دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۲ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۶۲۷
دنیای خودرو

اکلیپس کراس چهره جدید میتسوبیشی، وارد ایران شد

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
اکلیپس کراس چهره جدید و متجدد برند میتسوبیشی بالاخره پس از مدت‌ها انتظار وارد گمرک ایران شد تا واردکننده رسمی محصولات این برند برای بهار کار فروش رسمی این خودروی ژاپنی را در سطحی گسترده آغاز کند.نحوه استقبال بازار از این ژاپنی مغرور و گران قیمت احتمالا رقم زننده آینده میتسو در بازار سال ۹۷ خواهد بود.

به گزارش فرادید، اکلیپس کراس که علاوه بر نام جدید و متفاوت، از زبان طراحی تازه برند میتسوبیشی و نیز یک ژن تازه سود می‌برد با توجه به ژنوم متفاوت از خودروهای قبلی این برند، به نوعی نشان‌دهنده استراتژی تازه الماس ژاپنی برای تسخیر بازار کراس‌اوورهای است. گرچه نقدهای بسیاری وجود دارد که از نزدیک‌ شدن فرم بدنه اکلیپس کراس و نیز فرم کلی داشبورد به خودروهای گروه لکسوس شکایت داشته اما انصافا نمی‌تواند جاذبه اکلیپس کراس را در مقایسه با رقبای خود مثل کپچر، ۲۰۰۸، تیوولی، جوک و سی‌اچ-آر دست‌کم گرفت.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو که تا اینجای کار توانسته نسبتا در اروپا موفق عمل کند، با فروشی بالغ بر ۳۵۰۰ دستگاه در یک ماه حضوری نسبتا موفق در قاره سبز داشته باشد گرچه در مقایسه با پژو ۲۰۰۸، رنو کپچر و تویوتا سی-اچ‌آر که سه کراس‌اوور کامپکت برتز این بازار هستند هنوز هم فاصله بسیاری دارد.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فروش این سه خودرو در ماه ژانویه یا سی روز نخست سال ۲۰۱۸ به ترتیب برابر با ۱۷، ۱۴ و ۱۱ هزار دستگاه بوده است که نشان می‌دهد کار اکلیپس کراس برای موفقیت بیشتر در اروپا بسیار سخت است. جالب است که اکلیپس کراس فعلا از کونا محصول تازه هیوندای در اروپا هم عقب‌تر است و فروش این خودرو با تعداد ۴.۵ هزار دستگاه هنوز بیشتر است.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اکلیپس‌کراس که به لحاظ قدرت، قیمت،‌ آپشن وابعا بین مدل کوچک ASX و اوتلندر قرار دارد از ابعادی به ترتیب معادل ۴.۴۰، ۱.۸۱، ۱.۶۸ و ۲.۶۷ برای طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین دو محور برخوردار است که این موجب می‌شود یک سر و گردن از رقبای فرانسوی، کره‌ای و ژاپنی‌اش بالاتر باشد. این خودرو در مقایسه با نیسان جوک، رنو کپچر و پژو ۲۰۰۸ خودرویی کاملا بزرگتر است و ابعادی کم و بیش مشابه با همتای ژاپنی خود یعنی تویوتا سی-اچ‌آر دارد گرچه همچنان بزرگترین خودروی کلاس خود است.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

حاصل ذهن خلاق و دستان هنرمند سونیشیرو کونیموتو به عنوان طراح اکلیپس کراس یک خودروی متقاطع و پیچیده با فرمی خاص است که هم خطوط تیز و هم فرم های منحنی داشته و در مجموع دو نیمه متضاد دارد. هرچه اکلیپس کراس در بخش جلو اتومبیلی تیز و خشن با فرمی نزدیک به ساخته های متاخر لکسوس و تویوتا است، در بخش عقب حالتی اختصاصی دارد. در واقع بخش عقب اکلیپس کراس از خطوطی کاملا مواج و نرم برخوردار بوده که در تلاقی با شیشه شکسته و دو تکه عقب و یک مجموعه چراغ عمودی به همراه چراغ ترمز عرضی و کشیده چیزی متفاوت و خاص را عاید بیننده می‌کند.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

داشبورد خودرو اما برخلاف ظاهر متفاوت بیرونی در ادامه طرح های فعلی و محافظه کارانه میتسوبیشی قرار داشته و شوقی برنمی انگیزد گرچه در نوع خود یک پیشرفت محسوب شده و فرم و چینش بهتری در مقایسه با نمونه های فعلی دارد. این اتومبیل ژاپنی که در آمریکا قیمتی ۲۴ هزار دلاری دارد، قطعا قیمتی بیش از ۲۲۰ میلیون تومان خواهد داشت که به این طریق خود را مستقیما در معرض مبارزه با تویوتا سی-اچ‌آر و نیسان جوک اسپورت قرار می دهد.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

میتسوبیشی اکلیپس کراس، از یک موتور بنزینی ۱۵۰۰ سی‌سی توربوشارژ بهره‌ می‌گیرد که قادر است ۱۶۱ اسب بخار نیرو تولید کند. این خودرو از یک گیربکس ۸ سرعته CVT برای تعیین ضریب دنده استفاده می‌کند. اکلیپس کراس یک خودرو چهار چرخ محرک واقعی است و از نظر فنی مناسب آفرود بوده ضمن اینکه این موضوع ضربه ای به کیفیت سواری خودرو وارد نکرده و حرکت اکلیپس کراس در شهر هم توام با آرامش و لذت رانندگی است.

 

اکلیپس کراس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

گفته می‌شود نماینده رسمی میتسوبیشی در ایران قرار است اکلیپس کراس را در بهار ۹۷ به بازار ایران معرفی کند. در اینصورت باید شاهد یک جنگ تمام عیار بین خودروهای هیوندای، پژو، تویوتا، نیسان، رنو، سانگ یانگ و احتمالا کیا در این کلاس سخت و فشرده باشیم. سوال اساسی درباره میتسو این است که نخستین دستگاه از محصول استراتژیک این شرکت یعنی کراس‌اوور کامپکت اکلیپس کراس به گمرک رسید اما آیا این آغاز یک شروع بزرگ برای میتسو در ایران است؟

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش