چهارشنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۷:۳۵ - ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۱۳۸
امنیتی و دفاعی

واکنش ترامپ به حمله مرگبار در هند و اظهارات جدیدش درباره چین

ترامپ: به حماس اجازه حکمرانی در غزه را نخواهیم داد/ آمریکا خواستار دستیابی به توافق بین روسیه و اوکراین تا ۳۰ آوریل

دونالد ترامپ,رئیس جمهور آمریکا
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر مواضع اسرائیل درباره غزه را تکرار کرد.

به گزارش مهر به نقل از سی ان ان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از زمان ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی مواضع سختی در حمایت از صهیونیست‌ها اتخاذ کرده و شریک جرم اصلی در نسل کشی فلسطینیان در غزه بوده است.

بر این اساس، ترامپ طی گفتگو با خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به پرسشی پیرامون جنگ غزه گفت: جنبش حماس حق اداره نوار غزه را ندارد. ما به این جنبش اجازه چنین کاری نمی‌دهیم و تلاش می‌کنیم شرایط بهتری در خاورمیانه رقم بزنیم.

وی مدعی شد: ما شاهد پیشرفت بزرگی در خاورمیانه بوده ایم. زمان نشان خواهد داد که در غزه چه رخ خواهد داد.

رئیس جمهور امریکا خواستار دستیابی به توافق بین روسیه و اوکراین تا تاریخ ۳۰ آوریل

فایننشال تایمز از پیشنهاد پوتین، رئیس جمهور روسیه برای رسیدن به یک توافق صلح با ترامپ خبر داد.

طبق گزارش فایننشال تایمز، پوتین پیشنهاد کرده است که به‌عنوان بخشی از تلاش‌ها برای رسیدن به یک توافق صلح با ترامپ، حمله خود به اوکراین را در امتداد خط جبهه کنونی متوقف کند.

این رسانه افزود: ترامپ خواستار دستیابی به توافق بین روسیه و اوکراین تا تاریخ ۳۰ آوریل است تا بتواند با افتخار اعلام کند که در ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری‌اش ماموریت صلح‌سازی خود را انجام داده است.

ترامپ حمله مرگبار در هند را نگران کننده خواند

رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی با بیان اینکه «ما برای قربانیان و بهبود مجروحان دعا می کنیم» ، افزود: نارندرا مودی نخست وزیر و مردم فوق العاده هند، حمایت کامل و عمیق ترین همدردی های ما را دارند. قلب ما با همه شماست.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید نیز گفت: آنچه تاکنون می‌دانیم این است که ده‌ها نفر در یک حمله وحشیانه تروریستی در یکی از مناطق گردشگری محبوب در جنوب کشمیر کشته شدند و شمار بیشتری نیز مجروح شده‌اند.

وی افزود که ترامپ در اولین فرصت با نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، گفت‌وگو خواهد کرد تا حمایت ایالات متحده را اعلام کند.

جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا، در حال حاضر در حال بازدید از هند است و روز دوشنبه با مودی دیدار و گفتگو کرد.

افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر، پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۴ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کرده‌اند.

نارندرا مودی نخست‌وزیر هند، این حمله را اقدامی شنیع خواند و وعده داد عاملان آن به عدالت سپرده خواهند شد.

ترامپ: با چین سخت‌گیرانه رفتار نخواهیم کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا آمریکا برای دستیابی به توافق تجاری یا اشاره به همه‌گیری کووید-۱۹ قصد دارد با چین برخورد سخت‌تری داشته باشد، به سرعت پاسخ داد: نه.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: نمی‌خواهم از کووید حرف بزنم. نمی‌خواهم بگویم با چین سخت‌گیرانه رفتار خواهم کرد. ما خیلی خوب خواهیم بود. آنها خیلی خوب خواهند بود و خواهیم دید چه می‌شود. اما در نهایت، آنها باید توافق کنند، زیرا در غیر این صورت نمی‌توانند در ایالات متحده معامله کنند و ما می‌خواهیم آنها درگیر شوند.

ترامپ درباره تعرفه‌های اعمال‌شده بر واردات از چین گفت: تعرفه ۱۴۵ درصد بسیار بالا است، و قرار نیست به آن میزان برسد.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: این تعرفه بسیار پایین‌تر خواهد آمد، اما به صفر نخواهد رسید. قبلاً صفر بود.

رئیس‌جمهوری امریکا در ادامه ابراز خوش‌بینی کرد و گفت: فکر می‌کنم ما در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیزی خواهیم داشت و در حالت ایده‌آل با یکدیگر همکاری خواهیم کرد. بنابراین، فکر می‌کنم این مساله به خوبی حل خواهد شد.

کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که رئیس‌جمهور ایالات متحده، به همراه تیم تجاری خود در حال بررسی ۱۸ پیشنهاد مکتوب تجاری هستند.

به گفته وی، این تعداد نسبت به هفته گذشته ۳ مورد افزایش یافته است و تیم تجاری آمریکا این هفته با نمایندگان ۳۴ کشور دیدار خواهد کرد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا: جنگ تعرفه‌ای با چین پایدار نیست

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که جنگ تعرفه‌ای با چین پایدار نیست و انتظار می‌رود که تنش میان دو کشور کاهش یابد.

بسنت سه‌شنبه در سخنانی با بیان اینکه مذاکره میان طرفین رسما آغاز نشده است، گفت: چین در مورد مذاکره کُند است. اما هیچ یک از طرفین فکر نمی‌کند که وضعیت جاری ادامه‌دار باشد.

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش