاستیک های ۱۹ اینچی می تواند به چنین عددی از لحاظ برد برسد، هر مدل دیگری از خودرو برقی Air نیز برد بیشتری نسبت به دیگر خودروهای برقی موجود در بازار دارد.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش