دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۲۰۶۳
دنیای خودرو

لامبورگینی از خودروی برقی لانزادور رونمایی کرد/ سفینه فضایی جذاب قابل رقابت با تسلا

لامبورگینی لانزادور,خودروی جدید لامبورگینی
لامبورگینی لانزادور خودروی تمام برقی جدیدی است که در طراحی آن از سفینه های فضایی الهام گرفته شده و توانش به یک مگاوات می رسد.

لامبورگینی ساعاتی پیش چهارمین نسل از خودرو تمام برقي خود را در قالب مدل مفهومی Lanzador به نمایش گذاشت. لامبورگینی لانزادور خودرویی با ارتفاع نسبتاً زیاد از زمین است که چهار صندلی دارد و از لاستیک بزرگ ۲۳ اینچ استفاده می کند.

لانزادور اولین خودروی مفهومی تمام برقی لامبورگینی نیست، چون این شرکت پیش تر در سال ۲۰۱۷ از مدلی مفهومی به نام Terzo Millennio رونمایی کرده بود؛ ولی لانزادور جدی ترین تلاش لامبورگینی برای هجوم به بازار خودروهای برقی محسوب می شود.

بر اساس آنچه در بیانیه ی مطبوعاتی لامبورگینی آمده، لانزادور قرار است یکی از هیجان انگیزترین خودروهای برقي دنیا باشد.

خودروساز بزرگ ایتالیایی فعلا به جزئیاتی مانند دامنه ی حرکت، باتری، ظرفیت شارژ و حتی سرعت صفر تا ۱۰۰ اشاره نکرده اما گفته است که« اوج توان به بیش از یک مگاوات می رسد.»

یک مگاوات توان معادل ۱٬۳۴۱ اسب بخار مکانیکی است تا لانزادور در بین لوسید ایر سفایر (۹۲۰ کیلووات) و تسلا رودستر (۱٬۱۰۰ کیلووات) قرار بگیرد.

توان یک مگاواتی جزئیات خاصی درباره ی میزان تحویل انرژی در هر ساعت ارائه نمی دهد، ولی بر اساس همین مشخصه می توانیم تا حدی درباره ی عملکرد خودرو نظر دهیم. مشخصاً با خودرویی بسیار سریع طرف هستیم؛ آیا لانزادور می تواند همچون برخی از خودروهای هم سطحش با توان بیش از ۱٬۰۰۰ اسب بخار، صفر تا ۱۰۰ را در کمتر از دو ثانیه طی کند؟ لامبورگینی فعلاً پاسخ واضحی به این سؤال نداده است.

لامبورگینی لانزادور,خودروی جدید لامبورگینی

لامبورگینی ادعا می کند که راندن لانزادور تجربه ای کاملاً جدید است. حسگرها و محرک های پرتعداد این ابرخودرو به سیستم کنترل پویا کمک می کنند تا نرم ترین تجربه ی رانندگی را ارائه دهد. کامپیوتر الگوریتمیک لانزادور با دریافت داده از حسگرها، تجربه ی رانندگی را در گذر زمان بهبود می دهد.

لانزادور با هدف بهینه سازی آیرودینامیک طراحی شده است تا تجربه ی رانندگی و دامنه ی حرکت بهبود پیدا کند. نحوه ی مقاومت هوا را می توان بر اساس آنچه راننده می خواهد، تنظیم کرد. سیستمی مشابه را پیش تر در خودروهای Huracán Performante و Aventador SVJ نیز دیده بودیم.

لانزادور یک شاسی فعال با محور قابل هدایت در عقب و سیستم تعلیق بادی دارد که می توان آن ها را ازطریق فرمان کنترل کرد.

چراغ های عقب که طراحی شش ضلعی با سه چراغ ال ای دی دارند، تا حدی ما را یاد مدل Countach LPI 800- 4 می اندازند. لاستیک های ۲۳ اینچ غول پیکر لانزادور نیز به المان های شش ضلعی و پره هایی ویژه مجهز هستند.

لامبورگینی لانزادور,خودروی جدید لامبورگینی

لاستیک ها باعث می شوند ارتفاع لانزادور از سطح زمین، بیشتر از اکثر خودروهای لامبورگینی باشد؛ اما لامبورگینی پیش تر با مدل Urus نشان داده بود که به این سبک طراحی علاقه دارد. ارتفاع سقف ۱٫۵ متر است تا Urus همچنان خودروی مرتفع تری نسبت به لانزادور باشد، اما خودروی جدید لامبورگینی به لطف لاستیک های بزرگش می تواند از روی هر مانعی رد شود.

سبک طراحی لانزادور به گونه ای است که انگار لامبورگینی می خواسته Huracán Sterrato را در ذهن مردم تداعی کند. Huracán Sterrato ابرخودرویی آفرود است که صرفاً ۹۰۰ دستگاه از آن تولید شد.

لامبورگینی می گوید طراحی بدنه ی لانزادور از روی سفینه های فضایی الهام گرفته شده و راننده قرار است به هنگام حرکت، حس و حالی مثل فضانورد یا خلبان جت داشته باشد.

راننده و مسافر (که در بیانیه ی لامبورگینی به ترتیب خلبان و کمک خلبان خطاب شده اند) روی صندلی هیجان انگیزی می نشینند که با فومِ ساخته شده با چاپ سه‌بعدی (۳D printing) عایق شده است. صندلی های عقب را می توان برای قراردادن چمدان و سایر وسایل، تا کرد. در بخش جلویی نیز محفظه ی خاصی برای نوعی چمدان ویژه در نظر گرفته شده است.

لامبورگینی لانزادور,خودروی جدید لامبورگینی

لامبورگینی از نایلون و پلاستیک بازیافتی و همچنین فیبر کربن بازسازی شده در بخش هایی از داخل خودروی جدیدش استفاده کرده است. چرم و پشم استفاده شده در لانزادور با انرژی تجدیدپذیر تولید شده است.

لانزادور برخلاف کانسپت های قبلی لامبورگینی، پیش نمایشی از آینده ی این شرکت است. لامبورگینی قصد دارد در ابتدا نسخه ی هیبریدی بنزینی-برقي خودروهای تمام برقی اش را روانه ی بازار کند و سپس سراغ عرضه ی مدل های تمام برقی برود.

لامبورگینی با لانزادور و سایر خودروهای برقی از همین حالا برای اپل کار خط و نشان میکشد و خطری جدی متوجه موقعیت تسلا در بازار می کند.

لامبورگینی لانزادور,خودروی جدید لامبورگینی

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش