پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۱۴ - ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۱۳۰۱
دنیای خودرو

بررسی نمایشگاه خودرو ژنو، معرفی بهترین و بدترین مدل‌های رونمایی شده (+تصاویر)

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
نمایشگاه خودرو ژنو یکی از مهم‌ترین رویداد‌های صنعت خودرو در جهان به شمار می‌آید، در این گزارش به معرفی مدل‌های برتر و ضعیف این نمایشگاه خواهیم پرداخت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شهر ژنو سوئیس همواره به عنوان مرکزی برای جلسات سیاسی و نهاد‌های بین‌المللی شناخته می‌شود اما درواقع اهمیت ژنو بیش از ذهنیت مورد تصور برای این شهر است. ژنو سومین قطب اقتصادی اروپا و یکی از مهم‌ترین قطب‌های اقتصادی در جهان محسوب می‌شود که یکی از دلایل عمده آن برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ و بین‌المللی در حوزه‌های متفاوت مانند وسایل نقلیه و خودرو است.

 

نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو یکی از آن نمایشگاه‌های پر رونق این شهر است که از سال ۱۹۰۵ آغاز شده و حالا بیش از ۱۱۰ سال سابقه دارد و از همان ابتدا به عنوان یکی از معتبر‌ترین نمایشگاه‌های خودرو در جهان به شمار می‌آمد. این نمایشگاه همچنین یکی از مهم‌ترین (اگر نگوییم مهم‌ترین) نمایشگاه‌های خودرو در قاره سبز محسوب می‌شود که هرساله میزبان صد‌ها شرکت کوچک و بزرگ صنعت خودروسازی است و به محل مهمی برای تبادلات اقتصادی و فنی میان این شرکت‌ها نیز تبدیل شده است.

 

این نمایشگاه همواره مورد توجه تمامی علاقمندان به صنعت خودرو و مطبوعات این حوزه بوده و به همین دلیل همیشه نام‌های بزرگ خودروسازی تلاش می‌کنند تا برترین مدل‌های خود را در ژنو به نمایش بگذارند و به این ترتیب محصول خود را به بهترین شکل به خریداران معرفی نمایند.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو امسال نیز مانند گذشته در ماه مارس برگزار شد و تمامی برند‌های بزرگ خودروسازی از شرق آسیا تا قاره آمریکا در این رویداد شرکت داشتند. البته  به دلیل برگزاری این رویداد در ژنو، هرساله شاهد حضور پر رنگ برند‌های اروپایی در این نمایشگاه هستیم که این دوره نیز از این قائده مستثنی نبوده و به خصوص شرکت‌های آلمانی و ایتالیایی در این این رویداد نمایشی درخشان داشتند.

 

ما در این گزارش قصد داریم به بهترین و بدترین خودروهایی که در نمایشگاه خودرو ژنو معرفی شدند بپردازیم، بخش عمده‌ای از مدل‌های معرفی شده در این گزارش به ابرخودرو‌ها و اتومبیل‌های خاص اختصاص داده شده که سروصدای فراوانی در ژنو به پا کردند و جزو محبوب‌ترین مدل‌های نمایشگاه امسال بودند، از طرفی به مدل‌هایی پرداختیم که علی‌رغم انتظار بالا، ویژگی خاصی برای ارائه نداشتند و باعث ناامیدی بازدیدکنندگان و کارشناسان این حوزه شدند. با ادامه گزارش با ما همراه باشید:

 

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بهترین – مدل‌های جیپ پلاگ‌این هیبریدی

نمایشگاه ژنو مکانی برای به رخ کشیدن اعداد است، معمولا اکثر مدل‌های این نمایشگاه بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت دارند و با طراحی منحصر‌به‌فرد و تودوزی‌های لاکچری، قیمت‌های سرسام‌آوری برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. به همین دلیل این مدل‌ها برای افرادی خاصی تولید شده و تنها تعداد کمی از مشتریان قادر به خرید چنین مدل‌هایی هستند. اما در همین نمایشگاه زمانی که شرکتی ماند جیپ از مدل‌های جدید پلاگ‌این خود مانند Compass و Renegade رونمایی می‌کند، آنگاه تغییر را احساس می‌کنیم. این دو کراس‌اور شاید در نگاه اول مدل‌های معمولی به نظر برسند، اما با ویژگی‌های خاص خود می‌توانند بر روی صنعت خودروسازی تاثیرگذار باشند. مردم عادی توانایی خرید چنین مدل‌هایی را دارند و به همین دلیل چنین مدل‌هایی تغییر را در زندگی مردم ایجاد خواهند کرد.

 

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بدترین – استون‌مارتین لاگوندا آل‌ترین

هرچند که لاگوندا خودرویی زیبا و با ویژگی‌های یک شاسی‌بلند تمام عیار از شرکتی معتبر به نظر می‌رسد، اما نمایش این مدل در ژنو به درستی صورت نگرفت، مسئولین استون مارتین به عکاسان اجازه ندادند که به خودرو نزدیک شوند و تمام تصاویر موجود از این خودرو از فاصله‌ای حداقل یک و نیم متری تهیه شده که به خوبی نمای داخلی آن را به ما نشان نمی‌دهد. البته استون مارتین تصاویر تبلیغاتی مدل لاگوندا را منتشر کرده که در آن طراحی داخلی و تجهیزات به کار رفته در این بخش مشخص است اما در هر صورت، به نظر می‌رسید که مدل به نمایش گذاشته شده در ژنو نیمه کاره بوده یا نقصی داشته که اجازه نزدیک شدن به آن داده نشد. این مشکل زمانی آزار دهنده است که خود شرکت استون مارتین تبلیغات زیادی پیرامون تجهیزات خاص داخلی این مدل انجام داده و همه ما منتظر دیدن این تجهیزات بودیم که این امکان به عکاسان و خبرنگاران داده نشد.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بهترین – طرح مفهومی فولکس‌واگن آی‌دی باگی

طرح مفهومی مدل تمام الکتریکی باگی یک نمونه بی‌نظیر از خودرویی همه کاره است که بدون نیاز به قطره‌ای بنزین، شما را در مسیر‌های صعب‌العبور تنها نخواهد گذاشت. در نمایشگاه ژنو مدل‌های زیادی با قدرت‌های دیوانه‌وار مانند ۱۹۰۰ اسب بخار یا سرعت‌هایی بالا مانند ۳۰۰ مایل بر ساعت دیده می‌شود، اما این طرح مفهومی ستاره‌ای است که به هیچ کدام از این ویژگی‌ها نیاز ندارد، فولکس‌واگن باگی درب ندارد، سقف ندارد و موتور بنزینی نیز ندارد، این مدل با یک ساختار ساده، پیشرانه الکتریکی ۲۰۱ اسب بخاری و چرخ‌های عریض ۱۸ اینچی تمام ویژگی‌های یک خودرو آفرود و شکست‌ناپذیر را به نمایش خواهد گذاشت.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بدترین – طرح مفهومی کیا Imagine

نه این که طرف مفهومی کیا Imagine به خودی خود بد باشد، اما انتظار ما از یک طرح مفهومی را برآورده نمی‌کند. زمانی که ما از یک طرح مفهومی صحبت می‌کنیم یعنی خودرویی که بتواند آینده صنعت خودروسازی را به ما نشان دهد، خودرویی که ویژگی‌های جدید و خلاقانه‌ای داشته باشد، اما این کراس‌اور هیچ‌کدام از موارد بالا را ندارد. این خودرو ظاهر بدی دارد که جذابیت‌ها آن نیز خیلی هدفمند نیستند و فقط زرق‌و‌برق اضافی محسوب می‌شوند (برعکس فولکس واگن باگی که از ظاهری ساده بهره می‌برد و کیفیتی عالی را به نمایش می‌گذارد). از طرفی طراحی داخلی آن نیز چیز خاصی را به نمایش نمی‌گذارد و بسیار ساده و حتی زشت است. چنین مدلی شاید سال‌ها پیش خودرویی خارق‌العاده شمرده می‌شد اما در حال حاضر یک طرح مفهومی از پیش شکست خورده است.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بهترین – پینین‌فاریا باتیستا

شرکت تازه تاسیس پینین‌فاریا با معرفی باتیستا در ژنو به بهترین شکل ممکن وارد صنعت خودروسازی شد، می‌توان گفت: هیچ راهی بهتر از این وجود ندارد. پینین‌فاریا که دفتر اصلی آن در مونیخ است، به دلیل وجود بخش اعظم تجهیزات و بخش تولید آن در کشور چکمه، یک شرکت ایتالیایی محسوب می‌شود. باتیستا اولین مدل تولیدی این شرکت است که با ۱۸۷۴ اسب بخار قدرت توانست به‌سرعت به یکی از درخشان‌ترین خودرو‌های نمایشگاه ژنو ۲۰۱۹ تبدیل شود. نکته جالب در مورد باتیستا آن است که این مدل یک ابرخودرو با تولید محدود نخواهد بود و در واقع به عنوان یک خودرو قانونی جاده‌ای به تولید انبوه خواهد رسید. باتیستا پرقدرت‌ترین خودرو جاده‌ای ایتالیایی در تاریخ به شمار می‌آید، این مدل با قدرت بالا خود موجب شد تا نمایش مدل‌های کوئنیگزگ جسکو و بوگاتی La Voiture Noire خیلی هم به چشم نیاید.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بدترین – گینتا اکولا

هرچقدر پینین‌فاریا باتیستا مزایا مثبت دارد، این مدل چیزی جز ویژگی‌های منفی ندارد. اکولا با یک روش قدیمی تولید شده و در عصر خودرو‌های الکتریکی و هیبریدی، به پیشرانه سنتی هشت سیلندره با گیربکس ترتیبی شش سرعته تجهیز شده است. از طرفی طراحی این خودرو یک فاجعه است، واقعا هیچ نقطه زیبایی در این مدل دیده نمی‌شود و طراح آن صرفا با ایجاد عناصر نه‌چندان جذاب سعی در ایجاد مدل اسپرت و جوان پسند را داشته که در کارش موفق نبوده است. همچنین این خودرو هزار و ۱۵۰ کیلوگرم وزن دارد و پیشرانه آن تنها ۶۰۰ اسب بخار نیرو تولید می‌کند که با وجود این وزن زیاد اصلا مناسب نیست.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بهترین – مرسدس CLA Shooting Brake

محصول جدید مرسدس طراحی میان مدل‌های واگن و استیشن دارد که با کیفیت بالا و قیمت مناسب به عنوان یکی خودرو‌های برتر نمایشگاه ژنو شناخته می‌شود. این مدل طراحی کشیده‌تری نسبت به طرح‌های مشابه دارد و بسیار هم جا دار است که این موضوع موجب می‌شود گزینه خوبی برای خانواده‌ها باشد. مدل جدید مرسدس CLA از آن دسته از خودروهایی است که در نمایشگاه ژنو حضور پیدا می‌کنند تا برخلاف مدل‌های لاکچری و گران قیمت، مناسب عموم مردم باشد. البته این مدل آن‌چنان هم ارزان نیست اما به نظر کارشناسان حتی از مدل‌های گران‌تر از خود نیز کارایی بهتری دارد.

نمایشگاه خودرو ژنو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بدترین – مزدا CX-30

 نمایشگاه ژنو به طور معمول محلی برای نمایش ابرخودرو‌ها و مدل‌های هیجان انگیز است، اما امسال مزدا تصمیم گرفت تا از خودرویی معمولی رونمایی کند که مشخصاتش کمی همه ما را گیج کرده است. این کراس‌اور از نظر اندازه میان دو مدل CX-3 و CX-5 قرار می‌گیرد، به اشتباه خودرو‌هایی که در این اندازه ساخته می‌شوند را "کراس‌اور کوپه" می‌نامند که از نظر دستور زبان کاملا اشتباه است. از طرفی مزدا می‌توانست از نام CX-4 استفاده کند اما این کراس‌اور CX-30 نام گذاری شده که دلیل آن مشخص نیست. همچنین این مدل از نظر طراحی مشکلات زیادی دارد و پلاستیک زیادی در تولید آن نیز به کار رفته است. به طور کلی تکلیف مزدا با این مدل مشخص نیست و ما هم متوجه هدف مزدا از معرفی چنین کراس‌اوری نشدیم.

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش