سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۱ - ۲۰ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۵۱۰۳
دنیای خودرو

کیا نیرو هیبرید (Kia Niro) ؛ کراس اوور کامپکت کره‌ای با امکانات و قیمت مناسب

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا نیرو هیبرید (Kia Niro) نام یک شاسی بلند جمع و جور هیبریدی از سوی کارخانه کیا موتورز است. در ادامه با قابلیت‌ها، مشخصات فنی و قیمت این محصول آشنا می‌شویم.

کیا نیرو هیبرید یک شاسی بلند جمع و جور هیبریدی است که تولید آن به سال ۲۰۱۶ میلادی می‌گذرد. این خودرو برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ و طی برگزاری نمایشگاه خودرو فرانکفورت به عنوان یک مدل مفهومی معرفی شده بود. این خودرو رقیبی سرسخت برای تمامی خودروهای هیبریدی بازار است که می‌توان از آن به عنوان یکی از موفق‌ترین تلاش‌های صنعت خودروسازی کره جنوبی برای توسعه سوخت سبز نام برد.

در قلب این کراس اوور کامپکت یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری از نوع GDI قرار گرفته است که یک پیشرانه الکتریکی آن را همراهی می‌کند و مجموع آن‌ها توان ۱۳۹ اسب بخار و گشتاور ۲۶۵ نیوتن‌متر را تولید می‌کنند.. نیروی تولیدی از این دو موتور نیز توسط یک گیربکس ۶ سرعته خودکار دو کلاچه به چرخ‌های محرک جلویی انتقال پیدا می‌کند. کیا نیرو هیبرید در مدت ۱۰.۴ ثانیه به شتاب ۰ تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و حداکثر سرعت آن نیز ۱۷۲ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو همچنین حاوی تجهیزات متنوع ایمنی و سرگرمی است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سیستم چندرسانه‌ای مجهز به نمایشگر ۸ اینچی در جلو و ۷ اینچی در عقب همراه با ۶ بلندگو، قابلیت سفارش سیستم سوتی جی بی ال با هشت بلندگو و همچنین سیستم‌های ایمنی RCTA، LDWS، AEB، SCC و LKAS اشاره کرد.

به طور کلی ما علاقه‌ی ویژه‌ای به این خودرو هیبریدی داریم و موفقیت‌های به دست آمده توسط آن در بازارهای جهانی را نمی‌توانیم اتفاقی بشماریم. به همین خاطر در این مقاله به بررسی مجموعه‌ای از دلایل خواهیم پرداخت که باعث محبوبیت هر چه بیشتر کیا نیرو هیبرید نزد مشتریان خودروهای هیبریدی شده است.

← کیا نیرو هیبرید یک ماشین خوش رو است؛ درخشان نیست، اما خسته کننده هم نیست

من (نویسنده اصلی) نسخه‌ی EX‌ نیرو را مورد آزمایش قرار دادم. با طولی در حدود ۴۳۵ سانتی‌نتر به معنای واقعی آن یک SUV‌ جمع و جور است. من این سایز را دوست دارم، زیرا احساس خوبی در خیابان‌ها حین رانندگی به من دست می‌دهد. در اینجا هیچ ویژگی عجیب و غریبی وجود ندارد که بخواهد این خودرو را پر زرق و برق جلوه دهد، اما من همین را دوست دارم چرا که این به معنای زشت بودن خودرو نیست.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جلو پنجره‌ی مشبک و چراغ‌های نیرو نیز از طراحی مشابه سایر محصولات کیا موتورز پیروی می‌کند و به طور کلی اگر مینیمال گرا باشید می‌تواند به خوبی در دل شما جای باز کند.

← این خودرو هیبریدی است و پلاگین-هیبریدی نیست؛ بنابراین شما می‌توانید بدون اتلاف وقت در ایستگاه‌های شارژ الکتریکی، در حالت بنزینی آن را برانید

من قصد تحقیر خودروهای الکتریکی را ندارم. با پیشرفت تکنولوژی باتری‌ها، اتومبیل‌ها نیز از محدوده قابل پیشمایش بیشتری بهره‌مند شده‌اند. خودروسازانی مانند تسلا به شدت بر روی تکنولوژی شارژ‌سریع سرمایه گذاری کرده‌اند، بنابراین نیازی نیست شما ساعت‌ها در ایستگاه‌های شارژ منتظر شارژ دوباره‌ی باتری خودرو خود بمانید. با این حال، هنوز هم وقتی حداکثر مساقت قابل پیمایش ۶۴۰ کیلومتری آن‌ها را می‌بینیم کمی عصبانی می‌شویم. اگر مردم می‌خواهند که یک مسافرت ۴ ساعته را بدون نیاز به حضور ۳۰ دقیقه‌ای در جایگاه‌های شارژ برقی در وسط ناکجا آباد تجربه کنند.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

چیز خوبی که در مورد کیا نیرو وجود دارد این است که یک مدل پلاگین نیست. شما نیازی ندارید حتما یک جایگاه شارژ الکتریکی را پیدا کنید و در صورت نیاز می‌توانید از سوخت فسیلی نیز استفاده کنید. در واقع در بسیاری از کشورها زیربنای مناسبی برای این دسته از خودروهای پلاگین هیبریدی وجود ندارد.

← رانندگی با آن سرگرم کننده و هندلینگ آن آسان است

همانطور که گفته شد کیا نیرو با یک گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه عرضه خواهد شد. نیرو از یک سیستم هیبریدی برخوردار است و این بدان معناست که دو پیشرانه بنزینی و الکتریکی آن به صورت همزمان فعالیت می‌کنند.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بسیاری از هیبریدی‌ها نظیر تویوتا پریوس از یک انتقال دهنده متغیر پیوسته (CVT) بهره می‌برند که مصرف سوخت را بهینه می‌کند، اما میتوان در هنگام شتاب گیری منجر به قطع برق شود. آن‌ها به طور موثری دارای یک چرخ دنده و یا تعداد اندکی دنده (بسته به اینکه چگونه به آن‌ها نگاه کنید) هستند. انتقال نیرو به طور مستقیم مربوط به آن است که موتور چگونه کار می‌کند. نیرو به لطف یک گلاچ دوگانه این مشکل را برطرف کرده است تا با شتابی مناسب بتوانید حتی از تپه‌های شیب‌دار نیز به آسانی عبور کنید.

تمامی این‌ها نویدبخش یک رانندگی بسیار آسان و نرم است. اگر تجربه‌ی یک رانندگی بد را همراه با یک خودرو هیبریدی داشته‌اید، نیرو هیبرید می‌تواند تمامی ذهنیت شما را تغییر دهد.

← این خودرو بزرگ است، صندلی‌هایش راحت است و داشبورد هرچیزی که نیاز دارید را در خود جای داده است

رانندگی با این خودرو به هیچ عنوان خسته کننده نیست و کابین داخلی آن به قدر کافی بزرگ است که بتواند تمامی نیازهای روزمره شما از یک اتومبیل را برآورده کند. اگر می‌خواهید یک سفر طولانی داشته باشید، در قسمت پشتی بزرگسالان یا کودکان بدون هرگونه مشکلی می‌توانند بنشیند. این کراس اوور همچنین از تکنولوژی‌های جذابی نیز بهره‌مند است. به طور مثال می‌توان به یک پنل ابزار دیجیتالی اشاره کرد که نشان می‌دهد باتری خودرو چگونه در حال مصرف شدن است.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

زمانی که ماشین در حال استفاده از پیشرانه الکتریکی باشد، یک علامت سبز EV روشن خواهد شد. در سمت چپ نیز یک نمودار مصرف سوخت وجود دارد که وقتی باتری را با ترمز شارژ می‌کنید و یا از بنزین استفاده می‌کنید نمایش داده خواهد شد. سیستم سرگرمی تعبیه شده بر روی کنسول وسط نیز بسیار ساده است و کار با آن آسان خواهد بود. این سیستم از کار پلی اپل واندروید اتو گوگل پشتیبانی می‌کند. شما با هزینه‌ی اضافی ۲ هزار دلاری نیز می‌توانید پکیج پیشرفته‌تر فناوری شامل کروز کنترل هوشمند را در اختیار داشته باشید.

← کیا نیرو هیبرید یک ماشین مقرون به صرفه است. قیمت پایه مدل EX‌ آن ۲۵.۷۰۰ دلار است، اما مدلی که در تصویر مشاهده می‌کنید همراه با یک سانروف و پکیج پیشرفته فناوری با قیمت ۲۸.۸۹۵ دلار به فروش می‌رسد

با قیمتی کمتر از ۳۰ هزار دلار، این خودرو یک گزینه ایده آل برای لذت بردن از تکنولوژی هیبریدی خواهد بود. این خودرو به اندازه‌ای کوچک است که بتوانید به راحتی آن را در مکان‌های پارک باریک قرار دهید و به قدری بزرگ است که بتوانید در یک مسافرت طولانی احساس آرامش داشته باشید.

کیا نیرو هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو همچنین از ظاهری زیبا برخوردار است تا هیچگاه احساس یک اتومبیل معمولی یا ارزان قیمت را به شما القا نکند.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش