سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۵۷۰
دنیای خودرو

ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فرد بوگاتی شیرون ۲۰۱۷

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کمتر علاقه مندی به دنیای خودرو وجود دارد که نام بزرگ بوگاتی به گوشش نخورده باشد؛ نامی که در طی سال های اخیر برای دوستداران دنیای خودرو با بیشترین نهایت سرعت و قدرت همراه شده و از طرفی می توان گفت در زمره هایپر کارها حرف اول را در شتاب و سرعت می زند. در این مطلب سعی داریم تا برترین مشخصات و ویژگی های منحصر به فرد بوگاتی شیرون را مرور کنیم و با مشخصه های این غول ۱۵۰۰ اسب بخاری که قابلیت راندن در شهر را نیز دارد، آشنا شویم.

 

بوگاتی شیرون در زیر رینگ های خود دارای ترمز خاص سرامیکی و روکشی از جنسی سیلیکون کاربید کربن (CSIC) است که این مواد باعث می شود دیسک ترمز سبک تر باشد که منجر به بهبود مقاومت در برابر خوردگی، عملکرد و دوام می شود.

 

کالیپر ترمز جلو دارای ۸ پیستون و کالیپرهای عقب هر کدام ۶ پیستون دارند که به یک سنسور شبیه به کولیس مجهزند تا از سایش کامل سطح لنت ها بر روی دیسک ترمز اطمینان حاصل کنند. گفتنی است هر پیستون ترمز این خودرو از پلاتینیوم خالص ساخته شده است.

 

تایرهای جلو و عقب شیرون نسبت به ویرون می توانند به ترتیب ۱÷۴ و ۱۲ درصد سطح تماس بیشتری با جاده داشته باشند. آنها توانایی انتقال ۵۰۰۰ نیوتن متر گشتاور در زمان تماس با آسفالت را دارند و قادر هستند تا ۳۸۰۰ بار نیروی جاذبه را در سرعت ۴۱۶ کیلومتر برساعت، بدون احتمال ترکیدگی تحمل کنند.

 

برای خرید این خودرو ۲.۵ میلیارد دلاری تیمی از کمپانی Maison Pur Sang 8 نوع فیبر کربن متفاوت، ۳۱ مدل چرم و ۸ رنگ جیر مختلف را پیش روی شما می گذارند تا از بین آنها تریم داخلی شیرون شخصی خود را انتخاب کنید. اگر در بین این همه گزینه متفاوت دچار تردید شدید مطمئنا مشاوران این تیم شما را راهنمایی می کنند.

 

ساخت شیرون بیش از ۹ ماه به طول می انجامد و برای رنگ آمیزی آن از ۸ مرحله مختلف نقاشی خودرو استفاده می شود و پس از پایان هر مرحله کل بدنه پولیش می خورد و سپس مرحله بعدی رنگ آمیزی آغاز می شود. ضمنا شیرون های تماما فیبرکربن نیز فرآیند ساخت کاملا متفاوتی دارند.

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروبوگاتی شیرون دارای یک سوییچ مکانیکی است

طراحی داخلی خودرو توسط مهندسان کمپانی پورشه آلمان صورت گرفته است اما سالن مونتاژ این خودرو در شهر مولشیم فرانسه قرار دارد. ضمن آنکه پیشرانه غول پیکرW شکل این خودرو نیز توسط فولکس واگن مونتاژ می شود. جعبه دنده دو کلاچه این خودرو نیز، ۷ سرعته و ساخت شرکت ریکاردو در انگلستان است.

 

برای اتصال قسمت عقب خودرو به شاسی که پیشرانه روی آن قرار دارد تنها به ۱۴ پیچ تیتانیومی نیاز است تا آن را به پشت کابین سرنشینان متصل کرد. درز بین تمامی پنل های بدنه و فلاپ ها به صورت اختصاصی توسط یک کارشناس با تلورانس بسیار دقیقی اندازه گیری می شود.

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

پیشرانه شیرون و متعلقات آن فقط ۶۳۰ کیلوگرم وزن دارند. نکته حائز اهمیت آن است که پوسته موتور نهایتا ۴۴۰ کیلوگرم وزن دارد. سرسیلندر و لوله های اصلی متصل به ورودی پیشرانه همگی از فیبر کربن ساخته شده اند تا وزن نهایی قوای محرکه کاهش یابد.

 

پیشرانه W شکل این خودرو مجهز به ۴ توربو شارژر است که در دورهای بالا بیش از ۶۰ متر مکعب هوار ا تنها در یک دقیقه مصرف می کنند!

 

واسکازین و روغن موتور این خودرو بسیار اختصاصی تولید می شود و مورد استفاده هیچ خودروی دیگری در دنیا نیست. از طرفی صفحه کلاچ شیرون بزرگ ترین و قوی ترین کلاچی است که برای یک خودروی شهری در ادوار تاریخ خودروسازی ساخته شدهاست.

 

مصرف سوخت این ابرقهرمان با پیشرانه ۱۶ سیلندری بسیار زیاد است به طوریکه برای مصرف تمامی سوخت درون باک شیرون در حداکثر سرعت تنها به ۹ دقیقه زمان احتیاج دارید.

 

۲ رادیاتور و ۳۷ لیتر آب برای خنک کردن پیشرانه در نظر گرفته شده است که می توانند در عرض تنها ۳ ثانیه آب را یک دور کامل در مسیر بچرخانند و ۱ رادیاتور و ۱۲ لیتر آب برای توربورشارژرها در نظر گرفته شده است تا در مجموعه ۸۰۰ لیتر آب در دقیقه در گردش باشد.

 

 

LED های چراغ جلوی شیرون که به شکل ۸ مربع ساخته شده اند تنها جاذبه زیبایی ندارند و در کنار آنها دریچه هوای فعال نیز وجود دارد.

 

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

برای پایین آوردن دمای روغن پیشرانه، گیربکس، دیفرانسیل و اکسل عقب نیز سیستم خنک کننده در نظر گرفته شده است. در سوی دیگر برای روغن هیدرولیک نیز رادیاتور ساده در نظر گرفته شده تا متخصصان بوگاتی تعداد رادیاتورهای این ابرقهرمان را به عدد ۱۰ برسانند.

 

ترمزهای شیرون در سرعت ۴۲۰ کیلومتر بر ساعت با کمترین دمای ایجاد شده قادرند تا خودرو را متوقف کنند ضمن آن که گفته می شود برای توقف کامل از سرعت ۳۰۰ کیلومتر برساعت تنها ۲۷۵ متر برای این خودرو نیاز است.

کمپانی میشلن فرانسه سازنده تایرهای این خودرو که تایرهای ایرباس A380  را هم می سازد، برای این ساخت لاستیک های نهایی شیرون بیش از ۲۰۰ جفت تایر را ساخته و بررسی کرده است.

 

فناوری PAX میشلن به راننده این اجازه را می دهد تا در شرایطی که لاستیک پنچر شده و بدون باد هست، باز هم با این خودرو رانندگی کند و خود را برای رفع این نقیصه به متخصصان بوگاتی برساند.

 

سیستم تعلیق شیرون از نوع دوجناقی است که به صورت تماما اتوماتیک می تواند ارتفاع شیرون را در سرعت های مختلف در ۵ حالت تنظیم کنند که در پایین ترین سرعت ارتفاع شیرون در بالاترین حالت از سقف تا زمین به ۱.۲ متر می رسد.

 

 

حتما با دینامومترهای غلتکی آشنا هستید. وسیله غلتکی مجهز به کامپیوترها و سنسورهای بسیار قوی که کمیت های خودرو مانند قدرت، گشتاور و.. را برای هر اتومبیل محاسبه می کند. نکات جالب این است که بوگاتی برای تست شیرون مجبور به ساخت قوی ترین دیناموتور غلتکی جهان شده است.

 

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تولید اولیه شاسی شیرون با سیستم دالارا بیش از ۴ ماه برای بوگاتی زمان برده است تا بتواند شاسی ای تولید کند که قادر به تحمل ۴ تن فشار عمود در هر میلی متر باشد!

 

در صورتی که از بین ۵ حالت مختلف رانندگی مود EB را انتخاب کنید و اگر در کامپیوتر شیرون گزینه Easy Drift را برگزینید، می توانید با خودروی ۲.۵ میلیون دلاری خود به راحتی دریفت کنید!

 

پیشرانه ویرون را در نهایت سرعت تصور کنید؛ زمانی که سرعتی بیش از ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دارید! در آن هنگام ۲۲ انژکتور با سرعت عمل فوق العاده در حال پاشش سوخت هستند.

 

لوگوی بوگاتی در جلوی خودرو از نقره با عیار بسیار بالا تولید شده است که برای سازنده ۵۵۰ میلیون دلار هزینه دارد و به شکل کاملا دست ساز تهیه می شود.

 

در نگاه اول به نمای عقب حتما فکر می کنید که این خودرو دارای ۴ خروجی اگزوز است! اما سخت در اشتباهید چرا که علاوه بر این ۴ خروجی که در یک قاب بزرگ آلومینیومی قرار گرفته اند، ۲ اگزوز دیگر در بین باله های عقب دیفیوزر زیر خودرو قرار دارند.

 

برای ساخت رینگ های شیرون از برترین تکنولوژی فورج کاری در دنیا استفاده شده و بالانس آنها نیز به وسیله چندین لیزر صورت می گیرد. همچنین متخصصان بوگاتی گفته اند که پس از ۲ بار تعویض تایر شیرون باید رینگ ها نیز تعویض شوند که برای یک دست رینگ باید مبلغ ۷۰ هزار دلار بپردازید.

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

باله عقب خودرو در هر ۵ حالت رانندگی شیرون تغییر وضعیت می دهد، ضمن آنکه می تواند در ترمزهای ناگهانی تا ۹۰ درجه به سمت بالا خم شود و به عنوان ترمز هوایی عمل کند که متخصصان بوگاتی نام آیرودینامیک فعال را برای آن انتخاب کرده اند.

 

در ساخت پیشرانه شیرون از ۳ واترپمپ غول پیکر استفاده شده است. تمامی گشتاور حاصل از عملکرد قلب تپنده شیرون تنها در دو موتور ۲۰۰۰ دور در دقیقه کاملا در دسترس راننده خواهدبود.

 

هر شیرون دارای دو دکمه است که اولی برای آماده شدن این خودرو تا سرعت ۳۸۱ کیلومتر و دیگری برای مهیا شدن شیرون برای کسب نهایت سرعت کارایی دارد.

 

بوگاتی برای این خودرو تولید محدودی را در نظر گرفته است و تنها ۵۰۰ دستگاه شیرون ساخته خواهدشد.

 

بوگاتی برای کاهش وزن، استفاده از ادوات داخلی عجیب و غریب را محدود کرده است اما جالب است بدانید برای شفافیت هرچه بیشتر صدا در هر اسپیکر این خودرو یک قیرات الماس استفاده شده است.

 

بوگاتی شیرون ۲۰۱۷,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هر بوگاتی قبل از تست به فرودگاه برده می شود و تا سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت آزمایش می شود و در حدود ۵۰ تا ۸۰ کیلومتر تست رانندگی داخل شهر را می گذراند و پس از تعویض دوباره روغن گیربکس و پیشرانه تحویل مشتری می شود.

 

هر جایی از دنیا که مالک شیرون باشید، متخصصان بوگاتی می توانند در صورت بروز مشکل در خودرو با یک پرواز خودشان را به شما برسانند.

 

سرعت شیرون به صورت الکتریکی روی ۴۲۰ کیلومتر برساعت محدود شده است اما در پیست مخصوص فولکس واگن و با همراهی مهندسان بوگاتی می توانید تا مرز ۴۴۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کنید.

 

متخصصان بوگاتی برای آزمایش های نهایی قبل از تولید ۴۶۰ هزار کیلومتر با این خودرو رانندگی کرده و بیش از ۱۰۰۰ عدد تایر مصرف کرده اند.

 

 

bartarinha.ir
  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش