چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۲ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۲۹۳۷
دنیای خودرو

جیپ گلادیاتور معرفی شد؛ قدرتمندترین پیکاپ جهان

جیپ گلادیاتور,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
جیپ گلادیاتور (Jeep Gladiator) به عنوان قدرتمندترین پیکاپ میان‌سایز جهان در نمایشگاه خودرو لس‌ آنجلس ۲۰۱۸ معرفی شد. در ادامه با مشخصات فنی و قابلیت‌های ایمنی خودرو جدید شرکت جیپ آشنا می‌شویم.

در ماه‌های گذشته تصاویر جاسوسی یا رندر‌های مختلفی از محصول جدید شرکت جیپ در رسانه‌ها منتشر شد و از این رو بسیاری از علاقه‌مندان به محصولات جیپ منتظر ماندند تا با شاهکار جدید این شرکت آشنا شوند. تولید تنها خودرو پیکاپ شرکت جیپ با نام کمانچی در سال ۱۹۹۲ متوقف شد و بدون شک نبود یک خودرو پیکاپ در سبد محصولات جیپ، ضعف بزرگی محسوب می‌شد و بسیاری از مشتریان نیز تقاضای تولید یک خودرو پیکاپ را داشتند تا اینکه شرکت جیپ پس از ۲۶ سال، پیکاپ قدرتمند جیپ گلادیاتور را در نمایشگاه خودروی لس‌ آنجلس ۲۰۱۸ رونمایی کرد. این خودرو با همان ساختار قبلی یعنی بدنه روی شاسی طراحی شده و قادر است ۷۲۵ کیلوگرم بار را حمل کرده و ۳۴۷۰ کیلوگرم را نیز بکسل کند. همچنین فیات-کرایسلر ادعا می‌کند این خودرو در زمینه یدک‌کشی بهترین خودرو در کلاس خود محسوب می‌شود که با توجه به وجود خودروهایی نظیر تویوتا تاکوما، جی ام سی کانیون و فورد رنجر در این کلاس، چنین ادعایی بسیار بزرگ و جسورانه است. در ادامه با مشخصات فنی و قابلیت‌های ایمنی قدرتمندترین پیکاپ میان‌سایز جهان آشنا می‌شویم.

 

ظاهر بیرونی خودرو

پیکاپ جیپ گلادیاتور از لحاظ ظاهری به خودرو رانگلر شبیه است و مشتریان می‌توانند این خودرو را با سقف‌های فلزی و پارچه‌ای تاشو سفارش دهند که با این ویژگی، این خودرو نخستین پیکاپ در کلاس کابریولت (روباز و بدون سقف) جهان خواهد بود. شرکت جیپ اجزاهای مختلفی نظیر درها، لولاها، کاپوت، گلگیرها، قاب شیشه جلو و درب قسمت بار را از جنس آلومینیوم مقاوم ساخته تا وزن این خودرو را کاهش دهد. متقاضیان می‌توانند این خودرو را در نسخه‌های گران‌تر با امکاناتی نظیر چراغ‌های جلو، مه‌شکن‌ها و دی‌لایت‌های LED خریداری کنند.

 

جیپ گلادیاتور,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ظاهر داخلی خودرو

شرکت جیپ برای بخش داخلی محصول جدید خود امکاناتی نظیر نمایشگر ۳.۵ اینچی (در صفحه آمپر)، صفحه نمایش ۸ اینچی (در کنسول میانی) و به‌روزترین نسخه سیستم اطلاعاتی-سرگرمی Uconnect فیات-کرایسلر را در نظر گرفته است. متقاضیانی که به صفحه نمایش‌های بزرگتری علاقه دارند می‌توانند نمایشگر ۸ اینچی برای صفحه آمپر و صفحه نمایش ۸.۴ اینچی برای سیستم اطلاعاتی-سرگرمی را سفارش دهند. همچنین صندلی‌های این خودرو به گونه‌ای طراحی شده که با خواباندن آن‌ها می‌توان به فضای بار بیشتری دسترسی داشت.

 

ابعاد خودرو

طول خودرو جیپ گلادیاتور ۵.۱۸ متر است که نسبت به رانگلر چهار در ۷۸.۷ سانتی‌متر کشیده‌تر شده و فاصله بین دو محور این خودرو نیز ۳.۴۸ متر است که نسبت به رانگلر چهار در حدود ۴۹.۲ سانتی‌متر افزایش یافته است. خودرو جیپ گلادیاتور به دلیل کشیده‌تر شدن، از فضای بار بیشتری نیز برخوردار خواهد بود و فضای بار این خودرو به طول ۱.۲۵ متر می‌رسد. طراحان در قسمت بار خودرو سیستم نورپردازی و خروجی برق ۱۱۵ ولتی قرار داده‌اند و در زیر فضای بار نیز قسمتی برای جاسازی چرخ زاپاس ۳۵ اینچی فراهم شده است. میزان ارتفاع و طول این خودرو نسبت به سایر پیکاپ‌های فول‌سایز کاهش یافته که شرکت جیپ دلیل آن را سهولت در بارگیری عنوان کرده است. جیپ گلادیاتور از اکسل‌ها، ترمزها و چرخ‌های بزرگ‌تری نسبت به خودرو رانگلر بهره می‌برد و به کمک اتصالات کشیده‌تر تعلیق عقب، عملکرد یدک‌کشی این خودرو با قدرت و کنترل بیشتری انجام می‌شود.

 

جیپ گلادیاتور,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مشخصات فنی

جیپ گلادیاتور به موتور ۳.۶ لیتری V6 پنتااستار مجهز است که قادر به تولید قدرت ۲۸۵ اسب بخار و گشتاور ۳۵۳ نیوتن‌متر خواهد بود. قدرت تولید شده از موتور این خودرو به وسیله گیربکس ۶ سرعته دستی به چرخ‌ها منتقل می‌شود. البته خریداران می‌توانند این خودرو را در مدل گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک نیز سفارش دهند. شرکت جیپ قصد دارید این خودرو را در سال ۲۰۲۰ با موتور ۳ لیتری V6 دیزلی به بازار عرضه کند که قادر به تولید قدرت ۲۶۰ اسب بخار و گشتاور ۶۰۰ نیوتن‌متر است. در واقع نسخه جدید جیپ گلادیاتور از نسخه ارتقا‌یافته موتور ۶ سیلندر EcoDiesel بهره می‌برد که در خودروهای جیپ گرند چروکی و نسل قبلی دوج رم ۱۵۰۰ از آن استفاده شده است و این موتور به گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک مجهز خواهد بود. البته هر دو موتور این خودرو از سیستم توقف-حرکت بهره می‌برند.

 

تریم‌های مختلف جیپ گلادیاتور

شرکت جیپ محصول جدید خود را در ۴ نسخه اسپورت، اسپورت S، اوورلند و روبیکان به بازار جهانی عرضه می‌کند که نسخه روبیکان از قدرت آفرودی بیشتری برخوردار است. تمامی این مدل‌ها برای انتقال نیرو از دو سیستم ۴×۴ پیشرفته استفاده می‌کنند. این خودرو از سیستم مدیریت گشتاور دائمی برای چسبندگی بیشتر بهره می‌برد. همچنین مدل‌های اسپورت و اوورلند از سیستم چهارچرخ محرک Command-Trac استفاده می‌کنند که این سیستم به امکاناتی نظیر گیربکس کمکی ۲ سرعته با ضریب سنگین ۲.۷۲:۱، اکسل‌های سنگین دانا و ضریب اکسل عقب ۳.۷۳ مجهز است. علاوه بر این، خریداران می‌توانند برای سیستم چهارچرخ محرک Command-Trac امکاناتی نظیر دیفرانسیل لغزش محدود عقب را سفارش دهند تا در جاده‌های لغزنده برفی، یخی و شن و ماسه از چسبندگی خوبی برخوردار باشد.

 

جیپ گلادیاتور,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مدل روبیکان خودرو جیپ گلادیاتور به سیستم چهارچرخ محرک پیشرفته‌تر Rock-Trac با ضریب ۴:۱ مجهز بوده که از ضریب کرال گیربکس دستی ۸۴.۲:۱ و در گیربکس اتوماتیک ۷۷.۲:۱ استفاده می‌کند. شرکت جیپ نسخه روبیکان را برای شرایط آفرودی در نظر گرفته و این خودرو را با یک سیستم چهارچرخ محرک اختصاصی، کمک‌فنرهای فاکس و تایرهای ۳۳ اینچی به بازار عرضه می‌کند. همچنین سیستم تعلیق نسخه روبیکان با تغییراتی همراه بوده و فاصله آن از زمین به ۲۸ سانتی‌متر افزایش یافته که این مقدار نسبت به سایر مدل‌ها بیشتر است. همچنین این نسخه از تجهیزاتی نظیر زیر پایی کامل روی رکاب‌ها، قلاب‌های بکسل جلو و عقب، صفحات محافظ زیرین و سپر عقب فولادی برخوردار است و مشتریان می‌توانند سپر فولادی جلو را نیز در هنگام خرید سفارش دهند. مدل روبیکان به دلیل برخورداری از زاویه ورود ۴۳.۶ درجه و زوایه خروج ۲۶ درجه به راحتی می‌تواند از شرایط سخت مانند عمق ۷۶ سانتی‌متری رودخانه عبور کند.

 

جیپ گلادیاتور,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

امکانات و تجهیزات رفاهی

جیپ گلادیاتور بر اساس نوع مدل‌های خود با ۸۰ امکانات رفاهی و ایمنی به بازار عرضه می‌شود که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به دوربین پارک عقب، کروز کنترل تطبیقی، پایش نقاط کور، سیستم تشخیص مسیر عقب، سیستم کنترل ثبات الکترونیکی (ESC) و دوربین جلو اشاره کرد. البته رانندگان به دکمه‌ای به نام آفرود پلاس دسترسی دارند که در جاده‌های شنی یا برای عبور از صخره‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند. طبق اعلام شرکت جیپ، این خودرو به همراه خودرو رانگلر از سال آینده در کارخانه کرایسلر در اوهایو تولید خواهد شد و در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ به بازار عرضه می‌شود.

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش