سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۰ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۰۹۶۲
دنیای خودرو

بی ام و X3 مدل ۲۰۱۸؛ سواری لوکس و اسپرت مناسب هر سلیقه

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل جدید شاسی‌بلند کامپکت بی‌ام‌و X3 با ترکیب سواری اسپرت و لوکس، در برابر محصولات مرسدس‌بنز، آئودی و ولوو قد علم کرده است.

 

شاسی‌بلند کامپکت بی‌ام‌و X3 از زمانی که به بازار عرضه شده است، با داشتن سواری اسپرت آلمانی به همراه کابین لوکس و قابلیت‌های کاربردی و فضای جادار، توجه بسیاری از مشتریان بی‌ام‌و را جلب کرده است. نسل جدید و مدل ۲۰۱۸ بی‌ام‌و X3 با داشتن این ویژگی‌ها و اضافه کردن چاشنی بیشتر لوکس بودن، جذاب‌تر از همیشه شده است.

 

با اینکه مدل ۲۰۱۸ این شاسی‌بلند در مقایسه با نسل قبل، ابعاد بزرگ‌تری دارد و فضای بیشتری برای سرنشینان و انواع بار در فراهم می‌کند و به لطف بدنه‌ی آیرودینامیک آلومینیومی، وزن آن کاهش یافته است. از طرفی مصرف سوخت پایین‌تر و تجهیزات رفاهی و گجت‌های بیشتر در کنار نسخه‌ی پرقدرت M40i با ۳۵۵ اسب بخار هم در دسترس طرفداران خودروهای کلاس شاسی‌بلند است. مقامات بی‌ام‌و X3 جدید را زمانی به بازار عرضه کرده‌اند که رقبای اصلی آن‌ها، یعنی مرسدس‌بنز، آئودی و ولوو نیز با مدل‌های جدید از راه رسیدند. در این مطلب به بررسی ویژگی‌های نسل جدید بی‌ام‌و X3 می‌پردازیم.

ظاهر و طراحی بدنه؛ جلوپنجره‌ی بزرگ‌تر از همیشه

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل جدید X3 با اینکه ابعاد بزرگ‌تری دارد؛ ولی برای بهبود ضریب درگ، کاملا بازطراحی شده است. این شاسی‌بلند با داشتن امضاهای خاص بی‌ام‌و در طراحی، مانند جلوپنجره و اسپویلر سقفی عقب، حس یک خودروی اسپرت را القاء می‌کند. طرح بدنه‌ی دو جعبه‌ای تقریبا در سبد محصولات این شرکت آلمانی معمول شده است که البته X3 به اندازه سری ۲ یا برادر بزرگ‌ترش X5 چندان جسور به‌ نظر نمی‌رسد. به‌طور کلی جزئیات طراحی X3 زیبا و جذاب است؛ ولی در نمای جلوی آن، دماغه‌ی طویل و جلوپنجره‌ی بزرگ با بخش‌های دیگر بدنه هماهنگی ندارد.

 

طراحی کابین و فضای داخلی؛ فضای کمتر در عقب

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تیم طراحی بی‌ام‌و بدون شک بهترین طراحی‌های کابین را انجام می‌دهد که X3 نیز از این قاعده مستثنا نیست. انواع متریال باکیفیت در داشبورد و روکش‌های صندلی حس لوکس بودن کابین را تأیید می‌کنند. نسل جدید X3 به لطف داشتن فاصله‌ی دو محور بیشتر و صندلی‌های جادار و قابل تنظیم در جلو، مکانی راحتی برای جثه‌های مختلف فراهم می‌کند که البته فضای کافی برای استفاده‌ی هر دو سرنشین جلو از آرم‌رست وجود ندارد. اما X3 جادارترین شاسی‌بلند بازار نیست؛ فضای صندوق عقب و صندلی‌های ردیف عقب در مقایسه با رقبا نسبتاً کم است. درب صندوق عقب برقی به‌صورت استاندارد به همراه X3 ارائه می‌شود و خواباندن صندلی‌های ردیف عقب به‌سادگی و با یک دستگیره انجام می‌شود. فضای ذخیره‌ی موجود در کنسول مرکزی زیاد نیست؛ ولی در جلوی کنسول و در حاشیه‌ی درهای جلو، فضای مورد نیاز برای لیوان یا تلفن همراه یافت می‌شود.

 

تجهیزات رفاهی و گجت‌ها؛ مناسب هر سلیقه

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

X3 مملو از تجهیزات رفاهی و گجت‌ها است؛ سیستم گرمایشی فرمان، سیستم گرمایشی صندلی‌های جلو و عقب، چراغ‌های LED، سانروف پانورامیک بزرگ، رهیاب ماهواره‌ای، سیستم دوربین ۳۶۰ درجه، شارژ بی‌سیم، سیستم پارک خودکار و چندین مورد دیگر در X3 یافت می‌شود. زمانی بود که سیستم سرگرمی و اطلاعاتی iDrive کابوس رانندگان بی‌ام‌و شده بود؛ ولی نسخه‌ی ۶ این سیستم، یکی از بهترین‌های بازار است. کار کردن با نمایشگر لمسی، بزرگ و باکیفیت iDrive 6 راحت و سریع است که البته امکان استفاده این سیستم از طریق دکمه‌ی مرکزی کنسول نیز وجود دارد. با این‌حال سیستم سرگرمی و اطلاعاتی X3 قابلیت اندروید اتو ندارد و فقط اپل‌ کارپلی به‌صورت آپشن در دسترس است.

 

تست رانندگی؛ مناسب برای رانندگی روزمره

 

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بی‌ام‌و X3 با داشتن سواری راحت و آرام، یکی از بهترین شاسی‌بلندهایی است که می‌توان به‌طور روزانه با آن رانندگی کرد؛ اما نباید دنبال حس رانندگی اسپرت و هیجان‌انگیز شاسی‌بلند پورشه در X3 بود. پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲ لیتری توربوشارژ X3 حدود ۲۴۸ اسب بخار قدرت و ۳۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند که برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت طی زمان حدود ۶ ثانیه کافی است. شاید در رانندگی شهری، سیستم روشن و خاموش شدن موتور بی‌ام‌و قدری ناامیدکننده باشد که اگر حساسیت پایین پاسخگویی پدال گاز را به آن اضافه کنیم، کمی نگران‌کننده به‌ نظر می‌رسد؛ ولی به‌طور کلی رانندگی روزمره با X3 به‌عنوان یک شاسی‌بلند لوکس قابل قبول است. X3 جدید با داشتن قدرت بیشتر و وزن کمتر به همراه پکیج فرمان‌پذیری پویا، تجربه‌ی رانندگی لذت‌بخشی ارائه می‌دهد.

 

مصرف سوخت؛ یکی از بهترین‌ها در کلاس شاسی‌بلند کامپکت

به دلیل وجود پیشرانه‌ی کوچک توربوشارژ و جعبه‌دنده‌ی ۸ سرعته‌ی خودکار هماهنگ، X3 به دنبال مصرف کمترین مقدار سوخت ممکن در کلاس شاسی‌بلندها است. مصرف زیر ۸ لیتر سوخت در ۱۰۰ کیلومتر برای خودروهای بنزینی کار راحتی نیست و معمولا خودروهای هیبریدی به این رقم می‌رسند؛ با این‌حال X3 با مصرف ۸.۱ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه و ۱۰.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر شهری، مصرف سوخت بسیار مناسبی دارد.

 

تجهیزات ایمنی؛ ایمن، ولی با پکیج آپشن

در صورت سفارش پکیج آپشن پریمیوم و پکیج سیستم‌های کمکی پارکینگ به قیمت ۴ هزار و ۶۰۰ دلار، مدل ۲۰۱۸ بی‌ام‌و X3 به ویژگی‌هایی چون سیستم ترمز اضطراری خودکار و سیستم‌های کمکی فعال راننده مانند سیستم دوربین‌های سه‌بعدی پارک مجهز می‌شود. با اینکه این تجیهزات ایمنی در قالب آپشن ارائه می‌شوند، ولی در مقایسه با دیگر شاسی‌بلندهای لوکس، قیمت کمتری دارند.

 

کلام آخر؛ بازار شلوغ شاسی‌بلندها

بی ام و X3 مدل 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بزرگ‌ترین ضعف محصولات آلمانی، قیمت آن‌ها است. قیمت پایه‌ی X3 از ۴۲ هزار و ۴۴۵ دلار شروع می‌شود که با وجود لیست بلندبالای آپشن‌ها این مبلغ به ۷۰ هزار و ۱۲۰ دلار می‌رسد. X3 در برابر رقبای قدیمی و به‌روز‌شده‌ای چون آئودی Q5 و ولوو XC60 و البته رقبای جدیدی مانند جگوار F-Pace و آلفارومئو استلویو قرار گرفته است. شاید بهترین جمله برای پایان این مطلب این باشد:

 

نسل جدید بی‌ام‌و X3، رقیب قدرتمندی برای محصولات بی‌نظیر آئودی، مرسدس و ولوو است.

 

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش