دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۵ - ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۸۸۶۶
دنیای خودرو

شاسی‌ بلند جدید شرکت فراری یک کراس‌اور هیبریدی است

شاسی‌ بلند شرکت فراری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
در جریان معرفی برنامه پنج ساله فراری، اعلام شد که شاسی‌بلند این شرکت پوروسنگو نام خواهد داشت که یک کراس‌اور هیبریدی است.

به تازگی فراری برنامه پنج ساله خود را به نمایش گذاشت که شامل جزئیات استراتژی مدل‌های آینده می‌شود؛ خودروساز مارانلو قصد دارد به تولید خودروی برقی و پلاگین‌هیبرید پردازد به همین علت نام اولینشاسی‌بلند هیبرید خود را معرفی کرد.

 

فراری مدل‌های جدید خود را بر اساس دو معماری پایه‌گذاری خواهد کرد: یکی با طرح پیشرانه وسط و دیگری با سیستم محرک جلو؛ معماری دوم از طریق سیستم انتقال قدرت به محور عقب، نیروی پیشرانه را به چرخ‌ها منتقل می‌کند.

 

شاسی‌ بلند شرکت فراری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

پلت‌فرم پیشرانه وسط (mid-engine) فراری برای محدوده خودروهای اسپرت دو نفره استفاده می‌شود؛ از جمله این محصولات می‌توان به فراری ۴۸۸ اشاره کرد، که روی حداکثر هیجان برای رانندگی متمرکز خواهد شد. به احتمال زیاد فناوری الهام گرفته از خودروهای فرمول یک، سیستم محرکه هیبریدی و رابط کاربری کابین از نقاط برجستهخودروی اسپرت آینده فراری خواهد بود.

 

انریکو گالریا، مدیر بازاریابی فراری اعلام کرد که دومین محصول آینده این شرکت در کلاس خودروهای سوپراسپرتجای دارد و از بالاترین عملکرد بهره می‌برد. تا سال ۲۰۲۱، خانواده خودروی اسپرت فراری دارای "محدوده کامل هیبریدی" خواهند بود. این شرکت انتظار دارد که خودروی اسپرت، تقریبا ۵۰ درصد حجم تولید تا سال ۲۰۲۲ را به خود اختصاص دهد.

 

شاسی‌ بلند شرکت فراری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

یکی دیگر از ستون‌های کلیدی در طراحی مدل فراری، محدوده "گرن توریزمو" است که برای بازگرداندن فراری به اصالت قدیمی انجام می‌شود. با تمرکز بر سبک، ظرافت و احساس رانندگی، کلاس گرن توریزمو حدود ۴۰ درصد از حجم تولید فراری را تا سال ۲۰۲۲ به خود اختصاص می‌دهد.

 

شایعات در مورد خودروی شاسی‌بلند فراری نیز درست از آب در آمد و مسئولان فراری تمایل خود برای ارائه اولینکراس‌اور تا سال ۲۰۲۰ اعلام کردند. در حالی که تمایل مشتریان برای خرید کراس‌اور و شاسی‌بلند سبک افزایش می‌یابد، فراری نیز قصد دارد وارد جرگه خودروسازانی شود که محصولات شاسی‌بلند تولید می‌کنند.

 

کراس‌اور فراری با نام پوروسنگو (Purosangue) خواهد بود که به زبان ایتالیایی به معنی "اصیل" است. شاسی‌بلند فراری بهترین عملکرد و سرگرمی رانندگی را در کلاس خود ارائه می‌دهد و از دسترس‌پذیری انقلابی و راحتی مدرن در کابین بهره می‌برد. فراری پوروسنگو به پلت‌فرم جدید پیشرانه وسط مجهز می‌شود و جعبه دنده دوکلاچه در عقب آن قرار می‌گیرد. گفته می‌شود که استفاده از چنین پلت‌فرمی باعث توزیع بهتر وزن بین محورهای جلو و عقب شاسی‌بلند فراری خواهد شد. کراس‌اور فراری پوروسنگو از حالت تمام چرخ محرک بهره می‌برد و سیستم محرکه هیبریدی آن، نیروی خود را به چرخ‌های عقب می‌فرستد.

 

کلاس GT جدید با سیستم محرکه پلاگین هیبریدی در دسترس قرار می‌گیرد و پلت‌فرم ماژولار به آن اجازه می‌دهد تا از طرح‌های دو و چهار صندلی استفاده کند. فراری همچنین مدل‌های نسخه محدود با بهره‌گیری از پیشرانه‌های عملکردی، فناوری پیشرفته و قیمت‌های به مراتب بالاتر از نسخه‌های تولیدی معمولی به بازار خواهد فرستاد. 

 

شاسی‌ بلند شرکت فراری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این شرکت قصد دارد کلاس جدید آیکونا (Icona) را با مواد نوآورانه و فناوری پیشرفته راهی بازار کند. اولین مدل‌ها در این کلاس با نام فراری مونزا SP1 و SP2، به تازگی رونمایی شدند. این خودروساز در حال برنامه‌ریزی برای ساخت ابرخودروی جدیدی است. در حالی که برخی از زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری و فناوری مورد نیاز طی این طرح پنج ساله توسعه پیدا می‌کنند، هایپرکار جدید فراری تا سال ۲۰۲۲ رونمایی نخواهد شد.

 

شاسی‌ بلند شرکت فراری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

علاوه بر تقویت پیشرانه‌های احتراق داخلی خود با فناوری هیبریدی و پلاگین هیبریدی، فراری تأیید کرده است که این شرکت همچنین روی خانواده جدیدی از پیشرانه‌های خورجینی ۶ سیلندر (V6) کار می‌کند. پیشرانه ۱۲ سیلندر خورجینی موجود، با پیشرفت‌های مداوم همراه می‌شود، در حالی که پیشرانه خورجینی هشت سیلندر تغییرات تکنولوژیکی را تجربه خواهد کرد. فراری همچنین روی توسعه جعبه دنده دوکلاچه جدیدی است.

 

به گفته لوئیس کامیلری، مدیر عامل جدید فراری، با بهبود فروش خودروهای کنونی و مدل‌های جدید انتظار می‌رود که درآمد خالص فراری تا سال ۲۰۲۲ بین ۲.۹ دلار تا ۳.۲ میلیارد دلار باشد. فراری در طرح جدید خود قصد دارد تیراژ سالانه را به بیش از ۱۰ هزار دستگاه خودرو برساند؛ چیزی که برای اولین بار در این شرکت اتفاق می‌افتد. کامیلری در دوران قبل از مرگ غیرمنتظره سرجیو مارکیونه به عنوان مدیر عامل شرکت فیلیپ موریس و عضو هیئت مدیره فراری فعالیت می‌کرد؛ اما پس از مرگ مارکیونه با ارتقای درجه به عنوان مدیر عامل جدید این برند خودروساز بزرگ منصوب شد.

 

ابوالقاسم اسلامی

 

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش