پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۰۱ - ۰۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۲۳۷
دنیای خودرو

Kia Stinger

کیا استینگر ۲۰۱۸؛ مشخصات فنی و قیمت

کیا استینگر ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کیا استینگر ۲۰۱۸ (Kia Stinger) نمونه‌ای است در کلاس بدنه خودروهای سدان سایز متوسط (Mid-Size Sedan) که با طراحی زیبا و جسور و پیشرانه قدرتمند، به عنوان یکی از بهترین خودروهای ۲۰۱۸ شناخته می‌شود.

 

شرکت خودروسازی کیا موتورز (Kia Motors) در دهه گذشته با استفاده از دانش و تجربه طراحان مطرح دنیای خودرو و بهره گیری از تکنولوژی‌های مدرن و به روز، شاهد موفقیتی روز افزون بوده و نمونه‌های تولیدی این شرکت مانند کیا سورنتو (Kia Sorento) در کلاس بدنه خودروهای شاسی بلند (SUV)، کیا کادنزا (Kia Cadenza) و کیا اپتیما (Kia Optima) در کلاس بدنه خودروهای سدان (Sedan) و همچنین خودروهای کوچک و ارزانقیمتی مانند کیا ریو (Kia Rio) و کیا سول (Kia Soul) شواهدی بر این مدعا هستند.

 

آخرین محصول تولیدی این شرکت نیز با نام کیا استینگر (Kia Stinger) در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد و با توجه به ظاهر جذاب و قدرت و توانایی‌های دینامیکی بالا و هماهنگی با نام انتخابی (Sting به معنی نیش)، در فهرست نامزدهای بهترین اتومبیل های ۲۰۱۸ از سوی مجله معتبر و مشهور موتور ترند (Motor Trend) قرار گرقته است.  در ادامه به معرفی و بررسی این خودروی سدان اسپرت جذاب خواهیم پرداخت.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸

کیا استینگر با الهام از خودروی مفهومی Kia Concept GT که در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۱ به نمایش در آمد و خودروی مفهومی Kia GT4 Stinger به نمایش درآمده در نمایشگاه خودروی دیترویت سال ۲۰۱۴ ساخته شده است. این خودرو تلفیقی است از تفکر جدید شرکت کیا با استفاده از ایده‌ها و مهندسین آلمانی و به نوعی زنگ خطری است برای خودروسازان اروپایی در کلاس بدنه سدان.

 

طراحی این خودرو بر عهده پیتر شرایر (Peter Schreyer) طراح مشهور آلمانی خالق خودروی مشهور آئودی TT و  گریگوری گیومه (Gregory Guillaume) طراح ارشد شرکت کیا در مقر طراحی اروپایی این شرکت در شهر فرانکفورت آلمان طراحی شده و بخش مهندسی آن بر عهده آلبرت بیرمان (Albert Biermann) از مدیران ارشد سابق بخش خودروهای بهینه‌ سازی شرکت ب ام و (BMW M) قرار داشته است. کیا استینگر ۲۰۱۸ برای اولین بار در نمایشگاه خودروی دیترویت سال ۲۰۱۸ میلادی در معرض دید عموم قرار گرفت.

 

نقاط قوت

طراحی خارجی زیبا اسپرت و جنگنده

 

کابین جادار

 

قدرت و عملکرد بالای پیشرانه‌های موجود

 

قیمت بسیار مناسب و رقابتی

 

نقاط ضعف

طراحی داخلی با جذابیتی بسیار کمتر از نمای خارجی

 

نفوذ بالاتر از استاندارد صدای محیطی به داخل کابین در هنگام عبور از مسیرهای با سطح نا مناسب

 

نبود جعبه دنده و گیربکس دستی

 

طراحی خارجی و بدنه

کیا استینگر ۲۰۱۸ یک خودروی سدان نسبتا بزرگ بوده و بر اساس یک نسخه کوتاه شده از خودروی هیوندای جنسیس (Hyundai Genesis) که چند سال پیش وارد بازار ایران نیز شد، طراحی و ساخته شده و با استفاده از استانداردهای لازم برای یک خودروی مسافرتی خانوادگی پرقدرت، هدف خود را در لذت بردن از تمامی مسیر پیموده شده قرار داده است.

 

این خودرو با طولی برابر با ۴.۸۳۰ میلیمتر، پهنایی برابر با ۱.۸۷۰ میلیمتر و ارتفاعی در حدود ۱.۴۰۰ میلیمتر، از لحاظ ابعاد قابل مقایسه با خودرویی مانند رنو تلیسمان (Renault Talisman) موجود در بازار ایران با طول ۴.۸۴۹ میلیمتر، پهنای ۱.۸۶۳ میلیمتر و ارتفاع ۱.۴۶۳ میلیمتر و یا پژو ۵۰۸ با طولی برابر با ۴.۸۲۹ میلیمتر، پهنایی برابر با ۱.۸۲۸ میلمتر و ارتفاعی در حدود ۱.۴۷۶ میلیمتر بوده اما با توجه به ارتفاع کمتر، نمایی اسپرت به خود گرفته است. فاصله دو محور عقب و جلوی کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ نیز در حدود ۲.۹۰۵ میلیمتر است.

 

طراحی جلویی کیا استینگر ۲۰۱۸ همگام با محصولات جدید و زبان جدید طراحی این شرکت بوده و جلو پنجره مشبک نمایی بسیار نزدیک به سایر خودروهای تولیدی این شرکت مانند کیا کادنزا و کیا ریو دارد. چراغ‌های جلویی که از لامپ‌های LED سود می‌برند، کشیده، باریک و بزرگ بوده و به همراه دو ورودی هوای عمودی واقع شده در دو انتهای سپر جلویی و ورودی هوای کشیده مشبک تعبیه شده در بخش پایینی سپر، نمایی اسپرت، جذاب و زیبا به آن بخشیده اند.

 

در بخش جانبی نیز کیا استینگر ۲۰۱۸ مانند نمای جلویی ظاهری بسیار زیبا و اسپرت دارد. خط جانبی بالایی از بخش بالایی گلگیر جلو آغاز شده و با یک شیب ملایم از بخش پایینی آیینه‌های جانبی عبور کرده و با حرکتی مستقیم تا چراغ‌های عقبی امتداد پیدا می‌کند.

 

دو خط جانبی پایینی نیز از انتهای ورودی هوای جذاب تعبیه شده در بخش ابتدایی پایینی در شروع شده و به طور موازی تا نزدیک گلگیر عقبی ادامه پیدا می‌کنند. خط سقف نیز با شیبی ملایم تا انتهای در صندوق عقب پیدا کرده و با شمایی از پورشه پانامرا (‍Porsche Panamera)، نمای جانبی تیز چراغ‌های جلویی و خط باریک چراغ‌های عقبی، ظاهری بسیار سرکش در عین حال مطیع را برای کیا استینگر ۲۰۱۸ به ارمغان می‌آورد.

 

در بخش انتهایی کیا استینگر ۲۰۱۸ ، چراغ‌های عقبی طراحی نسبتا باریک و کشیده‌ای داشته که با استفاده از یک نوار مرکزی بسیار باریک به هم متصل می‌شوند. سپر عقبی برآمده، دیفیوزی عقبی باریک به همراه خروجی‌های اگزوز و تایرهای پهن به همراه دو مه شکن کشیده عقبی و همچنین باله نازک تعبیه شده بر روی بخش انتهایی در صندوق عقب، هرچند جذابیت بخش‌های جلویی و جانبی کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ را نداشته، اما در مجموع  هماهنگی قابل قبولی با سایر بخش‌های این خودرو دارد.

 

در مجموع کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ یک خودروی زیبا به حساب آمده که نمای ظاهری آن تناسب کاملی با قدرت پیشرانه و عملکرد دینامیکی آن داشته و با استفاده از تجربیات مهندسین و طراحان آلمانی، رقیبی جدی برای مرسسد بنز، ب ام و، آئودی و پورشه در کلاس بدنه خودروهای سدان جی تی (Gran Turismo) به حساب می آید.

 

طراحی داخلی و کابین

بر خلاف طراحی خارجی و بدنه، کیا استینگر ۲۰۱۸ در طراحی کابین عملکردی متوسط را از خود به نمایش می‌گذارد. خروجی‌های سه گانه سیستم تهویه مطبوع مدور در بخش میانی داشبورد و در پایین صفحه نمایش لمسی رنگی برآمده واقع شده است. مواد اولیه استفاده شده در ساخت داشبورد و صندلی‌ها نیز از کیفیت بالیی برخوردار بوده و کابینی نسبتا لوکس را برای راننده و سرنشینان فراهم می‌نماید.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

غربیلک فرمان سه شاخه بوده که با توجه به بخش پایینی صاف، نمایی اسپرت به خود گرفته است. صفحه کیلومتر شما و بخش پشت آمپر نیز طراحی کلاسیک و ساده داشته و دو دایره مدور در دو گوشه به نمایش دور موتور و سرعت پرداخته و اطلاعات مربوط به خودرو و تنظیمات نیز در صفحه نمایش TFT رنگی واقع شده در بین این دو به نمایش در می آید.

 

کابین کیا استینگر ۲۰۱۸ محیطی نسبتا بزرگ داشته و با قرار دادن ارتفاعی در حدود ۹۴۷ میلیمتر برای بالاتنه سرنشینان در صندلی‌های جلویی و ۹۳۹ میلیمتر برای صندلی‌های عقبی و ۱.۰۸۳ میلمتر برای قرار پای سرنشینان در صندلی‌های جلویی و ۹۲۵ میلیمتر در بخش عقبی و همچنین پهنای ۱.۴۳۳ میلیمتر در صندلی‌های جلو و ۱.۳۹۱ میلیمتری در عقب، فضایی کافی برای سرنشینان بلند قد را فراهم کرده و با توجه به کیفیت بالای صندلی‌ها و روکش‌ها و با وجود سقف شیب دار مدل‌های هاچ بک در بخش عقبی، آسایش کافی را برای طی مسیرهای طولانی در اختیار هر ۵ سرنشین کیا استینگر ۲۰۱۸ می‌دهد.

 

در مجموع کابین کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ قابل قبول بوده ولی سادگی بیش از حد و عدم وجود هیجان متناسب با یک خودروی سریع با شتاب کمتر از ۵ ثانیه، این بخش را در بین نقاط ضعف محدود کیا استینگر ۲۰۱۸ قرار داده است.

 

موتور و پیشرانه

همانطور که اشاره شد، کیا استینگر ۲۰۱۸ یک خودروی اسپرت با قابلیت بالا بوده و به همین دلیل و با توجه به ظاهر بسیار اسپرت و مهاجم پیشرانه‌های موجود برای آن می‌بایست از توان بالایی برخوردار باشند. برای این خودرو دو پیشرانه نختلف در نظر گرفته شده که عبارتند از:

۱.پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری

 

۲.پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۳ لیتری

 

 

پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری

این پیشرانه موتور استاندارد موجود برای کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ است. این موتور ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری خطی DOHC با ۱۶ سوپاپ به حجم دقیق ۱.۹۹۸ سی. سی. و با استفاده از سیستم توربو شارژر، توانایی تولید نیرویی برابر با ۲۵۱ اسب بخار در دور موتور ۶.۲۰۰ RPM را داشته و با حداکثر گشتاور تولیدی ۲۵۶ پاوند فوت (معادل ۳۵۳ نیوتون متر) مابین دور موتورهای ۱.۴۰۰ RPM تا ۴.۰۰۰ RPM، نیروی مناسبی را در اختیار راننده قرار می‌دهد. نیرو و گشتاور تولیدی این موتور ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری نیز توسط یک جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک با قابلیت تعویض به صورت دستی به صورت استاندارد به چرخ‌های عقبی (RWD) و به صورت سفارشی به هر چهار چرخ (AWD) منتقل می‌گردد.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این پیشرانه عملکرد مناسبی از خود به نمایش گذاشته و برای رساندن سرعت کیا استینگر ۲۰۱۸ از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت به زمانی در حدود ۶.۵ ثانیه نیاز دارد. حداکثر سرعت اعلام شده برای کیا استینگر ۲۰۱۸ با استفاده از این پیشرانه نیز در حدود ۱۳۰ مایل در ساعت (معادل ۲۰۹ کیلومتر در ساعت) است. مصرف سوخت نیز با توجه به ماهیت اسپرت و ابعاد بزرگ مناسب بوده و این خودرو توانایی پیمودن مسافتی در حدود ۲۱ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۱.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۳۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۷.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۲۴ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۹.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) سیکل ترکیبی را دارد.

 

پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۳ لیتری

پیشرانه قدرتمند در نظر گرفته شده برای کیا استینگر ۲۰۱۸ یک نمونه ۶ سیلندر خورجینی ۳.۳ لیتری DOHC مجهز به ۲۴ سوپاپ بوده که با استفاده از سیستم توربوشارژر، توانایی تولید نیرویی در حدود ۳۶۵ اسب بخار در دور موتور ۶.۰۰۰ RPM را دارد. حداکثر گشتاور تولیدی کیا استینگر ۲۰۱۸ با استفاده از این موتور نیز برابر با ۳۷۶ پاوند بر فوت (معادل ۵۱۰ نیوتون متر) بوده که در بازه دور موتورهای ۱.۳۰۰ RPM تا ۴.۵۰۰ RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد. نیروی تولیدی این موتور نیز مانند موتور ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری به چرخ‌های عقبی و یا هر چهار چرخ منتقل می‌گردد.

 

این پیشرانه عملکرد فوق العاده‌ای داشته و کیا استینگر ۲۰۱۸ را در زمانی در حدود ۵.۰ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت و در نهایت به حداکثر سرعت ۱۶۷ مایل در ساعت (معادل ۲۶۹ کیلومتر در ساعت) خواهد رساند. مصرف سوخت نیز با توجه به قدرت و قابلیت‌های دینامیکی قابل قبول بوده و برابر با ۱۷ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۳.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۲۶ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۲۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۱.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر سیکل ترکیبی و مصرف میانگین است.

 

تیپ‌های مختلف

کیا استینگر ۲۰۱۸ تیپ و کلاس بندی خاصی نداشته و تنها در دو مدل مجهز به پیشرانه‌های ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری و ۶ سیلندر خورجینی ۳.۳ لیتری و در دو گونه دیفرانسیل عقب و چهار چرخ متحرک با قیمتی مابین ۳۱.۰۰۰ دلار (معادل ۱۲۴ میلیون تومان) تا ۵۰.۰۰۰ دلار (معادل ۲۰۰ میلیون تومان) در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

امکانات و تجهیزات رفاهی و سرگرمی

همانطور که اشاره شد، کابین کیا استینگر ۲۰۱۸ از نقاط ضعف این خودرو به حساب می آید. اما این بدیل معنی نیست که امکانات و تجهیزات موجود در آن در سطح نامناسبی قرار دارد. این خودرو در داخل کابین نیز خودرو مجهز و قابل مقایسه با رقبای آلمانی و آمریکایی خود بوده و از امکانات و تجهیزات رفاهی و سرگرمی موجود در آن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

 

سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک سه گانه نسب جدید (Tri Zone Climate Control)

 

خروجی جداگانه و قابلیت عملکرد به صورت مجزای سیستم تهویه مطبوع برای صندلی‌های ردیف دوم

 

صفحه نمایش ۷ اینچی رنگی در بخش میانی صفحه پشت آمپر

 

صفحه نمایش لمسی رنگی

 

در صندوق عقب با قابلیت باز و بسته شدن به صورت الکتریکی

 

قابلیت نمایش اطلاعات صفحه کیلومتر شمار بر روی شیشه مقابل راننده (HUD یا Head Up Display)

 

سیستم صوتی حرفه‌ای ساخت شرکت Harman Kardon مجهز به ۱۵ بلندگوی مجزا

 

امکان شارژ بدون سیم گوشی‌های تلقن همراه هوشمند

 

اهرم‌های تعویض دنده در بخش پشتی فربیلک فرمان با جاگذاری مناسب

 

صندلی‌های راننده و سرنشین جلو با قابلیت تنظیم به صورت الکتریکی

 

قابلیت ذخیره سازی تنظیمات صندلی راننده

 

سانروف عریض با قابلیت باز و بسته شدن به صورت الکتریکی

 

صندلی‌های جلویی مجهز به سیستم گرم کن و تهویه

 

ورودی AUX و USB

 

خروجی برق ۱۲ ولت

 

رینگ‌های اسپرت آلیاژی ۱۹ اینچی (استاندارد)

 

رینگ‌های اسپرت آلیاژی ۲۰ اینچی (سفارشی)

 

 

امکانات و تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی

کیا استینگر ۲۰۱۸ قصد حضور در بازار ایالات متحده آمریکا و اروپای غربی و رقابت با کهنه کارهای این کلاس از خودرو را داشته و به همین دلیل از مدرن‌ترین و جدیدترین تکنولوژی‌های موجود در بخش ایمنی و امکانات کمکی رانندگی سود می‌برد. موارد اشاره شده در فهرست زیر تنها نمونه‌هایی از تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی کیا استینگر ۲۰۱۸ به شمار می آیند:

 

ترمزهای ضد قفل (ABS) برای هر چهار چرخ

 

سیستم توزیع الکتریکی نیروی ترمز (EBD)

 

ترمز دستی الکتریکی (EPB)

 

۸کیسه ایمنی ( ۲ عدد جلویی، ۲ عدد جانبی، ۲ عدد پرده‌ای، ۲ عدد زانو)

 

دوربین کمکی دنده عقب

 

دوربین نمای اطراف خودرو (AVM)

 

سیستم نمایش و هشدار نقاط کور خودرو (Blind Spot Monitoring System)

 

سیستم هشدار وجود ترافیک در بخش عقبی خودرو (Rear Cross Traffic Collision Warning)

 

سیستم کنترل سرعت تطبیقی (Adaptive Cruise Control)

 

سنسورهای کمکی پارک در بخش‌های عقبی و جلویی خودرو

 

 

تجربه رانندگی

رانندگی با کیا استینگر ۲۰۱۸ نسبتا نرم و راحت با اندکی ویژگی‌های اسپرت بوده و با توجه به صندلی‌های با کیفیت بالا و موتور و پیشرانه قدرتمند در هر دو گونه ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری و ۶ سیلندر خورجینی ۳.۳ لیتری، علاوه بر آسایش در هنگام طی مسیرهای بین شهری و کوهستانی، راننده توانایی به چالش کشیدن و پشت سر گذاشتن بیشتر خودروهای موجود در مسیر را دارد.

 

صدای ورودی به کابین اندکی بیش از حد بوده و سیستم تعلیق با طراحی مناسب و تقسیم وزن درست، عملکردی متعادل را از خود به نمایش می‌گذارد. ابزار و ادوات کنترلی با وجود عدم تناسب با ظاهر بسیار جذاب و جنگنده، چینش قابل قبولی داشته و در دسترس راننده قرار دارند. سیستم‌های کمکی رانندگی و رفاهی و سرگرمی نیز سفری ایمن و راحت را برای راننده و سرنشینان رقم می‌زند.

 

ایمنی

کیا استینگر مدل سال ۲۰۱۸ هنوز توسط هیچکدام از سازمان‌های دولتی و موسسه‌های خصوصی مورد ارزیابی قرار نگرفته، اما با توجه به شاسی ساخته شده با آلیاژ‌های سبک و مقاوم و تجهیز به سیستم‌های کمکی رانندگی متعدد و امکانات ایمنی هوشمند و فعال، قطعا” امتیاز بالایی را به خود اختصاص خواهد داد.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت در بازارهای جهانی

یکی از بزرگترین نقاط قوت کیا استینگر ۲۰۱۸ قیمت آن است. این خودرو در حالت پایه و استفاده از موتور ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری قیمتی در حدود ۳۱.۰۰۰ دلار (معادل ۱۲۴ میلیون تومان با احتساب دلار ۴.۰۰۰ تومانی در زمان نگارش) داشته که برای یک خودرو با این سطح تجهیزات و قابلیت‌های دینامیکی رقمی بسیار مناسب به شمار آمده و گوی سبقت را از رقبای اروپایی و بعضا  آمریکایی خواهد ربود.

 

کیا استینگر ۲۰۱۸ در صورت استفاده از پیشرانه ۶ سیلندر خورجینی ۳.۳ لیتری و تجهیز به تمامی امکانات و در بالاترین تیپ نیز هنوز قیمت بسیار مناسبی داشته و با رقمی در حدود ۵۰.۰۰۰ دلار (معادل ۲۰۰ میلیون تومان) در اختیار خریداران قرار خواهد گرفت و به احتمال بسیار زیاد یکی از بهترین خودروهای ۲۰۱۸ نام خواهد گرفت.

 

رقبای کیا استینگر ۲۰۱۸ در بازارهای جهانی

رقبای کیا استینگر ۲۰۱۸ شامل نمونه‌های قدرتمند اروپایی و آمریکایی بوده که به طور نمونه می‌توان از خودروهای فهرست زیر به عنوان حریفان اصلی آن یاد نمود:

 

آلفارومئو جولیا (Alfa Romeo Giulia) با قیمت پایه‌ای در حدود ۳۹.۰۰۰ دلار (معادل ۱۵۶ میلیون تومان)

 

آئودی A5 با قیمت پایه‌ای در حدود ۴۳.۵۰۰ دلار (معادل ۱۷۴ میلیون تومان)

 

مرسدس بنز کلاس C با قیمت پایه‌ای در حدود ۴۰.۵۰۰ دلار (معادل ۱۶۲ میلیون تومان)

 

ب ام و سری ۴ گرن کوپه با قیمت پایه‌ای در حدود ۴۹.۰۰۰ دلار (معادل ۱۹۶ میلیون تومان)

 

آکورا TLX با قیمت پایه‌ای در حدود ۳۳.۰۰۰ دلار (معادل ۱۳۲ میلیون تومان)

 

کادیلاک ATS با قیمت پایه‌ای در حدود ۳۶.۰۰۰ دلار (معادل ۱۴۴ میلیون تومان)

 

سخن آخر

کیا استینگر مدل ۲۰۱۸ یک خودروی بسیار زیبا با طراحی بدنه جذاب بوده که زبان طراحی آینده خودروهای این برند کره‌ای را به بهترین شکل ممکن بیان می‌کند. استفاده از طراحان و مهندسان بنام آلمانی نیز بر جذابیت‌های ظاهری و فنی این خودرو افزوده و آن را در زمره بهترین خودروهای سال ۲۰۱۸ میلادی قرار داده است. قدرت پیشرانه حتی در گونه ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری نیز بسیار بالا بوده و کابین راحت اما ساده آن، امکان سفری ایمن و آسوده با مصرف سوخت پایین را برای سرنشینان فراهم می‌کند.

 

در مجموع کیا استینگر مدل سال ۲۰۱۸ نمونه‌ای است که به احتمال زیاد و با توجه به قیمت پایین، ظاهر زیبای اروپایی و قدرت بالا، از میزان فروشی بالاتر نسبت به رقبای عمدتا آلمانی برخوردار شده و مکان قابل قبولی را در فهرست بهترین خودروهای ۲۰۱۸ از آن خود می‌نماید.

 

قیمت کیا استینگر ۲۰۱۸ در ایران

محصولات شرکت کیا موتورز سال‌هاست که در بازار ایران حضور دارند. بیشتر محصولات این شرکت نیز موفق به ورود به بازار ایران شده اند. از نمونه‌های موجود در بازار ایران شرکت کیا می‌توان به کیا ریو (Kia Rio) در رده خودروهای کوچک شهری، کیا اپتیما (Kia Optima) در کلاس بدنه خودروهای سدان سایز متوسط، کیا کادنزا (Kia Cadenzxa) در رده خودروهای سدان لوکس سایز بزرگ، کیا اسپورتیج (Kia Sportage) در کلای بدنه خودروهای شاسی بلند سایز کوچک (Compact SUV) و کیا موهاوی (Kia Mohave) در رده خودروهای شاسی بلند سایز بزرگ اشاره نمود.

 

احتمال حضور کیا استینگر ۲۰۱۸ در ایران نیز وجود داشته ولی با توجه به سیاست‌های خاص و عجیب واردات خودرو در ایران، این خودرو با قیمتی در حدود ۲۵.۰۰۰ دلار (معادل ۱۰۰ میلیون تومان) که در حال حاضر با رقم بالای ۲۰۰ میلیون تومان (معادل ۵۰.۰۰۰ دلار) به فروش می‌رود، نمی‌توان انتظار حضور زود هنگام و به قیمت این خودرو در ایران را داشت و یقینا بزرگ‌ترین نقطه قوت این خودرو که قیمت مناسب در قبال امکانات و توانایی‌های در اختیار گذاشته خواهد بود، از بین رفته و با برچسب قیمتی در حدود ۲۷۰ میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان (مابین ۶۷.۵۰۰ دلار تا ۷۵.۰۰۰ دلار) این خودرو نیز تنها در اختیار اقشار خاص جامعه قرار خواهد گرفت.

 

درباره شرکت کیا موتورز

کمپانی کیا موتورز در سال ۱۹۴۴ در شهر سئول کره جنوبی با نام صنایع ابزار دقیق کیانگ سانگ ( Kyungsung Precision Industry ) تاسیس شد. در ابتدا این شرکت لوازم یدکی دوچرخه را تولید می کرد. این شرکت در سال ۱۹۵۲ نام خود را به صنایع کیا ( KIA Industries ) تغییر داد.

 

با اخذ مجوزهای لازم این شرکت از سال ۱۹۵۷ مشغول به ساخت موتور سیکلت های شرکت ژاپنی هوندا ( Honda ) شد. در سال ۱۹۶۲ نیز رو به تولید خودروهای باری شرکت ژاپنی مزدا ( Mazda ) نمود. در سال ۱۹۷۴ نیز این شرکت شروع تولید اولین خودروهای سواری خود تحت لیسانش شرکت خودرو سازی مزدا پرداخت.

 

در اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی نیز این شرکت با همکاری شرکت خوروسازی بزرگ فورد ( Ford ) شروع به تولید خودروهای از قبیل کیا پراید ( Kia Pride ) نمود. این شرکت با تولید خودروهایی مانند ، مزدا ۱۲۱ ( Mazda 121 ) پا به بازارهای منطقه ای گذاشت. شرکت کیا موتورز که امروز به یکی از یزرگترین خودرو سازان جهان شده سعی دارد با ساخت و طراحی خودروهایی زیبا و با کیفیت و با قابلیت های فنی بالا مانع از حضور رقبای دیگر خود از جمله خودروهای کمپانی هیوندای ، مزدا ، تویوتا و حتی برخی خودروسازان اروپایی و آمریکایی گردد.

 

 

  • 33
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش