سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۳۲ - ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۸۲۳
دنیای خودرو

نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله ۳۳ معرفی شد

آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33
نسخه مدرن آلفارومئو استراداله ۳۳ یک اتومبیل تولید محدود است و فقط ۳۳ دستگاه از آن روی کره خاکی موجود خواهد بود.

شرکت آلفارومئو از یک خودروی اسپرت بسیار زیبا رونمایی کرد. این خودرو ۳۳ استراداله نام دارد و به نوعی می توان آن را جانشین غیرمستقیم ۸C دانست. آلفارومئو در طراحی این خودرو از ۳۳ استراداله کلاسیک متعلق به دهه ۱۹۶۰ میلادی الگوبرداری کرده و موتور آن را در قسمت میانی اتاق نصب کرده است. مأموریت ساخت این خودروی اسپرت منحصربه فرد را شرکت کاروزریا تورینگ سوپر لگرا بر عهده دارد. این ایتالیایی خوش استیل در دو نسخه برقی و بنزینی تولید می شود.

نسخه مدرن آلفارومئو استراداله ۳۳ یک اتومبیل تولید محدود است و همانند نام آن فقط و فقط ۳۳ دستگاه از آن روی کره خاکی موجود خواهد بود. نکته جالب اینکه تمامی این ۳۳ دستگاه در همایشی خصوصی که در ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۲ پس از گرندپری مونزا برگزار شد، توسط مشتریان خاص شرکت آلفارومئو خریداری شده اند. از آنجایی که تمامی ۳۳ دستگاه مطابق با سلایق و پیشنهادهای خریداران سفارشی سازی میشوند، امکان ندارد که دو مدل از این خودو عیناً مشابه هم باشند.

شخصی سازی تا بی نهایت

از لحاظ شخصی سازی، هیچ محدودیتی پیش روی خریداران آلفارومئو ۳۳ استراداله قرار ندارد. برای نمونه، بد نیست بدانید حتی شماره ۸ رقمی VIN استراداله ۳۳ قابل شخصی سازی است. این کد روی کنسول میانی نیز درج می شود.

آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33

آلفارومئو ۳۳ استراداله براساس شاسی مونوکوک فیبر کربن و سازه H شکل از آلومینیوم ساخته شده است. سقف این خودرو جنسی از آلومینیوم و فیبر کربن دارد؛ ضمن اینکه حاشیه پنجره ها از فیبر کربن و شیشه عقب از پلی کربنات است. درهای پروانه ای هم یکی از جذابیت های بصری این خودرو محسوب می شود.

فضای داخلی آلفارومئو ۳۳ استراداله با دو تم متفاوت تریبوتو (Tributo) و آلفا کورسه (Alfa Corse) قابل انتخاب است. تم تریبوتو به مدل کلاسیک ادای احترام می کند و تم آلفا کورسه بیشتر حس وحالی اسپرت دارد. برای اینکه راننده بتواند بهتر بر امر رانندگی تمرکز کند، آلفارومئو فرمان ۳۳ استراداله را ساده طراحی کرده است. در پشت این غربیلک ساده، پدال های بزرگ تعویض دنده به چشم می خورند. برای احترام حداکثری به مدل کلاسیک، کمپانی ایتالیایی از ترکیب چرم، فیبر کربن، آلومینیوم و آلکانتارا در قسمت های مختلف کابین استفاده کرده است.

آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33

مشخصات فنی آلفارومئو ۳۳ استراداله

نیروبخش آلفارومئوی ۳۳ استراداله یک موتور ۳ لیتری V6 توئین توربو است. این موتور توانایی تولید بیش از ۶۲۰ اسب بخار قدرت را دارد و نیروی آن از طریق گیربکس هشت سرعته دو کلاچه خودکار که ساخت شرکت ZF است، فقط به چرخ های عقب ارسال می شود. این موتور درحقیقت نسخه ارتقایافته موتور موجود در زیر کاپوت آلفارومئو جیولیا و استلویو کوادروفولیو است.

جالب این که خریداران میتوانند آلفارومئو ۳۳ استراداله را با پیشرانه برقی نیز سفارش دهند. در این نسخه، پیشرانه بیش از ۷۵۰ اسب بخار قدرت دارد. احتمالاً این نسخه از ۳۳ استراداله از پیشرانه ای مشترک با مازراتی گرن توریسمو فولگوره سود می برد. در نماینده مازراتی پیشرانه شامل سه موتور برقی می شود و در کنار ۷۵۰ اسب بخار قدرت، ۱۳۵۰ نیوتن متر گشتاور دارد. نسخه برقی آلفارومئو ۳۳ استراداله همانند نماینده برقی مازراتی، می تواند ۴۵۰ کیلومتر (۲۸۰ مایل) مسافت را با یک بار شارژ طی کند. این رقم براساس استاندارد WLTP است. با وجود شباهت های فنی، آلفارومئو صراحتاً نمی گوید که ۳۳ استراداله از پیشرانه سه موتوره گرن توریسمو فولگوره بهره می برد.

آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33

فارغ از نوع پیشرانه، آلفارومئو ۳۳ استرادله صفر تا صدی زیر ۳ ثانیه دارد و قادر است در مسیر مستقیم به حداکثر سرعت ۲۰۷ مایل یا ۳۳۳ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. وظیفه متوقف سازی این خودروی بسیار زیبا به ترمزهای کربن سرامیکی ساخت شرکت برمبو محول شده است. این ترمزها با پدال ارتباط مکانیکی ندارند و دستورات به شکل الکترونیکی از پدال به سیستم ترمز منتقل می شوند. گفتنی است سیستم تعلیق آلفارومئو ۳۳ استراداله شامل بازوهای دوگانه با کمک فنرها فعال و سیستم بلندکردن محور جلو می شود.

در رابطه با قیمت آلفارومئو ۳۳ استراداله اطلاعاتی در دست نیست، ولی برخی منابع قیمتی در حدود ۱ میلیون دلار را برای این خودروی استثنایی پیش بینی می کنند. آن گونه که مدیرعامل آلفارومئو یعنی آقای ژان« فیلیپه ایمپاراتو» اعلام کرده است، این خودرو آخرین مدل خاص این کمپانی نخواهد بود و در آینده بازهم مدل هایی مشابه عرضه خواهد شد.

آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33
آلفارومئو استراداله 33,نسخه مدرن خودروی آلفارومئو استراداله 33

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش