شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۰۱ - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۰۰۲۸
دنیای خودرو

شاسی بلند لوکس مرسدس بنز GLS معرفی شد؛ رقیبی قدرتمند برای بی ام و X7

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با آغاز نمایشگاه خودروی نیویورک که دقیقا بلافاصله از نمایشگاه خودروی شانگهای چین برگزار می شود، مرسدس بنز از شاسی بلند سایز بزرگ خود یعنی مرسدس بنز GLS پرده برداری کرد. شرکت سازنده ضمن پرده برداری از این خودرو در خصوص ویژگی ها و رقبای آن ادعا کرده است که در زمینه حس لوکس گرایی و آرامش و همینطور در بخش قوای محرکه خودروهایی همچون بی ام و X7 و رنجرور را به عنوان دو رقیب اصلی خود کنار زده است.

 

مرسدس برنامه دارد پس از عرضه این شاسی بلند ۷ نفره، مدل لوکس تر آن با نام میباخ را به عنوان رقیب مستقیم بنتلی بنتایگا و رولزرویس کالینن رونمایی کند.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

زبان طراحی این شاسی بلند عظیم الجثه یعنی مرسدس بنز GLS همانند مدل GLEاست که چندی پیش به عنوان رقیب مستقیم بی ام و X5 رونمایی شد. هر دو مدل در سایت تولیدی مرسدس بنز در آلاباما آمریکا تولید خواهند شد. GLS در بخش طراحی انقلابی ظاهر شده است و گرچه همچنان از فرم کلی نسل قبل خود پیروی می کند اما تمامی خطوط و طراحی چراغ ها و پنل های آن کاملا جدید هستند.

 

طبق اعلام مرسدس بنز ضریب درگ این شاسی بلند معادل ۰.۳۲ Cd است که به نسبت نسل قبلی آن که ضریب درگی معادل ۰.۳۵ Cd داشته، به طور محسوسی صدای باد وارده به اتاق در سرعت های بالا را کاهش می دهد.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

طول کلی مرسدس بنز GLS به ۵۲۰۷ میلی متر و پهنای آن نیز معادل ۱۹۵۶ میلی متر است که به ترتیب ۷۷ میلی متر در بخش طول و ۲۲ میلی متر در بخش پهنا به نسبت نسل قبل بزرگ شده است. همچنین به نسبت شاسی بلند کوچک تر مرسدس بنز یعنی GLE در حدود ۲۷۷ میلی متر در بخش طول و ۶ میلی متر در بخش پهنا بزرگ تر است. در مقام مقایسه مدل با فاصله محوری بیشتر، رنجرور طول کلی معادل ۵۲۰۰ میلی متر و پهنایی معادل ۱۹۹۰ میلی متر دارد.

 

GLS بر پایه پلت فرم ماژولار مرسدس بنز که به طور مخفف با نام MHA خوانده می شود طراحی شده است. این پلت فرم در مدل GLE نیز به کار گرفته شده است. این پلت فرم با دیگر پلت فرم مرسدس بنز یعنی MRA که در هر سه کلاس C،E و S استفاده شده است، رابطه نزدیکی دارد.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو در داخل اتاق نیز شاهد به کار رفتن جدیدترین زبان طراحی اتاق مرسدس بنز همانند GLE هستیم. صفحه نمایش عظیم الجثه ۱۲.۳ اینچی که در کنار یک صفحه نمایش با ابعاد مشابه در یک قاب کلی قرار گرفته اند.

صفحه لمسی کار شده بر روی فرمان و همچنین یک تاچ پد در بخش مرکزی کنسول به جای کنترل کننده دایره ای قدیمی به کار گرفته شده اند. رابط کاربری مرسدس بنز یعنی MBUX نیز علاوه بر صفحه نمایش لمسی با صدا و از طریق اپلیکیشن اختصاصی مرسدس بنز نیز پاسخگوی سرنشینان این خودرو است.

 

GLS به آخرین سیستم کمک راننده مرسدس بنز مجهز شده است و شامل سیستم کمکی "Active Tailback" نیز می باشد. این سیستم قابلیت به‌روزرسانی ترافیک در بخش عقب خودرو را دارد و در صورت نیاز سرعت را تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت کاهش می دهد. به کمک این سیستم خودرو به طور خودکار می تواند در خط خود باقی بماند و فاصله ایمنی را با وسیله نقلیه در جلوی خود با حداکثر سرعت معادل ۶۰ کیلومتر بر ساعت حفظ کند.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مرسدس بنز GLS فضای اتاق بزرگ تری به نسبت نسل قبل دارد که یکی از دلایل آن افزایش فاصله بین دو محور در حدود ۶۰ میلی متر بوده که در نتیجه فاصله بین دو محور به ۳۱۳۵ میلی متر رسیده است. با این افزایش در حدود ۸۷ میلی متر فضای پای بیشتری برای سرنشینان ردیف دوم در نظر گرفته است و ردیف سوم نیز به همین نسبت فضای بیشتری در اختیار دارند. هر ۷ صندلی خودرو قابلیت کنترل به صورت الکترونیکی را دارا می باشند.

 

همچنین هر دو ردیف عقبی خودرو قابلیت خواباندن صندلی ها را داشته و به این طریق فضای صندوق  افزایش پیدا می کند. در حال حاضر هنوز رقم دقیق فضای صندوق در صورت استفاده از تمامی ظرفیت خودرو اعلام نشده است اما مرسدس بنز اعلام کرده است که فضای بار در حالت حداکثر خود معادل ۲۴۰۰ لیتر است.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مرسدس ۲ موتور بنزین سوز و ۲ موتور دیزلی را برای GLS در نظر گرفته است. مدل GLS 400d از یک موتور دیزلی ۲.۹ لیتری ۶ سیلندر خطی توربو با حداکثر قدرت ۳۲۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۶۹۹ نیوتن متر نیرو می گیرد و قیمت پایه آن معادل ۷۲ هزار پوند است.

 

مدل ضعیف تر با نام GLS 350d نیز با حداکثر قدرت ۲۸۲ اسب بخار و ۵۹۹ نیوتن متر گشتاور عرضه خواهد شد.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مدل پرچمدار بنزین سوز نیز به نام GLS 580 عرضه خواهد شد که به فن آوری هیبریدی جدید مرسدس بنز یعنی ۴۸V مجهز خواهد شد. این موتور ۴ لیتری V-8 دو توربو به یک موتور الکتریکی در نقش استارتر مجهز شده است و توانایی تولید حداکثر قدرت ۲۸۲ اسب بخار و ۶۹۹ نیوتن متر گشتاور را دارد. همچنین قدرت ۲۲ اسب بخار و گشتاور ۱۹۹ نیوتن متری نیز توسط موتور الکتریکی برای مدت کوتاهی در شتاب گیری های سریع در اختیار راننده قرار می گیرد.

 

مدل بنزین سوز دیگر با نام GLS 450 نیز از همان فن آوری هیبریدی اما مجهز به موتور ۳ لیتری ۶ سیلندر خطی توربو بهره می برد و توانایی تولید ۳۶۲ اسب بخار و ۵۰۰ نیوتن متر گشتاور را بعلاوه آن ۲۲ اسب بخار در شتاب گیری ها دارد.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تمامی مدل های مرسدس بنز GLS به جعبه دنده ۹ سرعته مبدل گشتاور مجهز شده اند و سیستم چهار چرخ متحرک مرسدس بنز با نام "۴Matic" که قابلیت کنترل کامل و مستقل بر روی هر دو محور خودرو را دارد بعلاوه یک بسته آفرودی شامل دنده های سبک برای این مدل ها در نظر گرفته شده است.

 

مرسدس بنز در آینده نزدیک از ۲ مدل با نشان AMG و همینطور مدل پلاگ هیبریدی با برد حرکتی تمام الکتریکی بالاتر رونمایی خواهد کرد.

 

مرسدس بنز GLS,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اما در نهایت این پرسش مطرح است که در بازار پر رقابت شاسی بلندهای هفت نفره، آیا ب ام و X7 می تواند شانسی برای عرض اندام در برابر این مدل از مرسدس بنز داشته باشد یا نه، شما در این رابطه چه فکر می کنید؟

 

 

  • 34
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
ب نظر من آمریکا از لحاظ موتور و باطن رقیب گردن کلفتیه اما ظاهر و کابینش چنگی ب دل من نزد ظاهر ساده تدائی کننده سیمرغ قدیمی بعد انقلاب از نظر من،اکثر ماشین هاش خیلی ساده میزنه،از نظر من یه عکس از ساندرو استیپ وی ک قراره سال ۲۰۲۵تولید بشه هوش از سر میبره ،از برندی مثل بنز انتظار ماوراء اینها میره
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش