سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۲۰ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۲۴۵
دنیای خودرو

هاوال H6، محبوب‌ترین خودرو برند هاوال

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دیجیاتو/ هاوال H6 یکی از آن موارد نادری است که اگر یک کارشناس باتجربه به مراسم رونمایی از این خودرو دعوت شود، نمی‌ تواند حدس بزند که دقیقا با چه خودرویی مواجه خواهد شد.

 

هاوال H6 یک مدل جدید ساخته شده توسط برترین تولید کننده خودروهای شاسی بلند در کشور چین است و اگر در بازارهای نوظهور عرضه شود، احتمالا با استقبال خوبی روبرو خواهد شد.

 

از جمله رقبای اصلی این خودرو می‌ شود به حریفان قدری همچون: تویوتا راو۴، هیوندای توسان و مزداCX-5 اشاره نمود که نشان می‌ دهد هاوال وارد نبردی سخت با حریفان کره‌ای، ژاپنی و اروپایی شده است.

 

این خودرو محبوب‌ترین محصول برند هاوال است که به لطف فروش گسترده در بزرگترین بازار خودروی دنیا یعنی کشور چین، توانسته به رتبه پنجم پرفروش‌ترین SUV دنیا دست یابد.

 

این خودرو چهره‌ ای دلپذیر دارد که آن را مدیون طراحی خوب توسط مسئول طراحی ب ام و X5 یعنی آقای 'Pierre Leclercq' است. ظاهر این خودرو پیشگامانه نیست اما اقتباس شده هم نیست و به طور کلی از طراحی رضایت‌بخش برخوردار شده است.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

همچنین کابین H6 از ظاهری مدرن برخوردار است. دکمه‌ ها و کنترلرهایی به سبک آئودی، اهرم تعویض دنده متناسب، صفحه نمایشگر لمسی بزرگ و غربیلک فرمان دوست داشتنی به همراه روکش چرمی باکیفیت و صندلی‌ های خوش دوخت، از جمله آن چیز هایی است که باعث می‌ شود انسان در کابین هاوال H6 احساس خوشایندی داشته باشد.

 

البته همه این‌ ها در صورتی است که برای صدای بلند برخاسته از درب‌ ها در حین بسته شدن و حس نامطلوب جعبه داشبورد استثنا قائل شوید. در بعضی نقاط نیز از پلاستیک‌های ارزان قیمت استفاده شده اما به طور کلی با محیطی خوش ساخت و با کیفیت متناسب روبرو هستیم.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این خودرو در دو تیپ پرمیوم پایه و نسخه پرچمدار lux وارد بازار استرالیا شده است که به ترتیب با بهای ۲۹,۹۹۰ و ۳۱,۹۹۰ دلار استرالیا در این کشور عرضه می‌ شوند.

 

هر دو تریم از امکانات مناسبی برخوردار شده‌اند. خشاب اسلحه هاوال H6 پریمیوم با گلوله‌ هایی از نوع: رینگ‌ های ۱۷ اینچی آلیاژی، هشدار نقاط کور، شش عدد ایربگ، حسگرهای پارک، دوربین دید عقب، صفحه نمایشگر هفت اینچی، استارت بدون کلید، بلوتوث، USB، کنترل هوای کابین، شیشه دودی رنگ و دریچه‌ های تهویه ردیف عقب، پر شده است.

 

نسخه lux از رینگ‌ های ۱۹ اینچی استفاده می‌ کند و علاوه بر تجهیزات تریم پایه، به تجهیزات ذیل نیز مجهز شده است:

 

سانروف بزرگ پانوراما، مسیریاب ماهواره‌ای، چرم مصنوعی باکیفیت، سیستم صوتی بزرگتر، دوربین دید جانبی و چراغ‌ های خود تنظیم.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

صندلی‌ های عقب هاوال در مقایسه با رقبا از تکیه گاه پشت راحت تری برخوردار شده‌اند و ردیف دوم از فضای سر و پای کافی به همراه قلاب های ایزوفیکس، دریچه‌ های تهویه و گرمکن(در نسخه lux) بهره می‌ برد. اگر نشان هاوال را در کابین نادیده بگیریم، نسبت به ریشه های چینی این خودرو دچار تردید خواهیم شد.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

ابعاد بدنه در حد استاندارد قرار داشته و برای این کلاس خودرویی کاملا مناسب است. طول این خودرو معادل ۴۵۴۹ میلیمتر و عرض آن برابر ۱۸۳۵ میلیمتر است. فاصله بین محورهای جلو و عقب نیز مساوی با ۲۷۲۰ میلیمتر است.

 

محفظه ویژه بار به اندازه کافی جادار بوده و کیفیت متریال به کار رفته در اجزا مختلف آن در حد کاملا مناسب ارزیابی می‌ شود. صندلی‌ های ردیف عقب به طور کامل خوابانده می‌ شوند تا فضای بار بیش از پیش گسترش یابد و در کف این قسمت یک چرخ یدکی جاسازی شده است.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

در تجربه رانندگی با H6 هم علایم مثبتی مشاهده می‌ شود. نیروبخش این خودرو یک پیشرانه ۲ لیتری با توان ۱۹۴ اسب بخار و گشتاور ۳۱۵ نیوتن-متر است که به ترتیب در دورهای ۲۰۰۰ و ۵۲۰۰ دور بر دقیقه قابل حصول هستند.

 

بر طبق اطلاعات رسمی منتشر شده از سوی شرکت سازنده، مصرف سوخت این خودرو در سیکل ترکیبی معادل ۹.۸ لیتر بر صد کیلومتر اعلام شده اما در تست های جاده‌ ای، این رقم تا ۱۱.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر قابل افزایش است که نسبت به رقبا کمی تشنه تر به نظر می‌ رسد.

 

گیربکس شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه وظیفه انتقال نیرو به چرخ‌ های جلو را برعهده گرفته است. البته گیربکس دستی نیز به همراه سامانه چهارچرخ محرک در بازار چین عرضه شده است.

 

خودروهاوال H6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

اگرچه نیروی پیشرانه کافی به نظر می‌ رسد اما در دورهای بالا صدای پیشرانه اندکی زمخت شده و از میزان پاسخگویی آن کاسته می‌ شود. عملکرد گیربکس DCT نسبتا قاطع بوده و با احتساب وزن ۱۷۰۰ کیلوگرمی H6 در مجموع می‌ شود نمره قابل قبولی به عملکرد فنی این خودرو اختصاص داد.

 

سیستم تعلیق به خوبی از پس جذب ناهمواری‌ های مسیر بر می‌ آید و سواری یکنواخت و نرمی را برای سرنشینان به ارمغان خواهد آورد. البته در عبور از پیچ‌ ها کمی چرخش بدنه احساس می‌ شود و این مسئله با وجود حس مصنوعی و سفتی بیش از حد فرمان الکتریکی تشدید می‌ شود.

 

همچنین سیستم کنترل پایداری گاهی اوقات بیش از حد لزوم وارد مدار می‌ شود که این امر مانع یک رانندگی سرزنده خواهد شد. صدای ناشی از برخورد باد با آینه‌ های جانبی و چرخ‌ ها، به ویژه در نسخه پریمیوم با رینگ‌ های کوچکتر، کاملا ناچیز است که موجبات آسایش بیشتر سرنشینان را فراهم خواهد آورد.

 

در پایان، اینطور به نظر می‌ رسد که هاوال انتظارات زیادی از H6 دارد و آن را به مصاف حریفانی قدرتمندتر از خود فرستاده است. اما آیا هاوال H6 به اندازه کافی برای رو در رو شدن با هماوردانی همچون کیا اسپورتیج، هیوندای توسان و مزدا CX-5 آمادگی دارد؟

 

اگرچه کاملا اینچنین نیست و این خودرو برای رسیدن به مراتب بالاتر نیاز به پختگی بیشتری دارد، اما باید بدانید که هاوال H6 در برابر رقبا به هیچ وجه دست و پا بسته عمل نخواهد کرد.

 

 

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش