سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۶ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۷۵۹۱
دنیای خودرو

۲۵ مدل خودروی مختلف مجهز به توربوشارژر (+ تصاویر)

در این گزارش به ۲۵ مدل خودروی مختلف پرداخته ایم که در دل پیشرانه خود به سامانه توربوشارژر مجهزند. این خودروها از این به بعد فروش بیشتری را عاید واردکنندگان خود می کنند چرا که تمرکز قانون جدید واردات روی حجم کمتر موتور است.

 خودروهای توربو روز به روز شرایط بهتر و فروش بیشتری را برای خودروسازان به ارمغان می آورند و به لطف تکنولوژی خود، هم مصرف کمتر و هم توان بیشتری را عاید خریداران جدید در بازارهای مختلف می کنند. در این گزارش به ۲۵ مدل خودروی مختلف پرداخته ایم که در دل پیشرانه خود به سامانه توربوشارژر مجهزند. این خودروها از این به بعد فروش بیشتری را عاید واردکنندگان خود می کنند چرا که تمرکز قانون جدید واردات روی حجم کمتر موتور است از این رو باید باز هم شاهد گسترش این خودروها در بازار ایران باشیم.

 

 

دو برادر ایرانی، سورن و دنا

 

برادران جسور ساخت ایران خودرو به لطف یک موتور ۱۷۰۰ سی سی توربو که از تکنولوژی آلمانی سود می برد راننده را قادر می سازد تا با داشتن نیرویی معادل ۱۵۰ اسب بخار، هم هندلینگ بهتری را عاید خریدارانش کند و هم سوخت کمتری از نمونه های مشابه غیرتوربو می سوزانند.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

گروه چینی ها

 

در اینجا ما با یک بسته شش تایی مواجهیم که اقسامی از خودروهای توربوی چینی را از برندهای گمنام یا مشهور در خود دارد. مهمترین خودروی توربوی چینی بدون شک ام جی جی اس مدل ۲۰۱۷ است که از یک پیشرانه دو لیتری توربو با قدرت ۲۱۷ اسب بخار سود می برد. مصرف سوخت این خودرو کمتر از ۸ لیتر است و شتاب صفر تا ۱۰۰ جی اس حدود ۸.۷ ثانیه است.

 

به غیر از این خودرو اما دوقلوهای چری یعنی تیگو ۷ و آریزو ۵ از یک موتور توربوی ۱.۵ لیتری ۱۴۷ اسبی استفاده می کنند که ضمن مصرف سوخت مناسب، کشش خوبی را برای این دو خودرو به ارمغان می آورد. هایما اس ۷ محصول ایران خودرو هم از یک موتور توربوی ۱.۸ لیتری ۱۸۷ اسب بخاری استفاده می کند که در عین بخشیدن شتاب بهتر به هایما، مصرف خوبی را عاید این اس‌یووی چینی می کند. پایان بخش این دسته هم کراس اوور محبوب جی ۵ ساخته برند جک است که با موتوری توربو و دو لیتری توانسته از بدو ورود به ایران موفقیت بالایی را کسب کند.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

یک دی اس خاص و تنها

 

هاچ بک دودر و کوپه دی اس که رانندگی با آن تجربه ای فراموش نشدنی است با داشتن یک موتور ۱.۲ لیتری توربو که با نام پیورتِک (Pure Tech) از بهترین پیشرانه های توربو و کم حجم جهان است که ضمن تولید ۱۱۰ اسب بخار قدرت، از مصرف سوخت اندکی به میزان ۴.۵ لیتر سود می برد و جدا از این در کمتر از ۱۰ ثانیه دی اس ۳ را به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می رساند.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

کپچر فقط با موتور تی سی ای

 

کراس اوور کامپکت و رنگارنگ رنو که توانسته در کمتر از سه سال حدود هشت هزار دستگاه در ایران فروش داشته باشد، با کمک موتور ۱۲۰۰ سی سی و توربوی خود با کد تی سی ای (Tce) که ۱۲۰ اسب بخار نیرو دارد، ضمن ارائه یک کشش متوسط راننده را به سمت تجربه سفر اقتصادی با مصرف سوخت کمتر از ۴.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر هدایت می کند.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

آقای لیموزین توربو

 

پرفروش ترین لیموزین ب.ام.و و یک دهه اخیر بازار ایران هم به یک موتور توربوی ۳۲۰ اسبی مجهز است. ب.ام.و که توانسته بالغ بر ۱۲۰۰ دستگاه از این خودرو را به خریداران ایرانی تحویل دهد، بالاترین سطوح مهندسی و تکنولوژی را در ساخت موتور سری ۷ به کار برده است.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

گروه تی اچ پی بازها

 

موتور این گروه که در مجموعه ای از خودروهای خاص و فرانسوی بازار ایران به کار گرفته شده، یکی از محبوب ترین نمونه های موتور توربوشارژر در ایران محسوب می شود و مجموعه ای متفاوت از اتومبیل های برند پژو، دی اس و سیتروئن را شامل شده و در همه آن ها به کار رفته است. از دی اس ۵ که یک هاچ بک لوکس است تا دی‌اس ۵ ال‌اس و تا دی‌اس ۷ کراس بک که اخیرا در ایران رونمایی شده، همه از موتور اچ پی ۱۶۵ که پیشرانه ای ۱۶۰۰ سی سی است سود می برند. پژو ۵۰۸، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن سی ۴ و سی ۳ نیز از همین موتور استفاده کرده و به مصرف پایین، قدرت مناسب و استهلاک پایین آن مینازند.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

تویوتای توربو، خشن و گران

 

کراس اوور اسپورتی و جذاب تویوتا با نام سی اچ- آر از بدو ورود به ایران با حواشی بسیاری همراه بوده؛ از قیمت گزاف ۲۴۰ تا ۶۵ میلیونی که دو برابر رقبا است تا موتور توربوی ضعیف و کوچکی که با حجم ۱۱.۲ لیتر تنها ۱۱۸ اسب بخار قدرت دارد و به عامل اصلی فروش اندک تویوتا سی اچ- آر تبدیل شده است.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

اتحاد رنو و نیسان در دوگانه جوک- تالیسمان

 

موتوری که این همه تالیسمان را مشهور کرده و جوک اسپورت را به گزینه اول بسیاری از خریداران جوان تر بدل ساخته، یک نمونه ۱۶۰۰ سی سی مشترک بین رنو و نیسان است که با قدرتی بین ۱۸۸ تا ۱۹۲ اسب بخار، گشتاور عظیمی به میزان ۲۶۵ نیوتن متر را در یک دور مناسب در اختیار راننده قرار می دهد و هندلینگی کم نظیر را برای خریداران هر یک از این دو خودرو به ارمغان می آورد.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

پورشه ماکان، کوچک و خشن

 

این کراس اوور آلمانی که امسال حدود ۵۰۰ دستگاه در ایران فروش داشته، از یک موتور توربوی دو لیتری ۲۵۲ اسبی سود می برد که گرچه شتاب خوبی به ماکان می دهد اما در مجموع توان بالایی برای کشیدن وزن سنگین این هیولای آلمانی ندارد.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

سوئدی ها؛ تلفیق توربوشارژر و سوپر شارژر

 

کار عجیب اندر عجیب ولوو در خودروی مستحکم و جذاب ایکس سی ۹۰ این بوده که با تلفیق موتوری دو لیتری با دو سامانه توربو شارژر و سوپر شارژر، یک نیروگاه واقعی با قدرت ۳۲۰ اسب بخار و گشتاور ۴۰۰ نیوتن متر را پدید آورده است.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

یک بنز کمیاب و توربو

 

مرسدس بنز سی‌ال‌ای تیونینگ ای‌ام‌ج که با کد ۴۵ مک وارد بازار ایران شده، یکی از سریع ترین خودروهای سدان موجود در بازار است که در کلاس اتومبیل های کامپکت لوکس قرار دارد. بنز در این خودرو کاری اعجاب انگیز انجام داده و از موتور دو لیتری کوچک این بنز زیبا بیش از ۳۸۰ اسب بخار نیرو و ۴۷۵ نیوتن متر گشتاور را بیرون کشیده و زیر پای راننده قرار داده است تا در زمانی کمتر از ۴.۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

لکسوس محبوب ایرانی ها

 

پرفروش ترین خودروی لکسوس از بدو ورود به ایران، با موتور توربوی دو لیتری قدرتی معادل ۳۲۵ اسب بخار داشته و ضمن مصرف سوخت مناسب، از کیفیت ساخت بالا و استهلاک اندکی برخوردار است.

 

خودروهای مجهز به توربوشارژر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
bartarinha.ir
  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش