سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۱ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۰۸۹۰
دنیای خودرو

پرفروش‌ترین خودروهای جهان در ۶ماهه نخست ۲۰۱۹ را بشناسید

شرکت‌های خودروسازی مطرح جهان نه هرساله یا هرماه بلکه هرروز مشغول فکر کردن به این موضوع هستند که چگونه بتوانند محصولات خود را جهانی‌تر کرده و به بازارهای فروش بیشتری برای کسب سود بیشتر دست یابند.

دراین‌بین، ممکن است تمامی این شرکت‌ها آن‌طور که باید و شاید به اهداف خود دست پیدا نکنند ولی بدون شک، شرکت‌هایی که توانایی فروش جهانی، حالا نه در تمامی کشورهای دنیا بلکه بازارهای پرسود و پربازده رادارند، از هر نظر یک سرو گردن بالاتری از رقیبان خود قرار خواهند داشت.

در این مطلب میزان فروش خودروهایی را می‌بینید که تا اینجای سال ۲۰۱۹، یعنی زمانی که چیزی بیشتر از نصف این سال گذشته، به چشم می‌خورند. نکته جالب در این فهرست این است که برخلاف اقبال عمومی مردم جهان به سمت کلاس شاسی‌بلند و کراس اوور، پرفروش‌ترین خودرو یک سدان بوده که از سرزمین آفتاب تابان متولدشده است.

۱-تویوتا کرولا

فروش:۲۸۲,۶۳۷ دستگاه

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شاید عجیب به نظر برسد که خودروی خانوادگی تویوتا کرولا پرفروش‌ترین خودرویی باشد که در سال ۲۰۱۹ وجود دارد. عجیب به این خاطر که برای مثال، در کشور ایالات‌متحده که یکی از بازارهای فروش عالی تویوتا محسوب می‌شود، شاسی بلندها و وانت‌های غول‌پیکر، پادشاه بلامنازع میدان هستند؛ اما یک خودروی سدان باقدرت نه‌چندان بالا توانسته خود را به جایگاه اول فروش برساند.

۲-فورد سری F

فروش:۲۵۲,۰۱۳

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مدل‌های زیادی از سری F شرکت فورد وجود داشته که برای مثال، وانت سری F سوپر دیوتی، یکی از آن وانت‌های جذاب و قدرتمند این شرکت است. درواقع خودروهای سری F فورد و تنوع آن‌ها به این صورت است که تویوتا کمری را یک کرولا کشیده‌تر و همچنین تویوتا RAV4 را کرولا شاسی‌بلند بدانیم و بعد فروش آن‌ها را با یکدیگر جمع کنیم. بااین‌حال، وانت‌های سری F فورد در جایگاه دوم قرار داشته و این در حالی است که به‌صورت رسمی در بسیاری از بازارهای اروپا و جایگاه حضور ندارد.

۳-هوندا سیویک

فروش:۲۰۳,۱۰۳

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

چه بخواهید شما سیویک را به‌عنوان هوندا کرولا و یا کرولا را به‌عنوان یک تویوتا سیویک فرض کنید یا خیر، این دو خودروی ژاپنی همیشه به خاطر اطمینان‌پذیری، کیفیت بالا و قابلیت‌های خوبی که برای مشتریان خود به ارمغان می‌آورند، جایگاه بالایی درفروش داشته‌اند. برگ برنده هوندا برای سیویک، به‌عنوان یک خودروی اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه، کاربردی بودن، مصرف سوخت معقول و همچنین ویژگی‌های اسپرت این خودرو است که آن را در جایگاه سوم فروش قرار داده است.

۴-هوندا CR-V

فروش:۱۹۰,۳۱۹

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بهترین کراس اووری که تا اینجای سال ۲۰۱۹ توانسته در جهان، به فروش برسد همین هوندا CR-V ژاپنی است. خودرویی که در سال ۲۰۱۸، رقیبان هم‌وطنش یعنی تویوتا راو ۴ و نیسان Rogue، در بحث فروش از آن پیشی گرفته بودند؛ اما می‌بینیم که در نیمه نخست سال ۲۰۱۹، این هوندا و کراس اوور این شرکت است که توانسته چهارمین خودروی این فهرست و همچنین اولین کراس اوور پرفروش سال ۲۰۱۹ لقب بگیرد.

۵-تویوتا راو ۴

فروش:۱۹۰,۱۱۸

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تویوتا RAV4، از سال ۱۹۹۴ تاکنون وجود داشته و در این سال‌ها توانسته خود را به‌عنوان یک خودروی ژاپنی شاسی‌بلندی که می‌توان به آن اطمینان کامل کرد، ثابت کند. تویوتا راو ۴ همچنین، به‌عنوان اولین خودروی شاسی‌بلندی شناخته می‌شود که با عنوان کراس اوور-کامپکت تولید شد و به فروش رسید. خودرویی که تویوتا نیز حساب ویژه‌ای روی آن بازکرده و در این سال‌ها، تغییرات زیادی را روی آن انجام داده است.

۶-فولکس‌واگن گلف

فروش:۱۷۷,۵۰۳

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودروهای هاچبک، درکشورهای اروپایی برخلاف آمریکا، از جایگاه خوبی در بین مردم برخوردار هستند. خودروهایی شهری و مقرون‌به‌صرفه که مزایای زیادی برای صاحبان خود می‌توانند در مقایسه با خودروهای سنگین‌تر و بزرگ‌تر به همراه بیاورند. این هاچبک آلمانی نیز توانسته در بازارهای جهانی، سیطره خود را کامل کرده و به یک خودروی محبوب تبدیل شود.

۷-فولکس‌واگن تیگوان

فروش:۱۷۳,۰۵۸

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شاید جای تعجبی نباشد که فولکس‌واگن، علاوه بر در اختیار داشت نیک هاچبک محبوب و پرفروش، یک شاسی‌بلند کامپکت پرفروش نیز در این فهرست دارد. بخش مهمی از فروش بالای تیگوان، به لطف بازار بزرگ کشور چین بوده که این خودرو از سال ۲۰۰۹ تاکنون در آنجا حضورداشته است. درواقع، چین یکی از بخش‌های بزرگ و مهم این شرکت آلمانی بوده به‌طوری‌که ۴۰ درصد از درآمد فروش فولکس‌واگن از قاره آسیا، از کشور اژدها حاصل می‌شود.

۸-فولکس‌واگن پولو

فروش:۱۶۷,۸۸۸

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هاچبک کوچک فولکس‌واگن، اکنون در ششمین نسل از خود به سر برده و به‌عنوان یک خودروی هاچبک، توانسته پس از خودروی گلف، جایگاه خوبی برای خود در بازارهای جهانی دست‌وپا کند. همچنین از این خودرو، با بدنه‌های متفاوت و یک نسخه سدان مخصوص بازارهای برزیل و آمریکای جنوبی نیز بانام Virtus وجود دارد.

۹-تویوتا کمری

فروش:۱۶۴,۱۵۸

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تویوتا کمری پرآوازه و محبوب، توانسته در سال ۲۰۱۹، در بحث فروش جهانی، هوندا آکورد را از مقابل خود برداشته و به‌عنوان یک سدان با اندازه متوسط، حضور خود را در ۱۰ خودروی پرفروش جهان قطعی کند. اکنون، کمری که در هشتمین نسل از خود به سر می‌برد، تویوتا تصمیم گرفته تا با طراحی جذاب‌تر و تهاجمی‌تر در کنار شاخصه‌های اسپرت، آن را روزبه‌روز، جذاب‌تر از قبل کند. جالب است بدانید که تویوتا، کمری را دومین خودروی جهانی خود پس از کرولا نامیده و این خودرو هم‌اکنون در کشورهای ژاپن، چین، هند، مالزی، روسیه، تایوان، تایلند و آمریکا تولید می‌شود.

۱۰-فولکس‌واگن لاویدا (Lavida)

فروش:۱۴۳,۶۸۶

پرفروش‌ترین خودروهای جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

آخرین خودروی پرفروش این فهرست نیز متعلق به برند فولکس‌واگن بوده که یک خودروی سدان با چهره‌ای تقریباً مشابه با پاسات است. شاید این نکته که این خودرو توانسته در بین ۱۰ خودروی پرفروش قرار بگیرد درحالی‌که تنها در کشور چین تولید می‌شود جالب باشد. خودرویی که فولکس‌واگن، در سال ۲۰۱۸ توانسته بود ۴۷۳,۵۶۴ دستگاه از آن را به فروش برساند و همچنین رتبه هفدهمی خود در سال ۲۰۱۸ را تا اینجای سال ۲۰۱۹، به دهم تغییر دهد.

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش