چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۰۱ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۲۵۹۳
دنیای خودرو

جگوار I-PACE؛ جوایز بهترین خودرو سال ۲۰۱۹ را کسب کرد

خودروی الکتریکی جگوار I PACE,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
خودروی الکتریکی جگوار I-PACE توانست سه جایزه‌ی جهانی خودرو را در سال ۲۰۱۹ کسب کند که موفقیتی بی‌نظیر برای این خودروساز بریتانیایی به شمار می‌رود.

شرکت جگوار پس از کسب سه پیروزی در جوایز جهانی خودرو ۲۰۱۹، درهای امنیتی استودیوی طراحی کاونتری و سایر ساختمان‌های خود را باز کرد تا نمایی اجمالی از مدل‌های لوکس خود برای سال ۲۰۲۰ و بعد از آن ارائه دهد.مدل الکتریکی جگوار I-PACE، برنده‌ی خودروی سال جهان، خودرو سبز جهان و بهترین طراحی خودرو دنیا شد. تمام این جوایز برای کراس‌اور تمام برقی جگوار در نمایشگاه بین‌المللی خودرو نیویورک به دست آمد. طی ۱۵ سال اخیر چنین دستاوردی دیده نشده است و این موضوع،  موفقیت سه‌گانه‌ی جگوار را بسیار خاص و تاریخی جلوه می‌دهد.

با وجود موفقیت چشم‌گیر در کسب جوایز مختلف، تیم جگوار قصد ندارد خریداران علاقه‌مند به خودروهای بنزینی یا دیزلی را ناامید کند. قطعاً بخش اصلی محصولات جگوار را در آینده، خودروهای برقی تشکیل خواهند داد؛ اما هنوز هم برای کسانی که مدل‌های سنتی را ترجیح می‌دهند، گزینه‌های بنزینی یا دیزلی معمولی در خط تولید وجود خواهد داشت. 

بیایید بار دیگر به دستاوردها و جوایز جگوار نگاه کنیم. اگرچه تیم جگوار هنوز هم در حال جشن گرفتن پیروزی تاریخی خود است، اما آن‌ها مصمم هستند طی سال‌های آینده هم در رقابت‌های کسب جوایزه خودرو سال شرکت کنند. این برند خودروسازی، در اقدامی بسیار غیرمعمول به اعضای هیئت داوران جایزه جهانی خودرو اجازه داده است به دیدن مدل‌های آینده‌ی جگوار بیایند. از جمله این موارد می‌توان به محصول جایگزین برای مدل کنونیجگوار XE و اف تایپ، شاسی‌بلند کاملاً جدید J-PACE و سوپراسپرت پرچم‌دار تمام برقی XJ اشاره کرد. علاوه بر این، جگوار، تولید سیستم‌های محرکه‌ی جدید و مقرون‌به‌صرفه‌ای را در دستور کار دارد که اطلاعات آن‌ها هنوز  محرمانه هستند.

خودروی الکتریکی جگوار I PACE,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مدل ۲۰۱۹ جگوار I-Pace، خودروی بسیار مهمی برای این خودروساز به شمار می‌رود. معمولاً خودروسازان انگلیسی مثل جگوار همیشه روی مرز بین سود و زیان حرکت می‌کنند. هر مدل جدید بالقوه می‌تواند حاشیه سود سالانه را برای کل شرکت تضمین کند. به‌عنوان اولین خودروی کاملاً برقی جگوار، فشار مضاعفی روی I-Pace وجود دارد؛ زیرا این خودروی الکتریکی، پیش‌گام فناوری جدید برای جگوار به شمار می‌رود. با این حال به نظر نمی‌رسد که شرکت سازنده تجربه‌ی زیادی در زمینه‌ی عرضه‌ی خودروهای تمام چرخ محرک با دو موتور الکتریکی و باتری ۹۰ کیلووات ساعت داشته باشد.

همه‌ی خودروسازان بزرگ دنیا در شرایط کنونی وارد دنیای تولید خودروی برقی شده‌اند؛ در حالی که برندهای پیشرو مدل‌های خود را عرضه کرده‌اند و دنباله‌روها هم مراحل پیش‌تولید خود را برای آینده به تدریج اعلام می‌کنند؛ بنابراین جای تعجب نیست که جگوار در حال حرکت به سمت پیشران الکترون باشد. حتی نباید تعجب کنیم که اولین مدل برقی آن‌ها به‌جای خودروی اسپرت یا سدان، یک شاسی‌بلند است. هم‌اکنون کراس‌اورها بر بازار فروش خودرو حکومت می‌کنند و تضمینی بر سودآوری خودروسازان هستند. طراحی اولین خودروی الکتریکی جگوار با ظاهر یک کراس‌اور می‌تواند حاشیه‌ی امنی برای این خودروساز فراهم کند.

خودروی الکتریکی جگوار I PACE,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 از نظر زیبایی‌شناسی، کارکرد، فضای داخلی و خارجی و در کل تمام خصوصیات، جگوار I-Pace کاملاً تماشایی است. تمام جنبه‌های این خودرو، حس جگوار و نگاه به آینده را در خود دارند. شاید بتوان آن را یکی از معدود خودروهای الکتریکیدانست که بر مدل‌های احتراق داخلی برتری دارد و نمی‌توان آن را با مدل‌های سنتی عوض کرد. هنگامی که در کابین I-Pace حضور دارید، حتی فکر نمی‌کنید که در یک خودروی برقی هستید. آی‌-پیس صرف‌نظر از سیستم محرکه و شیوه‌ی شارژ یا سوخت‌گیری، کراس‌اوری بسیار خوب و کاربردی است.

خودروی الکتریکی جگوار I PACE,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جگوار ، مشخصه‌های اسپرت را در این شاسی‌بلند قرر داده و شخصیت بریتانیایی خود را در آن به ودیعه گذاشته است. جگوار همواره در زمینه‌ی تولید خودروهای لوکس اسپرت پیشتاز بوده است؛ از جمله این مدل‌ها می‌توان به XK120، ای-تایپ و XJ مدرن اشاره کرد. جگوار شخصیتی دارد که می‌تواند شما را از خرید بی‌ام‌و و پورشهمنصرف کند.

مطمئناً‌ شاسی‌بلندهای لوکس دیگری نیز در بازار وجود دارند. مدل‌هایی هستند که خروجی بیشتری نسبت به قدرت ۳۹۴ اسب بخاری و گشتاور ۶۹۴ نیوتن‌متری آن تولید می‌کنند و حتی مدل‌های زیادی وجود دارند که فناوری‌های بیشتر ارائه می‌دهند. اما تنها تعداد کمی وجود دارند که احساس اسپرت و لوکس را به‌طور یکنواخت و متناسب ارائه می‌دهند؛ یعنی تجربه‌ای کلی و منسجم که منجر به لذت رانندگی می‌شود. در صورتی که تعادلی ظریف از قابلیت اسپرت و تجهیزات جانبی در یک خودروی برقی وجود داشته باشد، می‌توان آن را بهترین در نوع خود دانست.

خودروی الکتریکی جگوار I PACE,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش