چهارشنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۷:۴۰ - ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۱۴۰
امنیتی و دفاعی

واکنش وزیر دفاع آمریکا به انتشار اطلاعات حساس درباره حمله به یمن

سلسله حملات آمریکا به مناطقی از یمن/ ادامه حملات اسرائیل به غزه

حمله آمریکا به یمن,سلسله حملات آمریکا به مناطقی از یمن
در ادامه تجاوزات آمریکایی‌ها به یمن خبرنگار المیادین از سلسله حملات جنگنده‌های آمریکایی به شهر الحدیده مشرف به دریای سرخ خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین گزارش داد جنگنده‌های آمریکایی سلسله حملاتی به شهر ساحلی الحدیده در غرب یمن داشتند.

به گفته این خبرنگار، چهار حمله آمریکایی شبکه مخابرات منطقه البرح در شهرستان مقبنه در غرب استان تعز در جنوب غربی یمن را نیز هدف قرار داد.

همچنین جنگنده‌های آمریکایی شهرستان مجزر در شمال غرب استان مأرب را در سه موج حمله بمباران کردند.

واکنش وزیر دفاع آمریکا به انتشار اطلاعات حساس درباره حمله به یمن

وزیر دفاع آمریکا می‌گوید دومین مورد از تبادل اطلاعات نظامی درباره یمن در پیام‌رسان سیگنال، غیرمحرمانه و برای هماهنگی رسانه‌ای بوده است و انتشار این اخبار توسط کارکنان سابق، با هدف تخریب دولت ترامپ صورت گرفته است.

«پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا گفت که در ارتباط با گفت‌وگوی دوم در اپلیکیشن سیگنال که اخیراً درباره برنامه‌های نظامی در یمن فاش شده، مرتکب هیچ تخلفی نشده است.

هگست در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «فاکس‌نیوز» گفت: «اطلاعاتی که آن زمان و اکنون از طریق سیگنال رد و بدل شد، صرفاً هماهنگی‌های غیررسمی و غیرمحرمانه برای هماهنگی‌های رسانه‌ای و سایر امور بود. از ابتدا هم همین را گفته‌ام.»

او تصریح کرد که طبقه‌بندی اطلاعات را بسیار جدی می‌گیرد و حفاظت از اطلاعات حساس را ضروری می‌داند. هگست همچنین بار دیگر ادعا کرد که گزارش‌های جدید درباره گفت‌وگوی دوم سیگنال توسط کارمندان سابق وزارت دفاع که قصد خرابکاری و افشای اطلاعات دارند، به رسانه‌ها درز کرده است.

هگست افزود: «همه کارهایی که در اینجا انجام می‌شود، کاملاً شفاف و قانونی است. ما حامی نیروهای نظامی و رئیس‌جمهور هستیم و هیچ‌کدام از این اتهامات با واقعیت تطبیق ندارد.»

روز یکشنبه، روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که هگست در ماه میلادی گذشته اطلاعات مربوط به حملات آتی به یمن را در یک گروه خصوصی در پیام‌رسان سیگنال به اشتراک گذاشته است؛ گروهی که اعضای آن نه تنها همکاران او، بلکه همسرش، برادرش و وکیلش نیز بوده‌اند.

در این جنجال جدید، وزیر دفاع آمریکا - که قبلاً مجری شبکه فاکس نیوز بود و تجربه‌ای در عرصه نظامی و سیاسی ندارد - جزئیاتی از حمله را به اشتراک گذاشته که مشابه آن‌ها ماه گذشته توسط مجله آتلانتیک منتشر شده بود.

در جنجال قبلی مرتبط با پیام‌رسان سیگنال، «جفری گلدبرگ» سردبیر مجله آتلانتیک به اشتباه به یک گروه دیگر در اپلیکیشن سیگنال اضافه شد و این رویداد شرم‌آور پای همه مقامات ارشد امنیت ملی دولت ترامپ را وسط کشید. گروه گفت‌وگوی اول در سیگنال که رسوایی به بار آورد، از سوی «مایک والتز» مشاور امنیت ملی ترامپ تشکیل شده بود و او مسئولیت این کار را پذیرفت. اما گروه دوم، شخصاً توسط هگست ایجاد شده است.

هگست در مصاحبه امروز خود با فاکس نیوز به طور مستقیم انکار نکرد که اطلاعات حساس را با همسر و برادر خود به اشتراک گذاشته است. او گفت که تحقیقات درباره افشای اطلاعات همچنان ادامه دارد و پس از تکمیل جمع‌آوری مدارک، پرونده به وزارت دادگستری ارجاع خواهد شد و در صورت لزوم، علیه متخلفان اقدام قضایی صورت می‌گیرد.

چادر آوارگان غزه بار دیگر هدف حمله قرار گرفت

پهپادهای ارتش اسرائیل بامداد امروز (چهارشنبه) چادرهای آوارگان فلسطینی در محوطه مدرسه «یافا» در محله التفاح (شرق غزه) را هدف قرار دادند. این حمله که به محل اسکان خانواده‌های آواره اختصاص داشت، تاکنون ۱۰ شهید برجای گذاشته است. 

گزارش‌ها حاکی از آن است که چادرها در حالی هدف قرار گرفتند که غیرنظامیان، از جمله کودکان در خواب بودند.

منابع پزشکی شب گذشته اعلام کردند که شمار شهدای بمباران های رژیم صهیونیستی از بامداد دیروز تا شب گذشته در مناطق مختلف نوار غزه به ۳۲ نفر رسید.

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش