چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۳۴۶
دنیای خودرو

آلفارومئو جولیا و هوندا CR-V خودروهای سال مجله موتورترند آمریکا لقب گرفتند

آلفارومئو جولیا و هوندا CR-V,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هرساله مجله موتورترند آمریکا در قالب یک تست و بررسی بزرگ، بهترین خودروهای عرضه شده در یک سال میلادی گذشته را در کنار هم گردآوری می کند و پس از آن یک خودرو را به عنوان خودروی سال در سه بخش سواری، شاسی بلند و تراک اعلام می کند. امسال نیز طبق روال هر سال موتورترند بهترین های سال ۲۰۱۸ میلادی را اعلام کرده است.

 

آلفارومئو جولیا که از آن به عنوان نسل جدیدی از محصولات این برند یاد می شود، با پشت سر گذاشتن رقبای قدرتمندی همچون تسلا مدل ۳، پورشه پانامرا، کیا استینگر، کیا ریو، هوندا آکورد، لکسوس LC و هوندا سیویک به عنوان خودروی سال موتورترند انتخاب شده است. جولیا توانسته نشان دهد که می توان تجربه رانندگی روزمره لذت بخشی را تجربه کرد، بدون این که به مشکلات ترافیک و مسائلی از این دست فکر کرد. این تنها از دست مهندسان ایتالیایی بر می آید که چنین خودرویی را تولید کنند.

 

زمانی هنری فورد به عنوان فردی که خط تولید اولین خودروی تولید انبوه جهان را راه اندازی کرد، در مورد آلفارومئو گفته بود: "وقتی که برای اولین بار یک آلفارومئو را از نزدیک دیدم، کلاه از سر بر داشتم". آلفا در دهه ۶۰ میلادی توانست پایه گذار خودروهایی باشد که سریع و با شخصیت مخصوص به خود بودند.

 

این خودروها که در اشکال مختلفی همچون سدان، کوپه و حتی واگن تولید می شدند، این موارد را در کنار قیمت نه چندان بالا داشتند و به خصوص در زمینه تجربه رانندگی گیرا بودند. گرچه آلفا نتوانست این راه را ادامه دهد و خودروسازی همچون بی ام و از آن چیزی که آلفا شروع کننده اش بود بهترین بهره را برد و امروزه سری ۳ آن بدون رقیب برای سالیان سال در کلاس خود می تازد. جولیا را می توان محصولی نام گذاری کرد که به اصل و ریشه خود در دهه ۶۰ باز می گردد و به نظر می رسد آلفا توانسته چیزی که خود به وجود آورده است را به صورت یک محصول مدرن عرضه کند.

 

امسال جولیا توانست در تست گروهی بسیار بزرگی، آئودی، مرسدس بنز ، بی ام و، جگوار و لکسوس را به عنوان رقبای اصلی خود شکست دهد. پس از آن نسخه قدرتمند تر آن یعنی کوادریفوگلیو توانست بی ام و M3، کادیلاک ATS-V و مرسدس بنز C63 S را شکست دهد.

 

آلفارومئو جولیا و هوندا CR-V,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در رقابت دیگری که موتورترند هر ساله برگزار می کند و بهترین خودروی راننده محور را که جولانگاه بهترین خودروهای اسپرت و سوپراسپرت سال است، جولیا به عنوان تنها خودروی سدان توانست در رتبه قابل قبول ۶ ام قرار گیرد و جایگاه بسیار بهتری نسبت به رقبای قدرتمند خود کسب کند.

 

جولیا بهترین فرمان پذیری، بهترین شاسی در بین سدان های بازار را عرضه می کند. در واقع جولیا در روزگاری که همه به دنبال خرید SUV های کوتاه و بلند قامت، که به صورت قارچ گونه ای در حال رشد هستند، ناجی سدان های اسپرت خواهد بود.

 

در حال حاضر جولیا در دو نسخه بنزینی ۴ سیلند توربو با حداکثر قدرت ۲۸۰ اسب بخار و و نسخه v-6 2.9 لیتری با حداکثر قدرت ۵۰۵ اسب بخار در بازار آمریکا به فروش می رسد. در بازارهای اروپایی شاهد عرضه مدل دیزلی نیز هستیم. قیمت پایه جولیا از ۴۰ هزار دلا آغاز می شود و در مدل کوادریفوگلیو به ۷۳ هزار دلار می رسد.

 

در نهایت داوران موترترند اعلام کرده اند که خودروی سال باید بتواند احساسات شما را نشان دهد و پس از رانندگی با آلفارومئو امکان ندارد که لبخند بر روی لبان شما دیده نشود. آلفا جولیا برای کسانی است که مسیر را به اندازه مقصد مهم می دانند.

 

آلفارومئو جولیا و هوندا CR-V,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در بخش بهترین شاسی بلند سال نیز هوندا CR-V توانست لقب بهترین SUV سال را از آن خود کند. در سگمنتی که هوندا CR-V حضور دارد. رقابت بسیار شدیدی بین خودروسازان را شاهد هستیم و می توان لقب پر ترافیک ترین سگمنت خودرویی را به آن داد.

 

 اما این هوندا بود که توانسته یک پکیج کامل و کارآمد را عرضه کند. آن هم میسر نبود مگر با توجه به جزئیات ریز و درشتی که تنها از پس چشم بادامی ها بر می آید. در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز هوندا CR-V توانست این عنوان را از آن خود کند.

 

هوندا با دو نوع موتور ۲.۴ لیتری ۱۸۴ اسب بخاری و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ شده ۱۹۰ اسب بخاری عرضه می شود. جعبه دنده هر دو مدل نیز از نوع CVT است. قیمت مدل تنفس طبیعی از زیر ۲۵ هزار دلار آغاز می شود و مدل توربو در حدود ۲۷۵۰ دلار گران تر است.

 

هوندا CR-V نه تنها از نظر فضای داخلی، جز بهترین های کلاس خودش به شمار می رود، بلکه کیفیت ساخت بالا و تجهیزات زیادی را عرضه می کند.

 

ناگفته نماند این کراس اوور ژاپنی به تعداد اندک در ایران نیز حضور دارد، اما علی رغم تمام شایستگی ها به دلیل عملکرد ضعیف شرکت وارد کننده نتوانسته موفق ظاهر شده و قافیه را به رقبای کره ای واگذار کرده است.

 

 

 

 

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش