سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۴ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۰۳۲۰
دنیای خودرو

نسل پنجم سدان لوکس آئودی A6؛هتل پنج ستاره‌ی آئودی!

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل پنجم سدان لوکس آئودی A6، فرمان‌پذیری عالی، کیفیت ساخت بالا و سواری راحت را درکنار تجهیزات رفاهی مدرن قرار داده است تا در برابر محصولات بی‌ام‌و و مرسدس‌بنز، برتری داشته باشد.

 

پرفروش‌ترین محصولات آئودی مانند مدل‌های Q5 و Q7 در کلاس خودروهای شاسی‌بلند و کراس‌اور قرار دارند. بسیاری از برندهای خودروسازی، مدل‌های سدان را جایگزین شاسی‌بلند می‌کنند، اما مقامات آئودی با رونمایی از نسل جدید سدان لوکس A6 در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸، نشان دادند که هنوز هم به مدل‌های سدان امیدوار هستند. دراین مطلب قصد داریم به معرفی جدیدترین نسل از سدان لوکس آئودی A6 و بررسی ویژگی‌های آن بپردازیم.

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل اول سدان لوکس آئودی A6 به‌عنوان جایگزین آئودی ۱۰۰ در سال ۱۹۹۴ رونمایی شد. در واقع آئودی ۱۰۰ در سال ۱۹۹۴ یک فیس‌لیفت دریافت کرد و با نام A6 عرضه شد که به‌همین دلیل مدل ۲۰۱۹، به‌عنوان نسل هشتم شناخته می‌شود. نسل اول A6 با کد C4، در چند تیپ مختلف با پیشرانه‌های ۴، ۵ و ۶ سیلندر، همراه سیستم تمام چرخ محرک آئودی کواترو تا سال ۱۹۹۷ تولید شد.

 

دومین نسل A6 بر اساس پلتفرم C5 فولکس‌ واگن به‌منظور رقابت با سری ۵ بی‌ام‌وو مرسدس‌بنز E کلاس از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۴ تولید شد. A6 نسل دوم؛ در مقایسه با نسل اول در کیفیت ساخت و عملکرد فنی پیشرفت قابل توجهی کرده بود و تحسین بسیاری از کارشناسان دنیای خودرو را به همراه داشت. نسل دوم آئودی A6 در مدل‌های قدرتمند S6 و RS6 با پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۴.۲ لیتری نیز در دسترس بود.

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱، خط تولید آئودی میزبان نسل سوم A6 در چند مدل مختلف با قوای محرکه‌ی متفاوت بود. A6 در نسل سوم پیشرفت قابل توجهی در تجهیزات رفاهی و مدرن به نمایش می‌گذاشت. سدان لوکس A6 در سال ۲۰۰۵، پس از رقابت باپورشه ۹۱۱ و ولوو S40 عنوان بهترین خودروی سال را از آن خود کرد.

 

چهارمین نسل از A6 با طراحی جذاب‌ و به‌روز تر در سال ۲۰۱۱ رونمایی شد.A6 در این نسل بیش از گذشته از سدان پرچمدار آئودی؛A8 الهام گرفته بود. علاوه بر این فضای داخلی، پلتفرم و قوای محرکه‌ی A6 با مدل A7 مشترک بود. A6 در مقایسه با دو مدل A7 و A8، به‌خصوص در نمای جلو، طراحی تهاجمی‌تری داشت.

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسل چهارم آئودی A6 در سال ۲۰۱۵ فیس‌لیفت شد و البته در سال ۲۰۱۲ بود که اولین مدل هیبرید این سری به بازار رسید. سرانجام در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸، نسل پنجم سدان لوکس و سایز متوسط آئودی A6 رونمایی شد. A6 جدید با تکیه بر شهرت سواری راحت در نگاه اروپایی‌ها، سواری اسپرت در نگاه آمریکایی‌ها و سواری لوکس در نگاه چینی‌ها به‌زودی به بازار می‌رسد. آئودی A6 جدید با کمک برادر بزرگ‌تر خود مدل A8، با سدان‌های لوکس و هموطن خود شامل مرسدس‌بنز E کلاس و بی‌ام‌و سری ۵ رقابت خواهد کرد.

 

طراحی بدنه و ظاهر خارجی؛ چهره‌ی آشنا با تغییرات جزئی

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با نگاهی کوتاه به طراحی بدنه و ظاهر خارجی نسل چهارم A6، می‌توان ادعا کرد که نسل جدید این سدان در این بخش کمترین تغییرات را به خود دیده است. جلوپنجره‌ی A6 جدید با الهام محسوس از مدل A7، عریض‌تر شده و به‌طور کلی دماغه‌ی خودرو به زمین نزدیک‌تر شده است.

 

تغییرات A6 جدید زیاد نیست و شاید بتوان تنها تفاوت قابل توجه نسل پنجم با نسل قبلی را نوار کروم باریک بین چراغ‌های عقب دانست. البته همین تغییر کوچک، تفاوت بزرگی ایجاد کرده است و A6 از نمای عقب عریض‌تر جلوه می‌کند.

 

طراحی کابین و فضای داخلی؛ هتل پنج ستاره‌ی آئودی

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

به محض باز کردن درهای A6 جدید، مجذوب طراحی کابین بی سروصدا و صندلی‌های لوکس آن مجهز به سیستم سرمایشی و ماساژور با چهار حالت مختلف خواهید شد. فضای داخلی A6 جدید حداقل در نسخه‌ی بازار اروپا با داشتن روکش‌های تمام چرم، تزئینات چوبی، دستگاه یون‌ساز، سقف پانورامیک، فضای جادار سرو پا و نورپردازی جذاب، فوق‌العاده دلنشین است. باید اعتراف کرد طراحی زیبای داخلی محصولات آلمانی را باید مدیون رقابت شدید مهندسان مرسدس، بی‌ام‌و و آئودی باشیم.

 

در تمام بخش‌های کابین A6، وجود متریال باکیفیت محسوس است؛ پیشرفت قابل توجه در فضای داخلی A8، توفیق اجباری A6 شده است. طراحی کابین A6 بیشتر مدرن است که مسلماً در برابر طراحی سنتی سری۵ بی‌ام‌و متفاوت جلوه می‌کند.

 

پیشرانه، قوای محرکه و عملکرد فنی؛ توربوشارژر به‌جای سوپرشارژر

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

آئودی A6 جدید در زمان عرضه با سه نوع مختلف پیشرانه‌ی ۶ سیلندر V شکل ۳ لیتری توربوشارژ و دو نوع دیزل با‌ قدرت‌های متفاوت به بازار می‌رسد. برخلاف نسل چهارم که سوپرشارژ بود، مهندسان آئودی در A6 جدید از توربوشارژ استفاده می‌کنند. بر اساس اعلام رسمی مدیران ارشد آئودی، A6 جدید با پیشرانه‌ی V6 بنزینی، قدرت ۳۴۰ اسب بخار و گشتاور ۵۰۰ نیوتن‌متر در زمانی حدود ۵.۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

تمام سه نوع مختلف پیشرانه‌ی ۳ لیتری، به‌صورت استاندارد به سیستم برق ۴۸ ولتی مجهز هستند. گیربکس ۷ سرعته‌ی S ترونیک دو کلاچه در مدل‌های بنزینی و گیربکس اتوماتیک ۸ سرعته در مدل‌های دیزل استفاده شده است. پس از عرضه‌ی اولین مدل‌های نسل جدید A6، تیپ‌های بنزینی و دیزل با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری نیز به بازار خواهند رسید. شایعات در مورد مدل هیبرید یا پلاگین هیبرید وجود دارد اما عرضه‌ی A6 تمام برقی در نسل پنجم رسماً رد شده است.

 

در کنار پیشرانه‌ی جدید، سیستم‌های تعلیق اسپرت و بادی نیز وجود خواهند داشت. حالت‌های رانندگی آئودی A6 جدید شامل کم‌ مصرف، نرم، خودکار، پویا و شخصی‌سازی شده است که در هر حالت تنظیمات فرمان، دمپرها و گیربکس تغییر می‌کند. سیستم تمام چرخ محرک آئودی در کنار سیستم فرمان‌پذیری محور عقب، عملکرد و فرمان‌پذیری A6 را در پیچ‌ها جادویی نشان می‌دهد.

 

گجت‌ها و تجهیزات رفاهی مدرن؛ دنیای دیجیتال آئودی

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۳۸ سیستم ایمنی و کمک‌راننده در A6 جدید وجود دارد تا رانندگی در ترافیک و جاده‌های شهری تاحد ممکن راحت شود. به‌لطف وجود انواع حسگرها، دوربین‌های ۳۶۰ درجه و رادارها A6 به‌صورت خودکار محیط پیرامون را بررسی و نظارت می‌کند تا راننده هنگام حرمت در جاده یا پارکینگ در ایمنی کامل بماند. هنگام نشستن پشت فرمان آئودی A6 جدید، با سه نمایشگر بسیار باکیفیت و بزرگ (در تیپ‌های مختلف متفاوت است) روبرو می‌شوید.

 

نمایشگر ۱۲.۳ اینچی پنل دیجیتالی فرمان، اولین موردی است که در نظر راننده جذاب به‌نظر می‌رسد. این نمایشگر که جایگزین عقربه‌های سنتی شده است، علاوه بر نمایش سرعت و دور موتور، اتصالات کاربری و اطلاعات فنی ضروری را به راننده نشان می‌دهد.

 

سدان لوکس آئودی A6,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نمایشگر ۱۰.۱ اینچی کنسول مرکزی که به‌صورتی هنرمندانه در طرح داشبورد جای گرفته است، مسئولیت نمایش وضعیت سیستم صوتی، تنظیمات کلی خودرو و ... را برعهده دارد. منوی اصلی این نمایشگر سیستم اطلاعات و سرگرمی آئودی A6 به‌سادگی با عمل درگ و دراپ، شخصی سازی می‌شود. نمایشگر سوم کابین A6، درست در پایین نمایشگر سیستم سرگرمی و اطلاعاتی قرار دارد. این نمایشگر ۸.۶ اینچی به‌منظور تنظیمات کلی سیستم تهویه تعبیه شده و درواقع با مجموعه‌ی از دکمه‌های سنتی تعویض شده است.

 

کلام آخر

نسل پنجم آئودی A6 با الهام قابل توجه از طراحی و تجهیزات رفاهی مدرن پرچمدار A8، یکی از بهترین سدان‌های لوکس سایز متوسط دنیا خواهد بود. آئودی A6 جدید در مقایسه با  رقبای هموطن خود، پیشرفت بیشتری داشته است. ترکیب گجت‌های مدرن، سواری راحت و کابین لوکس به‌معنی کاهش عملکرد قوای محرکه نبوده است که این خود، عامل مهمی در این کلاس از خودروها محسوب می‌شود.

 

قیمت نهایی و جزئیات کامل تیپ‌های مختلف نسل جدید آئودی A6 اعلام نشده است، اما با توجه به قیمت پایه ۵۶ هزار و ۵۰۰ دلار تیپ V6 نسل فعلی، احتمالاً اولین مدل‌های V6 بنزینی A6 جدید در محدوده قیمتی ۵۶ تا ۵۸ هزار دلار باشند.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش