شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۴۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۶۰۰
دنیای خودرو

مقایسه دو خودروی «تویوتا سی-اچ آر» و «هیوندای کونا»

هیوندای کونا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سی-اچ‌آر با این قیمت گران، امکانات اندک و موتور ضعیف خریداری ندارد ضمن اینکه سواری آن هم طراوت باقی محصولات تویوتا را ندارد. در کل باید گفت، وقتی هیولای کوچک هیوندای موفق می شود با کمترین دردسر محصول پرادعای تویوتا یعنی سی-اچ آر را شکست دهد باید به تغییر و تحولات در صنعت خودرو ایمان آورد. آیا ما در عصر افول غول‌های خودروسازی، شاهد نزول تویوتا خواهیم بود؟

برتری فاحش کونا بر سی-اچ‌آر باورپذیر نیست اما این اتفاق برای بار چندم افتاده و اغلب مجلاتی که در ۳ ماه اخیر این ۲ خودروی شرقی را با هم مقایسه کرده‌اند، رای به برتری چشمگیر نمونه کره‌ای داده‌اند. در آخرین مورد هم، کارادوایس استرالیا با اختلافی نسبتا زیاد، رای به برتی کونا هایلندر در یک تست جاده‌ای طولانی و سخت داده است.

 

به گزارش فرادید، نمره دو خودرو در این آزمایش گرچه به هم نزدیک است اما نتیجه نهایی خبر از افت محسوس شاخک‌های دپارتمان طراحی و تولید تویوتا می‌دهد که نتوانسته‌اند محصولی موفق همچون کورولا را در این کلاس هم طرح ریخته و به تولید برسانند. کونا در این رقابت با نمره ۸.۵ از ۱۰، توانسته سی-اچ آر ژاپنی را که به نمره۸ از ۱۰ قانع شده شکست دهد من اینکه با قیمتی ارزان‌تر، ارزش‌های خود را بیش از همیشه بروز دهد. این ۲ خودرو خوشبختانه به زودی در ایران هم رودر روی هم قرار می‌گیرند به طوری که ممکن است شاهد رویارویی عنقریب این کراس‌اوورهای کامپکت تا انتهاب بهار ۹۷ باشیم . تا آن زمان و مقایسه بهتر و دقیق‌تر کونا و سی-اچ‌آر، خواندن آزمایش کار ادوایس خالی از لطف نیست.

 

قیمت‌گذاری و ارزش خرید

هیوندای کونا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با قیمتی ۳۵ هزار و ۲۹۰ دلاری، سری کوبای تویوتا سی-اچ‌آر از رقیب کره‌ای قیمت ارزان‌تری دارد اما الزاما ارزش خرید این خودرو بالاتر نیست چرا که جز بخش طراحی، در باقی موارد این کونا است که دست بالاتر را دارد. کونای ۳۶ هزار دلاری به مدد یک موتور ۱۶۰۰سی‌سی توربو و سیستم ۴ چرخ محرک، هم خودرویی سریع‌تر و هم محصولی کارآمدتر است که ظاهری مناسب و جسور، مجموعه‌ای هماهنگ و ساختاری باثبات و متعادل دارد.

 

طراحی و استایل

هیوندای کونا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

می‌توان ۵۰ صفحه متن راجع به ارزش‌های ۲ خودرو در زمینه طراحی نوشت اما به طور خلاصه، سی –اچ‌آر با فرمی نزدیک تر به یک کراس‌اوور، از خطوط بدنه اسپورت و البته متعدد، حجم های اغراق‌آمیز بیشتر و نیز استایل زیباتر برخوردار است.

 

در آن سو، کونا سعی کرده تا با اغراق‌آمیز نمودن خطوط و نه حجم‌های بدنه خود را محصولی اغواگر و خاص نشان دهد. این موضوع در داخل اتاق رنگ می‌بازد و سی-اچ آر آشکارا بر کونا به لحاظ طراحی برتری دارد. عیب دیگر کونا این است که با چینش جبوپنجره و چراغ‌ها در فرمتی نزدیک به سیتروئن سی۳، باز هم در دام کپی برداری گیرافتاده است.

 

فضا و گنجایش

با اینکه ممکن است در ظاهر کونا محصولی جادارتر از تویوتا باشد ولی سقف خاص و عجیبسی –اچ‌آر و چینش اتاق جای کافی برای نشستن ۴ سرنشین را می‌دهد گرچه در سفرهای طولانی نشستن در بخش عقب سی –اچ‌آر خسته کننده است. در دیگر سو اما کونا قرار دارد که محصولی جذاب‌تر و سرگرم کننده‌تر از تویوتا برای سرنشینان عقب است و اندکی فضای بیشتر هم در اختیار سرنشینان قرار می دهد ضمن اینکه جعبه‌ای به گنجایش ۳۷۷ لیتر برای خریداران کونا این پیام را ارسال می‌کند که می‌توانند در مسافرت‌های طولانی روی هیوندای حساب بیشتری باز کنند.

 

سواری و فنی

هیوندای کونا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در مقایسه با موتور ۱۲۰۰سی‌سی توربو و ۱۱۸ اسبی سی –اچ‌آر، موتور  ۱۶۰۰سی‌سی و توربوی هیوندای با ۱۶۵ اسب بخار یک نیروگاه عظیم هسته‌ای است که کمک می کند لذت رانندگی بالاتر از انتظاری را پس از سواری با کونا تجربه کنید. این موضوع روی نظر خریداران کلاس کامپکت کراس شاید چندان تاثیری نداشته باشد ولی عشاق سرعت حتما در بین ۲ گزینه موجود سراغ کونا می‌روند که تیزتر و پرکشش‌تر است. تلفیق این موتور با سیستم ۴چرخ محرک و جعبه‌دنده ۷ سرعته ۲کلاچه کمک می‌کند تا کونا سواری بهتر و رانندگی جذاب‌تری را از خود بروز دهد. کونا البته سیستم تعلیق بهتر و متعادل‌تری هم دارد که ضمن ارائه یک سواری پایدار، ضربات را هم بهتر جذب می‌کند. سی –اچ‌آر اما با یک شاسی ضعیف‌تر و البته کم‌دقت، سطح پایین تری داشته و اشکارا نسبت به کونا در موضع ضعف است. این یعنی سی –اچ‌آر در مجموع نمره‌ای پایین‌تر از حد انتظار می‌گیرد تا به شکاری بی‌دردسر برای کونا هیولای فانتزی هیوندای تبدیل شود.

 

هیوندای کونا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نتیجه‌گیری

یک گشت و گذار ساده در بازار ایران هم نشان می‌دهد ادعای کار ادوایس چندان غریب و نامربوط نیست. سی-اچ‌آر در ایران هم با این قیمت گران، امکانات اندک و موتور ضعیف خریداری ندارد ضمن اینکه سواری آن هم طراوت باقی محصولات تویوتا را ندارد. در کل باید گفت، وقتی هیولای کوچک هیوندای موفق می شود با کمترین دردسر محصول پرادعای تویوتا یعنی سی-اچ آر را شکست دهد باید به تغییر و تحولات در صنعت خودرو ایمان آورد. آیا ما در عصر افول غول‌های خودروسازی، شاهد نزول تویوتا خواهیم بود؟ سی-‌اچ آر که فعلا این موضوع را کلید زده است.

 

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۸
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام دوستان.من هم پنج ماه است سی اچ آر دارم،از نوع هیبریدی،اتومبیل های زیادی داشتم،بنز،گلف،کرولا،سراتو و....ولی باید بگویم هیچکدوم به خوبی و خوش فرمانی سی اچ آر نبودند.با وضعی که میگویند ضعیف است ولی در شیب های تند و سرعت ،کم نمی آورد.ماشین نرم و راحتی است و امکانات خوبی دارد که رانندگی با اون را لذت بخش میکند.کنترل کروز هوشمندش بسیار عالیست.پارک اتومات،مصرف بنزین اندک و مهمتر از همه آلوده نکردن هوا،از خصوصیات این ماشین سامورایی ژاپنی است.هم ماشین شهر است و هم ماشین جاده.چند بار شمال رفتم و لذت بردم از رانندگی باهاش،بهر صورت با اندازه مناسبی که داره،من اون را تایید وبه شما پیشنهاد میکنم.موفق باشید.
منم سی اچ ار خریم واقعا عالیه برا خانوما عالیه بهترین ماشینه من که عاشقشم
با سلام واقعیتش اینه من سی اچ آر رو دیدم عاشقش شدم تو سایتها خیلی از بدیش و ضعف موتورش گفته بودن اما الان۲ ماه ماشین رو گرفتم واقعا حرف نداره و اصلا حرفهایی که در موردش میزنن صحیح نیست من قبلش سانتافه داشتم اما واقعا سواری این از سانتافه کمتر نیست و حتی یه جاهایی هم چالاکتره. اصلا ماشین اینقدر زیباست که میشینی داخلش حال میکنی متور۱۲۰۰ توربوشم اصلا ضعیف نیست و کم نمیاره ظمنا اصلا نباید اینو با نیسان جوک و امثالش مقایسه کرد چون یه مدت کوتا جوکم داشتم
دوتا نكته ي مهم در اين گزارش وجود داره كه به راحتي ميشه فهميد كارشناس يا نويسنده ي لين مطلب، كاملا" بدون اشراف به هر دو خودرو نظر داده است! اول اينكه حجم موتورخودروي سي اچ آر رو نميدونسته!!! دوم اينكه، حتي نميدونسته خودروي سي اچ آر ، يك ساله كه وارد كشور وچندماه هست كه درخيابانهاي كشور خودنمايي ميكنه،كه البته از محبوبترين وپراقبال ترين خودروي تويوتاي كشور در همين مدت محدود بوده است.
دوتا نكته ي مهم در ا...
من دو ماه خریدم واقلا عالیهههههه اصلا باید داشته باشیش که بتونی نظر بدی
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش