سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۷ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۱۰۷
دنیای خودرو

اولین نمایش جهانی مزدا ۶ واگن

خودرو مزدا 6 واگن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مزدا ۶ واگن جدید اولین نمایش جهانی و نسخه سدان مزدا ۶ نیز اولین نمایش اروپایی خود را در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸ تجربه کردند.

 

مگام با تمامی خودروسازان بزرگ جهان، مزدا نیز دست خالی وارد نشده و محصولات جدیدی برای ارائه کردن درنمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸ دارد. در حالی که تمایل خودروسازان به معرفی محصولات مفهومی، الکتریکی و خودرانبیش‌تر شده، اما مزدا همچنان به دنبال پیگیری فناوری پیشرانه اسکای‌اکتیو مزدا و بهبود آن برای کاهش مصرف سوختاست. این بار مزدا با معرفی در مدل واگن و سدان از خودروی مزدا ۶ به یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای خودرویی جهان می‌آید. آخرین بروزرسانی خودروی مزدا ۶ جامع‌تر از همه است و با ارائه کیفیت پیشرفته تقریبا در تمام جزئیات مدل پرچم‌دار مزدا همراه خواهد بود. این ویژگی‌ها شامل طراحی بیرونی بالغ‌تر، ظریف‌‌تر و اصلاح‌شده و تغییرات گسترده داخلی از جمله صندلی‌های جلو و عقب کاملا جدید می‌شود.

 

خودرو مزدا 6 واگن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فناوری‌های جدید، عملکرد کلیه پیشرانه‌های اسکای‌اکتیو (SKYACTIV) را افزایش می‌دهد و دینامیک رانندگی از طریق افزایش سفتی بدنه، اصلاح سیستم‌های فرمان و تعلیق، کارایی آیرودینامیکی بالاتر و کاهش NVH افزایش یافته است. ایمنی نیز در مدل‌های جدید بهبود می‌یابد و مزدا ۶ مدل ۲۰۱۹ طیف وسیعی از سیستم‌های پشتیبانی راننده را از طریق اتخاذ ویژگی‌های پیشرفته ایمنی آی-اکتیوسنس (i-ACTIVSENSE) از قبیل کنترل کروز راداری مزدا با حالت استاپ اند گو (Stop & Go) و پایش دید ۳۶۰ درجه‌ای ارائه می‌دهد.

 

سیستم محرکه اسکای‌اکتیو مزدا

مزدا فناوری‌های جدیدی در پیشرانه‌های اسکای‌اکتیو G 2.0 و اسکای‌اکتیو G 2.5 همراه با پیشرانه دیزلی پاک اسکای‌اکتیو D 2.2 معرفی کرده است. طبق گفته‌های مهندسان مزدا، گشتاور پیشرانه‌ها در دور کم برای واکنش سریع‌تر دریچه گاز از حالت ایست افزایش یافت و تغییرات شتاب نیز در پاسخ به عمل پدال گاز بهینه شد.

 

در پیشرانه دیزلی اسکای‌اکتیو D 2.2 ( مصرف سوخت بین ۴.۴ تا ۴.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، انتشار گازهای گلخانه‌ای بین ۱۱۷ تا ۱۴۲ گرم در هر کیلومتر) از احتراق چندمرحله‌ای سریع بهره می‌برد. طراحی جدید برای پیستون‌های تخم‌مرغی شکل در ترکیب با انژکتورهای فوق‌العاده سریع چندسوراخه پیزو، کارایی احتراق پیشرانه را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد.

 

سوپاپ‌های خروجی از فلز سدیم پر شده است تا باعث افزایش ضریب انتقال حرارت شوند و سوپاپ‌های کنترل مایع خنک‌کننده پیشرانه کارایی فرآیند گرم شدن پیشرانه را افزایش می‌دهند تا در مصرف سوخت صرفه‌جویی شود. استفاده از سیستم مبدل کاتالیستی انتخابی اوره (SCR) جدید، میزان انتشار NOx را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

خودرو مزدا 6 واگن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

توربوشارژر دوقلو دو مرحله‌ای جدید با هندسه توربین متغیر، حداکثر قدرت خروجی را از ۱۷۲ به ۱۸۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور را از ۴۲۰ به ۴۴۵ نیوتن‌متر افزایش می‌دهد. سیستم کنترل تقویتی DE با دقت بسیار بالا، بر پاسخ گشتاور در واکنش به عملکرد پدال گاز عملکرد بهینه‌ای ارائه می‌دهد که دقیقا مطابق با مقاصد راننده است. تغییرات انجام شده در سیستم‌های کنترل فرکانس صدای طبیعی و کاهنده صدای طبیعی، رانندگی آرامی با آهنگ دلپذیر صدای پیشرانه در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد.

 

پیشرانه بنزینی اسکای‌اکتیو G 2.0 (مصرف سوخت بین ۶.۱ تا ۶.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، میزان انتشار دی‌اکسید کربن بین ۱۳۹ تا ۱۵۰ گرم بر کیلومتر) ویژگی‌های جدیدی مانند دریچه‌های ورودی سیلندر با جریان بالا، افزایش فشار اسپری سوخت و نازل‌های جدید طراحی شده برای انژکتورهای چندسوراخه، پیستون جدید و دامنه پیستون بشکه‌ای شکل، رینگ‌های روغنی نامتقارن، سوپاپ کنترل مایع خنک‌کننده برای بهبود بازده گرمایی پیشرانه، ارائه می‌دهد.

 

در نتیجه، حداقل گشتاور پیشرانه به میزان ۶.۲ درصد افزایش می‌یابد، در حالی‌ که کارایی حاصل از آن باعث می‌شود که انتشار آلایندگی به راحتی با چرخه‌های آزمایش WLTP/RDE مطابقت داشته باشد؛ همچنین بدون نیاز به فیلتر ذره‌ای سوخت، تعداد ذرات کاهش می‌یابد.

 

پیشرانه بنزینی اسکای‌اکتیو G 2.5 (مصرف سوخت بین ۶.۸ تا ۶.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، انتشار دی‌اکسید کربن بین ۱۵۳ تا ۱۵۶ گرم بر کیلومتر) دارای ویژگی افزایش نسبت تراکم به ۱۳.۰:۱، کاهش وزن بلوک آلومینیومی سیلندر و یک واحد متعادل‌کننده است که باعث کاهش مزاحمت فرکانس‌های پایین می‌شود. استفاده از سیستم غیرفعال کردن سیلندر، هنگام رانندگی با سرعت ثابت بین ۴۰ تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت را به طرز چشم‌گیری کاهش می‌دهد.

 

ایمنی مزدا ۶ جدید

طیف وسیعی از فناوری‌های پیشرفته آی-اکتیوسنس خطرات احتمالی را برای رانندگان شناسایی می‌کند و احتمال آسیب و خسارت را کاهش می‌دهد. قابلیت پایش ۳۶۰ درجه‌ای در نسل کنونی مزدا ۶ جدید در دسترس است که از چهار دوربین برای نمایش پارک خودرو در صفحه نمایش مرکزی استفاده می‌کند.

 

خودرو مزدا 6 واگن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سیستم بروزشده‌ی کنترل کروز راداری مزدا (MRCC) ترکیبی از یک رادار موج میلی‌متری با دوربین حسگر جلو است که حداقل سرعت عملیاتی را از ۳۰ کیلومتر بر ساعت به صفر کاهش می‌دهد. این سیستم در حال حاضر در همه‌ی سرعت‌ها کار می‌کند و می‌تواند خودروهای مقابل را به خوبی در جلو تشخیص دهد. 

 

دستیار سرعت هوشمند (ISA) یک سیستم محدودکننده‌ی سرعت است که در ارتباط با تشخیص علائم ترافیکی (TSR) کار می‌کند؛ این سیستم با توجه به تابلوها و علائم ترافیکی از افزایش غیرمجاز سرعت رانندگان جلوگیری می‌کند یا هنگامی که راننده متوجه علائم محدودیت سرعت نشود، به او هشدار می‌دهد.

 

خودرو مزدا 6 واگن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

عملکرد چراغ‌های جلو LED انطبقای (ALH) بهبود یافته است؛ هر یک از آرایه‌های LED چراغ‌های جلو به طور دقیق‌تر به ۲۰ بلوک تقسیم شده‌اند تا کنترل کاملی روی محدوده و شعاع پخش نور ایجاد شود. همچنین محدوده چراغ‌های نور بالا برای روشن شدن فضای جلوی خودرو نسبت به مدل فعلی، ۸۰ متر افزایش یافته است.

 

مزدا ۶ جدید در حال حاضر از عملکرد ایستادن خودکار مزدا بهره می‌برد که حتی بعد از این‌که راننده پا را از روی پدال ترمز برداشت، خودرو را تا مدت زمان کمی متوقف می‌کند. کاپوت ایمنی فعال نیز در حال حاضر از تجهیزات استاندارد مزدا ۶ محسوب می‌شود که برای کاهش تاثیر تصادف بر عابران پیاده طراحی شده است.

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش