چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۴۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۵۶۲۶
دنیای خودرو

بررسی رنو کولئوس ۲۰۱۷ – Renault Koleos 2017

رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در این مقاله قصد داریم به بررسی شاسی بلند رنو کولئوس ۲۰۱۷ (Renault Koleos 2017)، خودرو سایز بزرگ ۵ نفره کمپانی رنو بپردازیم. در ادامه مشخصات فنی، تجهیزات و تصاویر کولئوس جدید را مشاهده خواهید کرد.

 

بی‌تردید کجار یکی از جذاب‌ترین اتومبیل های شاسی بلند کمپانی رنو محسوب می‌شود. موفقیت این خودرو به قدری برای خودروساز فرانسوی جذاب بود تا آن‌ها یک مدل بزرگ‌تر، جادارتر و لوکس‌تر به نام کولئوس را به تولید برسانند. حال نسل جدیدی رنو کولئوس اینک با تغییراتی مثبت آمده است تا نام رنو بیش از پیش در بین اتومبیل‌های کراس اوور سایز بزرگ بدرخشد.

 

رنو کولئوس ۲۰۱۷ دارای پلتفرم یکسانی با نیسان X-Trail است، اما رنو به جای تعبیه ۷ صندلی در این خودرو بزرگ، همراه با ارائه نسخه ۵ نفره سعی بر آن داشته تا فضای داخلی کابین را به بهترین شکل ممکن مدیریت کرده و صندوقی بزرگ را در اختیار صاحبان کولئوس قرار دهد.

 

پیشرانه‌ها

عرضه رنو کولئوس ۲۰۱۷ با ۶ پیشرانه مختلف

به طور کلی ۶ مدل مختلف از رنو کولئوس ۲۰۱۷ به فروش می‌رسد که حاوی پیشرانه‌هایی بنزینی و دیزلی، سیستم‌های چهارچرخ محرک یا دیفرانسیل جلو و همچنین گیربکس‌های دستی و اتوماتیک هستند. مدل پایه این خودرو از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری dCI برخوردار است که قادر به ارائه ۱۲۹ اسب بخار خواهد بود.

 

این مدل تنها با سیستم دیفرانسیل جلو به فروش می‌رسد و یک گیربکس ۶ سرعته دستی نیز وظیفه‌ی انتقال قدرت را بر عهده خواهد داشت. با این حال دو تریم متفاوت دینامیک اس و سیگنیجر ناو پیش روی مشتریان جهت خریداری است. این نسخه، کم مصرف‌ترین نسخه رنو کولئوس ۲۰۱۷ است و به ادعای رنو نرخ تولید آلایندگی آن نیز ۱۲۸ گرم دی اسکید کربن در هر گرم است.

 

رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مدل بعدی حاوی یک پیشرانه دیزلی ۲ لیتری است. این موتور قادر به تولید ۱۷۲ اسب بخار است، در آن به صورت استاندارد از سیستم چهار چرخ محرک استفاده شده است و مشتریان می‌توانند آن را همراه با یک گیربکس ۶ سرعته دستی و یا CVT اتوماتیک خریداری کنند؛ گیربکس مدل اتوماتیک کولئوس، X-Tronic نام دارد.

 

این مدل همراه با گیربکس دستی خود دارای نرخ آلایندگی ۱۴۸ گرم دی اکسید کربن در هر کیلومتر است و این میزان در مدل اتوماتیک نیز به ۱۵۶ گرم دی اکسید کربن می‌رسد.

 

تجهیزات

رنو کولئوس ۲۰۱۷ یک خودروی لوکس محسوب می‌شود و همانطور که گفته شد در دو تریم اصلی دینامیک اس و سیگنیچر ناو قابل عرضه خواهد بود. در تریم دینامیک اس این محصول ما یک پوشش چرمی را در برخی از بخش‌ها می‌توانیم مشاهده کنیم.

 

علاوه بر این باید به سیستم تهویه مطبوع دو منطقه‌ای، چراغ‌ها و برف پاک‌کن‌های خودکار، سیستم چندرسانه‌ای R-Link 2 مجهز به نمایشگر لکسی ۷ اینچی با پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اتو، رینگ‌های ۱۸ اینچی و همچنین آینه‌های تاشو مجهز به گرم شونده اشاره کرد.

 

رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

اندازه نمایشگر سیستم چندرسانه‌ای در تریم سیگنیچر ناو رنو کولئوس جدید به ۸.۷ اینچ افزایش پیدا کرده است. این مدل از پوشش تمام چرم به صورت کامل (برخلاف تریم دینامیک اس)، صندلی‌های جلو مجهز به گرم کننده و همچنین درب پشتی برقی بهره می‌برند. از دیگر تجهیزات این تریم که همراه با پکیجی به نام Climate به خودرو اضافه می‌شوند می‌توان به سرد شونده صندلی‌های جلو، گرم شونده صندلی‌های پشتی و همچنین گرم شونده غربیلک فرمان اشاره کرد.

 

تجربه رانندگی

بر اساس آخرین اخبار، پیشرانه دیزلی قدرتمند رنو کولئوس ۲۰۱۷ احساس نرمی و راحتی را به همراه داشته و سرعت بالایی را نیز در اختیار راننده قرار می‌دهد. این پیشرانه بسیار نرم است و زمانی که در حال عبور از یک بزرگراه هستید، هیچ صدای اضافی به جز یک پس زمینه بسیار کم به گوش شما نخواهد رسید.

 

علاوه بر این، با توجه به ابعاد بزرگ بدنه و آینه‌های جانبی کولئوس جدید، به گوش نرسیدن صدای باد نیز می‌تواند برای خریداران یک موهبت به حساب آید. گیربکس CVT به کار رفته در این خودرو از عملکرد بسیار مناسبی برخوردار است و می‌توان آن را یکی از بهترین‌ها در نوع خود دانست. هرچند در برخی از موارد شاهد گیجی گیربکس X-Tronic رنو هستیم، اما موارد مثبت آن به قدری زیاد است که ذهن مارا درگیر خود نکند.

 

رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فرمان کولئوس پاسخ‌های غیرمستقیمی را به همراه داشته و سیستم تعلیق خودرو نیز احساس پایداری در کنار راحتی را در اختیار سرنشینان خودرو قرار خواهد داد. در اکثر مواقع شاهد حرکت صاف و تخت کولئوس هستیم و تنها در پیچ‌های تند است که بدنه خودرو کمی با تکان همراه خواهد بود.

 

همچنین طبیعیست که در جاده‌های ناهموار تکان‌هایی توسط سرنشینان حس می‌شود، اما در اکثر جاده‌ها ما می‌توانیم عملکرد رنو کولئوس ۲۰۱۷ را مثبت ارزیابی کنیم. لازم به ذکر است که کولئوس مبتنی بر پلتفرم یکسانی با خودرو قشقایی طراحی شده است و عملکرد آن‌ها نیز نسبتا نزدیک به یکدیگر است.

 

کابین

کابین کولئوس جدید را با توجه به طراحی بهتر و کاربردی‌ترش می‌توان نقطه قوت این خودرو برند رنو در مقایسه با محصولات مشابه کلاس خود دانست. علاوه بر این، رنو به درستی و در بهترین مکان‌ها از پلاستیک‌های نرم استفاده کرده است که به کم صدا بودن خودرو کمک شایانی کرده است. صندلی‌ها بسیار نرم هستند و حمایت مناسبی را از بدن سرنشین انجام می‌دهند. فضای جلوی پا نیز کاملا ایده آل سرنشینان است تا آن‌ها در مسافرت‌های طولانی هیچ عیبی را نتوانند در کولئوس جدید مشاهده کنند.

 

رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنو کولئوس 2017,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

صندوق بار خودرو نیز شرایط مناسبی داشته و کف آن نسبت به میزان بار شما متغیر خواهد بود. در صورت باز بودن صندلی‌های پشتی، فضای بار رنو کولئوس ۲۰۱۷ در حدود ۵۷۹ لیتر است. اما وقتی صندلی‌ها را تا کنید، این فضا به میزان ایده آل ۱۷۵۹ لیتر می‌رسد.

 

اما یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف کولئوس، انتقال صدای جاده به داخل کابین است. هرچند ما بر این باوریم که انتخاب لاستیک‌های مناسب،‌ تا حد زیادی می‌توانند این مشکل را از بین برده و کابینی کم صداتر را به همراه داشته باشند.

 

جمع بندی

به طور کلی فاصله‌ی کمی بین شاسی بلندهایی همچون رنو کجار و مدل‌های لوکس بازار نظیر بی ام و ایکس ۳ و یا آئودی کیو ۵ وجود دارد،‌ حال رنو کولئوس می‌تواند جواب قاطعی از سوی خودروساز فرانسوی به بازار اتومبیل‌های باکیفیت باشد.

 

رنو کولئوس ۲۰۱۷ همراه با پیشرانه‌های قدرتمند و آرام، تجهیزاتی که سخاوتمندانه در اختیار سرنشینان قرار می‌گیرند و همچنین یک کابین باکیفیت،‌ کم صدا و نرم رو در روی شاسی بلندهای ۷ نفره فول سایزی همچون هیوندای سانتافه و کیا سورنتو قرار می‌گیرد، اما باید به خاطر داشته باشید که رنو در این محصول خود به جای ۷ صندلی از ۵ صندلی استفاده کرده است. حال این بر عهده شماست که ببینید آیا خرید یک شاسی بلند ۷ صندلی ارزشمندتر است یا آنکه شما یک خودروی ۵ صندلی  ارائه کننده فضای بار و جلو پای بیشتری را مناسب‌تر می‌بینید؟!

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش