شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴
۰۹:۱۷ - ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۱۱۳۶۱
سیاست خارجی

روزنامه جمهوری اسلامی: به اسم انقلاب و اسلام می‌خواهند کشور را به سمت جنگ ببرند/ ایران و آمریکا دنبال جنگ نیستند

ویتکاف و عراقچی,مذاکره ایران و آمریکا

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اعلام آمادگی ایران برای مذاکره با آمریکا در عُمان، همدلی کم‌سابقه‌ای میان حکمرانان و مردم به وجود آورده است.

این فصل درخشان را در چند محور می‌توان ترسیم کرد.

۱- پذیرش مذاکره، عملی ساختن یکی از خواسته‌های اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران است. مخالف‌خوان‌ها در عین حال که سروصدایشان زیاد است، تعدادشان بسیار اندک است، فقط به اندازه حدود سه چهار درصد. بنابراین، نباید کشور را معطل این اقلیت ناچیز کرد، این راه درست را باید پیمود و آن را باید به نتیجه موفقیت‌آمیز رساند.

۲- امروز بیش از هر زمان دیگری چشمان بسیاری از مردم جهان به کشور عُمان و شهر مسقط دوخته شده است و همه منتظرند موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا را ببینند و خوشحال شوند. مردم در سراسر جهان مشتاق صلح و آرامش هستند و بسیاری از آنها نیز ایران را به دلایل مختلف دوست دارند و موفقیت مردم ایران را موفقیت خودشان می‌دانند. انتشار اخبار مثبت از عُمان، نه فقط برای مردم ایران بلکه حتی برای مردم جهان نیز مسرت‌بخش خواهد بود.

۳- در خارج از ایران نیز اقلیت ناچیزی با مذاکرات عُمان و با نتیجه‌بخش بودن این مذاکرات مخالفند. سران رژیم صهیونیستی، لابی صهیونیستی در آمریکا و عناصر افراطی در بدنه دولت آمریکا مخالفان این مذاکرات هستند که آنها هم از نظر تعداد به بیش از سه چهار درصد جمعیت جهان نمی‌رسند. آنها هم سروصدای زیادی دارند و از امکانات فراوانی برخوردارند ولی ریشه‌دار نیستند و در برابر اراده طرفداران مذاکره به راحتی مقهور خواهند شد.

۴- عامل اصلی و پشت صحنه مخالفان مذاکره در داخل و خارج، سودجوئی و منفعت‌طلبی است. در داخل، کاسبان تحریم نگران تخته شدن دکان خود هستند و در خارج تمام بهانه‌های صهیونیست‌ها و لابی‌های آنها و افراطیون وابسته به آنها از دستشان گرفته می‌شود و به هدف اصلی و نهائی خود که نابودی نظام جمهوری اسلامی است نخواهند رسید. ایرانی‌های مخالف که در خارج علیه این مذاکره فعالیت می‌کنند، بقدری حقیر و ناچیزند که اصولاً پرداختن به آنها اتلاف وقت است، آنها زوائد شرم‌آور صهیونیست‌ها هستند و از پس‌مانده‌های آنان تغذیه می‌کنند.

۵- نه ایران و نه آمریکا هیچکدام خواهان جنگ نیستند. جنگ، خواسته قلبی سران رژیم صهیونیستی به ویژه شخص نتانیاهو است. هرکس در داخل و در خارج بر طبل جنگ بکوبد، باید او را از همسرایان نتانیاهو دانست. پرهیز از جنگ، امروز و همیشه بالاترین شجاعت و برای مردم انقلابی ایران والاترین معیار انقلابی‌گری است. افرادی که تلاش می‌کنند با سوء‌استفاده از کلمات ارزشمندی همچون اسلام و انقلاب، ایران را به طرف جنگ سوق بدهند، آگاهانه و یا ناآگاهانه، بزرگ‌ترین دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند. امروز، انقلابی‌گری تفسیری روشن‌تر و درست‌تر از تلاش برای حل مشکلات اقتصادی کشور، برطرف ساختن گرفتاری‌های معیشتی مردم، پیشرفت همه‌جانبه کشور و تأمین امنیت و ثبات جامعه ایرانی ندارد. این اهداف فقط با دور نگهداشتن کشور از جنگ محقق خواهند شد و به همین دلیل باید تأکید کرد که پذیرفتن مذاکرات عُمان انقلابی‌ترین تصمیم نظام در مقطع کنونی است و همه باید برای موفقیت این مذاکرات تلاش کنیم.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش