دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۲۷۳۸
دنیای خودرو

مقایسه جک اس ۳ کرمان موتور و هایما اس ۵ توربو ایران خودرو

جک اس ۳(JAC S3) یا هایما اس ۵ توربو(Haima S5) ؟

مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این روزها جدال چینی‌های بازار ایران ابعاد تازه‌ای به خود گرفته و حتی بسیاری از کارشناسان در مورد واگذاری بازار داخلی خودروی کشورمان به خودروسازان چینی هشدار می‌دهند. با این وجود شرکت‌های داخلی مانند کرمان موتور و ایران خودرو در راستای تقاضای بازار و نیاز مشتریان، هر روز محصول جدیدی از کشور چین را وارد کشورمان می‌کنند تا بتوانند سهم بیشتری از بازار را به دست آورند و از کورس تولید کراس اوور نیز جا نمانند.

 

اخیرا شرکت‌های کرمان موتور و ایران خودرو، پیش فروش دو کراس اوور کوچک شهری را آغاز کرده‌اند و به زودی تحویل این محصولات نیز آغاز خواهد شد. جک اس ۳ کرمان موتور و هایما اس ۵ ایران خودرو هر دو در محدوده قیمتی ۷۵ میلیون تومان در بازار ایران عرضه می‌شوند و به همین دلیل اکنون یک مقایسه کلی بین این خودروی چینی خواهیم داشت. جک S3 با ظاهری شبیه به محصولات نسل قبلی هیوندای در برابر هایما S5 با ظاهری خشن و طراحی متفاوت قرار می‌گیرد.

 

مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جک اس ۳ برادر کوچک‌تر S5 است که از چند سال پیش وارد بازار کشورمان شده و تا حدودی هم مورد توجه مشتریان ایرانی قرار گرفت. این کراس اوور شهری پس از مدل‌های اولیه جی ۵ و اس ۵ طراحی شده و زبان جدید طراحی شرکت چینی جک در روح آن دمیده شده است.

 

نماد جدید طراحی این شرکت، سمبل شاخ گاو است که در تمامی محصولا جدید به چشم می‌خورد و مدل اس ۳ نیز از این قاعده مستثنی نیست. در طراحی جک اس ۳ سعی شده پیکره کلی اس ۵ که از شاسی بلندهای هیوندای الهام گرفته، حفظ شود اما طرح نهایی آن پختگی لازم را ندارد.

 

این کراس اوور چینی از یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری با قدرت ۱۰۷ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن متر بهره می‌برد که با یک گیربکس CVT هماهنگ می‌شود. این پیشرانه پیش از این در ایران و روسیه، عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته بود. استاندارد آلایندگی یورو ۵، مصرف سوخت شهری ۶ لیتر در هر صد کیلومتر و حداکثر سرعت ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت از ویژگی‌های فنی این خودرو محسوب می‌شود. همچنین صندوق عقب خودرو، ۶۰۰ لیتر فضای بار در اختیار قرار می‌دهد.

 

مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هایما اس ۵ توربو نیز در مقایسه با برادر بزرگ‌ترش یعنی اس ۷ که پیش از این وارد بازار ایران شده بود، طراحی مدرن‌تری و به‌روزتری دارد. خطوط برجسته در سراسر بدنه در کنار جلوپنجره بزرگ و چراغ‌های جدید، ظاهر اسپورتی را به خودرو بخشیده اما در کل این خودرو در مقایسه با جک اس ۳ ظاهر زمخت‌تری دارد. فضای داخلی خودرو نیز نسبت به S3 ضعیف‌تر کار شده و در مجموع ضعف‌هایی در طراحی به چشم می‌خورد.

 

هایما اس ۵ از امکانات بیشتری نسبت به جک اس ۳ برخوردار است و همین موضوع یکی از برگ برنده‌های محصول جدید ایران خودرو به شمار می‌رود. استارتر و سیستم ورود بدون کلید، سامانه‌های توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، کنترل کشش و کمکی حرکت در سربالایی، ۶ کیسه هوا، صندلی راننده با قابلیت تنظیم در ۶ جهت به صورت الکترونیکی و ۴ جهت برای صندلی شاگرد، صفحه نمایش ۷ اینچی مجهز به جی پی اس و پورت‌های اس دی و USB از جمله تجهیزات ایمنی و رفاهی خودرو محسوب می‌شوند.

 

این کراس اوور کوچک شهری از پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوشارژ با قدرت ۱۶۱ اسب بخار استفاده می‌کند که با بهره‌گیری از توربوشارژ قادر به تولید حداکثر گشتاور ۲۲۳ نیوتن متر بوده و دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ و مصرف سوخت ترکیبی ۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. همچنین قدرت تولید شده توسط این پیشرانه به وسیله گیربکس CVT به محور جلو منتقل می‌شود.

 

مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مقایسه خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در مجموع، هایما اس ۵ توربو خودروی قدرتمندتر و بهتری نسبت به جک اس ۳ به نظر می‌رسد. از جمله مزایای این خودرو نسبت به محصول جدید کرمان موتور می‌توان به اتاق بزرگ‌تر، هندلینگ بهتر، موتور قدرتمندتر، امکانات بیشتر و خدمات فروش گسترده‌تر اشاره کرد. شاید بتوان تنها نقطه ضعف محصول جدید ایران خودرو نسبت به جک اس ۳ را مصرف سوخت بیشتر و طراحی ضعیف‌تر آن دانست.

 

 

  • 34
  • 13
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
یه اس تری ثبت نام کردم.یکی میگه خوبه یکی میگه موتور ش ضعیفه انگار اونا طراحی وساختنش اصلا داخلش هم نرفتن اونوخت نظر میدن اگه موعد مقرر تحویل بده شرکت و گران تر نکنه وعمل به قولش به نظر من همین سواری اگه خوب هم نباشه از محصولات ایرانی بهتره چون خارجیها لا اقل برای جون ادمها ارزش غائله وشاید خوب باشه بدانیم ورق به کار رفته چیه وچقدر میشه بهش اطمینان کرد .
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش