به گزارش عصر ایران به نقل از کاراسکوپ، این SUV که در بهار به دست مصرف کنندگان میرسد، با رنگهای جدیدی جذاب و منحصربه فرد در طیف ارغوانی، طراحی خارجی متفاوت، نشانهای جدید در بدنه، چرخهای آلیاژی دو رنگ و چراغهای فول LED ارائه خواهد شد.
در فضای درونی این خودرو نیز همه چیز به وضوح تغییر کرده است. در نسخه اینیشیال پاریس خودروهای رنو به گرمکن و دریچههای هوای جدید در صندلیهای جلو، چرم ناپای دو رنگ، روشنایی محیطی، نگهدارندههای فنجان با قابلیت سرد یا گرم نگهداشتن آن و سامانه کنترل هوای دو ناحیهای مجهز شده است. اما این تمام تغییرات این خودرو محسوب نمیشود و ما شاهد یک صفحه نمایش ۸.۷ اینچی برای سامانه اطلاعات و سرگرمی R2 لینک و سامانه ناوبری تام تام در بخش فناورانه کلئوس هستیم.
خودرو همچنین با سامانه اطلاعاتی اتوی اندروید و کارپلی اپل سازگار است و در عقب خودرو نیز با تکنولوژی بدون دست (هندزفری) باز میشود.
سامانه کمکی ترمز اضطراری پیشرفته، سامانه هشدار نقاط کور، سیستم کمکی هیل استارت (که به راننده در بالا و پایین رفتن از شیبها و تپهها کمک میکند)، سامانه شناساگر علائم ترافیکی که با توجه به مسیر میزان سرعت مجاز را به راننده اعلام میکند از سیستمهای کمکی این خودرو محسوب میشوند. همچنین سامانه نگهدارنده بین خطوط، دوربینهای دید عقب، حسگرهای ویژه پارک در عقب و نمای روبهرو، کنترل کشش الکتریکی، کنترل کروز، آینههای دید عقب الکتروکروماتیک و محدود کنندههای سرعت در نسخههای اینیشیال پاریس این سری از کولئوسها به صورت استاندارد ارائه میشوند.
قدرت این خودروهای پرآپشن از یک موتور ۲ لیتری اینیشیال پاریس ۴ سیلندر دیزلی گرفته میشود و توانش با گشتاور ۳۸۰ نیوتنمتر به ۱۷۵ اسببخار میرسد و با یک سامانه انتقال قدرت اکس ترونیک ۷ سرعته همخوانی دارد. خودرو با قابلیت محرک چهارچرخ ارائه شده و برای شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر خود به ۹.۵ ثانیه زمان نیاز دارد. خودرو همچنین میتواند با بیشینه سرعت ۲۰۱ کیلومتر در ساعت به حرکت خود ادامه دهد.
- 18
- 3