سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۱۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۴۸۷۷
دنیای خودرو

آلفا رومئو استولیو رقیبی برای بی ام و x3 و بنزGLC / مشخصات و تصاویر

آلفا رومئو استولیو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
این مقاله به بررسی فنی آلفا رومئو استولیو پرداخته است.

به گزارش جی پلاس؛ تاپ گیئر نوشت: شما این تاکتیک را می شناسید، با ورود آلفا رومئو استولیو به دنیای خودرو، سر و صدا و اشتیاق زیادی به پا خواست.

 

این خودرو در ۳ نسخه به بازار عرضه می شود. تیپ پایه استلویو شامل دو نسخه ی استاندارد و Ti(دارای آپشن های بیشتر) است که شامل موتور ۴ سیلندر توربوشارژ ۲ لیتری ، گیربکس اتوماتیک ۸ سرعته و ۲۸۰ اسب بخار قدرت و گشتاور ۴۱۵ نیوتن متر است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ تیپ پایه ۵.۴ ثانیه و حداکثر سرعت آن ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت می باشد.

 

 تیپ برتر استلویو نسخه کوادریفولیو (quadrifoglio) بوده که شامل موتور تویین توربو ۶ سیلندر( V6 ) 2.9 لیتری ( که این مشخصات فنی در آلفارومئو جیولیا کوادریفوگلیو سدان هم بکار رفته اند) ۵۰۵ اسب بخار قدرت و گشتاور ۶۰۰ نیوتن متر است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ کوادریفوگلیو ۳.۹ ثانیه و حداکثر سرعت آن ۲۸۵ کیلومتر بر ساعت می باشد.

 

کوادریفولیو مانند AMG در مرسدس بنز و نیسمو در نیسان، شرکتی زیرمجموعه برند اصلی است که به ارتقاء و تقویت محصولات آلفارومئو می‌پردازد و نشان آن لوگوی شبدر سبز رنگ در یک مثلث سفید است که زیر آینه‌های بغل دیده می‌شود. استلویو همچنین به سامانه چهارچرخ متحرک AWD Q4 مجهز است.

 

این خودرو در مقایسه با بی ام و ایکس ۳ و یا مرسدس بنز جی ال سی چندان بزرگ نیست و اسپورت طراحی شده است. پلتفرم استلویو مانند آلفارومئو جولیاست با این تفاوت که استلویو در سطح بالاتری نسبت به زمین است. در نگاه اول استلویو به عنوان SUV ، نسبتا کوچک به نظر می رسد ولی با نشستن داخل خودرو متوجه فضای بزرگ و مطلوب داخلی می شویم.

 

آلفا رومئو استولیو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شیفترهای (پدال‌های تعویض دنده پشت فرمان) بزرگ و زیبای استلویو که شبیه به شیفترهای مازراتی هستند لذت رانندگی را دوچندان می کند. گیربکس استلویو بسیار کارآمد است و طرح متالیک روی دنده ، حس خوبی موقع تعویض دنده می دهد.

 

با وزن ۱۸۳۰  کیلوگرم، خودروی سبکی به حساب نمی آید اما خودروی مذکور ۱۰۰ کیلوگرم از رقیب خود مرسدس ای ام جی اس ۶۳ سبک تر است.

 

این خودرو بسیار سریع است و توانسته رقبای چون جولیا کیو وی و ای ام جی را از رقابت خارج کند. چرخ دنده های مدرن، توربو توانست به ماشین کمک  کند تا در این رقابت برنده شود.

 

استلویو دارای مجموعه ای جامع از راه حل های فنی پیشرفته مانند سیستم ترمز یکپارچه، ترمز اضطراری خودکار با شناسایی عابر پیاده، میل لنگ و میل‌ گارد تماما فیبر کربنی است.  

 

هر نسخه از خودرو ذکر شده به طور استاندارد سیستم هشدار برخورد به جلو، سیستم رانندگی خودکار با عملکرد تشخیص عابر پیاده و سیستم هشدار خروج از خط را ارائه می دهد. در هنگام تقاضا، استلویو همچنین می تواند با سیستم کروزکنترل تطبیقی وسیستم نظارت بر نقطه کور با تشخیص مسیر صلیب عقب مجهز شود تا ایمنی به طوری فعال تر بهبود یابد.

 

استلویو به صورت استاندارد مجهز به سیستم HDC است. سیستمی که رانندگان را به حفظ سرعت ثابت و ایمن، حتی در یک مسیر سراشیبی قادر می سازد. HDC به طور خودکار بر روی سیستم ترمز هر چرخ عمل می کند و در نتیجه حتی در شرایط سراشیبی و لغزنده جاده، ثبات را تضمین می کند.

 

استلویو مجهز به یک سیستم اطلاعاتی و سرگرمی کاملا جدید بوده که شامل یک صفحه نمایش رنگی با ابعاد ۸.۸ اینچ و ۳D Navigator است و توسط یک پد روتاری حسی (intuitive Rotary Pad) کنترل می شود. این سیستم قابلیت تشخیص صدای پیشرفته و سازگاری کامل با هر دستگاه تلفن همراه iOS و یا آندروید را دارد.

 

 استلویو همچنین می تواند با استفاده از سیستم صوتی Harman Kardon سینمای صوتی هوشمند را فراهم کند که به لطف توانایی ۱۴ بلندگو از جمله ساب ووفر، باعث افزایش لذت رانندگی می شود.

 

آلفا رومئو استولیو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در رابطه با سیستم DNA استلویو می توان به طورکلی گفت که با یک چرخاندن ساده DNA، راننده می تواند درتیپ پایه و کوادریفولیو به ترتیب یکی از ۳ و ۴ سبک منحصر به فرد رانندگی را انتخاب کند که البته هریک از این حالات پارامترهای مختلف دخیل در رانندگی را تغییر می دهد.

 

طرح داخلی استلویو نشان دهنده یک تغییر بزرگ در جهان suv ها است. با وجود بالابودن ارتفاع، در عین حال اسپرت است. در فضای داخلی استلویو، تمام جزئیات در نظر گرفته شده است تا جایی که هیچ چیز اضافی و یا بیش از حد طراحی نشده باشد.

 

طراحی داشبورد با مواد طبیعی، از جمله روکش چوب طبیعی یا آلومینیوم ساخته شده است. فرمان چرم اسپرت با دکمه Start یکپارچه شده که حس بسیار خوبی به راننده می‌دهد.

 

 

 

 

 

 

  • 16
  • 11
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش