دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۴۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۱۴۶۸
دنیای خودرو

رنو از خودروی جدید کاردیان رونمایی کرد

شرکت رنو,رنو کاردیان
نیروی این کراس اوور جدید توسط موتور ۱ لیتری سه سیلندر توربو تأمین می شود.

رنو از یک مدل جدید برای بازار کشورهای درحال توسعه رونمایی کرد. این خودرو کاردیان نام دارد و در دسته کراس اوورهای کوچک شهری قرار می گیرد. کاردیان درحقیقت جایگزین ساندرو استپ وی محسوب می شود و از قیمت بسیار رقابتی برخوردار است. این خودرو با یک موتور کم حجم سه سیلندر و گیربکس شش سرعته دوکلاچه وارد بازار خواهد شد.

ابعاد رنو کاردیان

رنو کاردیان طولی برابر با ۴۱۱۹ میلی متر و عرضی برابر با ۲۰۲۵ میلی متر دارد. ارتفاع این خودرو ۱۵۹۵ میلی متر و فاصله محوری آن برابر با ۲۶۰۴ میلی متر است. فاصله کف اتاق این کراس اوور از سطح زمین به ۲۰۹ میلی متر می رسد. برای مقایسه باید گفت ساندرو استپ وی حاضر در بازار ایران ۴۰۲۳ میلی متر طول، ۱۷۵۳ میلی متر عرض و ۱۵۴۹ میلی متر ارتفاع دارد. فاصله محوری و فاصله کف تا زمین این خودرو نیز به ترتیب برابر با ۲۵۸۸ و ۱۷۵ میلی متر است.

طراحی بیرونی

با وجود ماهیت اقتصادی، محصول جدید رنو برای کشورهای درحال توسعه طراحی مدرن و جذابی دارد. در نمای روبه رو با چهره ای جسورانه و تهاجمی روه برو هستیم و کاردیان فراتر از یک خودروی ارزان قیمت به نظر می رسد. چراغ های اصلی حاضر در این بخش ساختاری دوتکه دارند. در حد فاصل چراغ ها و روی جلوپنجره عریض، لوگوی بزرگ رنو جلب توجه می کند. سپر جلوی کاردیان متشکل از اشکال هندسی مختلف است و در قسمت میانی ورودی هوای حجیمی دارد.

رنو کاردیان در نمای جانبی هم طراحی قابل قبولی دارد. اکثر سطوح و پنل های موجود در این نما صاف و مسطح هستند و به غیراز چند خط کوتاه و ملایم، خبری از زوایای تیز یا حجم پردازی های اغراق آمیز نیست. در این نما طراحان رنو سعی کرده اند با استفاده از رنگ مشکی برای ستون ها و نصب قطعات محافظ پلاستیکی برای رکاب و لبه گلگیرها، پیکره کاردیان را از آن حالت یکنواختی خارج کنند. این کراس اوور کوچک در تریم های بالارده با رینگ های ۱۷ اینچی به دست مشتریان می رسد.

چراغ های C شکل شاخص ترین ویژگی رنو کاردیان در نمای عقب است. این چراغ ها یادآور دیگر محصولات کمپانی ازجمله کایگر هستند. سپر عقب کاردیان برجسته طراحی شده است و خطوط متعددی روی آن به چشم می خورد. روی سپر خبری از خروجی اگزوز نیست و ظاهراً طراحان این قطعه را در پشت سپر مخفی کرده اند.

شرکت رنو,رنو کاردیان

طراحی داخلی

کابین رنو کاردیان را می توان مدرن و به روز توصیف کرد. داشبورد این خودرو ساختار زیبایی دارد و در قسمت میانی میزبان یک نمایشگر ۸ اینچی ایستاده لمسی است. فرمان کاردیان سه شاخه طراحی شده و المان های سنتی رنو را روی خود دارد. در تریم های بالارده، تزئینات چوبی، پیانویی و طرح فلز هستند و در پشت فرمان یک نمایشگر دیجیتال ۷ اینچی اطلاعات موردنیاز راننده را ارائه می کند.

از دیگر ویژگی ها و امکانات جالب رنو کاردیان باید به مواردی مثل شیفتر دنده الکترونیکی زیبا و خوش فرم، ترمز پارک برقی، شارژر بدون سیم، شش کیسه هوا، ترمز اضطراری خودکار، رادار نقطه کور و کروز کنترل تطبیق پذیر اشاره کنیم.

شرکت رنو,رنو کاردیان

مشخصات فنی رنو کاردیان

رنو کاردیان براساس پلتفرم ماژولار CMF توسعه پیدا کرده است. نیروی این کراس اوور جدید توسط موتور ۱ لیتری سه سیلندر توربو تأمین می شود. این موتور علی رغم حجم کم خود، توانایی تولید ۱۲۵ اسب بخار قدرت و ۲۲۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. نیروی این موتور از طریق گیربکس ۶ سرعته دوکلاچه خودکار به چرخ های محور جلو ارسال می شود.

رنو کاردیان به عنوان بخشی از استراتژی جهانی رنو تا سال ۲۰۲۷ توسعه پیدا کرده است و در برزیل تولید خواهد شد. این خودرو ابتدا در بازار آمریکای جنوبی و سپس در آفریقا و آسیا به فروش خواهد رسید. در رابطه با قیمت فعلاً اطلاعاتی در دست نیست، ولی می توان حدس زد که این خودرو با برچسبی رقابتی وارد میدان خواهد شد. کاردیان با توجه به مشخصات فنی، امکانات و قیمت پایین احتمالی، گزینه ای جذاب برای کشورهای درحال توسعه است. این خودرو در صورت ورود به کشور، پتانسیل بالایی در جلب نظر مثبت مشتریان ایرانی دارد؛ البته به شرط آنکه قیمت نجومی پیدا نکند!

شرکت رنو,رنو کاردیان

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش